QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

QIP Infium 1.0 beta 2

Nový příspěvekod cardi » ned 2. prosinec 2007 9:05

chatumbabub píše:v nove verzi uz nejde posilat soubory pouhym pretahnutim souboru na otevrene okno? :roll:


jakto ze mi to jde? :
Uživatelský avatar
cardi
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 611
Registrován: pon 11. prosinec 2006 20:10
Bydliště: Hl

Nový příspěvekod Pivoth » ned 2. prosinec 2007 10:46

me to jde taky :))
Uživatelský avatar
Pivoth
Růžový prase
 
Příspěvky: 1057
Registrován: stř 31. říjen 2007 21:00
Bydliště: Turnov

Nový příspěvekod Lms » ned 2. prosinec 2007 10:51

Mě taktéž to funguje. :)
Má tvorba:
- češtiny pro protokoly Jabber, XIMSS (Phone) a nějaké pluginy
- pluginy Weather (počasí), TVp (televizní program), FMtune (rádio) a RSS News (RSS čtečka)
- QIP Unpacker - instalace už nikdy více...

Než se na něco zeptáš přečti si FAQ ! Konferenční místnost pro QIP a vše okolo něj: qip@conf.netlab.cz
Uživatelský avatar
Lms
Moderátor
 
Příspěvky: 1808
Registrován: stř 9. květen 2007 7:46
Bydliště: doma u PC

Nový příspěvekod Pivoth » ned 2. prosinec 2007 10:58

Lms píše:Mě taktéž to funguje. :)
ze by u nas chyba nebyla ?! :-D
Uživatelský avatar
Pivoth
Růžový prase
 
Příspěvky: 1057
Registrován: stř 31. říjen 2007 21:00
Bydliště: Turnov

Nový příspěvekod chatumbabub » ned 2. prosinec 2007 12:07

aspon vim, ze mam hledat chybu u sebe :tuk:
chatumbabub
Nováček
 
Příspěvky: 6
Registrován: ned 2. prosinec 2007 1:52

Nový příspěvekod Lms » ned 2. prosinec 2007 12:09

Oprav chybu mezi klávesnicí a židlí a bude vše v pořádku.
Má tvorba:
- češtiny pro protokoly Jabber, XIMSS (Phone) a nějaké pluginy
- pluginy Weather (počasí), TVp (televizní program), FMtune (rádio) a RSS News (RSS čtečka)
- QIP Unpacker - instalace už nikdy více...

Než se na něco zeptáš přečti si FAQ ! Konferenční místnost pro QIP a vše okolo něj: qip@conf.netlab.cz
Uživatelský avatar
Lms
Moderátor
 
Příspěvky: 1808
Registrován: stř 9. květen 2007 7:46
Bydliště: doma u PC

Nový příspěvekod Pafo » ned 2. prosinec 2007 18:18

Nevím jak se mi to mohlo stát, ale od včera mi přestaly zcela fungovat odchozí přenosy přes jabber. Když jsem nainstaloval, tak to fungovalo. najednou zásek...já mám ale pech .. tže ačkoli jsme vyřešili users.netlab.cz :) , musím se vrátit ke starší verzi protokolu .. prostě pech...
Uživatelský avatar
Pafo
Moderátor
 
Příspěvky: 2826
Registrován: čtv 23. srpen 2007 10:53

Nový příspěvekod Lms » ned 2. prosinec 2007 18:20

Mě přenosy fungují jak se jim chce. :(
Má tvorba:
- češtiny pro protokoly Jabber, XIMSS (Phone) a nějaké pluginy
- pluginy Weather (počasí), TVp (televizní program), FMtune (rádio) a RSS News (RSS čtečka)
- QIP Unpacker - instalace už nikdy více...

Než se na něco zeptáš přečti si FAQ ! Konferenční místnost pro QIP a vše okolo něj: qip@conf.netlab.cz
Uživatelský avatar
Lms
Moderátor
 
Příspěvky: 1808
Registrován: stř 9. květen 2007 7:46
Bydliště: doma u PC

Nový příspěvekod Pafo » ned 2. prosinec 2007 18:24

Právě mě to taky štve, já přenosy často využívám u Jabber disku a točí mě to.. Přitom by to spravila správná implementace file proxy..
Uživatelský avatar
Pafo
Moderátor
 
Příspěvky: 2826
Registrován: čtv 23. srpen 2007 10:53

Nový příspěvekod cardi » ned 2. prosinec 2007 18:38

Lms píše:Oprav chybu mezi klávesnicí a židlí a bude vše v pořádku.


to je dicky hlaska jak cyp :D
Uživatelský avatar
cardi
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 611
Registrován: pon 11. prosinec 2006 20:10
Bydliště: Hl

Nový příspěvekod Smoke » pát 7. prosinec 2007 19:07

Takže se taky přidávám k těm co pomohlo přepsat to na users.netlab.cz už sem byl fakt z toho docela na nervy, sem si dokonce nainstaloval ICQ 6 kvůli tomu...teď jde pryč :lol:
JID: smouk@jabbim.cz | MSN: emko.erko@hrisnik.cz | qip.ru: smouk1991@qip.ru | http://www.smouk.ic.cz
Co dělá semínko trávy? Právě se napilo vody a tráví.
Uživatelský avatar
Smoke
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 278
Registrován: ned 4. únor 2007 12:31
Bydliště: Cheb

Nový příspěvekod chatumbabub » stř 12. prosinec 2007 0:56

cardi píše:
Lms píše:Oprav chybu mezi klávesnicí a židlí a bude vše v pořádku.


to je dicky hlaska jak cyp :D


njn, ale v naproste vetsine sedi :D jinak ten muj problem vyresil restart :roll:
chatumbabub
Nováček
 
Příspěvky: 6
Registrován: ned 2. prosinec 2007 1:52

Re: QIP Infium 1.0 beta 2

Nový příspěvekod NASA » stř 26. listopad 2008 21:05

A je to tady,hurááááááááá Obrázek
NASA
 

Re: QIP Infium 1.0 beta 2

Nový příspěvekod Drmol » stř 26. listopad 2008 21:12

Cože?
(jak to tak vidím tak si asi modi procvičí zamykání topiců jestli to takhle půjde dál :D )

//edit xstrv01: Přání usera je pro moda svaté :D
Uživatelský avatar
Drmol
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 330
Registrován: stř 23. červenec 2008 14:43
Bydliště: Doma

Předchozí

Zpět na Download

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron