QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

FMtune (Rádio) [Lms, panther7]

Re: FMtune (Rádio) [Lms, panther7]

Nový příspěvekod JindNovo » ned 6. březen 2011 17:48

Nic moc složitýho. Dej Rychlé přidání stanice a do URL vlož tento odkaz:
Kód: Vybrat vše
http://www.hiphopstage.cz/webplayer/wmp/radio192.asx
QIP 2012 b9380; skin BackToQIP2005 + QIP 2005 b8098
/showdashes|qip.ru, 2×ICQ, 3×Twitter, Jabber|Keybord LEDS, Svátky

Při potížích s QIPem uvádějte vždy jeho verzi a číslo buildu

Zajímáš se o fotbal?
Hra Czech Soccer Manager hledá další autory soupisek do aktualizací
Více na http://update.csmweb.net
Uživatelský avatar
JindNovo
Moderátor
 
Příspěvky: 939
Registrován: ned 18. duben 2010 13:03

Re: FMtune (Rádio) [Lms, panther7]

Nový příspěvekod Michaal » úte 15. březen 2011 10:11

Čau, mám takový problém. Nevim proč, ale u rockrádia http://www.radiosumava.cz/index.php se mi nezobrazuje co právě hrajou za písničku. A přitom když tam dám evropu 2 tak tam název písničky co právě hrajou se mi zobrazuje. Takže nastavený to mam snad dobře. A když dám na abradio.cz rockradio přehrát tak tam to ukazuje jakou písničku hrajou. Takže rockradio má funkci RDS... Nevíte někdo čím to je? Díky za odpověď a vysvětlení
Michaal
Nováček
 
Příspěvky: 2
Registrován: úte 15. březen 2011 9:59

Re: FMtune (Rádio) [Lms, panther7]

Nový příspěvekod Návštěvník » úte 12. červenec 2011 15:29

Here all stations fromhttp://di.fm Digitally Imported - Electronic & Dance Music Radio 24/7
http://file.qip.ru/file/3qhXQZg4/DI-FM-Stations120711.html
Návštěvník
 

Re: FMtune (Rádio) [Lms, panther7]

Nový příspěvekod ajvn » pát 30. září 2011 5:13

Čau, mám tento problém - přešel jsem z WinXp( zde bylo vše OK) na Win7 a když chci teď pustit Rádio Blaník s tímto streamem mms://kocka.limemedia.cz/blanikfm?WMCon ... ate=135000 , tak mi zcela pravidelně spadne Qip i Infium. Zkoušel jsem jiná nastavení firewallu, antiviráku - nic. Jo a na Play.cz to hraje zcela v pohodě, dokonce i když ten stream dám jen do adresní řádky v prohlížeči, tak hraje.A jiné stanice fungují OK. Nevíte někdo co s tím? Dík za pomoc...
ajvn
Nováček
 
Příspěvky: 15
Registrován: úte 27. květen 2008 15:58

Re: FMtune (Rádio) [Lms, panther7]

Nový příspěvekod JindNovo » pát 30. září 2011 14:00

Ehm, není QIP v Program Files? Pokud ano, dát třeba do C:\Programy
QIP 2012 b9380; skin BackToQIP2005 + QIP 2005 b8098
/showdashes|qip.ru, 2×ICQ, 3×Twitter, Jabber|Keybord LEDS, Svátky

Při potížích s QIPem uvádějte vždy jeho verzi a číslo buildu

Zajímáš se o fotbal?
Hra Czech Soccer Manager hledá další autory soupisek do aktualizací
Více na http://update.csmweb.net
Uživatelský avatar
JindNovo
Moderátor
 
Příspěvky: 939
Registrován: ned 18. duben 2010 13:03

Re: FMtune (Rádio) [Lms, panther7]

Nový příspěvekod ajvn » pát 30. září 2011 16:43

Ne, tento problém tady z diskuze znám, je v C:\Qip , zkusil jsem teda C:\Programy a taky to samé. Myslím, že toto ale problém nebude, ostatní rádia totiž hrají v pohodě, jen toto je podivné. Ale používám ještě TapinRadio, tam vše hraje OK, tak to asi řešit nemá cenu ( no jen mi to pořád vrtá hlavou proč?? :-) )
ajvn
Nováček
 
Příspěvky: 15
Registrován: úte 27. květen 2008 15:58

Re: FMtune (Rádio) [Lms, panther7]

Nový příspěvekod Tony-Z » pát 30. září 2011 19:25

No, mě napadlo totéž co JN, tak jsem pln suverenity poklikal Blaník u sebe (z play.cz) a nehraje. Na chvíli se objeví název songu a pak "Nehraje" a popravdě řečeno jsem ho nenašel ani na stránkách play.cz (přímo ke spuštění online).
A tebou uvedený stream asi nepůjde v qip, protože není podporovanej protokol mms.
Tony-Z
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 107
Registrován: pon 30. srpen 2010 9:38

Re: FMtune (Rádio) [Lms, panther7]

Nový příspěvekod ajvn » sob 1. říjen 2011 21:28

Není na Play ale na Abradii ( http://www.abradio.cz/radio/103/radio-blanik-cz/ ), dík ale za snahu, já už to vzdal...
Tak vida - díky za nasměrování, v mp3 už jede http://kocka.limemedia.cz:8000/blanikcz128.mp3 :D
ajvn
Nováček
 
Příspěvky: 15
Registrován: úte 27. květen 2008 15:58

Re: FMtune (Rádio) [Lms, panther7]

Nový příspěvekod Mlyeko » pon 28. listopad 2011 9:42

hoj, po dlouhé době jsem přešel na 2012 a a nějak mi dnes přččestal fungovat fmtune... xp sp3... balicek od panthera.... funguje to nekomu pod 2012 ?
Uživatelský avatar
Mlyeko
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 66
Registrován: ned 24. únor 2008 1:12
Bydliště: Zdiby

Re: FMtune (Rádio) [Lms, panther7]

Nový příspěvekod Tony-Z » pon 28. listopad 2011 10:48

Ano. I když je podle mě jenom otázkou času, kdy se i tento plugin od Lms odebere na věčnost.
Tony-Z
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 107
Registrován: pon 30. srpen 2010 9:38

Re: FMtune (Rádio) [Lms, panther7]

Nový příspěvekod Mlyeko » pon 28. listopad 2011 11:50

takže důvod nefunčnosti stejně neni objasněn u mne a tak nastava doba temna a shaneni adekvatniho bud pluginu a nebo si prinesu radio do prace :D
Uživatelský avatar
Mlyeko
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 66
Registrován: ned 24. únor 2008 1:12
Bydliště: Zdiby

Re: FMtune (Rádio) [Lms, panther7]

Nový příspěvekod Mlyeko » pon 28. listopad 2011 11:52

v nastaveni jsem plugin vypnul a zase zapnul a jde to.... takze se priste ridim radou... zkouseli jste to vypnout zapnout? :D
Uživatelský avatar
Mlyeko
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 66
Registrován: ned 24. únor 2008 1:12
Bydliště: Zdiby

Re: FMtune (Rádio) [Lms, panther7]

Nový příspěvekod mgr.kelly » pon 2. leden 2012 15:34

Po instalaci nového updatu QiP 2012 mi také přestalo fungovat FMtune. Žádné přeinstalace jak QiPu tak FMtune nepomohlo, vypnutí a zapnutí pluginu také ne. Jediná cesta ke zprovoznění byla nainstalovat do JINÉHO adresáře původní verzi QiP Infa 9040 a přidat FMtune. Samozřejmě se to opět chtělo zaktualizovat na současnou verzi 2012 a po tomto updatu to opět (světe div se) přestalo hrát....:-) Jediné, co to zahlásilo, bylo něco o chybné verzi SDK.... :-(
mgr.kelly
 

Re: FMtune (Rádio) [Lms, panther7]

Nový příspěvekod EasyDaviD » pon 2. leden 2012 18:28

Stačí z 2012 vymazať to ich ruské rádio z pluginov a FMtune zase bude fungovať :)
Uživatelský avatar
EasyDaviD
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 138
Registrován: čtv 29. leden 2009 19:03

Re: FMtune (Rádio) [Lms, panther7]

Nový příspěvekod JindNovo » pon 2. leden 2012 23:21

Zdůrazňuji vymazat, pouhé vypnutí nepomůže.
QIP 2012 b9380; skin BackToQIP2005 + QIP 2005 b8098
/showdashes|qip.ru, 2×ICQ, 3×Twitter, Jabber|Keybord LEDS, Svátky

Při potížích s QIPem uvádějte vždy jeho verzi a číslo buildu

Zajímáš se o fotbal?
Hra Czech Soccer Manager hledá další autory soupisek do aktualizací
Více na http://update.csmweb.net
Uživatelský avatar
JindNovo
Moderátor
 
Příspěvky: 939
Registrován: ned 18. duben 2010 13:03

Re: FMtune (Rádio) [Lms, panther7]

Nový příspěvekod mgr.kelly » úte 3. leden 2012 8:32

Super... díky za radu. Opravdu stačilo vymazat a zrestartovat ..... Teď už to fachá bez problémů :-)
mgr.kelly
 

Re: FMtune (Rádio) [Lms, panther7]

Nový příspěvekod Mlyeko » stř 4. leden 2012 9:01

hmmm. me to zase nefacha :(
zadne radio ruske tam nemam v pluginech a mam ten pantheruv pack nejnovejsi 7058. nejaka rada?

EDIT: dělá mi to jenom radio Bonton.
nějaké rady?

kdo hledá najde:
tak jsem nakonec přes Play.cz si našel spravny odkaz a to: http://www.play.cz/radio/bonton128.mp3.m3u takže hurá ;)
Uživatelský avatar
Mlyeko
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 66
Registrován: ned 24. únor 2008 1:12
Bydliště: Zdiby

Re: FMtune (Rádio) [Lms, panther7]

Nový příspěvekod JindNovo » stř 4. leden 2012 10:22

Tak jsem to zkouknul... WMA streamy nefungují ani na play.cz, ale funguje MP3.
Takže si do streamů můžeš přidat 128 kbps MP3 s URL http://www.play.cz/radio/bonton128.mp3.m3u
QIP 2012 b9380; skin BackToQIP2005 + QIP 2005 b8098
/showdashes|qip.ru, 2×ICQ, 3×Twitter, Jabber|Keybord LEDS, Svátky

Při potížích s QIPem uvádějte vždy jeho verzi a číslo buildu

Zajímáš se o fotbal?
Hra Czech Soccer Manager hledá další autory soupisek do aktualizací
Více na http://update.csmweb.net
Uživatelský avatar
JindNovo
Moderátor
 
Příspěvky: 939
Registrován: ned 18. duben 2010 13:03

Re: FMtune (Rádio) [Lms, panther7]

Nový příspěvekod RAD-X » ned 8. leden 2012 20:20

Pitomé ruské rádio :)
Díky za radu.
Pro zprovoznění opravdu stačí vymazat plugin qipradio. Tj. Zavřít qip, smazat plugin z adresáře Plugins a pak spustit QIP.
RAD-X
 

Re: FMtune (Rádio) [Lms, panther7]

Nový příspěvekod RyazanskyKlop » úte 10. duben 2012 7:11

Dobrý den
Díky za plug-in vývoje.
Můžete nastavit národní znakovou sadu nějak název skladby, odvozený z internetové stanice?
Jsem z Ruska. Překlad Google.
Přílohy
2012-04-10_094821.png
2012-04-10_094821.png (6.13 KiB) Zobrazeno 31191 krát
RyazanskyKlop
Nováček
 
Příspěvky: 1
Registrován: úte 10. duben 2012 7:02

PředchozíDalší

Zpět na Pluginy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků