QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

Keyboard LEDS [Savin_2]

Re: Keyboard LEDS [Savin_2]

Nový příspěvekod oncom » pon 13. říjen 2008 11:28

jo jo..papir na klavesnici pomoh :D :)
oncom
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 66
Registrován: sob 6. září 2008 11:32

Re: Keyboard LEDS [Savin_2]

Nový příspěvekod Michael322 » ned 26. říjen 2008 15:51

Nakopčím to do plugins v adresáři qipu > restartuju qip a nic se neděje ledky neblikaj. Plugin není ani zobrazen v nastavení pluginů v qipu.
mám jednoduchou Genius KB-06x
Michael322
 

Re: Keyboard LEDS [Savin_2]

Nový příspěvekod jadro376 » ned 26. říjen 2008 17:08

mas tam celou slozku? jakou verzi qipu pouzivas?
Spoiler: zobrazit
Nechcete se zatěžovat zbytečnou registrací a nastavováním QIPInfium?
Řešení je
ZDE
Proč už nejsem na ICQ?? jsem totiž ZDE
Obrázek&Obrázek
Obrázek LiNUX 4everObrázek
Uživatelský avatar
jadro376
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 613
Registrován: sob 17. květen 2008 19:15
Bydliště: Záhorovice

Re: Keyboard LEDS [Savin_2]

Nový příspěvekod Michael322 » úte 28. říjen 2008 17:36

mám tam celou
a qip 9004 myslím
Michael322
 

Re: Keyboard LEDS [Savin_2]

Nový příspěvekod keyboo » úte 28. říjen 2008 17:44

Lidi, já vím,že je fajn,že 9004 funguje ... ale máme už 9019. zkus to prodělalo to velký vývoj. Nebo jsi ten co se drží 9004, protože tam není ještě qip.ru účet (nebo to byla jiná verze?)
Fyzika je jako sex, může přinést praktické výsledky, ale to není důvod, proč to děláme. - Richard Feynman
Uživatelský avatar
keyboo
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 1489
Registrován: úte 24. duben 2007 15:40

Re: Keyboard LEDS [Savin_2]

Nový příspěvekod Pafo » úte 28. říjen 2008 17:51

keyboo: nepleteš se 9004 byla poslední, kde nebyla registrace na qip.ru...Naštěstí je profil přenosný..
Uživatelský avatar
Pafo
Moderátor
 
Příspěvky: 2828
Registrován: čtv 23. srpen 2007 10:53

Re: Keyboard LEDS [Savin_2]

Nový příspěvekod Kar98k » úte 28. říjen 2008 19:58

Ahojte, mám dotaz: Kdybych si k sobě spájel dejme tomu 3*3 diody (3 červený, 3 modrý, 3 žlutý), dal to na klávesnicovej PS2 konektor fungovalo by to ???
Uživatelský avatar
Kar98k
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 40
Registrován: pon 27. říjen 2008 10:40
Bydliště: Soběslav

Re: Keyboard LEDS [Savin_2]

Nový příspěvekod sutrus » úte 28. říjen 2008 21:22

Bohuzel ne. Kazda klavesnice ma v sobe dalsi elektroniku ktera posila data z klavesnice a prijima data z PC.
Musis tedy vytvorit rozhrani mezi klavesnici a pocitacem.
Zapojeni konektoru PS2 je nasledujici
(1) DATA
(2) nezapojeno
(3) GND
(4) +5V DC
(5) CLOCK
(6) nezapojeno
sutrus
Hardware je vše co se nedá ukrást po síťi.
Počítač vám ušetří spoustu práce, kterou byste bez něj vůbec neměli.
Uživatelský avatar
sutrus
CZlokátor
 
Příspěvky: 1286
Registrován: pon 6. listopad 2006 20:59

Re: Keyboard LEDS [Savin_2]

Nový příspěvekod Kar98k » úte 28. říjen 2008 21:33

Škoda, už sem si představoval jak mi bude blikat pokoj všema barvama... A nešel by ten program nějak přepsat???
Uživatelský avatar
Kar98k
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 40
Registrován: pon 27. říjen 2008 10:40
Bydliště: Soběslav

Re: Keyboard LEDS [Savin_2]

Nový příspěvekod sutrus » úte 28. říjen 2008 21:36

Ono neni co prepsat. Vse rozhoduje ovladac pro klavesnici. O funkcni cast se pak postara elektronika klavesnice.
sutrus
Hardware je vše co se nedá ukrást po síťi.
Počítač vám ušetří spoustu práce, kterou byste bez něj vůbec neměli.
Uživatelský avatar
sutrus
CZlokátor
 
Příspěvky: 1286
Registrován: pon 6. listopad 2006 20:59

Re: Keyboard LEDS [Savin_2]

Nový příspěvekod zohan » ned 14. prosinec 2008 21:50

nevíte někdo jak nastavit, aby diody blikaly až do přijmutí zprávy ? :e?:
zohan
 

Re: Keyboard LEDS [Savin_2]

Nový příspěvekod humbuk » ned 14. prosinec 2008 23:28

Zkus nastavit max.dobu (sekundy) na nulu. Me to tak funguje.
humbuk
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 27
Registrován: sob 12. leden 2008 10:37

Re: Keyboard LEDS [Savin_2]

Nový příspěvekod Francesco » úte 16. prosinec 2008 15:23

Zdravim,jelikoz je to plugin na LED tak pisu sem.
Asi neni jeste zadny plugin na Infium jako byl na starej Qip plugin Qip session do G15 ze?
AMD Athlon 64 X2 6000+ (Socket AM2) 3100mhz | Asus M2N32-SLI Deluxe/Wireless Ed - nForce 590 | ASUS DRW-1608P2 | Gainward 8800GT 512MB, PCI-E | Logitech G15 | Razer Diamondback Plasma Edition | Acer AL1916W - LCD 19" | Corsair XM2 4096MB DDR II 800MHz | WD- 200GB SATA II+200GB IDE | Razer eXactNat control | Coolermaster Zdroj COOLERMASTER Real Power M700-SLI | REPRO Logitech X-230 2.1 | Razer Barracuda HP-1 Gaming Headphones 5.1 |
Uživatelský avatar
Francesco
Nováček
 
Příspěvky: 19
Registrován: pon 14. duben 2008 11:04

Re: Keyboard LEDS [Savin_2]

Nový příspěvekod Rypi » úte 16. prosinec 2008 15:31

vždyt to tenhle umí ne?
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: Keyboard LEDS [Savin_2]

Nový příspěvekod Francesco » úte 16. prosinec 2008 16:52

Rypi píše:vždyt to tenhle umí ne?

Tenhle umi jen rozblikat diody ne?Nebo umi zobrazit zpravy v lcd panelu na g15? :e?:
AMD Athlon 64 X2 6000+ (Socket AM2) 3100mhz | Asus M2N32-SLI Deluxe/Wireless Ed - nForce 590 | ASUS DRW-1608P2 | Gainward 8800GT 512MB, PCI-E | Logitech G15 | Razer Diamondback Plasma Edition | Acer AL1916W - LCD 19" | Corsair XM2 4096MB DDR II 800MHz | WD- 200GB SATA II+200GB IDE | Razer eXactNat control | Coolermaster Zdroj COOLERMASTER Real Power M700-SLI | REPRO Logitech X-230 2.1 | Razer Barracuda HP-1 Gaming Headphones 5.1 |
Uživatelský avatar
Francesco
Nováček
 
Příspěvky: 19
Registrován: pon 14. duben 2008 11:04

Re: Keyboard LEDS [Savin_2]

Nový příspěvekod Rypi » úte 16. prosinec 2008 20:01

co kdybys to zkusil. v nastavení je položka G15 %)
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: Keyboard LEDS [Savin_2]

Nový příspěvekod Francesco » čtv 18. prosinec 2008 14:54

Rypi píše:co kdybys to zkusil. v nastavení je položka G15 %)
Aha,no nastavil sem to ale nejak mi to neukazuie na displeji nic jen bikaj diody :roll:
AMD Athlon 64 X2 6000+ (Socket AM2) 3100mhz | Asus M2N32-SLI Deluxe/Wireless Ed - nForce 590 | ASUS DRW-1608P2 | Gainward 8800GT 512MB, PCI-E | Logitech G15 | Razer Diamondback Plasma Edition | Acer AL1916W - LCD 19" | Corsair XM2 4096MB DDR II 800MHz | WD- 200GB SATA II+200GB IDE | Razer eXactNat control | Coolermaster Zdroj COOLERMASTER Real Power M700-SLI | REPRO Logitech X-230 2.1 | Razer Barracuda HP-1 Gaming Headphones 5.1 |
Uživatelský avatar
Francesco
Nováček
 
Příspěvky: 19
Registrován: pon 14. duben 2008 11:04

Re: Keyboard LEDS [Savin_2]

Nový příspěvekod Rypi » čtv 18. prosinec 2008 15:51

zkus si s tim pohrát, já tu klávesnici nemám. Pokud mi ji koupíš, tak tě s pluginem naučím ;)
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: Keyboard LEDS [Savin_2]

Nový příspěvekod Francesco » pát 19. prosinec 2008 14:26

Hehe no uz to bezi jen nebyl nastavenej displej ;-) diky za ochotu :idea:

//edit Black_Fox: necituj poslední příspěvek tématu
AMD Athlon 64 X2 6000+ (Socket AM2) 3100mhz | Asus M2N32-SLI Deluxe/Wireless Ed - nForce 590 | ASUS DRW-1608P2 | Gainward 8800GT 512MB, PCI-E | Logitech G15 | Razer Diamondback Plasma Edition | Acer AL1916W - LCD 19" | Corsair XM2 4096MB DDR II 800MHz | WD- 200GB SATA II+200GB IDE | Razer eXactNat control | Coolermaster Zdroj COOLERMASTER Real Power M700-SLI | REPRO Logitech X-230 2.1 | Razer Barracuda HP-1 Gaming Headphones 5.1 |
Uživatelský avatar
Francesco
Nováček
 
Příspěvky: 19
Registrován: pon 14. duben 2008 11:04

Re: Keyboard LEDS [Savin_2]

Nový příspěvekod jenda.69 » úte 23. prosinec 2008 0:41

Jaký máte zkušenosti ve Vistě? Mně přijde, že mi kvůli tomu pluginu zůstávají viset nějaký klávesy, taky se mi stává, že mi svítí diodka CapsLock a přitom normálně příšu malýma písmenkama...
„Cokoliv v tomto sále je jedlé. Vždyť i já jsem jedlý - tomu se říká kanibalismus, drahá dítka, a ten je ve většině kultur odsuzován.“
... přešel jsem (kdo ví jestli definitivně) na Mirandu a povím vám, že v některých ohledech QIPu nesahá po kotníky ani s tisícem pluginů :)
Uživatelský avatar
jenda.69
VIP
 
Příspěvky: 594
Registrován: sob 2. září 2006 21:47
Bydliště: Západní čechy

PředchozíDalší

Zpět na Pluginy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron