QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

FMtune (Rádio) [Lms, panther7]

Re: FMtune (Rádio) [Lms, panther7]

Nový příspěvekod Tony-Z » pon 30. srpen 2010 11:30

Dělají ti to všechny stanice? A fungoval ti plugin vůbec někdy nebo přestal fungovat?
Tony-Z
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 107
Registrován: pon 30. srpen 2010 9:38

Re: FMtune (Rádio) [Lms, panther7]

Nový příspěvekod Menfred95 » pon 30. srpen 2010 12:28

Ano všechny stanice a přestal fungovat včera.
Menfred95
 

Re: FMtune (Rádio) [Lms, panther7]

Nový příspěvekod Tony-Z » pon 30. srpen 2010 13:13

Tak v tom případě bych zkusil:
- Reinstal pluginu.
- Pokud jsi prováděl nějaký změny v zabezpečení (firewall atp...) vzít je zpět. Popřípadě vypnout na chvíli veškeré zabezpečení, hlasové komunikátory (skype nebo ventrilo mohou ztlumovat ostatní zvuky v PC) a vůbec všechny programy které přistupují ke zvukové kartě a zkusit pustit rádio. Přitom nejlépe sledovat směšovač, jestli qip vykazuje nějakej zvuk nebo ne.
- Aktualizovat ovladače zvukové karty.
- Ověřit, jestli se "něco" nestalo se zdrojem hudby.

Pokud nic z toho nepomůže, tak moje nápady končí. Dovnitř do pluginu nevidím a to co jsem napsal paltí +/- pro všechny výpadky zvuku.
Tony-Z
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 107
Registrován: pon 30. srpen 2010 9:38

Re: FMtune (Rádio) [Lms, panther7]

Nový příspěvekod Tony-Z » stř 1. září 2010 14:32

Tak co, pomohlo něco z toho?
Tony-Z
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 107
Registrován: pon 30. srpen 2010 9:38

Re: FMtune (Rádio) [Lms, panther7]

Nový příspěvekod Menfred95 » čtv 2. září 2010 5:51

Plugin jsem reinstaloval 2x
Změny v zabezpečení jsem neprováděl
Ovladače jsou aktuální
Menfred95
 

Re: FMtune (Rádio) [Lms, panther7]

Nový příspěvekod bladezone™ » sob 4. září 2010 10:46

Rádio nemáš stlumeno? jentak pro ujasnění.
Dále pokud máš klasickou instalaci qipu, pak zkus některý z packů.
Nejede ani jedna stanice?
bladezone™ | WEB: bladezone.cz | JID: bladezone@jabber.cz
Používej Wiki & možnost Hledat! Ušetříte nám tak práci, Thx!
Uživatelský avatar
bladezone™
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 597
Registrován: pon 17. listopad 2008 15:43
Bydliště: Brno

Re: FMtune (Rádio) [Lms, panther7]

Nový příspěvekod LuCass » sob 9. říjen 2010 12:45

taky mi nešlo rádio .. pak jsem zjistil, že mi nejdou ani streamy z webu přes Windows Media Player 12 na Win 7 ... tak jsem začal pátrat ... vše způsobuje WMP a cosi co smazalo nastavení firewallu ve WMP ... když se mrknete do možností WMP karta síť, tak dole v okýnku mají být dvě položky HTTP a RTSP .. a ty tam nejsou ..

řešení jsem objevil někde na netu .. stačí otevřít průzkumníka windows (Win+E) ... jít do složky "windows/system32" zde najít soubor "cmd.exe" kliknout na něj pravým myšítkem a dát "Spustit jako správce" odklepnete ANO a spustí se vám klasická DOSovská příkazová řádka... zde zadejte příkaz "regsvr32 wmnetmgr.dll" ...
voala :juch:
Uživatelský avatar
LuCass
Nováček
 
Příspěvky: 12
Registrován: sob 9. říjen 2010 12:36

Re: FMtune (Rádio) [Lms, panther7]

Nový příspěvekod koloman » stř 20. říjen 2010 11:17

Zdravim :) Nemohol by mi niekto pomoct s funkcnym streamom - linkom na FUN RADIO? Tu som si stahoval tie SR balicky - packy a ide tam jedine Radio Express..
koloman
Nováček
 
Příspěvky: 4
Registrován: úte 19. říjen 2010 7:36

Re: FMtune (Rádio) [Lms, panther7]

Nový příspěvekod Bari » stř 20. říjen 2010 12:09

Obrázek
Obrázek
Bari
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 1476
Registrován: pát 28. září 2007 12:03

Re: FMtune (Rádio) [Lms, panther7]

Nový příspěvekod koloman » stř 20. říjen 2010 16:00

Bari dakujem. Konecne Fun 8)
koloman
Nováček
 
Příspěvky: 4
Registrován: úte 19. říjen 2010 7:36

Re: FMtune (Rádio) [Lms, panther7]

Nový příspěvekod AndrejM » stř 3. listopad 2010 14:39

Zdravím.
Tak som posledný komu to nehrá. V práci máme proxy nastavenie. asx súbory pekne prehráva winamp, ale fm tune sa nechytá na žiadnej stanici..., a to som naiportoval dosť. Ako to je vlastne s tým proxy nastavením potom? QIP je online aj bez nastavenia proxy, ale fmtune nehrá ani tak a ani nijak.
Andrej.
AndrejM
 

Re: FMtune (Rádio) [Lms, panther7]

Nový příspěvekod LuCass » stř 3. listopad 2010 15:05

AndrejM: a přehrává ti streamy Windows Media Player?
Uživatelský avatar
LuCass
Nováček
 
Příspěvky: 12
Registrován: sob 9. říjen 2010 12:36

Re: FMtune (Rádio) [Lms, panther7]

Nový příspěvekod AndrejM » čtv 4. listopad 2010 6:37

LuCass: niečo mi prehráva aj WMP... no keď som skúsil tento odkaz

http://stream.funradio.sk:8000/fun128.mp3.m3u

tak sa zobrazí, že je stránka zablokovaná... "ERROR The requested URL could not be retrieved"

Zaujímavé je, že tento odkaz "http://www.abradio.cz/asx/depechemode128.asx" prehrá Winamp, WMP, ale FMtune ho nechce prehrať ?

A čo to znamená keď sa nedajú prehrávať tie streamy ? Ako sa to dá nastaviť aby sa to dalo ?
Asi to bude nastavením podnikového firewalu.., ale to je mimo mňa :( :(

AndrejM.
AndrejM
 

Re: FMtune (Rádio) [Lms, panther7]

Nový příspěvekod LuCass » čtv 4. listopad 2010 20:05

Obrázek

takhle by to mělo vypadat ve WMP .. pokud ne, tak musíš postupovat podle návodu http://qipim.cz/viewtopic.php?p=49024#p49024 ovšem musíš mít admin práva ...
Uživatelský avatar
LuCass
Nováček
 
Příspěvky: 12
Registrován: sob 9. říjen 2010 12:36

Re: FMtune (Rádio) [Lms, panther7]

Nový příspěvekod AndrejM » pát 5. listopad 2010 7:17

LuCass: ano, mám to tak nastavené, mám admin práva.



Čo sa týka tohto odkazu viewtopic.php?p=49024#p49024 , čítal som..., prečítal som na tomto vlákne celých 38 strán.

Proste problém je v proxy servry.., pýtal som sa zodpovedných, ktorý majú pod palcom ten proxy. Proste nevedia prečo je to tak. Proxy server blokuje streamy, ale napr. asx ide pekne.
Preto sa čudujem, ako to je spravené, že winamp pekne prehrá a fm nie..., či by sa to nedalo ošetriť nejako podobne.
AndrejM
 

Re: FMtune (Rádio) [Lms, panther7]

Nový příspěvekod kutilii.1 » pon 6. prosinec 2010 20:27

kde mam najit ten plugin na radio, tv program a pocasi ke stazeni? nemumim hledat
kutilii.1
 

Re: FMtune (Rádio) [Lms, panther7]

Nový příspěvekod Pafo » pon 6. prosinec 2010 20:53

Vzdy ve vlakne pod nazvem pluginu, uplne prvni prispevek, ke stazeni? :)
Uživatelský avatar
Pafo
Moderátor
 
Příspěvky: 2827
Registrován: čtv 23. srpen 2007 10:53

Re: FMtune (Rádio) [Lms, panther7]

Nový příspěvekod Mirec81 » stř 15. prosinec 2010 15:24

evidentne ma plugin problem preberat systemove nastavenia co sa tyka proxy, s moznostou pouzit QIP nastavenia mi ukaze ze radio nevysiela, skusil som manualne zadat proxy - tam mi to nacita dokonca ukazalo aj skladbu ale nie je zvuk. neviete niekto cim to moze byt???
pre info - hlasitost nie je stlmena ani vo win, qip, plugine, equalizer je off ale aj tak nieje stlmeny - zvuk mi normalne ide - WMP mi prehra zadane streamy - tu spominane nastavenia tam mam.

som bol poteseny ze nebudem musiet mat pusteny dalsi program ale bohuzial - zatial ostavam pri Radiosure - skoda - ak ma niekto nejaky napad cim by to mohlo byt tak ma pingnite /ja to skusim este doma - kedze len dnes som objavil qip2010 a tento plugin/

P.S.: uz som to aj preinstaloval a aj tak nic
Mirec81
Nováček
 
Příspěvky: 1
Registrován: stř 15. prosinec 2010 15:19

Re: FMtune (Rádio) [Lms, panther7]

Nový příspěvekod tom.tomas » čtv 23. prosinec 2010 20:29

chtel bych podekovat za IT radio + IT stanice radii :-) super vec...
Intel Dual-Core E6700 3.2GHz, MB ASRock G41C-GS, GigaByte nVidia GeForce GT 640 2GB DDR3, RAM 4GB DDR2 800, Windows 7 Ultimate, zvuk interní, HDD Interní Seagate 298GB, HDD Interní Western Digital 1TB, HDD Interní Western Digital 1TB, HDD Interní Seagate 500GB, HDD Interní Western Digital 290GB

Huawei Ascend G300, CPU 1GHz, 512MB RAM, 2GB interní paměť, 32GB externí paměť, rozlišení 800x480, 4" displej (10.2cm), Android 4.x (CyanogenMod 11)
Uživatelský avatar
tom.tomas
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 22
Registrován: sob 15. květen 2010 1:17
Bydliště: Zlin

Re: FMtune (Rádio) [Lms, panther7]

Nový příspěvekod R.O.B.I.N007 » ned 6. březen 2011 17:43

Ať to zkoumám jak to zkoumám, pořád nemůžu to rádio rozjet jde o :

http://www.hiphopstage.cz/ ( nejlépe 192Kbps)
http://www.radiospin.cz/

Zkoušel jsem to tam přidat všelijak a pořád nevím..nehraje mi to :(
R.O.B.I.N007
 

PředchozíDalší

Zpět na Pluginy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron