Zdravim! QIP pouzivam od te chvile co spatril svetlo sveta, ale co me dozira a cekam ze se to vyresi dalsim buildem je zobrazovani stavu...vsechno je v pohode, ale kdyz si tam nahodim nejakou buddy ikonku, minimalizuju tak se cca po 15min minimalizace vypne a ja tam mam online nebo N/A a ne ze tam mam napriklad kachnicku nebo ten parek v rohliku nebo co to je v ICQ NOPROBLEM ale tady me to docela stve pac prece jenom jde o zvyk a ja ho RESPEKTUJU!!! a ne ze se mi po nekolika minutach vypne!!! pozn. kdyz jdu pryc a zavru NB a v te dobe na PC nic nedelam tak v poho, ale kdyz nahodim ikonku premysleni apod. a zacnu pracovat tak se to po tech cca 15min vypne
OK, pockam si, ale takhle cekam uz od prvni chvile kdy QIP vysel...tohle dela od prvopocatku!!! To neni buildem 7981!!! Ale tak snad se dockam...jinak, dela to jeste nekomu nebo si toho nikdo nevsimnul???
ja zacal QIP pouzivat az od buildu 7990, takze nevim jak to bylo v drivejsich verzich, ale tohle je v nastaveni...
the best -->> Runn3r.cze <<-- the best
(\__/)
(='.'=)
(")_(") This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination !