QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

Chyba při startu (vyřešeno)

Chyba při startu (vyřešeno)

Nový příspěvekod Elisha » úte 29. leden 2008 19:21

Nechce se mi spustit QIP, akorát naskočí okno Language error: current language file not found, program will be closed. Předtim jsem naprosto běžně vypnula počítač a druhý den zapnula a od té doby se to nechce otevřít, vůbec nevim proč,nejsem zrovna dvakrát expert na tohle. Prosim pomozte mi někdo zprovoznit to. Díky moc :)

/edit Lms: změněn název tématu na výstižnější...
Elisha
Nováček
 
Příspěvky: 5
Registrován: úte 29. leden 2008 19:13

Nový příspěvekod Lms » úte 29. leden 2008 19:22

Chybí ti tam soubor s jazykovým překladem. Nakopíruj znovu češtinu.
Má tvorba:
- češtiny pro protokoly Jabber, XIMSS (Phone) a nějaké pluginy
- pluginy Weather (počasí), TVp (televizní program), FMtune (rádio) a RSS News (RSS čtečka)
- QIP Unpacker - instalace už nikdy více...

Než se na něco zeptáš přečti si FAQ ! Konferenční místnost pro QIP a vše okolo něj: qip@conf.netlab.cz
Uživatelský avatar
Lms
Moderátor
 
Příspěvky: 1808
Registrován: stř 9. květen 2007 7:46
Bydliště: doma u PC

Nový příspěvekod Elisha » úte 29. leden 2008 20:20

tak jsem tam nainstalovala znovu češtinu a zas to po mě chce skiny,dala sem je tam znova a hlevně je tam mam asi už dvakrát ale chce je to pořád,sem zvědavá co to bude chtít příště,fakt nevim proč to začlo blbnout,doufám,že mi to nesmaže kontakty a historii. prosim rada dalšího postupu? :roll:
Elisha
Nováček
 
Příspěvky: 5
Registrován: úte 29. leden 2008 19:13

Nový příspěvekod kein_nick » úte 29. leden 2008 21:18

Me tohle udelal QIP jednou pri startu z flashky kdy mi skocila hlaska neco v tom smyslu ze neexistuje skin... A uz jsem to nepustila.. Takze z flash smazat a nakopirovat na ni domaci verzi a slapalo to.. Chyba byla ve spatnem ukonceni programu, ale ty pises zes ukoncila program standartne tak nevim..
Uživatelský avatar
kein_nick
Fanynka QIPu
 
Příspěvky: 1002
Registrován: pon 7. květen 2007 21:43

Nový příspěvekod keyboo » úte 29. leden 2008 21:35

Tak nainstalovat znova? Vše smazat a znova? Nebo jinam? Zkoušet.
Fyzika je jako sex, může přinést praktické výsledky, ale to není důvod, proč to děláme. - Richard Feynman
Uživatelský avatar
keyboo
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 1488
Registrován: úte 24. duben 2007 15:40

Nový příspěvekod Xeelee » úte 29. leden 2008 21:38

O jaký skin jde?
Pokud to není ten výchozí, tak tam můžou scházet smajlíci nebo je nějaký obrázek poškozený, v jiném formátu...
Ve složce se skiny si můžeš ručně nastavit jiný skin.
V ../QIP/Skins je soubor current, který otevřeš v Poznámkovém bloku a na první řádku napíšeš složku s požadovaným skinem.
S druhým řádkem se nic nedělá.
Po spuštění QIPu se načte tebou nastavený skin.
Zkus stáhnout nějaký skin třeba tady z fóra pokud to nebude fungovat.
Chceš se na něco zeptat? podívej se jestli se to tu už neřešilo.
Cituj pouze části komentářů na které chceš reagovat.
Člen Pirátské strany
Uživatelský avatar
Xeelee
Šedá eminence qipim.cz
 
Příspěvky: 3947
Registrován: čtv 31. srpen 2006 16:17

Nový příspěvekod Elisha » úte 29. leden 2008 22:19

nemůže to najít current skins :( tak co? a nepomůže třeba když si stáhnu novou verzi?
Elisha
Nováček
 
Příspěvky: 5
Registrován: úte 29. leden 2008 19:13

Nový příspěvekod Elisha » pon 25. únor 2008 23:47

uuuž se mi to asi podařilo:) stáhla jsem to znova a nastavila ten skin, dík za radu ;)
Elisha
Nováček
 
Příspěvky: 5
Registrován: úte 29. leden 2008 19:13

Re: Chyba při startu (vyřešeno)

Nový příspěvekod lilumina » ned 12. duben 2009 19:03

no já mám podobný problém jako elišla stahla sem qip 8092 a taky se mi při dalším přihlášní nespustí instalovala sem to několikrát a češtinu nepoužívám ajina tam je ale píše že mi to nenašlo jazyk tak nevim
lilumina
 

Re: Chyba při startu (vyřešeno)

Nový příspěvekod drace » sob 27. únor 2010 11:29

Ahoj, děla mi to to samé.
Mám win 7 32bit profesional. Poslední verzi qip. Odinstalace a pětovná reinstalace pomůže pouze do doby, než qip vypnu. Po zapnutí to píše tuto hlášku.
Adresář s jazykem je přítomný a v tom cfg souboru je to taky správně.
drace
 

Re: Chyba při startu (vyřešeno)

Nový příspěvekod Pafo » sob 27. únor 2010 12:13

A co zkusit instalaci mimo Program files nebo neinstalacni verzi?
Uživatelský avatar
Pafo
Moderátor
 
Příspěvky: 2827
Registrován: čtv 23. srpen 2007 10:53

Re: Chyba při startu (vyřešeno)

Nový příspěvekod drace » pon 8. březen 2010 9:07

Začalo to dělat z ničeho nic. Zkoušel jsem vše odmazat (i v registrech) a změnit adresář. Bez úspěchu.
drace
 


Zpět na Podpora

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků

cron