QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

Vypnutí jabberu na qip.ru

Re: Vypnutí jabberu na qip.ru

Nový příspěvekod Rypi » stř 9. duben 2008 9:07

to nevim to šlo. to se asi rgistruje nejakym jinym zpusobem :) každopádně normální jabber(jabber.cz, isgeek.cz..) se pres QIP neregistruju)
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: Vypnutí jabberu na qip.ru

Nový příspěvekod agatka » úte 22. duben 2008 22:45

Vysla nova verze (QIP Infium RC1 (9007)). Je v teto verzi uz moznost vypnutiti qip.ru hned na zacatku, aniz by bylo nutne si tam ten ucet zaregistrovat? At to nestahuju zbytecne.
agatka
Nováček
 
Příspěvky: 7
Registrován: pon 15. leden 2007 10:33

Re: Vypnutí jabberu na qip.ru

Nový příspěvekod Black_Fox » stř 23. duben 2008 14:47

Ne.
Jsem Black_Fox a už na fórum skoro nechodím... Autor skinu Back to QIP 2005 pro Infium a QIP 2010
Obrázek
RESPEKTUJ PRAVIDLA FÓRA
Uživatelský avatar
Black_Fox
VIP Černý Lišák
 
Příspěvky: 2412
Registrován: úte 1. květen 2007 9:11

Re: Vypnutí jabberu na qip.ru

Nový příspěvekod Kepro » stř 23. duben 2008 17:53

ja mam problem :D mam nick Kepro uctu aj moj nick a ten fas mi nechce povolit :D cize qip.ru account nemozem mat :) takze dufam ze sa bude dat onedlho vypnut ;) a inak update infa a nepytalo nutnu registraciu :]
Kepro
 

Re: Vypnutí jabberu na qip.ru

Nový příspěvekod GasThan » stř 23. duben 2008 22:06

nevie niekto nejake info o tom ci sa to bude dat niekedy vypnut ?
Obrázek
Uživatelský avatar
GasThan
VIP
 
Příspěvky: 1290
Registrován: pon 21. květen 2007 14:22
Bydliště: SLOVAKIA

Re: Vypnutí jabberu na qip.ru

Nový příspěvekod sutrus » stř 23. duben 2008 22:18

Kepro: jabber na qip.ru nema nic spolecneho s aktualizaci nebo provozovanim QIP Infium. Prozatim jedine omezeni na ktere narazis je nemoznost pristupu na http://tester.qip.ru/ Tam se bez platneho uctu xxxx@qip.ru nedostanes.
GasThan: kam az me informace sahaji tak INF prozatim nic takoveho neplanuje.
sutrus
Hardware je vše co se nedá ukrást po síťi.
Počítač vám ušetří spoustu práce, kterou byste bez něj vůbec neměli.
Uživatelský avatar
sutrus
CZlokátor
 
Příspěvky: 1286
Registrován: pon 6. listopad 2006 20:59

Re: Vypnutí jabberu na qip.ru

Nový příspěvekod mmmmario » stř 30. duben 2008 13:22

Lms píše:Odstranit to nelze, a snad v další verze to INF zruší.


Když jsem zkoušel zablokovat komunikaci QIPa na .ru server, tak se mi nepodařilo přihlásit ani na ICQ.
mmmmario
Nováček
 
Příspěvky: 2
Registrován: stř 2. duben 2008 16:07

Re: Vypnutí jabberu na qip.ru

Nový příspěvekod xstrv01 » stř 30. duben 2008 18:57

To je nějaký divný. Mně se podařilo bez problémů rozjet QIPa i bez registrace na kypru (qip.ru) => mělo by to jít i komunikace s nim.
offline
xstrv01
Moderátor
 
Příspěvky: 1522
Registrován: úte 4. září 2007 12:04

Re: Vypnutí jabberu na qip.ru

Nový příspěvekod GasThan » stř 30. duben 2008 19:24

kamaratovy sa to tez podarilo bez toho rozbehnut ale po kazdom prihlasni to chce od neho aby sa prihlasil na qip.ru jabber ale jednuducho klikne na zrusit a slape v poho ....ja som to vyriesil jednoducho presiel som na QIP 2005 :D ak bude v QIp Infium vsetko ok a ak sa bude dat vypnut qip.ru jabber tak si dam infium .....inac nechapem naco dam daval qip.ru jabber staci kludne povodny jaber co mame ;) lenze takto aj donutil dost pozuzivatelov aby mali qip.ru jabber cize kto bude chcet pouxivat infium tak ho musi mat
Obrázek
Uživatelský avatar
GasThan
VIP
 
Příspěvky: 1290
Registrován: pon 21. květen 2007 14:22
Bydliště: SLOVAKIA

Re: Vypnutí jabberu na qip.ru

Nový příspěvekod Elk » pát 16. květen 2008 13:59

Zdravim všecky kdo chcete vypnout qip.ru jabber účet ve verzi 9007.
http://uloz.to/404635/QIP_Infium_9007_patch.exe
Je tam vyuzito toho ze QIP automaticky do profilu ulozi posledni stav pri ukonceni QIPu.

Jak na to:
1.) spusť patch na verzi 9007 cz a pak spust qip
2.) Nastav dole ve stavovy liste ICQ (a dalsi ucty ktere pouzivate) na offline a qip.ru jabber taky na offline.
3.) Zavri QIP
4.) Otevri QIP a ve stavovy liste klikni na ICQ (nebo ucty ktere chcete online) a dej online.
5.) Zavri QIP

Při dalším spuštění QIPu se jiz okno s zadosti o vyplneni uctu na qip.ru jabber neobjevi.

S pozdravem
eLk
Elk
 

Re: Vypnutí jabberu na qip.ru

Nový příspěvekod xstrv01 » pát 16. květen 2008 16:37

Chápete to někdo? Mně nejde do palice, jak se dostanu k ICQ, když k tomu potřebuju přejít přes qip.ru. Nechcete to někdo vyzkoušet? ;)
offline
xstrv01
Moderátor
 
Příspěvky: 1522
Registrován: úte 4. září 2007 12:04

Re: Vypnutí jabberu na qip.ru

Nový příspěvekod eLk » pát 16. květen 2008 20:17

Ja nevim jak se dostaneš přes QIP.RU - já si jen aktualizoval starej QIP na novej - a přepsal sem ze starýho adresář profiles s nastavením.. Jestli to jinak nespustí vůbec kontakt list tak to nevim.. Takže si jestli si ho už smazal nainstaluj infium třeba verzi 9004 a až budeš mít nastavený co potřebuješ tak si zálohuj adresář profiles a odinstaluj a nainstaluj novýho qipa 9007.
eLk
eLk
 

Re: Vypnutí jabberu na qip.ru

Nový příspěvekod xstrv01 » pát 16. květen 2008 21:25

Aha, ale v tom případě stačí qip.ru vložit cokoli = jakoukoli blbost, dát ho offline a on už se na údaje taky nebude ptát ;)
offline
xstrv01
Moderátor
 
Příspěvky: 1522
Registrován: úte 4. září 2007 12:04

Re: Vypnutí jabberu na qip.ru

Nový příspěvekod eLk » pát 16. květen 2008 21:41

Zkus to - ale myslim že to nestačí ;) Proto tu máš ten muj patch :o) Jinak by ten patch byl nanic :) :p
eLk
 

Re: Vypnutí jabberu na qip.ru

Nový příspěvekod xstrv01 » sob 17. květen 2008 10:04

Vždyť jsem to taky zkusil, už dřív než jsi přišel s tím patchem ;) viewtopic.php?p=19689#p19689
Koukám, že tahle verze je dost divoká, když každýmu funguje jinak :D
offline
xstrv01
Moderátor
 
Příspěvky: 1522
Registrován: úte 4. září 2007 12:04

Re: Vypnutí jabberu na qip.ru

Nový příspěvekod eLk » sob 17. květen 2008 11:13

Vy tady totiž nikdo nechápete že ten patch neni od toho aby se vám obešlo přihlašování do qip.ru, to se dá tím způsobem co je popsaný na tom fóru !! Ano - přeinstalovat přes starej respektive zkopírovat profiles adresář do novýho - ale ten patch je kuli tomu aby ste při každym spuštění QIPu nemuseli mačkat cancel že nechcete taky spustit protokol qip.ru jabber !! Na nic jinýho ten patch neni !!! Kdo bude chtít může si qip.ru účet vytvořit a přihlásit se do něj stejně - to se timhle nezmění - jen to neotravuje při startu!
eLk
eLk
 

Re: Vypnutí jabberu na qip.ru

Nový příspěvekod xstrv01 » sob 17. květen 2008 12:14

V tom to právě je, že tohle jde zařídit i bez patche :D

Omlouvám se za tu otázku v Download => QIP 2007, napřed jsem to četl tam, až pak tady.
offline
xstrv01
Moderátor
 
Příspěvky: 1522
Registrován: úte 4. září 2007 12:04

Re: Vypnutí jabberu na qip.ru

Nový příspěvekod eLk » sob 17. květen 2008 15:10

Já ti to vymlouvat nebudu :rofl:
eLk
 

Re: Vypnutí jabberu na qip.ru

Nový příspěvekod xstrv01 » sob 17. květen 2008 17:18

ok, přeji hodně štěstí při vytváření podobných zbytečných patchů.
offline
xstrv01
Moderátor
 
Příspěvky: 1522
Registrován: úte 4. září 2007 12:04

Re: Vypnutí jabberu na qip.ru

Nový příspěvekod Matrix17 » ned 10. červenec 2011 9:46

Vypnutí jabberu je snadný a stáčí použít google. ;) Tady je návod. Ověřeno a funguje. :)
http://www.jivo.org/doc/qip/index2.php
Matrix17
 

PředchozíDalší

Zpět na Podpora

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron