QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

Moj novy skin a nefunguje :(

Moj novy skin a nefunguje :(

Nový příspěvekod berolyno » sob 23. únor 2008 22:59

Vytvoril som si tento QiP-Skin v QIP Skin Maker-u 2.1 a po jeho aplikovani,
spusteni QiPu sa hlavne okno QiPu nacita ale odpovedajuce farby a ikonky sa nenahraju.
Vedeli by ste si tento moj skin stiahnut a pozriet sa na neho, popripade zistit kvoli comu
sa mi nezobrazuje ?! pouzivam QiP 2005, build 8040 (16.11.2007)

http://img89.imageshack.us/img89/4120/w ... bypao7.jpg
Screenshot_01

http://img84.imageshack.us/img84/7614/w ... bypzs8.jpg
Screenshot_02

white_pink_grey.zip
Hotovy skin vo formate ZIP
(253.09 KiB) 67 krát



PS: :e?:
Naposledy upravil berolyno dne ned 24. únor 2008 14:33, celkově upraveno 3
:rudolph:
Uživatelský avatar
berolyno
Nováček
 
Příspěvky: 3
Registrován: sob 23. únor 2008 22:16
Bydliště: Brno, Czech Republic

Re: Moj novy skin a nefunguje :(

Nový příspěvekod Black_Fox » ned 24. únor 2008 0:47

Hmm... zvláštní... napoprvé mi taky nefungoval a otevření okna konverzace ho shodilo. Poté, co jsem soubory skinu přehrál defaultním a pak opět tím skinem, tak už všechno jelo v pořádku. Neměl by za tím být žádný konkrétní soubor, možná tak smajlíci... akorát nevím, na co je vlastně start_logo.bmp?

P.S. ty barvy jsou šílené %)

P.P.S copak to máš za skin ve windowsech (nárážím na vzhled okna konverzace)?
Jsem Black_Fox a už na fórum skoro nechodím... Autor skinu Back to QIP 2005 pro Infium a QIP 2010
Obrázek
RESPEKTUJ PRAVIDLA FÓRA
Uživatelský avatar
Black_Fox
VIP Černý Lišák
 
Příspěvky: 2412
Registrován: úte 1. květen 2007 9:11

Re: Moj novy skin a nefunguje :(

Nový příspěvekod berolyno » ned 24. únor 2008 10:21

No skusil som si zase nahodit ten moj novy skin (samozrejme neuspesne); prestavil som ho defaultnim (snad mas na mysli ICQ5 skin), zase prehodil na ten moj skin a nespozoroval som ziadnu zmenu :.( Skusal som aj preinstalovat cely QiP a dopadol som rovnako neuspesne.
Mohol by si mi to trosku konkretne popisat ako to myslis s tym ,,prehranim defaultniho ...,, ?!? (moc som tomu z tvojej predoslej odpovede asi neporozumel). Smajlikov som nijak nemenil, su to klasicky shmajlovia ktorych obdrzis pri prvom nainstalovani QiP-u.
Subor start_logo.bmp vovnutri toho zip-u som tam jednoducho pozabudol a moze byt kludne zmazany.
Trosku som upravil moj prvy prispevok, aby to bolo prehladnejsie; je to tam aktualizovane a aj to ZIP-ko je bez suboru start_logo.bmp.

Detaily:
Premyslal som este zmenit farbu pisma nickname-ov v CListe na ciernu a farbu pisma pre Skupiny zmenit na bielu (v podstate len tie 2 farby prehodit medzi sebou). Dalej ta tmavosiva farba obrazku v Okne konverzacie je mozno az prilis siva tak to by sa dalo vyladit slabsou sivou (menej tmavou). A este jedna vec ktora ma napada je rozlisenie obrazku noimage.jpg (moja verzia je 83x83 px na rozdiel od ostatnych ktore maju rozlisenie 64x64 px). Uzivatelia by mali spozorovat mensiu deformaciu ale nie je to zas az taky velky problem si myslim.


PS: myslis silene dobre alebo silene spatne ?! :D
2PS: ten skin vo Windowse sa vola VisionZero - Black Carbon, mal by si ho najst tu http://www.stardock.com a keby nahodou nie tak skus este deviantart.com ...
:rudolph:
Uživatelský avatar
berolyno
Nováček
 
Příspěvky: 3
Registrován: sob 23. únor 2008 22:16
Bydliště: Brno, Czech Republic

Re: Moj novy skin a nefunguje :(

Nový příspěvekod Black_Fox » ned 24. únor 2008 11:52

To přehrání souboru jednoho skinu druhým jsem myslel tak, že jsem si otevřel složku tvého skinu v jednom okně, složku ICQ5 skinu v druhém okně, a ze složky ICQ5 jsem všechny soubory překopíroval (a přepsal jimi původní soubory) ve složce tvého skinu. Pak jsem zapl QIP, nastavil tam tvůj skin, vypnul ho, překopíroval do složky tvého skinu soubory tvého skinu, zapl QIP a fungovalo to. Akorát pozadí zprávy se mi teda zobrazuje jak kdy (předpokládám, že je asi moc velké nebo má nestandardní rozměr)... Barvy beru jako šílené, protože není moc chlapů, kterým se líbí růžová :D
Jsem Black_Fox a už na fórum skoro nechodím... Autor skinu Back to QIP 2005 pro Infium a QIP 2010
Obrázek
RESPEKTUJ PRAVIDLA FÓRA
Uživatelský avatar
Black_Fox
VIP Černý Lišák
 
Příspěvky: 2412
Registrován: úte 1. květen 2007 9:11

Re: Moj novy skin a nefunguje :(

Nový příspěvekod berolyno » ned 24. únor 2008 14:39

Tak uz vieeem ako si postupoval pri tom prehravani defaultu ;)
Spravil som to presne podla tvojho navodu a vsetko facha tak jak ma.
Diky za radu Lyshiak!

S tymi farbami je to tak, zee ... mam rad vsetky farby ale dolezita je ich kombinacia.
V poslednych dnoch mam naladu do ruzovej a fialovej farby + este tie odtiene sivej.
Viem ze tento skin je zatial zaciatocnicky ale xel som len vlastnu zmenu co sa mi
podarilo dosiahnut takze diky este 1.
:rudolph:
Uživatelský avatar
berolyno
Nováček
 
Příspěvky: 3
Registrován: sob 23. únor 2008 22:16
Bydliště: Brno, Czech Republic

Re: Moj novy skin a nefunguje :(

Nový příspěvekod Black_Fox » ned 24. únor 2008 21:40

Asi tak... výběr barev se mi moc nelíbí, ale forma skvělá. Hlavně to vyskakovací okno server message (to šedočerné) se mi líbí :)
Jsem Black_Fox a už na fórum skoro nechodím... Autor skinu Back to QIP 2005 pro Infium a QIP 2010
Obrázek
RESPEKTUJ PRAVIDLA FÓRA
Uživatelský avatar
Black_Fox
VIP Černý Lišák
 
Příspěvky: 2412
Registrován: úte 1. květen 2007 9:11


Zpět na Skiny

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků