QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

QIP Infium 1.0 beta 2

QIP Infium 1.0 beta 2

Nový příspěvekod sutrus » stř 28. listopad 2007 20:05

Dnes 20:10, 28/11/2007 Infova casu vydal QIP Infium 1.0 beta 2
sutrus
Hardware je vše co se nedá ukrást po síťi.
Počítač vám ušetří spoustu práce, kterou byste bez něj vůbec neměli.
Uživatelský avatar
sutrus
CZlokátor
 
Příspěvky: 1286
Registrován: pon 6. listopad 2006 20:59

Re: QIP Infium 1.0 beta 2

Nový příspěvekod Xeelee » stř 28. listopad 2007 20:24

http://qip.ru/ru/pages/qipinfium_beta_ru/ nebo použijte QIP Infium Updater

changelog
Jabber:
- added files with the copyright;

MRA:
- Avatar;
- long form-handling record emoticons (to avoid showing ###);
- Russification.

XIMSS:
- with error-correcting order of the codecs;
- form settings (removed invisibility panel settings
Chceš se na něco zeptat? podívej se jestli se to tu už neřešilo.
Cituj pouze části komentářů na které chceš reagovat.
Člen Pirátské strany
Uživatelský avatar
Xeelee
Šedá eminence qipim.cz
 
Příspěvky: 3947
Registrován: čtv 31. srpen 2006 16:17

Nový příspěvekod Pafo » stř 28. listopad 2007 20:34

Opravil přenos souborů přes jabber a při vyhledávání kontaktů nepadá.. zatím spokojenost...
Uživatelský avatar
Pafo
Moderátor
 
Příspěvky: 2826
Registrován: čtv 23. srpen 2007 10:53

Nový příspěvekod basty » stř 28. listopad 2007 20:37

K tomu problemu pri zmacknuti tlacitka hledat jak vyskoci chybova hlaska. tak staci si tam dat klidne posledni update a pak vzit starej jabber (celou slozku a dat si ji do infia... pak vse pojede jak ma. Asi ta nova neni moc vyladena...
basty
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 177
Registrován: sob 3. únor 2007 23:53

Nový příspěvekod basty » stř 28. listopad 2007 20:38

Pafo píše:Opravil přenos souborů přes jabber a při vyhledávání kontaktů nepadá.. zatím spokojenost...
mne pada porad... ale vyresil jsem to ... je to napsane nahore...
basty
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 177
Registrován: sob 3. únor 2007 23:53

Nový příspěvekod Pafo » stř 28. listopad 2007 20:52

S tím přenosem starý složky sem to řešil také.. ale teď mi to opravdu funguje (kompletní čistá instalace s novým profilem).. jsem zvědavej na názory ostatních, jestli jim to padá nebo ne, vyčkáme, třeba jsem jásal předčasně
Uživatelský avatar
Pafo
Moderátor
 
Příspěvky: 2826
Registrován: čtv 23. srpen 2007 10:53

Nový příspěvekod xstrv01 » stř 28. listopad 2007 21:39

:cry: Čistá instalace, novej profil, zmáčknu hledej a QIP spadne :cry:

EDIT: druhej reinstal nic... třetí reinstal.... JÓ!!! Funguje to :D
Naposledy upravil xstrv01 dne stř 28. listopad 2007 23:18, celkově upraveno 1
xstrv01
Moderátor
 
Příspěvky: 1522
Registrován: úte 4. září 2007 12:04

Nový příspěvekod Pafo » stř 28. listopad 2007 22:07

Dobrý, už to mám... tže mně to také padá pokud to nechám zcela čistě bez svého nastavení. Když zadávám veškeré údaje v jabber nastavení tak místo users.jabber.org píšu users.netlab.cz a pak světe div se, nepadá (po restartu samozřejmě)... můžete zkusit, jestli vám to také tak funguje a dejte vědět
Uživatelský avatar
Pafo
Moderátor
 
Příspěvky: 2826
Registrován: čtv 23. srpen 2007 10:53

Nový příspěvekod tomcat » stř 28. listopad 2007 23:14

přidávám se k těm, kterým pomohlo přepsání na users.netlab.cz :juch:
FS Esprimo mobile M9400 Centrino Duo, 2048MB, WD 120GB 5400
Uživatelský avatar
tomcat
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 50
Registrován: čtv 31. květen 2007 14:04

Nový příspěvekod indy07 » čtv 29. listopad 2007 12:49

nová instalace a už nepadá :)
Uživatelský avatar
indy07
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 257
Registrován: sob 23. červen 2007 17:01

Nový příspěvekod Lms » čtv 29. listopad 2007 15:49

Stále to při hledání kontaktů padá.... :(
Má tvorba:
- češtiny pro protokoly Jabber, XIMSS (Phone) a nějaké pluginy
- pluginy Weather (počasí), TVp (televizní program), FMtune (rádio) a RSS News (RSS čtečka)
- QIP Unpacker - instalace už nikdy více...

Než se na něco zeptáš přečti si FAQ ! Konferenční místnost pro QIP a vše okolo něj: qip@conf.netlab.cz
Uživatelský avatar
Lms
Moderátor
 
Příspěvky: 1808
Registrován: stř 9. květen 2007 7:46
Bydliště: doma u PC

Nový příspěvekod hegemonicek » čtv 29. listopad 2007 16:11

I mě pomohlo přepsání na users.netlab.cz :perfect:
Uživatelský avatar
hegemonicek
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 87
Registrován: ned 3. prosinec 2006 22:45
Bydliště: Měchenice

Nový příspěvekod Lms » čtv 29. listopad 2007 16:27

hegemonicek píše:I mě pomohlo přepsání na users.netlab.cz :perfect:
Jak jednodnoduché řešení... :D Dík
Má tvorba:
- češtiny pro protokoly Jabber, XIMSS (Phone) a nějaké pluginy
- pluginy Weather (počasí), TVp (televizní program), FMtune (rádio) a RSS News (RSS čtečka)
- QIP Unpacker - instalace už nikdy více...

Než se na něco zeptáš přečti si FAQ ! Konferenční místnost pro QIP a vše okolo něj: qip@conf.netlab.cz
Uživatelský avatar
Lms
Moderátor
 
Příspěvky: 1808
Registrován: stř 9. květen 2007 7:46
Bydliště: doma u PC

Nový příspěvekod Bari » čtv 29. listopad 2007 17:55

Proč mě to nenabídlo aktualizaci, když ji mám nastavenou automativky na každej den? A jde to nějak aktualizovat ručně, aby si našel aktualizaci a stáhl si ji?
Bari
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 1476
Registrován: pát 28. září 2007 12:03

Nový příspěvekod Lms » čtv 29. listopad 2007 18:24

Protože Infium, zatím neukazuje aktualizace (je tam pouze to zatržítko).
Má tvorba:
- češtiny pro protokoly Jabber, XIMSS (Phone) a nějaké pluginy
- pluginy Weather (počasí), TVp (televizní program), FMtune (rádio) a RSS News (RSS čtečka)
- QIP Unpacker - instalace už nikdy více...

Než se na něco zeptáš přečti si FAQ ! Konferenční místnost pro QIP a vše okolo něj: qip@conf.netlab.cz
Uživatelský avatar
Lms
Moderátor
 
Příspěvky: 1808
Registrován: stř 9. květen 2007 7:46
Bydliště: doma u PC

Nový příspěvekod Bari » čtv 29. listopad 2007 18:28

Aha, takže to se nedá nijak updatnout přímo z PC, musím si stáhnout z netu novou verzi a tu si znova nainstalovat jo?
Bari
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 1476
Registrován: pát 28. září 2007 12:03

Nový příspěvekod Cheaterboy » sob 1. prosinec 2007 20:17

Jak je to tedy s těmi aktualizacemi musí se to updatnout reinstalací??? :?: :?: :?: :?: :?:
Cheaterboy
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 470
Registrován: ned 15. červenec 2007 23:27
Bydliště: Olomoucký kraj - Litovel

Nový příspěvekod Xeelee » sob 1. prosinec 2007 21:30

Nemusí.
Stáhni si plugin QIP Updater od dreamwalkera.
Chceš se na něco zeptat? podívej se jestli se to tu už neřešilo.
Cituj pouze části komentářů na které chceš reagovat.
Člen Pirátské strany
Uživatelský avatar
Xeelee
Šedá eminence qipim.cz
 
Příspěvky: 3947
Registrován: čtv 31. srpen 2006 16:17

Nový příspěvekod Cheaterboy » sob 1. prosinec 2007 21:48

moooc diky!!! ja vedel že to bude nejakej program... :D :D :D :D
Cheaterboy
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 470
Registrován: ned 15. červenec 2007 23:27
Bydliště: Olomoucký kraj - Litovel

Nový příspěvekod chatumbabub » ned 2. prosinec 2007 1:55

v nove verzi uz nejde posilat soubory pouhym pretahnutim souboru na otevrene okno? :roll:
chatumbabub
Nováček
 
Příspěvky: 6
Registrován: ned 2. prosinec 2007 1:52

Další

Zpět na Download

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron