QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

Statusy

Co se jinam nevešlo. Například dotazy týkající se více verzí QIPu (2005, Infium, PDA)

Statusy

Nový příspěvekod korund » čtv 20. březen 2008 12:04

Chcel som sa spytat, ci je normalne, ze mi nezobrazuje vobec statusy kontaktov, ktore pouzivaju icq. Da sa nieco urobit, aby mi ich zobrazovalo? ..
korund
Nováček
 
Příspěvky: 2
Registrován: čtv 20. březen 2008 11:57

Re: Statusy

Nový příspěvekod kein_nick » čtv 20. březen 2008 18:55

myslis tim popisky treba u away? nebo buddy?
Uživatelský avatar
kein_nick
Fanynka QIPu
 
Příspěvky: 1003
Registrován: pon 7. květen 2007 21:43

Statusy

Nový příspěvekod korund » úte 25. březen 2008 18:12

Myslim rozsirene statusy. Nie N/A a pod. Rozsireny staus.. napr. kamarat ma: TV + text,... ja vidim len to TV... text ku statusu nie

... a este to je 8050, na 8020 neslo ani to
korund
Nováček
 
Příspěvky: 2
Registrován: čtv 20. březen 2008 11:57

Re: Statusy

Nový příspěvekod Black_Fox » úte 25. březen 2008 18:16

AOL dělá všechno pro to, aby to QIP nedokázal přečíst, ale přijde mi, že v poslední době došlo k mírnému zlepšení.
Jsem Black_Fox a už na fórum skoro nechodím... Autor skinu Back to QIP 2005 pro Infium a QIP 2010
Obrázek
RESPEKTUJ PRAVIDLA FÓRA
Uživatelský avatar
Black_Fox
VIP Černý Lišák
 
Příspěvky: 2412
Registrován: úte 1. květen 2007 9:11

Re: Statusy

Nový příspěvekod Monster » ned 18. květen 2008 21:01

No jako že já nemám problemy se statusama zkoro vůbec, ale u toho kdo používá ICQ6, tak u něj nepřečtu N/A ani away ... U všech jinejch klientů to prectu bez problémů!!!
Monster
 

Re: Statusy

Nový příspěvekod Katttttka » pát 23. květen 2008 23:28

No já statusy vidím v pohodě. Ale mam jinej problém. Mam žaškrtnutý, abych viděla kdo se moje statusy čte, ale nikdy se mi to jeste nezobrazilo a uz sme to s kamaradama zkousely. Neví co s tim? Uz sem to dvakrát instalovala na 2 ruznych pc a proste to nejde ani na jednom.....
Katttttka
 

Re: Statusy

Nový příspěvekod xstrv01 » sob 24. květen 2008 14:12

Ty jo? Něco takovýho exustuje? Kde by se to mělo nastavovat?
offline
xstrv01
Moderátor
 
Příspěvky: 1522
Registrován: úte 4. září 2007 12:04

Re: Statusy

Nový příspěvekod Black_Fox » sob 24. květen 2008 15:44

Katttttka píše:Mam žaškrtnutý, abych viděla kdo se moje statusy čte, ale nikdy se mi to jeste nezobrazilo a uz sme to s kamaradama zkousely.

Jsem si jistý, že to existuje v QIPu 2005 a hned to vyzkouším. Infium nic takového nicméně neobsahuje...
EDIT: Infium build 9008 čte status QIPu 2005 build 8050 a onen QIP o tom skutečně dá vědět, problém je někde u vás :) Znovu musím upozornit, že slovo STATUS se pro tento případ vztahuje pouze na N/A, Nemám čas a NE na ty obrázkové jako je kačenka nebo srdíčko - ty se zobrazují automaticky a qip o nich nijak neinformuje.
Jsem Black_Fox a už na fórum skoro nechodím... Autor skinu Back to QIP 2005 pro Infium a QIP 2010
Obrázek
RESPEKTUJ PRAVIDLA FÓRA
Uživatelský avatar
Black_Fox
VIP Černý Lišák
 
Příspěvky: 2412
Registrován: úte 1. květen 2007 9:11


Zpět na Obecná diskuze o QIPu

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků