QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

Při kliknutí na URL v QIPu se otevře IE

Co se jinam nevešlo. Například dotazy týkající se více verzí QIPu (2005, Infium, PDA)

Při kliknutí na URL v QIPu se otevře IE

Nový příspěvekod Kema » pon 24. březen 2008 9:03

Mám Operu a samozřejmě i IE7 (Windows Vista).
Opera je asociována jako výchozí prohlížeč.
Celý systém se chová tak, že vše je otevíráno v Opeře, ale odkazy v okně QIPu jsou otevřeny v IE.
Hledám jak toto změnit, ale nedaří se mi to.
Nemáte někdo pro mě radu?
Díky.
Kema
Nováček
 
Příspěvky: 9
Registrován: pon 1. říjen 2007 18:09
Bydliště: Krupka

Re: Při kliknutí na URL v QIPu se otevře IE

Nový příspěvekod Lms » pon 24. březen 2008 9:06

Předpokládám že používáš QIP 2005. Někomu to funguje, ale většině lidí to otevírá v IE, nikdy se pořádně nedošlo na to proč. Pokud to chceš vyřešit tak jedině přejdi na QIP Infium, protože ten to již otevírá dobře.
Má tvorba:
- češtiny pro protokoly Jabber, XIMSS (Phone) a nějaké pluginy
- pluginy Weather (počasí), TVp (televizní program), FMtune (rádio) a RSS News (RSS čtečka)
- QIP Unpacker - instalace už nikdy více...

Než se na něco zeptáš přečti si FAQ ! Konferenční místnost pro QIP a vše okolo něj: qip@conf.netlab.cz
Uživatelský avatar
Lms
Moderátor
 
Příspěvky: 1812
Registrován: stř 9. květen 2007 7:46
Bydliště: doma u PC

Re: Při kliknutí na URL v QIPu se otevře IE

Nový příspěvekod Kema » pon 24. březen 2008 9:13

Děkuji.
Ano. Mám QIP 2005 Build 8040.
Ale po přechodu na Infium asi ztratím veškeré své nastavení, ne? Hlavně skin. To by mě mrzelo :-(
Kema
Nováček
 
Příspěvky: 9
Registrován: pon 1. říjen 2007 18:09
Bydliště: Krupka

Re: Při kliknutí na URL v QIPu se otevře IE

Nový příspěvekod Lms » pon 24. březen 2008 9:18

Nastavení ztratíš. QIP Infium má jiný systém skinu, můžeš si najít někde nějaké podobný skin. Skinů je hodně. Zkus si nainstalovat QIP Infium a prohlídni si ho a pak buď u něj přejdeš nebo se vrátíš k 2005.
Má tvorba:
- češtiny pro protokoly Jabber, XIMSS (Phone) a nějaké pluginy
- pluginy Weather (počasí), TVp (televizní program), FMtune (rádio) a RSS News (RSS čtečka)
- QIP Unpacker - instalace už nikdy více...

Než se na něco zeptáš přečti si FAQ ! Konferenční místnost pro QIP a vše okolo něj: qip@conf.netlab.cz
Uživatelský avatar
Lms
Moderátor
 
Příspěvky: 1812
Registrován: stř 9. květen 2007 7:46
Bydliště: doma u PC

Re: Při kliknutí na URL v QIPu se otevře IE

Nový příspěvekod Kema » pon 24. březen 2008 10:39

Tak jsem nainstaloval QIP Infium a mohu říci že jsem s ním spokojen.
Převedl mi i veškerou historii z QIPu 2005.
Akorát na mě z ničeho nic pořád vyskakuje okno IRC a při tom jsem si na IRC nikdy žádný účet nezakládal.
Ale v nastavení IRC jsem smáznul vše co tam bylo zadáno a už je to OK. Doufám :-)
URL se už také otevírá v Opeře. Sláva.
Teď budu pár dní testovat a pokud nenarazím na nějaký závažnější problém, tak asi zůstanu u QIPu Infium.
Zatím díky za rady.
Kema
Nováček
 
Příspěvky: 9
Registrován: pon 1. říjen 2007 18:09
Bydliště: Krupka

Re: Při kliknutí na URL v QIPu se otevře IE

Nový příspěvekod indy07 » pon 24. březen 2008 12:32

Stačí IRC vypnout v Nastavení>Účty. Není potřeba nic mazat.
Uživatelský avatar
indy07
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 257
Registrován: sob 23. červen 2007 17:01


Zpět na Obecná diskuze o QIPu

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron