QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

ExMusic (hudba ve statusu) [ICE9000]

Re: ExMusic (hudba ve statusu) [ICE9000]

Nový příspěvekod dsd » úte 7. červenec 2009 8:04

Zdravím chci se zeptat kdo je autorem EXmusic, docela by se šiklo kdyby dal do podpory i program Virtual DJ ten taky používá mnoho lidí,
tak jestli znáte kontakt tak mi ho prosím dejte,nebo ještě líp mu rovnout můžete napsat aby tam implentoval Virtual DJ dekuju moc
dsd
 

Re: ExMusic (hudba ve statusu) [ICE9000]

Nový příspěvekod Black_Fox » úte 7. červenec 2009 9:14

1) Autorem pluginu je ICE9000 a už ho nevyvíjí.
2) VirtualDJ není přehrávač hudby.
Jsem Black_Fox a už na fórum skoro nechodím... Autor skinu Back to QIP 2005 pro Infium a QIP 2010
Obrázek
RESPEKTUJ PRAVIDLA FÓRA
Uživatelský avatar
Black_Fox
VIP Černý Lišák
 
Příspěvky: 2412
Registrován: úte 1. květen 2007 9:11

Re: ExMusic (hudba ve statusu) [ICE9000]

Nový příspěvekod 54 » úte 7. červenec 2009 9:20

já v něm přehrávám písničky ale, tak jaktože není přehrávač hudby ? :D :D :rofl:
54
 

Re: ExMusic (hudba ve statusu) [ICE9000]

Nový příspěvekod Xeelee » úte 7. červenec 2009 9:47

Protože to je mixovací studio pro DJs.
Samozřejmě že umí přehrávat hudbu, ale není to jeho primární účel.
Chceš se na něco zeptat? podívej se jestli se to tu už neřešilo.
Cituj pouze části komentářů na které chceš reagovat.
Člen Pirátské strany
Uživatelský avatar
Xeelee
Šedá eminence qipim.cz
 
Příspěvky: 3947
Registrován: čtv 31. srpen 2006 16:17

Re: ExMusic (hudba ve statusu) [ICE9000]

Nový příspěvekod Gynekolog » čtv 9. červenec 2009 15:27

nevim jak je to dlouho ale najednou mi plugin přestal pracovat mam win7 a infium 9030, nic sem neměnil.Zkoušel sem ho i smazat znovu nahrát a nic, neví někdo čim to může bejt?
Uživatelský avatar
Gynekolog
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 84
Registrován: sob 2. srpen 2008 13:35

Re: ExMusic (hudba ve statusu) [ICE9000]

Nový příspěvekod Návštěvník » stř 15. červenec 2009 10:33

a najednou to samo začlo jít.No tak sakra...fakt sem nic neměnil, neinstaloval nezapínal nevypínal a já nevim co ještě.kouzlo :D
Návštěvník
 

Re: ExMusic (hudba ve statusu) [ICE9000]

Nový příspěvekod Dominik » ned 30. srpen 2009 17:08

Ahoj, poté, co jsem přešel na win Vista tak mi přestal tento plugin fungovat u MediaMonkey. U WMP 11 funguje bez problému. Nechápu, čím to je :e?:
Dominik
 

Re: ExMusic (hudba ve statusu) [ICE9000]

Nový příspěvekod Harry » úte 22. září 2009 13:16

Doplnite do pluginu moznost, aby to precetlo jmeno souboru do statusu (uvodni nazev)? Dekuji
Harry
 

Re: ExMusic (hudba ve statusu) [ICE9000]

Nový příspěvekod sutrus » úte 22. září 2009 19:16

My to nedoplníme. Kontaktuj autora pluginu http://ice9000.info/exmusic.htm ale podle data poslední aktualizace o tom dost pochybuji.
sutrus
Hardware je vše co se nedá ukrást po síťi.
Počítač vám ušetří spoustu práce, kterou byste bez něj vůbec neměli.
Uživatelský avatar
sutrus
CZlokátor
 
Příspěvky: 1286
Registrován: pon 6. listopad 2006 20:59

Re: ExMusic (hudba ve statusu) [ICE9000]

Nový příspěvekod Harry » pon 5. říjen 2009 22:22

Aha, myslel jsem, ze ho upravujete i vy. Mno tak nic, budu se s tim muset smirit :) thx
Harry
 

Re: ExMusic (hudba ve statusu) [ICE9000]

Nový příspěvekod Lordofminor » úte 22. prosinec 2009 18:41

Ako je to sp odporou WMP12? Este stale to blbne?
Alebo existuje podobny plugin, ktory dokaze nieco podobne ako ExMusic? :help:
Lordofminor
 

Re: ExMusic (hudba ve statusu) [ICE9000]

Nový příspěvekod Haltaa » úte 29. prosinec 2009 17:44

Dobrý den,
oznamovací okno s přehrávaným souborem mi skáče postupně nahoru do vršku monitoru a potom úplně zmizí. Nevíte čím to může být?
Haltaa
Nováček
 
Příspěvky: 2
Registrován: úte 29. prosinec 2009 17:36

Re: ExMusic (hudba ve statusu) [ICE9000]

Nový příspěvekod Dave007 » ned 7. březen 2010 11:26

existuje neco takoveho pro VLC?
Dave007
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 92
Registrován: pon 30. červenec 2007 19:43

Re: ExMusic (hudba ve statusu) [ICE9000]

Nový příspěvekod DavidSK » sob 13. březen 2010 18:32

Cawte mne pri tomto plugine vzdy ako zapnem mediaplayer 11 mam w7HP tak mo hodi tuto chybu:
Obrázek
Co s tym pls? ako to mam spojazdnit nech to ide normalne bez problemov? :(
DavidSK
 

Re: ExMusic (hudba ve statusu) [ICE9000]

Nový příspěvekod Hellraiser » pát 9. duben 2010 21:38

Ahoj lidi. Mám otázku, přehrávám v AIMP2 internetové rádiu a ve statusu hudby mě to píše názvy bez prvního písmene :-( i v oznámení. Nevíte někdo kde by mohla být chyba prosím ?
Přílohy
QIP - ExMusic 1.png
QIP - ExMusic 1.png (50.9 KiB) Zobrazeno 11764 krát
Hellraiser
Nováček
 
Příspěvky: 4
Registrován: čtv 5. červenec 2007 21:23
Bydliště: Brnoooo

Re: ExMusic (hudba ve statusu) [ICE9000]

Nový příspěvekod merkurek » úte 12. říjen 2010 20:17

nazdarek přátele tento plugin po me chce aktualizaci,ale kdyz na to kliknu otevrou se me webky a tam nevim kde si mam sosnout new plugin? poradte me nekdo prosim ...
Děkuji
Uživatelský avatar
merkurek
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 20
Registrován: sob 12. červenec 2008 14:45

Re: ExMusic (hudba ve statusu) [ICE9000]

Nový příspěvekod JindNovo » stř 13. říjen 2010 19:52

merkurek: Vypni v poslední záložce aktualizace. Webová stránka má nahoře napsáno, že již vypršela, takže už vlastně neexistuje.
QIP 2012 b9380; skin BackToQIP2005 + QIP 2005 b8098
/showdashes|qip.ru, 2×ICQ, 3×Twitter, Jabber|Keybord LEDS, Svátky

Při potížích s QIPem uvádějte vždy jeho verzi a číslo buildu

Zajímáš se o fotbal?
Hra Czech Soccer Manager hledá další autory soupisek do aktualizací
Více na http://update.csmweb.net
Uživatelský avatar
JindNovo
Moderátor
 
Příspěvky: 940
Registrován: ned 18. duben 2010 13:03

Re: ExMusic (hudba ve statusu) [ICE9000]

Nový příspěvekod merkurek » stř 13. říjen 2010 20:35

jj děkuju už mě to neotravuje :)))
Uživatelský avatar
merkurek
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 20
Registrován: sob 12. červenec 2008 14:45

Re: ExMusic (hudba ve statusu) [ICE9000]

Nový příspěvekod Los Syslos » sob 18. prosinec 2010 17:29

Lidičky, zajmalo by mě jestli ta verze 3.07 je poslední co vyšla, a jestli má vydavatel pluginu nové stránky. Předem dík za odpoveď
Los Syslos
 

Re: ExMusic (hudba ve statusu) [ICE9000]

Nový příspěvekod mwrnckx » úte 28. prosinec 2010 18:58

Náhodou jsem teď objevil, že parametr /noxstmsg při spouštění QIPu vypíná otravné zapisování xstatusu generovaného tímto pluginem do konverzačního okna :rofl: . Konečně ho můžu nechat zapnutý :).
Spoiler: zobrazit
QIP 2012 (/isolated /noxstmsg), Black_Core Skin, Vybo Mluvící qip Soundpack, Kolobok HD smilies for dark skins
protos: Jabber, ICQ, GoogleTalk, FaceBook, SIP
plugins: LEDs Lite, FadeBlock, ExMusic, FMTune, Svatky, TVP, Weather, RSSNews
mwrnckx
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 157
Registrován: pon 18. říjen 2010 9:33

PředchozíDalší

Zpět na Pluginy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník