QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

Neznámá chyba serveru

Neznámá chyba serveru

Nový příspěvekod benobi » pon 23. říjen 2006 15:29

Dost často se mi stává, že se mi nejde připojit.
Buď to píše Neznámá chyba serveru nebo ještě něco o překročení rychlosti.
Nevíte někdo jak to napravit?
benobi
 

Nový příspěvekod Xeelee » pon 23. říjen 2006 15:42

Kvuli tomuto problemu vysel predcasny Buid 7981.
Cestinu muzes pouzit z buildu 7980.
Chceš se na něco zeptat? podívej se jestli se to tu už neřešilo.
Cituj pouze části komentářů na které chceš reagovat.
Člen Pirátské strany
Uživatelský avatar
Xeelee
Šedá eminence qipim.cz
 
Příspěvky: 3947
Registrován: čtv 31. srpen 2006 16:17

Nový příspěvekod Návštěvník » pon 23. říjen 2006 15:52

Já jsem si stáhl toto: http://www.stahuj.cz/komunikace/instant ... 05a-build/
takže ten poslední build mám.
Návštěvník
 

Nový příspěvekod Xeelee » pon 23. říjen 2006 19:21

Pokud to nepujde tak si zkus nainstalovat nejaky starsi build a pockej si na 7990.
Dnes se mnou komunikoval clovek ktery bel 7920.
Build 7981 je prebuild verze 7990 a byl vydan kvuli problemum s pripojenim na ICQ server.
Nekterym lidem QIP porad nefunguje.
Pokud nekdo neprijde na neco lepsiho tak si budes muset pockat na 7990 ktery vyjde za par dni.
Chceš se na něco zeptat? podívej se jestli se to tu už neřešilo.
Cituj pouze části komentářů na které chceš reagovat.
Člen Pirátské strany
Uživatelský avatar
Xeelee
Šedá eminence qipim.cz
 
Příspěvky: 3947
Registrován: čtv 31. srpen 2006 16:17

thx

Nový příspěvekod Vejmitsch » úte 24. říjen 2006 8:44

díky, poslední verze vyřešila to, že se mi nedařilo nakonektit.
Vejmitsch
 

Nový příspěvekod Návštěvník » pát 26. leden 2007 20:54

Qip pouzivam uz dost dlouho ale posledni dobou mam ten samej problem nejde se mi vubec pripojit... Mam verzi 8000
Návštěvník
 

Nový příspěvekod ++JeSuS++ » ned 28. leden 2007 13:02

JJ mam build 7997 a objevuje se mi to dost často, především ve spojeni s používáním pluginu z WinAmpu. Docela rychle se mění hrané songy a na ten popud hned začne vyskakovat hláška o přílišně rychlém odesílání dat a výhružka, že budu odpojen. Nedá se to vypnout?
You live 4FUN
Uživatelský avatar
++JeSuS++
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 342
Registrován: úte 16. leden 2007 0:47

Nový příspěvekod Snake Plisken » ned 28. leden 2007 14:08

Mě ta výhružka třeba naskočila sotva sem se lognul do QIPu :D:D:D
Obrázek
Snake Plisken
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 39
Registrován: pát 19. leden 2007 8:00
Bydliště: Ostrava

Nový příspěvekod cardi » ned 28. leden 2007 14:43

++JeSuS++ píše:JJ mam build 7997 a objevuje se mi to dost často, především ve spojeni s používáním pluginu z WinAmpu. Docela rychle se mění hrané songy a na ten popud hned začne vyskakovat hláška o přílišně rychlém odesílání dat a výhružka, že budu odpojen. Nedá se to vypnout?


toto mi delal kdyz sem si na vanoce skopiroval vanocni prani a dal dicky vlozit a odeslat a hnedka dalsi kontak a dalsi to bylo asi trosku rychle na qip a hazelo mi to to same co tobe ale jinac mi to doposud uz nevyskocilo
Uživatelský avatar
cardi
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 611
Registrován: pon 11. prosinec 2006 20:10
Bydliště: Hl

Nový příspěvekod Xeelee » ned 28. leden 2007 16:17

To te odpojil ICQ server.
Myslel si ze jses spam.
Chceš se na něco zeptat? podívej se jestli se to tu už neřešilo.
Cituj pouze části komentářů na které chceš reagovat.
Člen Pirátské strany
Uživatelský avatar
Xeelee
Šedá eminence qipim.cz
 
Příspěvky: 3947
Registrován: čtv 31. srpen 2006 16:17

Nový příspěvekod cardi » ned 28. leden 2007 21:36

aha tak uz vim co to bylo diky :)
Uživatelský avatar
cardi
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 611
Registrován: pon 11. prosinec 2006 20:10
Bydliště: Hl

Nový příspěvekod caesar1 » pon 21. květen 2007 17:06

mě s estává že neznámá chyba serveru i u QIP 2010 a u QIP 8020 zatím nic
caesar1
Nováček
 
Příspěvky: 5
Registrován: sob 17. březen 2007 12:49

Nový příspěvekod Martin J. - Cetelon » pon 21. květen 2007 19:38

mas namysli 8010 a 8020?
no me rano QIP napsal, ze se neda pripojit, a napsl mi nejakej zvlastni duvod, ale kdyz sem ho zapnul znovu, nabehl v pohode.,
:ff:Obrázek
Win XP Pro SP3, Win 10, QIP 2012 9380, ESET Smart Security 8.0.304.1, Mozilla Firefox 43.0, Mozilla Thunderbird 2.0.0.24
Uživatelský avatar
Martin J. - Cetelon
Moderátor
 
Příspěvky: 1878
Registrován: ned 3. září 2006 13:55
Bydliště: www.zaparkorun.eu

aj QIP 8020

Nový příspěvekod igor » stř 11. červenec 2007 17:12

Mam rovnaky problem v QIP 8020
igor
Nováček
 
Příspěvky: 6
Registrován: ned 6. květen 2007 13:29

Re:

Nový příspěvekod Kart » čtv 2. říjen 2008 20:26

++JeSuS++ píše:JJ mam build 7997 a objevuje se mi to dost často, především ve spojeni s používáním pluginu z WinAmpu. Docela rychle se mění hrané songy a na ten popud hned začne vyskakovat hláška o přílišně rychlém odesílání dat a výhružka, že budu odpojen. Nedá se to vypnout?

Presne tak, naskakuje mi to taky kdyz mam winampa a menim skladby. Jak to odstranit? Uz sem zalozil novy tema...
Kart
Nováček
 
Příspěvky: 9
Registrován: sob 21. červenec 2007 10:33

Re: Neznámá chyba serveru

Nový příspěvekod Rotacak » ned 8. březen 2009 9:36

Dobrý den, měl bych takovej dotaz. Stává se mi, že jsem na icq připojenej třeba 2 dny nonstop a potom z ničeho nic, mi napíše Chyba připojení (connection failed) a odpojí se. Používám QIP 2005 Build 8092. Když se snažím připojit, tak mi to píše Chyba rezervace spojení, bohužel nevím, co si pod tímto mám vůbec představit. Minule jsem se poté zkoušel připojit i přes ICQ 6.5 a taktéž se nepřipojilo. Stačilo počkat cca 15 minut a poté jsem se připojil naprosto bez problémů, chvíli to jelo a potom opět. Nevíte, čím by to mohlo být? Druhé ICQ mi takhle jede v pohodě, jen toto takhle zlobí.
Rotacak
Nováček
 
Příspěvky: 6
Registrován: čtv 17. květen 2007 12:21
Bydliště: Děčín

Re: Neznámá chyba serveru

Nový příspěvekod Drmol » ned 8. březen 2009 10:58

Chyba ICQ serverů. To, že ti to dělá jen jedno a to samé ICQ pořád do kola je zcela normální. Bohužel s tím ale nic nenaděláš.
Uživatelský avatar
Drmol
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 330
Registrován: stř 23. červenec 2008 14:43
Bydliště: Doma

Re: Neznámá chyba serveru

Nový příspěvekod Návštěvník » stř 29. duben 2009 17:09

Dobrý den!
Uz dva dny se nemuzu pripojit na qip. Porad mi bezi connecting a po chvili se objemi Error Message.tot vse. Zkusil jsem i prejit na icq a to se mi vubec nepripoji.nevite co s tim mam?
Návštěvník
 

Re: Neznámá chyba serveru

Nový příspěvekod sutrus » stř 29. duben 2009 18:11

Nejsi první a asi ani poslední. Prozatím je výsledkem chyba ICQ. Pokračuj tady viewtopic.php?t=2774&view=unread#p38466
sutrus
Hardware je vše co se nedá ukrást po síťi.
Počítač vám ušetří spoustu práce, kterou byste bez něj vůbec neměli.
Uživatelský avatar
sutrus
CZlokátor
 
Příspěvky: 1286
Registrován: pon 6. listopad 2006 20:59


Zpět na Podpora

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků

cron