QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

error -33 (vyřešeno)

error -33 (vyřešeno)

Nový příspěvekod Abernolak » pon 7. leden 2008 17:42

nazdarek
pouzivam qip na nokii e65..
pripojenie cez wifi ide bez problemov...
ked sa ale chcem pripojit cez 3G tak mi to vypise hlasku
"connect to host error -33"
a dalsiu potom "internet connection error -39"

operatora mam three v irsku...
normalne browsovanie cez 3G mi funguje ok...

pouzivam obcas aj eqo a cez neho sa na icq cez 3G dostanem v pohode ale je to oproti qip totalna slabota...

dikes
Naposledy upravil Abernolak dne stř 9. leden 2008 14:53, celkově upraveno 1
Abernolak
Nováček
 
Příspěvky: 2
Registrován: pon 7. leden 2008 17:35

Nový příspěvekod Abernolak » stř 9. leden 2008 14:53

takze tu je odpoved:

nasiel som ju tu o par tem nizsie...

" ICQ se nepřipojí k serveru
Pokud vám internet v jinych aplikacích na mobilu funguje, pak zkuste místo "login.icq.com" dát IP server. Zjistíte jej příkazem "nslookup login.icq.com", nebo zkuste zadat 64.12.161.153. Pomohlo na Vodafone připojení. Pokud vám operátor blokuje port 5190, zkuste 80, 21, nebo 443."

xsoft - si dobry - diky moc...

takze zmenil som len port z 5190 na 443 a uz to ide aj cez 3G
sice sa dlhsie pripaja ako cez wifi ale IDE!!!!

port 80 ani 21 mi nesli...a ip adresu som tiez nemenil...
Abernolak
Nováček
 
Příspěvky: 2
Registrován: pon 7. leden 2008 17:35

Re: error -33 (vyřešeno)

Nový příspěvekod Návštěvník » sob 29. březen 2008 15:44

No tak to som tiez vsetko skusil a nic. Mam O2 uk. ale vseky porty aj ip adresy uz som skusil a pripojit sa nejde tak neviete niekto poradit asi ze.
Mam 5500 so symbianom 9. aj qip v pohode len sa nemoze pripojit stale connect to host error -33
Uz som s toho zufaly prosim poradte niekto.
Návštěvník
 

Re:

Nový příspěvekod -buri- » stř 19. listopad 2008 8:46

Abernolak píše:takze tu je odpoved:

nasiel som ju tu o par tem nizsie...

" ICQ se nepřipojí k serveru
Pokud vám internet v jinych aplikacích na mobilu funguje, pak zkuste místo "login.icq.com" dát IP server. Zjistíte jej příkazem "nslookup login.icq.com", nebo zkuste zadat 64.12.161.153. Pomohlo na Vodafone připojení. Pokud vám operátor blokuje port 5190, zkuste 80, 21, nebo 443."

xsoft - si dobry - diky moc...

takze zmenil som len port z 5190 na 443 a uz to ide aj cez 3G
sice sa dlhsie pripaja ako cez wifi ale IDE!!!!

port 80 ani 21 mi nesli...a ip adresu som tiez nemenil...


Tak jsem zkusil vse, vcetne zmen IP server dle navodu z jinych for a nic.
Kam mam zadat nslookup v telefonu?
Predchozi verze mi na N73 fungovali, a ted se nemuzu domluvit.
-buri-
 

Re: error -33 (vyřešeno)

Nový příspěvekod Jája » ned 7. prosinec 2008 21:12

Ahoj, já mám Nokii N95 na které jsem si nainstalovala Qip .. Vůbec mi to nejede.. Píše mi to error 33.. Pak jsem dělala podle postupu co vy tady píšete a to mi házelo další chyby a vůbec mi to nejede.. :( Newíte někdo čím to může být ? :( :( Kdyžtak mi písněte na 267666064.. Dík moc..
Jája
 

Re: error -33 (vyřešeno)

Nový příspěvekod feer » pon 12. leden 2009 18:32

Taky jsem zkousel menit secok mozny a porad to haze error 33 a pak 39. a to mam vodafone wap, mobil n85
feer
 

Re: error -33 (vyřešeno)

Nový příspěvekod Yiri » sob 17. leden 2009 21:00

k tomu nslookup:
Start -> spustit... -> nslookup
vyskočí dosácký okno a tam napíšete login.icq.com a ono to vypíše IP 205.188.153.121 nebo 64.12.161.185 nebo 64.12.200.89
Ale stejně vám qip nepude 8)

EDIT: mam vodafone, zkoušel sem všechno možný a nejde mi nic.. jedině když jsem změnil "proxy type" na http nebo socket tak to spamovalo hláškou "connect to host error -2" takže kdyby někdo věděl jak to celý spravit tak napište!

//edit Xeelee: slouceny dva prispevky
Yiri
 

Re: error -33 (vyřešeno)

Nový příspěvekod Kyle » ned 25. leden 2009 20:12

mám stejný problém, neví někdo co s tím?
Kyle
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 34
Registrován: úte 1. duben 2008 16:17

Re: error -33 (vyřešeno)

Nový příspěvekod Rypi » ned 25. leden 2009 21:28

četl jsi 2. příspěvek?
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: error -33 (vyřešeno)

Nový příspěvekod Kyle » ned 25. leden 2009 22:40

četl, přes wifi mi connect jde, přes operátora (VF) se mi to nepodařilo :-/, zkoušel jsem všechno možné.., buďto chyba -33 nebo -2..občas i -39
Kyle
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 34
Registrován: úte 1. duben 2008 16:17

Re: error -33 (vyřešeno)

Nový příspěvekod Rypi » ned 25. leden 2009 23:08

tak to je problém v tom, že bud nemáš správně nastavený internet (jak celkově, tak pro tuto aplikaci) a nebo ti vodafone blokuje porty, tak zkus 443.... pokud já ho ale změním na 443, tak se připojím pouze s ICQ? kde mám pár kontaktů....
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: error -33 (vyřešeno)

Nový příspěvekod Kyle » ned 25. leden 2009 23:55

všechny aplikace využívající net mi jdou korektně, jen tohle se nechce furt připojit :-/..., zkoušel jsem snad fakt všechno, tak nevím co s tím je :D.., stále mi to hází connect error -33 :-/
Kyle
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 34
Registrován: úte 1. duben 2008 16:17

Re: error -33 (vyřešeno)

Nový příspěvekod Rypi » pon 26. leden 2009 9:08

no, symbian nemám, takže ti neporadím... pokud mi zašleš tvůj mobil se SIMkou poštou.... :-D
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30


Zpět na Symbian

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků