QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

VELEKEJ BUG !!!!!

VELEKEJ BUG !!!!!

Nový příspěvekod pretorian » stř 5. prosinec 2007 19:02

chci se zeptat cim to je na svem PDA jsem mel QIP absolutrne spokojen dokud jsem neprisel na to ze kdyz mi nekdo pise z nejakeho MT na kterem ma JIMM pres ktery mi pise tak mi zprava dojde ale me odpovedi jemu nechodi a deje se to u vsech co maji jimm cim to je ??pamatuji si ze podobna chyba byla u IM+ na nokia MT ale xx let dozadu pouzivam verzi 1020.predem diky za odpoved
pretorian
Nováček
 
Příspěvky: 11
Registrován: stř 5. prosinec 2007 18:57

Re: VELEKEJ BUG !!!!!

Nový příspěvekod Pivoth » stř 5. prosinec 2007 20:48

pretorian píše:chci se zeptat cim to je na svem PDA jsem mel QIP absolutrne spokojen dokud jsem neprisel na to ze kdyz mi nekdo pise z nejakeho MT na kterem ma JIMM pres ktery mi pise tak mi zprava dojde ale me odpovedi jemu nechodi a deje se to u vsech co maji jimm cim to je ??pamatuji si ze podobna chyba byla u IM+ na nokia MT ale xx let dozadu pouzivam verzi 1020.predem diky za odpoved
obcas se stane ze na jimm chodej zpravy s hoooodne velky spozdenim obcas ubec videl bych to na chybu jimma
Uživatelský avatar
Pivoth
Růžový prase
 
Příspěvky: 1057
Registrován: stř 31. říjen 2007 21:00
Bydliště: Turnov

Nový příspěvekod pretorian » stř 5. prosinec 2007 20:58

dik za odpoved ale doopravdy to spozdenim jimma neni zkousel jsem to nekolikrat xxxx a porad to same a je jedno jakou verzi jimma mas nainstalovanou v MT porad to same mam po vice telefonu takze to muzu testnou kdykoliv a hledam prave kde je chyba zda nekde v nastaveni QIP nebo kde u jimma to nebude pocitam s nejakym spatnym kodovanim nebo tak neco kazdopadne za kazdou radu diky jedu ted zatim na starickem ale spolehlivem ICQ 1.0Beta ale nema ten konfort co ma QIP a podporu VGA coz me hodne schazi ale za tyhle funkce menit to ze nebudu moct odepsat lidem co maji jimm to ne tak hledam reseni predem diky :)
pretorian
Nováček
 
Příspěvky: 11
Registrován: stř 5. prosinec 2007 18:57

Ta chyby je v Jimmovi...

Nový příspěvekod EurEye » úte 18. prosinec 2007 20:52

Pokud jde o problém v přijmu či nepříjmu zpráv, tak je to chyba v Jimmovi, ale snadno opravitelná. Určitě ten problém vtkví v tom, že slyšíte příjem zprávy, tzv o-ou, ale žádná zpráva nepřijde... problém je v současném přijmu zprávy a ve zvukovém oznámení... k tomu aby Jimm vždycky od jakéhokoliv icq klienta přijmul zprávu, stačí jen VYPNOUT VŠECHNY ZVUKY V JIMMOVI... toť vše... to je celá ta banalita... hodně štěstí 8-)
EurEye
Nováček
 
Příspěvky: 2
Registrován: úte 18. prosinec 2007 20:43

Nový příspěvekod pretorian » úte 18. prosinec 2007 21:14

diky za odpoved ale tohle to nevyresi i kdzy to asi reseni je ale diktovat ci premlouvat xxx lidi y kontakt listu aby k vuli me vypli zvuk u jimma to je nad sily ale i tak diky ya odpoved ps kaydej y nich ma jinou verzi jimma a dela to u vsech alenasel jsem jineho COOL klienta ICQ "SLICK" a je very cool yadnz problem a vybava velice dobra a hlavne rychle update na dalsi verze v ps take je free takze doporucuji aspon jej zkusit :-) kazdopadne diky za radu.
pretorian
Nováček
 
Příspěvky: 11
Registrován: stř 5. prosinec 2007 18:57

Slick...

Nový příspěvekod EurEye » stř 19. prosinec 2007 14:52

Slick je fakt třída 8-) , používal jsem ho už na symbianovym telefonu P910i, ještě než jsem minulý týden přešel na windows mobile s HTC TyTN... Slick se dokáže připojit do několika IM sítí najednou, dokáže přijmout i odeslat soubory, otevřít html odkaz ve web prohlížeči, má pěkný interface, smailíky, možnost jednoduchého přepínání mezi chatovými panely... jediné co mě u Slicku asi vadí je možnost uchování historie, je to omezené jen na max. 50 zpráv, uvítal bych export do txt souboru... možná by nevadila taky verze pro java telefony... no a ještě jedna maličkost Slick je sice zdarma, ale jen dočasně, je to jen jakási test verze, před vypuštěním plně komerční placené verze :evil: ... nejen proto dávám přednost QIPu, ten se taky zatim vyvýjí, určitě bude mít stejné či lepší funkce než ostatní IM klienti...
EurEye
Nováček
 
Příspěvky: 2
Registrován: úte 18. prosinec 2007 20:43

Nový příspěvekod pretorian » stř 19. prosinec 2007 20:05

slick je sice zatim tak nejak beta ale pokud bude placenz proc ne pokud bude takova podpora jaka je do ted ta historie mas pravdu 50zprav je malo ale myslim ze staci jim napsat navrh (vice uzivatelu) a je to tam tak jak chces export txt atd...a psat jim muzes CZ :-) hold cesko-slovenske rucicky QIP je fajn ale az na ty problemy co jsem popisoval :-(
pretorian
Nováček
 
Příspěvky: 11
Registrován: stř 5. prosinec 2007 18:57

Nový příspěvekod Xeelee » stř 19. prosinec 2007 20:25

QIP je ruský (od soudruhů INFa - desktop a Alexe - mobily).
Chceš se na něco zeptat? podívej se jestli se to tu už neřešilo.
Cituj pouze části komentářů na které chceš reagovat.
Člen Pirátské strany
Uživatelský avatar
Xeelee
Šedá eminence qipim.cz
 
Příspěvky: 3947
Registrován: čtv 31. srpen 2006 16:17

Nový příspěvekod pretorian » stř 19. prosinec 2007 20:34

jj vim skoda ze to zamrzlo na verzi 1020 :-(
pretorian
Nováček
 
Příspěvky: 11
Registrován: stř 5. prosinec 2007 18:57

Nový příspěvekod keyboo » stř 19. prosinec 2007 21:07

jo?
Fyzika je jako sex, může přinést praktické výsledky, ale to není důvod, proč to děláme. - Richard Feynman
Uživatelský avatar
keyboo
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 1487
Registrován: úte 24. duben 2007 15:40

Nový příspěvekod pretorian » stř 19. prosinec 2007 21:09

no pokud vim tak to tak je aspon kdyz se kouknes na stranky qip.ru pro PDA posledni je 1020 build :-(
pretorian
Nováček
 
Příspěvky: 11
Registrován: stř 5. prosinec 2007 18:57

Nový příspěvekod hegemonicek » stř 19. prosinec 2007 21:09

Mě to přijde tak, že se zaměřili víc na vývoj pro Symbian..
Uživatelský avatar
hegemonicek
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 87
Registrován: ned 3. prosinec 2006 22:45
Bydliště: Měchenice

Nový příspěvekod keyboo » stř 19. prosinec 2007 21:33

omlouvám se, jsem trošku Ot ... doopravdy v symbianu.
Fyzika je jako sex, může přinést praktické výsledky, ale to není důvod, proč to děláme. - Richard Feynman
Uživatelský avatar
keyboo
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 1487
Registrován: úte 24. duben 2007 15:40

Nový příspěvekod pretorian » stř 19. prosinec 2007 21:39

to je bohuzel asi pravda takze zatim slick treba casem QIP az bude novejsi verze kde to delat nebude :lol:
pretorian
Nováček
 
Příspěvky: 11
Registrován: stř 5. prosinec 2007 18:57

Nový příspěvekod jenda.69 » pát 28. prosinec 2007 1:48

To je to s klientama na WM taková hrůza? Myslel jsem, že je to lepší. Slick je v pohodě, ale přece jenom je na něm vidět, že je to beta. Na mým mobilu vysunu klávesnici a hned se mi spodek překreje lištou dokud ho nevypnu a nezapnu. Na druhou stranu mi přijde přívětivější jak QIP, i když funkcema (hlavně myslim volba viditelnosti nezávisle na statusu a animovanýma smajlíkama :o) ) na něj nemá.
„Cokoliv v tomto sále je jedlé. Vždyť i já jsem jedlý - tomu se říká kanibalismus, drahá dítka, a ten je ve většině kultur odsuzován.“
... přešel jsem (kdo ví jestli definitivně) na Mirandu a povím vám, že v některých ohledech QIPu nesahá po kotníky ani s tisícem pluginů :)
Uživatelský avatar
jenda.69
VIP
 
Příspěvky: 594
Registrován: sob 2. září 2006 21:47
Bydliště: Západní čechy

Re: VELEKEJ BUG !!!!!

Nový příspěvekod tom.tomas » sob 15. květen 2010 1:42

ja mam v pda krom qipka jeste Pigeon! IM a kdyz je srovnam tak Pigeon ma vyhodu v tom, ze neni tolik pametove narocny, lip vypada a taky ma sirsi vyber nastaveni...na home page jsou pro nej i ruzne udelatka...takze vic pouzivam jej...jedine minus ktere jsem zjistil je to ze neumi "precist" nick ze site
Intel Dual-Core E6700 3.2GHz, MB ASRock G41C-GS, GigaByte nVidia GeForce GT 640 2GB DDR3, RAM 4GB DDR2 800, Windows 7 Ultimate, zvuk interní, HDD Interní Seagate 298GB, HDD Interní Western Digital 1TB, HDD Interní Western Digital 1TB, HDD Interní Seagate 500GB, HDD Interní Western Digital 290GB

Huawei Ascend G300, CPU 1GHz, 512MB RAM, 2GB interní paměť, 32GB externí paměť, rozlišení 800x480, 4" displej (10.2cm), Android 4.x (CyanogenMod 11)
Uživatelský avatar
tom.tomas
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 22
Registrován: sob 15. květen 2010 1:17
Bydliště: Zlin


Zpět na Windows

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron