QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

TVp (Televizní program) [Lms]

Re: TVp (Televizní program) [Lms]

Nový příspěvekod Lms » ned 27. únor 2011 17:56

Je pravda, že změnu v programu to načte až po 15ti dnech, protože plugin nezjišťuje změny v programu, stáhne vše co je k dispozici a při další aktualizaci pouze kontroluje zda není k dispozici další "den".

Ale jak píšeš, tak často se program ze dne na den nemění. A kdyby plugin při každé aktualizaci stahoval tv program na všech 15 dní asi by se to mnoho lidem nelíbilo.

Bude to chtít dodělat nějakou funkci, aby se znovu načetl veškerý tv program (ať ji můžeme zase nejdříve tak za pár let použít (pokud teda tv Nova (respektive spíše CME) nebude dělat program metodou pokus-omyl)). Teď nezbývá než počkat těch 15 dni :D.
Má tvorba:
- češtiny pro protokoly Jabber, XIMSS (Phone) a nějaké pluginy
- pluginy Weather (počasí), TVp (televizní program), FMtune (rádio) a RSS News (RSS čtečka)
- QIP Unpacker - instalace už nikdy více...

Než se na něco zeptáš přečti si FAQ ! Konferenční místnost pro QIP a vše okolo něj: qip@conf.netlab.cz
Uživatelský avatar
Lms
Moderátor
 
Příspěvky: 1808
Registrován: stř 9. květen 2007 7:46
Bydliště: doma u PC

Re: TVp (Televizní program) [Lms]

Nový příspěvekod Tony-Z » ned 27. únor 2011 18:38

Čistě hypoteticky by mohlo stačit odstranit novu a znovu (bude ze mě básník :D ) ji vyhledat a přidat. Nebo se pletu?
Tony-Z
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 107
Registrován: pon 30. srpen 2010 9:38

Re: TVp (Televizní program) [Lms]

Nový příspěvekod Lms » ned 27. únor 2011 18:40

Je to neelegantní řešení, ale ano fungovalo by to (asi).

//EDIT: Spíše ne. Jedině si pomocí např. SQLite Database Browser, upravit databázi v souboru s příponou "db".
Má tvorba:
- češtiny pro protokoly Jabber, XIMSS (Phone) a nějaké pluginy
- pluginy Weather (počasí), TVp (televizní program), FMtune (rádio) a RSS News (RSS čtečka)
- QIP Unpacker - instalace už nikdy více...

Než se na něco zeptáš přečti si FAQ ! Konferenční místnost pro QIP a vše okolo něj: qip@conf.netlab.cz
Uživatelský avatar
Lms
Moderátor
 
Příspěvky: 1808
Registrován: stř 9. květen 2007 7:46
Bydliště: doma u PC

Re: TVp (Televizní program) [Lms]

Nový příspěvekod JindNovo » ned 27. únor 2011 20:36

Tak nemuselo by to stahovat vyloženě každý den komplet, ale mohlo by mít nějaký vliv funkce "Aktualizovat vše"

Musel by se odebrat celý plugin, jak bylo již dříve zmíněn.
QIP 2012 b9380; skin BackToQIP2005 + QIP 2005 b8098
/showdashes|qip.ru, 2×ICQ, 3×Twitter, Jabber|Keybord LEDS, Svátky

Při potížích s QIPem uvádějte vždy jeho verzi a číslo buildu

Zajímáš se o fotbal?
Hra Czech Soccer Manager hledá další autory soupisek do aktualizací
Více na http://update.csmweb.net
Uživatelský avatar
JindNovo
Moderátor
 
Příspěvky: 940
Registrován: ned 18. duben 2010 13:03

Re: TVp (Televizní program) [Lms]

Nový příspěvekod merkurek » čtv 3. březen 2011 16:15

přátele chtěl bych se zeptat,dával jsem novy plug na tv zadal tv stanice a dal aktualizovat a nic me to nenajde ... nevíte co se děje že to nejde?
Uživatelský avatar
merkurek
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 20
Registrován: sob 12. červenec 2008 14:45

Re: TVp (Televizní program) [Lms]

Nový příspěvekod JindNovo » čtv 3. březen 2011 17:19

Tak moment.... Postupně, na co se klikalo atd.

Při vkládání stanic se použije hledání, zadá se klíčové slovo, podle toho najde programy, přidá se a potvrdí.....
QIP 2012 b9380; skin BackToQIP2005 + QIP 2005 b8098
/showdashes|qip.ru, 2×ICQ, 3×Twitter, Jabber|Keybord LEDS, Svátky

Při potížích s QIPem uvádějte vždy jeho verzi a číslo buildu

Zajímáš se o fotbal?
Hra Czech Soccer Manager hledá další autory soupisek do aktualizací
Více na http://update.csmweb.net
Uživatelský avatar
JindNovo
Moderátor
 
Příspěvky: 940
Registrován: ned 18. duben 2010 13:03

Re: TVp (Televizní program) [Lms]

Nový příspěvekod merkurek » pát 4. březen 2011 19:50

Vim jak se vkladaji tv stanice mam qip uz dlouho ....vzdy to fungovalo,ale podle me nejde ta aktualizace programu ...
Uživatelský avatar
merkurek
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 20
Registrován: sob 12. červenec 2008 14:45

Re: TVp (Televizní program) [Lms]

Nový příspěvekod TeeCZ » úte 8. březen 2011 10:50

mám problém.. plugin mi u všech stanic zobrazí: stanice právě nevysílá a toť vše.. co s tím??
díky za pomoc
TeeCZ
Nováček
 
Příspěvky: 16
Registrován: čtv 27. leden 2011 15:00

Re: TVp (Televizní program) [Lms]

Nový příspěvekod JindNovo » úte 8. březen 2011 11:22

TeeCZ: A nemáte náhodou Windows Vista či 7 a qip v Program Files?


All: Až se zas bude měnit program a TVp to nebude mít dle skutečnosti, vymažte (při vypnutém qipu) soubor program.db z umístění
~\Profiles\Název profilu\Plugins\TVp
// Možná se vám zruší i výběr stanic, tak preventivně zálohujte
QIP 2012 b9380; skin BackToQIP2005 + QIP 2005 b8098
/showdashes|qip.ru, 2×ICQ, 3×Twitter, Jabber|Keybord LEDS, Svátky

Při potížích s QIPem uvádějte vždy jeho verzi a číslo buildu

Zajímáš se o fotbal?
Hra Czech Soccer Manager hledá další autory soupisek do aktualizací
Více na http://update.csmweb.net
Uživatelský avatar
JindNovo
Moderátor
 
Příspěvky: 940
Registrován: ned 18. duben 2010 13:03

Re: TVp (Televizní program) [Lms]

Nový příspěvekod KRoman47 » čtv 19. květen 2011 18:19

Hele, nemáte někdo další s TVp poslední dny problémy se shazováním QIPu? Používám QIP 2010 5248, vyčistil jsem data rozšíření, ale neustále shazuje QIP s hláškou:
Kód: Vybrat vše
Název události problému:   APPCRASH
  Název aplikace:   qip.exe
  Verze aplikace:   3.0.0.5248
  Časové razítko aplikace:   2a425e19
  Název chybného modulu:   KERNELBASE.dll
  Verze chybného modulu:   6.1.7601.17514
  Časové razítko chybného modulu:   4ce7bafa
  Kód výjimky:   0eedfade
  Posun výjimky:   0000b727
  Verze operačního systému:   6.1.7601.2.1.0.256.48
  ID národního prostředí:   1029
  Další informace 1:   7ce4
  Další informace 2:   7ce4ee8f8943344bb11a33affc67cd42
  Další informace 3:   196a
  Další informace 4:   196ac97a5b10a09daad922380b803c83

Přečtěte si prohlášení o zásadách ochrany osobních údajů online:
  http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0405

Pokud není k dispozici Prohlášení o zásadách ochrany osobních údajů online, přečtěte si toto prohlášení offline:
  C:\Windows\system32\cs-CZ\erofflps.txt

Při vypnutém TVp vše v pořádku, stanice používám: ČT1, ČT2, ČT4, ČT24, NOVA, NOVA CINEMA, PRIMA, PRIMA COOL, PRIMA LOVE, MARKÍZA, BARRANDOV, JOJ, JOJ PLUS, ÓČKO, STV1, STV2.
KRoman47
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 58
Registrován: ned 6. červen 2010 8:14

Re: TVp (Televizní program) [Lms]

Nový příspěvekod JindNovo » čtv 19. květen 2011 18:43

Já mám QIP 2010 b5488 a jenom koukám, co s tím všichni máte. TVp mi funguje naprosto bez problémů společně s QIPem.
QIP 2012 b9380; skin BackToQIP2005 + QIP 2005 b8098
/showdashes|qip.ru, 2×ICQ, 3×Twitter, Jabber|Keybord LEDS, Svátky

Při potížích s QIPem uvádějte vždy jeho verzi a číslo buildu

Zajímáš se o fotbal?
Hra Czech Soccer Manager hledá další autory soupisek do aktualizací
Více na http://update.csmweb.net
Uživatelský avatar
JindNovo
Moderátor
 
Příspěvky: 940
Registrován: ned 18. duben 2010 13:03

Re: TVp (Televizní program) [Lms]

Nový příspěvekod KRoman47 » čtv 19. květen 2011 19:07

Ale mě fungovat přestal, problém je i se zcela čistou instalací QIPu 5248 a na novější verzi přecházet nemíním, jelikož v ní nefunguje kontrola pravopisu.
KRoman47
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 58
Registrován: ned 6. červen 2010 8:14

Re: TVp (Televizní program) [Lms]

Nový příspěvekod EasyDaviD » čtv 19. květen 2011 20:04

JindNovo - skús si dať aktualizovať stanice a uvidíš :)
Uživatelský avatar
EasyDaviD
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 138
Registrován: čtv 29. leden 2009 19:03

Re: TVp (Televizní program) [Lms]

Nový příspěvekod JindNovo » pát 20. květen 2011 5:44

Dal jsem "Aktualizovat vše" dokonce jsem si kvůli vám přidal i Prima Love i když to nechytám a program se v pohodě načetl.
Takže si jdu zas Love smazat ;)
QIP 2012 b9380; skin BackToQIP2005 + QIP 2005 b8098
/showdashes|qip.ru, 2×ICQ, 3×Twitter, Jabber|Keybord LEDS, Svátky

Při potížích s QIPem uvádějte vždy jeho verzi a číslo buildu

Zajímáš se o fotbal?
Hra Czech Soccer Manager hledá další autory soupisek do aktualizací
Více na http://update.csmweb.net
Uživatelský avatar
JindNovo
Moderátor
 
Příspěvky: 940
Registrován: ned 18. duben 2010 13:03

Re: TVp (Televizní program) [Lms]

Nový příspěvekod KRoman47 » pát 20. květen 2011 8:25

Tak zrovna aktualizovat vše snad ani nefunguje, si pamatuju, jak na nějaké stanici změnili program a já ho tam měl celý týden a aktualizovat vše jsem klikal několikrát. Však uvidíš třeba za pár dní taky...
KRoman47
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 58
Registrován: ned 6. červen 2010 8:14

Re: TVp (Televizní program) [Lms]

Nový příspěvekod JindNovo » pát 20. květen 2011 9:20

Že seš to ty, tak jsem si vymazal soubor program.db, kde je uložen ten program i celý plugin jsem si stáhl znova.... Sice to asi minutu načítalo ty programy, co mám nastavený, ale jedu dál :D

Nakonec stejně zjistíme, že to dělá třeba antivir (jako mám už zkušenosti u jedné hry), který blokuje přístup k jednomu souboru.
QIP 2012 b9380; skin BackToQIP2005 + QIP 2005 b8098
/showdashes|qip.ru, 2×ICQ, 3×Twitter, Jabber|Keybord LEDS, Svátky

Při potížích s QIPem uvádějte vždy jeho verzi a číslo buildu

Zajímáš se o fotbal?
Hra Czech Soccer Manager hledá další autory soupisek do aktualizací
Více na http://update.csmweb.net
Uživatelský avatar
JindNovo
Moderátor
 
Příspěvky: 940
Registrován: ned 18. duben 2010 13:03

Re: TVp (Televizní program) [Lms]

Nový příspěvekod KRoman47 » pát 20. květen 2011 10:56

:-D Tak já nevím, já udělal čistou instalaci QIP 2010 5248, čistý TVp, do programu jsem přidal jen Cool a už to asi za 10s spadlo. Antivir používám COMODO Internet Security ale už asi půl roku, tak tím by to snad být nemělo. Počkám si, až vydají (jestli někdy) QIP 2010 s funkční kontrolou pravopisu, do té doby se holt musím obejít bez TV programu v QIPu.
KRoman47
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 58
Registrován: ned 6. červen 2010 8:14

Re: TVp (Televizní program) [Lms]

Nový příspěvekod Tony-Z » pát 20. květen 2011 15:26

Nemůže to bejt nějaká z těch "tradičních" chyb, jako kombinace QIP v Program files na Win Vista/7? Protože zrovna tenhle plugin si potřebuje vytvářet nějaký ty soubory a nemá na to práva...
Tony-Z
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 107
Registrován: pon 30. srpen 2010 9:38

Re: TVp (Televizní program) [Lms]

Nový příspěvekod KRoman47 » pát 20. květen 2011 16:45

Nene, v Program Files ho nemám, provozuju 2010 už pomalu rok zatím bez větších problémů.
KRoman47
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 58
Registrován: ned 6. červen 2010 8:14

Re: TVp (Televizní program) [Lms]

Nový příspěvekod EasyDaviD » pát 20. květen 2011 17:56

Tento problém sa týka len aktualizácie programov staníc - do tej doby, než program skúsi aktualizovať, tak funguje správne. Asi nastala nejaká zmena na servery z ktorého to ťahá aktualizácie.
Uživatelský avatar
EasyDaviD
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 138
Registrován: čtv 29. leden 2009 19:03

PředchozíDalší

Zpět na Pluginy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron