QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

TVp (Televizní program) [Lms]

Re: TVp (Televizní program) [Lms]

Nový příspěvekod JindNovo » pát 20. květen 2011 19:39

Tak ono nejde o to, kde je nainstalovaný QIP, ale kde je profilová složka, tam je totiž uložen soubor s programy stanic a veškeré vlastní nastavení pluginu i celého QIPu.
Program všech svých navolených stanic tahám z 365dni.cz a prostě nic.....

Jediné, co mám oproti základnímu nastavení změněné je, že mám vše zobrazeno pouze jako jeden kontakt s názvem "TV program"


Rád bych poradil, ale zatím mohu pouze vyvracet.....
QIP 2012 b9380; skin BackToQIP2005 + QIP 2005 b8098
/showdashes|qip.ru, 2×ICQ, 3×Twitter, Jabber|Keybord LEDS, Svátky

Při potížích s QIPem uvádějte vždy jeho verzi a číslo buildu

Zajímáš se o fotbal?
Hra Czech Soccer Manager hledá další autory soupisek do aktualizací
Více na http://update.csmweb.net
Uživatelský avatar
JindNovo
Moderátor
 
Příspěvky: 940
Registrován: ned 18. duben 2010 13:03

Re: TVp (Televizní program) [Lms]

Nový příspěvekod KRoman47 » pát 20. květen 2011 20:06

Tak profil mám samozřejmě ve složce s QIPem, který je mimo Program Files a též používám data z tv.sms.cz a mám jeden kontakt TV program. =)
KRoman47
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 58
Registrován: ned 6. červen 2010 8:14

Re: TVp (Televizní program) [Lms]

Nový příspěvekod EasyDaviD » pát 20. květen 2011 22:46

Profil mám tiež v QIPe a ten je mimo Program Files. Problém je asi práve v tom 365dni.cz. Nedalo mi to a tak som slúsil TVp zmazať z pluginov a profilu a nahodiť ho znovu. Zo začiatku keď som pridával stanice tak fungoval a aktualizovali sa novo pridané, no keď som sa dostal k ČT2, STV a Discovery tak program v popupe zahlásil chybu 365dni.cz a program ČT2 už nenačítal. STV a ani Discovery už nešlo ani pridať a potom už ich ani nenašiel. tak som dal ešte raz aktualizovať všetko a od tej doby zase plugin padal.
Takže chyba je v načítaní dát z 365dni.cz - možno niečo zmenili, alebo je dlhšia odozva serveru, ťažko povedať.
Uživatelský avatar
EasyDaviD
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 138
Registrován: čtv 29. leden 2009 19:03

Re: TVp (Televizní program) [Lms]

Nový příspěvekod KRoman47 » stř 25. květen 2011 22:20

Tak už to vypadá, že to zase jede, alespoň momentálně ano.
KRoman47
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 58
Registrován: ned 6. červen 2010 8:14

Re: TVp (Televizní program) [Lms]

Nový příspěvekod Tony-Z » ned 7. srpen 2011 16:56

Zdravím, vyskytl se mi celkem kuriózní problém. Až dodnes mi plugin fungoval bezchybně, dnes jsem si přidal Prima LOVE a nenačetly se názvy některých pořadů v Prima LOVE.
Shodil jsem qip, smazal soubor program.db, nahodil a stalo se to samé, s tím rozdílem, že už se správně nenačetla žádna stanice (používám ČT1, ČT2, ČT24, ČT4 Sport, Nova, Nova Cinema, Prima, Prima Cool, Prima LOVE, Barrandov).
Aktualizoval jsem TVp (do teď jsem měl verzi 0.5.0.7) na 0.5.0.9, opět smazal program.db a problém přetrval.
Smazal jsem TVp ze složky Plugins i Profiles\Plugins, čistě nahodil, vyhledal znovu stanice a problém pořád trvá. Při tom posledním vyhledávání mi vyskočila hláška:
Kód: Vybrat vše
TVp:
  - Nastala chyba v proceduře Search pluginu 365dnicz.dll.
Informace
DOWNLOADING


Pro lepší pochopení sem ještě dávám screeny:
Obrázek
Obrázek

QIP 2010 Build 5768, instalován mimo složku Program Files, Win7

EDIT: Aktualizoval jsem na poslední verzi QIP 2010 Build 5890. Znovu smazal a přidal plugin, ale problém je tu pořád. Tentokrát už ani nevyskočila výše uvedená chybová hláška.
Tony-Z
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 107
Registrován: pon 30. srpen 2010 9:38

Re: TVp (Televizní program) [Lms]

Nový příspěvekod LuCass » pon 15. srpen 2011 22:39

Mám stejný problém jak popisuje Tony-Z...
Uživatelský avatar
LuCass
Nováček
 
Příspěvky: 12
Registrován: sob 9. říjen 2010 12:36

Re: TVp (Televizní program) [Lms]

Nový příspěvekod Tony-Z » úte 16. srpen 2011 10:06

To mě bylo hned jasný, že je jen otázka času, než se ten problém vyskytne ostatním, protože doteď měli všichni program načtenej na 14 dni dopředu. Takže myslím, že ve skutečnosti se tenhle problém začal vyskytovat už týden předtím než jsem to objevil já, jen na to nikdo nenarazil. Koneckonců to vychází na začátek měsíce a to je dobrá doba pro změnu stránek ze kterejch se program načítá.
Tony-Z
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 107
Registrován: pon 30. srpen 2010 9:38

Re: TVp (Televizní program) [Lms]

Nový příspěvekod morgi » pon 22. srpen 2011 20:58

Tento problem se me deje take, je to "derave jak cednik". :( ... Chyba je opravdu jen v nazvech poradu, popis to stahuje bez problemu.
morgi
 

Re: TVp (Televizní program) [Lms]

Nový příspěvekod vasut » sob 27. srpen 2011 11:37

Saaafraaa....mne to taky nefunguje...nedalo by se s tim neco udelat? TVp pouzivam denne a chybejici nazvy neni uplne to pravy....nerad bych hledal nahradu za TVp, pac mi ve vsem vyhovuje......Nezkouseli jste nekdo kontaktovat usera Lms???
vasut
 

Re: TVp (Televizní program) [Lms]

Nový příspěvekod TeeCZ » sob 17. září 2011 12:28

já to zkoušel.. a neozval se,.. nic
TeeCZ
Nováček
 
Příspěvky: 16
Registrován: čtv 27. leden 2011 15:00

Re: TVp (Televizní program) [Lms]

Nový příspěvekod JindNovo » sob 17. září 2011 12:44

Poslední návštěva: 1.srpna 2011
QIP 2012 b9380; skin BackToQIP2005 + QIP 2005 b8098
/showdashes|qip.ru, 2×ICQ, 3×Twitter, Jabber|Keybord LEDS, Svátky

Při potížích s QIPem uvádějte vždy jeho verzi a číslo buildu

Zajímáš se o fotbal?
Hra Czech Soccer Manager hledá další autory soupisek do aktualizací
Více na http://update.csmweb.net
Uživatelský avatar
JindNovo
Moderátor
 
Příspěvky: 940
Registrován: ned 18. duben 2010 13:03

Re: TVp (Televizní program) [Lms]

Nový příspěvekod Dareqip » pon 13. únor 2012 18:59

Tak to je škoda že je program mrtvej, nainstaloval jsem ho v únoru 2012 a názvy stále nestahuje --> uninstall. :?

Ono udržet vývoj jakéhokoliv programu na vlastní pěst v podstatě ani nějde, tak se nezlobím... :sry:

BYE BYE
Dareqip
Nováček
 
Příspěvky: 3
Registrován: ned 12. únor 2012 10:43

Předchozí

Zpět na Pluginy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron