QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

Diskuze k překladům

Re: QIP Infium - qipim.cz čeština

Nový příspěvekod Black_Fox » pát 5. prosinec 2008 15:22

Tak mne napadá... nebylo by lepší v nastavení změnit "zrušit" na "storno"? Jediný důvod je konzistence s Windows.
Jsem Black_Fox a už na fórum skoro nechodím... Autor skinu Back to QIP 2005 pro Infium a QIP 2010
Obrázek
RESPEKTUJ PRAVIDLA FÓRA
Uživatelský avatar
Black_Fox
VIP Černý Lišák
 
Příspěvky: 2412
Registrován: úte 1. květen 2007 9:11

Re: QIP Infium - qipim.cz čeština

Nový příspěvekod Bari » pát 5. prosinec 2008 15:52

Jsou nějaké změny v překladu pro N7?
Obrázek
Obrázek
Bari
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 1476
Registrován: pát 28. září 2007 12:03

Re: QIP Infium - qipim.cz čeština

Nový příspěvekod oncom » pát 5. prosinec 2008 16:13

podle me je v nastaveni statusu u icq muj status> tak tam mam v kazdym radku &..ale nemam tuseni jestli to tam bylo uz driv..mam tu posledni cestinu..
oncom
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 66
Registrován: sob 6. září 2008 11:32

Re: QIP Infium - qipim.cz čeština

Nový příspěvekod indy07 » pát 5. prosinec 2008 16:19

Potvrzuju, objevuje se tam znak &
Uživatelský avatar
indy07
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 257
Registrován: sob 23. červen 2007 17:01

Re: QIP Infium - qipim.cz čeština

Nový příspěvekod oncom » pát 5. prosinec 2008 16:53

sem se bal jestli to takhle nekdo pochopi :D dekuju :)
oncom
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 66
Registrován: sob 6. září 2008 11:32

Re: QIP Infium - qipim.cz čeština

Nový příspěvekod sutrus » pát 5. prosinec 2008 17:50

N7 nepřináší v překladu nic nového.
Znak & je problém už od 9014 a stále není opraven viz. viewtopic.php?f=68&t=1556&st=0&sk=t&sd=a&start=60#p24815
sutrus
Hardware je vše co se nedá ukrást po síťi.
Počítač vám ušetří spoustu práce, kterou byste bez něj vůbec neměli.
Uživatelský avatar
sutrus
CZlokátor
 
Příspěvky: 1286
Registrován: pon 6. listopad 2006 20:59

Re: QIP Infium - qipim.cz čeština

Nový příspěvekod oncom » pát 5. prosinec 2008 17:52

aha..tak to pak vse vysvetluje :)
oncom
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 66
Registrován: sob 6. září 2008 11:32

Re: QIP Infium - qipim.cz čeština

Nový příspěvekod sutrus » pát 5. prosinec 2008 17:59

I tak mám pocit že v jedné verzi se už menu zobrazovalo dobře :e?:
sutrus
Hardware je vše co se nedá ukrást po síťi.
Počítač vám ušetří spoustu práce, kterou byste bez něj vůbec neměli.
Uživatelský avatar
sutrus
CZlokátor
 
Příspěvky: 1286
Registrován: pon 6. listopad 2006 20:59

Re: QIP Infium - qipim.cz čeština

Nový příspěvekod xstrv01 » pát 5. prosinec 2008 23:45

To je starý :p (viewtopic.php?p=24815#p24815) Je to chyba QIPu, nikoli češtiny (tvrdí Sutrus ;) ).
offline
xstrv01
Moderátor
 
Příspěvky: 1522
Registrován: úte 4. září 2007 12:04

Re: QIP Infium - qipim.cz čeština

Nový příspěvekod sutrus » úte 9. prosinec 2008 18:57

sutrus
Hardware je vše co se nedá ukrást po síťi.
Počítač vám ušetří spoustu práce, kterou byste bez něj vůbec neměli.
Uživatelský avatar
sutrus
CZlokátor
 
Příspěvky: 1286
Registrován: pon 6. listopad 2006 20:59

Re: QIP Infium - qipim.cz čeština

Nový příspěvekod Vasil » čtv 11. prosinec 2008 0:03

nešlo by to udělat ještě bez toho píše zprávu jen na píše? Líbí se mi to víc :(
Trillian only (^_^)
Uživatelský avatar
Vasil
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 173
Registrován: pon 28. duben 2008 11:40
Bydliště: ČR

Re: QIP Infium - qipim.cz čeština

Nový příspěvekod xstrv01 » čtv 11. prosinec 2008 7:50

Obávám se, že k tomu sustrus nebude moc svolnej. Na první stránce tématu ho chválíme právě za to, že místo "píše" dal "píše zprávu" :)
offline
xstrv01
Moderátor
 
Příspěvky: 1522
Registrován: úte 4. září 2007 12:04

Re: QIP Infium - qipim.cz čeština

Nový příspěvekod Vasil » čtv 11. prosinec 2008 9:33

no už je mi to jedno :) jsem si udělal svou a s píše ;)
Uživatelský avatar
Vasil
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 173
Registrován: pon 28. duben 2008 11:40
Bydliště: ČR

Re: QIP Infium - qipim.cz čeština

Nový příspěvekod keyboo » čtv 11. prosinec 2008 10:54

šikulka :-)
Fyzika je jako sex, může přinést praktické výsledky, ale to není důvod, proč to děláme. - Richard Feynman
Uživatelský avatar
keyboo
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 1488
Registrován: úte 24. duben 2007 15:40

Re: QIP Infium - qipim.cz čeština

Nový příspěvekod Drmol » čtv 11. prosinec 2008 20:07

Nějakej návod? :D
Uživatelský avatar
Drmol
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 330
Registrován: stř 23. červenec 2008 14:43
Bydliště: Doma

Re: QIP Infium - qipim.cz čeština

Nový příspěvekod Pafo » čtv 11. prosinec 2008 20:09

Můžeš otevřít czech.dll v programu Restorator2007 viewtopic.php?t=1063 a dál uvidíš..
Uživatelský avatar
Pafo
Moderátor
 
Příspěvky: 2828
Registrován: čtv 23. srpen 2007 10:53

Re: QIP Infium - qipim.cz čeština

Nový příspěvekod Mett » ned 4. leden 2009 14:11

V přiloženym screenu je vyznačené pole, kde jsou přebytečné znaky & (9021_NB2)
Přílohy
qip.png
Uživatelský avatar
Mett
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 54
Registrován: stř 10. prosinec 2008 18:04

Re: QIP Infium - qipim.cz čeština

Nový příspěvekod sutrus » ned 4. leden 2009 14:28

sutrus
Hardware je vše co se nedá ukrást po síťi.
Počítač vám ušetří spoustu práce, kterou byste bez něj vůbec neměli.
Uživatelský avatar
sutrus
CZlokátor
 
Příspěvky: 1286
Registrován: pon 6. listopad 2006 20:59

Re: QIP Infium - qipim.cz čeština

Nový příspěvekod Mett » ned 4. leden 2009 18:26

Aha, tak to se omlouvám :)
Uživatelský avatar
Mett
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 54
Registrován: stř 10. prosinec 2008 18:04

Re: QIP Infium - qipim.cz čeština

Nový příspěvekod sutrus » ned 4. leden 2009 20:59

To je vpoho. Jenom me prekvapuje ze po takove dobe a stale to neni opraveno.
sutrus
Hardware je vše co se nedá ukrást po síťi.
Počítač vám ušetří spoustu práce, kterou byste bez něj vůbec neměli.
Uživatelský avatar
sutrus
CZlokátor
 
Příspěvky: 1286
Registrován: pon 6. listopad 2006 20:59

PředchozíDalší

Zpět na Čeština

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron