//Upravil Rypi - Přidána nová verze a odkaz na ruské fórum
Naposledy upravil Rypi dne pon 26. duben 2010 14:50, celkově upraveno 4
Důvod:Aktualizace
Má tvorba: - češtiny pro protokoly Jabber, XIMSS (Phone) a nějaké pluginy - pluginy Weather(počasí), TVp(televizní program), FMtune(rádio) a RSS News(RSS čtečka) - QIP Unpacker - instalace už nikdy více... Než se na něco zeptáš přečti si FAQ !Konferenční místnost pro QIP a vše okolo něj: qip@conf.netlab.cz
QIP 2005 nepodporuje pluginy, takže asi nic takového není.
Má tvorba: - češtiny pro protokoly Jabber, XIMSS (Phone) a nějaké pluginy - pluginy Weather(počasí), TVp(televizní program), FMtune(rádio) a RSS News(RSS čtečka) - QIP Unpacker - instalace už nikdy více... Než se na něco zeptáš přečti si FAQ !Konferenční místnost pro QIP a vše okolo něj: qip@conf.netlab.cz
no sice byl ten post myšlený asi ze srandy, ale jelikož mám bezdrát klávesnici a myš, tak je to pro mě docela trefná otázka....počítám teda, že mi budou blikat LEDky na přijímači.
a v cem teda? tuto funkciu by som fakt potreboval mam klasicku klavesnicu z 3 led diodami... a mam InfiumIRC neviem co to este potrebuje k zivotu - aha mozno koli tomu ze mam orezanu vistu...
AKoze nechapem co mate proti mojej otazke. Vsak bola myslena normalne. mam klavesnicu G15 od Logitech a ta LED nema tak som sa pekne spytal ze co bude blikat potm tak nechapem naco tu 4 ludia ci kolko napisalo len spam zbytocny miesto toho aby odpovedali na otazku.
Plugin je naprogramovaný pouze na to, aby blikaly LED diody (to snad jde pochopit z názvu). Nic jiného tudíž dělat neumí. To se naučíš, jak začneš programovat a podobné dotazy tě přejdou
Kdybych používal infium, tak tohle určitě budu mít Mmch ggho si nevšímejte, on si jenom chce zamachrovat, aby se cejtil jako těžkej king
„Cokoliv v tomto sále je jedlé. Vždyť i já jsem jedlý - tomu se říká kanibalismus, drahá dítka, a ten je ve většině kultur odsuzován.“ ... přešel jsem (kdo ví jestli definitivně) na Mirandu a povím vám, že v některých ohledech QIPu nesahá po kotníky ani s tisícem pluginů
No já bych měl taky dotaz.. páč jsem to extrahoval.. a QIP si resnul už asi 5x ale záhadně mi to nejede.. ne že ne.. na XP mi to jelo no problema.. ale teď mám visty.. možná to bude tím, že jsem si pohrál s bezpečnostními protokoly a všechno povypínal.. ale o tom docela dost pochybuji.. takže bych prosil někoho, kdo s tím má zkušenosti na Vistách.. aby poradil.. zda-li mu to šlo extrahovat a spustit normálně či zda-li bylo potřeba ještě nějakých úprav..dík