QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

Keyboard LEDS [Savin_2]

Keyboard LEDS [Savin_2]

Nový příspěvekod Lms » pon 3. prosinec 2007 13:25

Keyboard LEDS
autor: Savin_2
oficiální vlákno


Tento plugin vám oznámí příchozí zprávu pomocí blikání LED diod na klávesnici.

Další podporovaná zařízení:
displej klávesnice Logitech G15
myš Logitech MX610


Jazyk: angličtina nebo čeština (přeložil Thadone)


Instalace:
- rozbalte archiv do složky "QIP Infium\Plugins"
- restartujte QIP Infium

Ke stažení:
LEDS - nejnovější (aktuálně 2.41)
Starší verze:
LEDS 2.10
leds-2.10-cz.rar
přeložil Thadone
(432.67 KiB) 2452 krát

LEDS 1.3 CZ - česká verze (přeložil Lms)
LEDS 1.3 - anglická verze

//Upravil Rypi - Přidána nová verze a odkaz na ruské fórum
Naposledy upravil Rypi dne pon 26. duben 2010 14:50, celkově upraveno 4
Důvod: Aktualizace
Má tvorba:
- češtiny pro protokoly Jabber, XIMSS (Phone) a nějaké pluginy
- pluginy Weather (počasí), TVp (televizní program), FMtune (rádio) a RSS News (RSS čtečka)
- QIP Unpacker - instalace už nikdy více...

Než se na něco zeptáš přečti si FAQ ! Konferenční místnost pro QIP a vše okolo něj: qip@conf.netlab.cz
Uživatelský avatar
Lms
Moderátor
 
Příspěvky: 1808
Registrován: stř 9. květen 2007 7:46
Bydliště: doma u PC

Nový příspěvekod GasThan » pon 3. prosinec 2007 14:40

vau je to sueper funguje to
Obrázek
Uživatelský avatar
GasThan
VIP
 
Příspěvky: 1290
Registrován: pon 21. květen 2007 14:22
Bydliště: SLOVAKIA

Nový příspěvekod HanyZ » úte 4. prosinec 2007 10:44

je něco takového i pro 2005 (Build 8040) ?
Uživatelský avatar
HanyZ
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 604
Registrován: sob 28. duben 2007 10:29
Bydliště: Karviná

Nový příspěvekod Lms » úte 4. prosinec 2007 11:02

QIP 2005 nepodporuje pluginy, takže asi nic takového není.
Má tvorba:
- češtiny pro protokoly Jabber, XIMSS (Phone) a nějaké pluginy
- pluginy Weather (počasí), TVp (televizní program), FMtune (rádio) a RSS News (RSS čtečka)
- QIP Unpacker - instalace už nikdy více...

Než se na něco zeptáš přečti si FAQ ! Konferenční místnost pro QIP a vše okolo něj: qip@conf.netlab.cz
Uživatelský avatar
Lms
Moderátor
 
Příspěvky: 1808
Registrován: stř 9. květen 2007 7:46
Bydliště: doma u PC

Nový příspěvekod GgDag » pon 28. leden 2008 20:31

Ked nemam LED na klavesnici tak co bude blikat ? :D
Uživatelský avatar
GgDag
Nováček
 
Příspěvky: 5
Registrován: pon 28. leden 2008 20:09

Nový příspěvekod HanyZ » pon 28. leden 2008 23:31

to je teda inteligentní příspěvek - DELETE !
Uživatelský avatar
HanyZ
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 604
Registrován: sob 28. duben 2007 10:29
Bydliště: Karviná

Nový příspěvekod keyboo » pon 28. leden 2008 23:50

Lidi,jak někdo muže vstoupit na forum příspěvkem jako tento??? Tohle taky smažte:-) Je to silně OT.
Fyzika je jako sex, může přinést praktické výsledky, ale to není důvod, proč to děláme. - Richard Feynman
Uživatelský avatar
keyboo
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 1488
Registrován: úte 24. duben 2007 15:40

Nový příspěvekod ++JeSuS++ » úte 29. leden 2008 14:28

no sice byl ten post myšlený asi ze srandy, ale jelikož mám bezdrát klávesnici a myš, tak je to pro mě docela trefná otázka....počítám teda, že mi budou blikat LEDky na přijímači.
You live 4FUN
Uživatelský avatar
++JeSuS++
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 342
Registrován: úte 16. leden 2007 0:47

Nový příspěvekod Pivoth » úte 29. leden 2008 14:40

samozdrejmne ze ano xD btw ++Jezis++ se probudil xD
Uživatelský avatar
Pivoth
Růžový prase
 
Příspěvky: 1057
Registrován: stř 31. říjen 2007 21:00
Bydliště: Turnov

Re: Keyboard LEDS

Nový příspěvekod euforik » pát 15. únor 2008 22:54

no ja mam VISTU a nefunguje to :(
euforik
Nováček
 
Příspěvky: 2
Registrován: pát 15. únor 2008 22:52

Re: Keyboard LEDS

Nový příspěvekod humbuk » sob 16. únor 2008 8:30

Me to ve Viste jede, problem nebude v systemu.
humbuk
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 27
Registrován: sob 12. leden 2008 10:37

Re: Keyboard LEDS

Nový příspěvekod euforik » sob 16. únor 2008 12:40

a v cem teda? :( tuto funkciu by som fakt potreboval mam klasicku klavesnicu z 3 led diodami...
a mam InfiumIRC neviem co to este potrebuje k zivotu - aha mozno koli tomu ze mam orezanu vistu...
euforik
Nováček
 
Příspěvky: 2
Registrován: pát 15. únor 2008 22:52

Re: Keyboard LEDS

Nový příspěvekod sutrus » sob 16. únor 2008 12:55

Normalni klavesnici na USB nebo PS2? To bych zacal.
sutrus
Hardware je vše co se nedá ukrást po síťi.
Počítač vám ušetří spoustu práce, kterou byste bez něj vůbec neměli.
Uživatelský avatar
sutrus
CZlokátor
 
Příspěvky: 1286
Registrován: pon 6. listopad 2006 20:59

Re: Keyboard LEDS

Nový příspěvekod GgDag » úte 19. únor 2008 20:56

AKoze nechapem co mate proti mojej otazke. Vsak bola myslena normalne. mam klavesnicu G15 od Logitech a ta LED nema tak som sa pekne spytal ze co bude blikat potm tak nechapem naco tu 4 ludia ci kolko napisalo len spam zbytocny miesto toho aby odpovedali na otazku. 8)
Uživatelský avatar
GgDag
Nováček
 
Příspěvky: 5
Registrován: pon 28. leden 2008 20:09

Re: Keyboard LEDS

Nový příspěvekod Xeelee » úte 19. únor 2008 21:03

Co asi může na klávesnici blikat, když na ní není žádná LED dioda?
Skoro se vnucuje odpověď, ze nic na klávesnici blikat nebude.

Druhý naprosto nesmyslný příspěvek.
Gratuluji.
Chceš se na něco zeptat? podívej se jestli se to tu už neřešilo.
Cituj pouze části komentářů na které chceš reagovat.
Člen Pirátské strany
Uživatelský avatar
Xeelee
Šedá eminence qipim.cz
 
Příspěvky: 3947
Registrován: čtv 31. srpen 2006 16:17

Re: Keyboard LEDS

Nový příspěvekod GgDag » ned 24. únor 2008 10:04

xeelee si nejaky mudry aj ty nie ? Ta asi nenapadlo ze moze blikat displej coooooooooooooo? Si to asi este na klavesnici v zivote nevidel. Ax jaj 8)
Uživatelský avatar
GgDag
Nováček
 
Příspěvky: 5
Registrován: pon 28. leden 2008 20:09

Re: Keyboard LEDS

Nový příspěvekod Black_Fox » ned 24. únor 2008 11:20

Plugin je naprogramovaný pouze na to, aby blikaly LED diody (to snad jde pochopit z názvu). Nic jiného tudíž dělat neumí. To se naučíš, jak začneš programovat a podobné dotazy tě přejdou :)
Jsem Black_Fox a už na fórum skoro nechodím... Autor skinu Back to QIP 2005 pro Infium a QIP 2010
Obrázek
RESPEKTUJ PRAVIDLA FÓRA
Uživatelský avatar
Black_Fox
VIP Černý Lišák
 
Příspěvky: 2412
Registrován: úte 1. květen 2007 9:11

Re: Keyboard LEDS

Nový příspěvekod jenda.69 » úte 26. únor 2008 2:17

Kdybych používal infium, tak tohle určitě budu mít :D
Mmch ggho si nevšímejte, on si jenom chce zamachrovat, aby se cejtil jako těžkej king :p
„Cokoliv v tomto sále je jedlé. Vždyť i já jsem jedlý - tomu se říká kanibalismus, drahá dítka, a ten je ve většině kultur odsuzován.“
... přešel jsem (kdo ví jestli definitivně) na Mirandu a povím vám, že v některých ohledech QIPu nesahá po kotníky ani s tisícem pluginů :)
Uživatelský avatar
jenda.69
VIP
 
Příspěvky: 594
Registrován: sob 2. září 2006 21:47
Bydliště: Západní čechy

Re: Keyboard LEDS

Nový příspěvekod GgDag » pát 29. únor 2008 22:10

Jenda jj jasne. :) Hlavne nefetuj uz tolko skodi ti to na tvoj maly mozog.
Uživatelský avatar
GgDag
Nováček
 
Příspěvky: 5
Registrován: pon 28. leden 2008 20:09

Re: Keyboard LEDS [Savin_2]

Nový příspěvekod Josh » úte 15. duben 2008 17:01

No já bych měl taky dotaz.. páč jsem to extrahoval.. a QIP si resnul už asi 5x ale záhadně mi to nejede.. ne že ne.. na XP mi to jelo no problema.. ale teď mám visty.. možná to bude tím, že jsem si pohrál s bezpečnostními protokoly a všechno povypínal.. ale o tom docela dost pochybuji.. takže bych prosil někoho, kdo s tím má zkušenosti na Vistách.. aby poradil.. zda-li mu to šlo extrahovat a spustit normálně či zda-li bylo potřeba ještě nějakých úprav..dík ;)
Josh
 

Další

Zpět na Pluginy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků

cron