Stránka 1 z 2

QIP Infium 1.0 beta 2

Nový příspěvekNapsal: stř 28. listopad 2007 20:05
od sutrus
Dnes 20:10, 28/11/2007 Infova casu vydal QIP Infium 1.0 beta 2

Re: QIP Infium 1.0 beta 2

Nový příspěvekNapsal: stř 28. listopad 2007 20:24
od Xeelee
http://qip.ru/ru/pages/qipinfium_beta_ru/ nebo použijte QIP Infium Updater

changelog
Jabber:
- added files with the copyright;

MRA:
- Avatar;
- long form-handling record emoticons (to avoid showing ###);
- Russification.

XIMSS:
- with error-correcting order of the codecs;
- form settings (removed invisibility panel settings

Nový příspěvekNapsal: stř 28. listopad 2007 20:34
od Pafo
Opravil přenos souborů přes jabber a při vyhledávání kontaktů nepadá.. zatím spokojenost...

Nový příspěvekNapsal: stř 28. listopad 2007 20:37
od basty
K tomu problemu pri zmacknuti tlacitka hledat jak vyskoci chybova hlaska. tak staci si tam dat klidne posledni update a pak vzit starej jabber (celou slozku a dat si ji do infia... pak vse pojede jak ma. Asi ta nova neni moc vyladena...

Nový příspěvekNapsal: stř 28. listopad 2007 20:38
od basty
Pafo píše:Opravil přenos souborů přes jabber a při vyhledávání kontaktů nepadá.. zatím spokojenost...
mne pada porad... ale vyresil jsem to ... je to napsane nahore...

Nový příspěvekNapsal: stř 28. listopad 2007 20:52
od Pafo
S tím přenosem starý složky sem to řešil také.. ale teď mi to opravdu funguje (kompletní čistá instalace s novým profilem).. jsem zvědavej na názory ostatních, jestli jim to padá nebo ne, vyčkáme, třeba jsem jásal předčasně

Nový příspěvekNapsal: stř 28. listopad 2007 21:39
od xstrv01
:cry: Čistá instalace, novej profil, zmáčknu hledej a QIP spadne :cry:

EDIT: druhej reinstal nic... třetí reinstal.... JÓ!!! Funguje to :D

Nový příspěvekNapsal: stř 28. listopad 2007 22:07
od Pafo
Dobrý, už to mám... tže mně to také padá pokud to nechám zcela čistě bez svého nastavení. Když zadávám veškeré údaje v jabber nastavení tak místo users.jabber.org píšu users.netlab.cz a pak světe div se, nepadá (po restartu samozřejmě)... můžete zkusit, jestli vám to také tak funguje a dejte vědět

Nový příspěvekNapsal: stř 28. listopad 2007 23:14
od tomcat
přidávám se k těm, kterým pomohlo přepsání na users.netlab.cz :juch:

Nový příspěvekNapsal: čtv 29. listopad 2007 12:49
od indy07
nová instalace a už nepadá :)

Nový příspěvekNapsal: čtv 29. listopad 2007 15:49
od Lms
Stále to při hledání kontaktů padá.... :(

Nový příspěvekNapsal: čtv 29. listopad 2007 16:11
od hegemonicek
I mě pomohlo přepsání na users.netlab.cz :perfect:

Nový příspěvekNapsal: čtv 29. listopad 2007 16:27
od Lms
hegemonicek píše:I mě pomohlo přepsání na users.netlab.cz :perfect:
Jak jednodnoduché řešení... :D Dík

Nový příspěvekNapsal: čtv 29. listopad 2007 17:55
od Bari
Proč mě to nenabídlo aktualizaci, když ji mám nastavenou automativky na každej den? A jde to nějak aktualizovat ručně, aby si našel aktualizaci a stáhl si ji?

Nový příspěvekNapsal: čtv 29. listopad 2007 18:24
od Lms
Protože Infium, zatím neukazuje aktualizace (je tam pouze to zatržítko).

Nový příspěvekNapsal: čtv 29. listopad 2007 18:28
od Bari
Aha, takže to se nedá nijak updatnout přímo z PC, musím si stáhnout z netu novou verzi a tu si znova nainstalovat jo?

Nový příspěvekNapsal: sob 1. prosinec 2007 20:17
od Cheaterboy
Jak je to tedy s těmi aktualizacemi musí se to updatnout reinstalací??? :?: :?: :?: :?: :?:

Nový příspěvekNapsal: sob 1. prosinec 2007 21:30
od Xeelee
Nemusí.
Stáhni si plugin QIP Updater od dreamwalkera.

Nový příspěvekNapsal: sob 1. prosinec 2007 21:48
od Cheaterboy
moooc diky!!! ja vedel že to bude nejakej program... :D :D :D :D

Nový příspěvekNapsal: ned 2. prosinec 2007 1:55
od chatumbabub
v nove verzi uz nejde posilat soubory pouhym pretahnutim souboru na otevrene okno? :roll: