QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

Offline

Co se jinam nevešlo. Například dotazy týkající se více verzí QIPu (2005, Infium, PDA)

Offline

Nový příspěvekod eXtenZ » pon 25. únor 2008 15:20

Mám opäť taký problém :( Asi sa to tu rozoberalo,ale neviem kde, tak sa to pokúsim vysvetliť :) ... Keď som online na Qip-e Infium, tak niekedy ma zrazu vyhodí z netu, ja som stále online,ale kamoši ma vidia offline ... Alebo ma vyhodí normálne a ako keby sa sám vyhodí do offline a naspäť do online.. nechápem tomu ... ale stáva sa to len niekedy, nie vždy ! díky
eXtenZ
Nováček
 
Příspěvky: 16
Registrován: čtv 14. červen 2007 18:23

Re: Offline

Nový příspěvekod GasThan » pon 25. únor 2008 15:57

No moze to byt aj netom co mas za net ?? alebo potom ak pouzivas firewall nejaky ja som mal raz taky ferewall co mi resetoval veci co mali nieco s netom kazde 2 hodiny :D
Obrázek
Uživatelský avatar
GasThan
VIP
 
Příspěvky: 1290
Registrován: pon 21. květen 2007 14:22
Bydliště: SLOVAKIA

Re: Offline

Nový příspěvekod eXtenZ » pon 25. únor 2008 18:25

Mám DSL .. ale presnejšie ti nepoviem ... a mám to zdieľané s kamošom .. takže neviem kde je problém ... by som potreboval vedieť či niečo nastaviť v qipe ..napr porty alebo neviem čo ...
eXtenZ
Nováček
 
Příspěvky: 16
Registrován: čtv 14. červen 2007 18:23

Re: Offline

Nový příspěvekod bagio » pon 10. březen 2008 19:59

No a mě zas se ukazujou některý kontakty,že jsou offline a přitom jsou online. :(
bagio
 

Re: Offline

Nový příspěvekod GasThan » pon 10. březen 2008 20:02

to tu uz bolo riesene niekde staci ked ich poziadas znovu o autorizaciu tych co mas offline
Obrázek
Uživatelský avatar
GasThan
VIP
 
Příspěvky: 1290
Registrován: pon 21. květen 2007 14:22
Bydliště: SLOVAKIA

Re: Offline

Nový příspěvekod lucasow » ned 6. duben 2008 20:00

Mam obdobny problem.. Qip se mi odpoji, ale ja zustanu "pro sebe" online, dal vidim ostatni online v CL, muzu posilat zpravy atd... Ty zpravy vsak nikdy nedorazi a ani nedostanu odpoved a to proto, ze ve skutecnosti jsem offline. Trvalo mi dlouho, nez sem na to prisel.

Je normalni, ze na par vterin vypadne net a uzivatel je tech par tverin offline a za chvilku zas online, vsichni to zname.. V mym se qip znovu nepripoji, protoze mu "nedojde", ze k vypadku doslo.
lucasow
Nováček
 
Příspěvky: 3
Registrován: čtv 27. březen 2008 22:57

Re: Offline

Nový příspěvekod Black_Fox » ned 6. duben 2008 20:08

To je celkem zajímavé, protože (jestli to dobře chápu) by se teoreticky měl každou chvíli ptát ICQ serveru, jestli je ještě online... asi tak každou minutu, když zavzpomínám, jak mi vypadával internet.
Jsem Black_Fox a už na fórum skoro nechodím... Autor skinu Back to QIP 2005 pro Infium a QIP 2010
Obrázek
RESPEKTUJ PRAVIDLA FÓRA
Uživatelský avatar
Black_Fox
VIP Černý Lišák
 
Příspěvky: 2412
Registrován: úte 1. květen 2007 9:11

Re: Offline

Nový příspěvekod lucasow » pát 18. duben 2008 17:03

Kdyz vytahnu primo kabel z pocitace nebo odpojim napr AP primo u pocitace, tak to pozna... Kdyz je ale vypadek nekde po ceste, teda v mym pripade pingu 10.51.245.1, coz je moje brana, ale dal uz 10.51.240.5 ma vypadek, tak to qip nepozna... Jakoby mu stacilo, ze pingne 10.51.245.1, pritom k DNS, ktery je jeste hodne vzdaleny se nedostane.
lucasow
Nováček
 
Příspěvky: 3
Registrován: čtv 27. březen 2008 22:57


Zpět na Obecná diskuze o QIPu

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron