Stránka 10 z 11

Re: ExMusic (hudba ve statusu) [ICE9000]

Nový příspěvekNapsal: úte 7. červenec 2009 8:04
od dsd
Zdravím chci se zeptat kdo je autorem EXmusic, docela by se šiklo kdyby dal do podpory i program Virtual DJ ten taky používá mnoho lidí,
tak jestli znáte kontakt tak mi ho prosím dejte,nebo ještě líp mu rovnout můžete napsat aby tam implentoval Virtual DJ dekuju moc

Re: ExMusic (hudba ve statusu) [ICE9000]

Nový příspěvekNapsal: úte 7. červenec 2009 9:14
od Black_Fox
1) Autorem pluginu je ICE9000 a už ho nevyvíjí.
2) VirtualDJ není přehrávač hudby.

Re: ExMusic (hudba ve statusu) [ICE9000]

Nový příspěvekNapsal: úte 7. červenec 2009 9:20
od 54
já v něm přehrávám písničky ale, tak jaktože není přehrávač hudby ? :D :D :rofl:

Re: ExMusic (hudba ve statusu) [ICE9000]

Nový příspěvekNapsal: úte 7. červenec 2009 9:47
od Xeelee
Protože to je mixovací studio pro DJs.
Samozřejmě že umí přehrávat hudbu, ale není to jeho primární účel.

Re: ExMusic (hudba ve statusu) [ICE9000]

Nový příspěvekNapsal: čtv 9. červenec 2009 15:27
od Gynekolog
nevim jak je to dlouho ale najednou mi plugin přestal pracovat mam win7 a infium 9030, nic sem neměnil.Zkoušel sem ho i smazat znovu nahrát a nic, neví někdo čim to může bejt?

Re: ExMusic (hudba ve statusu) [ICE9000]

Nový příspěvekNapsal: stř 15. červenec 2009 10:33
od Návštěvník
a najednou to samo začlo jít.No tak sakra...fakt sem nic neměnil, neinstaloval nezapínal nevypínal a já nevim co ještě.kouzlo :D

Re: ExMusic (hudba ve statusu) [ICE9000]

Nový příspěvekNapsal: ned 30. srpen 2009 17:08
od Dominik
Ahoj, poté, co jsem přešel na win Vista tak mi přestal tento plugin fungovat u MediaMonkey. U WMP 11 funguje bez problému. Nechápu, čím to je :e?:

Re: ExMusic (hudba ve statusu) [ICE9000]

Nový příspěvekNapsal: úte 22. září 2009 13:16
od Harry
Doplnite do pluginu moznost, aby to precetlo jmeno souboru do statusu (uvodni nazev)? Dekuji

Re: ExMusic (hudba ve statusu) [ICE9000]

Nový příspěvekNapsal: úte 22. září 2009 19:16
od sutrus
My to nedoplníme. Kontaktuj autora pluginu http://ice9000.info/exmusic.htm ale podle data poslední aktualizace o tom dost pochybuji.

Re: ExMusic (hudba ve statusu) [ICE9000]

Nový příspěvekNapsal: pon 5. říjen 2009 22:22
od Harry
Aha, myslel jsem, ze ho upravujete i vy. Mno tak nic, budu se s tim muset smirit :) thx

Re: ExMusic (hudba ve statusu) [ICE9000]

Nový příspěvekNapsal: úte 22. prosinec 2009 18:41
od Lordofminor
Ako je to sp odporou WMP12? Este stale to blbne?
Alebo existuje podobny plugin, ktory dokaze nieco podobne ako ExMusic? :help:

Re: ExMusic (hudba ve statusu) [ICE9000]

Nový příspěvekNapsal: úte 29. prosinec 2009 17:44
od Haltaa
Dobrý den,
oznamovací okno s přehrávaným souborem mi skáče postupně nahoru do vršku monitoru a potom úplně zmizí. Nevíte čím to může být?

Re: ExMusic (hudba ve statusu) [ICE9000]

Nový příspěvekNapsal: ned 7. březen 2010 11:26
od Dave007
existuje neco takoveho pro VLC?

Re: ExMusic (hudba ve statusu) [ICE9000]

Nový příspěvekNapsal: sob 13. březen 2010 18:32
od DavidSK
Cawte mne pri tomto plugine vzdy ako zapnem mediaplayer 11 mam w7HP tak mo hodi tuto chybu:
Obrázek
Co s tym pls? ako to mam spojazdnit nech to ide normalne bez problemov? :(

Re: ExMusic (hudba ve statusu) [ICE9000]

Nový příspěvekNapsal: pát 9. duben 2010 21:38
od Hellraiser
Ahoj lidi. Mám otázku, přehrávám v AIMP2 internetové rádiu a ve statusu hudby mě to píše názvy bez prvního písmene :-( i v oznámení. Nevíte někdo kde by mohla být chyba prosím ?

Re: ExMusic (hudba ve statusu) [ICE9000]

Nový příspěvekNapsal: úte 12. říjen 2010 20:17
od merkurek
nazdarek přátele tento plugin po me chce aktualizaci,ale kdyz na to kliknu otevrou se me webky a tam nevim kde si mam sosnout new plugin? poradte me nekdo prosim ...
Děkuji

Re: ExMusic (hudba ve statusu) [ICE9000]

Nový příspěvekNapsal: stř 13. říjen 2010 19:52
od JindNovo
merkurek: Vypni v poslední záložce aktualizace. Webová stránka má nahoře napsáno, že již vypršela, takže už vlastně neexistuje.

Re: ExMusic (hudba ve statusu) [ICE9000]

Nový příspěvekNapsal: stř 13. říjen 2010 20:35
od merkurek
jj děkuju už mě to neotravuje :)))

Re: ExMusic (hudba ve statusu) [ICE9000]

Nový příspěvekNapsal: sob 18. prosinec 2010 17:29
od Los Syslos
Lidičky, zajmalo by mě jestli ta verze 3.07 je poslední co vyšla, a jestli má vydavatel pluginu nové stránky. Předem dík za odpoveď

Re: ExMusic (hudba ve statusu) [ICE9000]

Nový příspěvekNapsal: úte 28. prosinec 2010 18:58
od mwrnckx
Náhodou jsem teď objevil, že parametr /noxstmsg při spouštění QIPu vypíná otravné zapisování xstatusu generovaného tímto pluginem do konverzačního okna :rofl: . Konečně ho můžu nechat zapnutý :).