QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

FMtune (Rádio) [Lms, panther7]

Re: FMtune (Rádio) [Lms, panther7]

Nový příspěvekod Schreak » stř 16. květen 2012 16:07

Prosím hoďte mi sem někdo odkaz na Evropu2 všechno co jsme kde našel tak mi nefunguje díky.
Schreak
 

Re: FMtune (Rádio) [Lms, panther7]

Nový příspěvekod JindNovo » stř 16. květen 2012 17:18

QIP 2012 b9380; skin BackToQIP2005 + QIP 2005 b8098
/showdashes|qip.ru, 2×ICQ, 3×Twitter, Jabber|Keybord LEDS, Svátky

Při potížích s QIPem uvádějte vždy jeho verzi a číslo buildu

Zajímáš se o fotbal?
Hra Czech Soccer Manager hledá další autory soupisek do aktualizací
Více na http://update.csmweb.net
Uživatelský avatar
JindNovo
Moderátor
 
Příspěvky: 940
Registrován: ned 18. duben 2010 13:03

Re: FMtune (Rádio) [Lms, panther7]

Nový příspěvekod Daidalos » ned 16. září 2012 12:30

Žádná rádia (resp. Evropa 2 a Dance radio) z play.cz mi nefungují, je to jen můj problém nebo se s tim setkal někdo také? A předpokládám, že vzhledem k tomu, že poslední aktualizace pluginu byla v roce 2009, oprava se asi konat nebude co..? :(
Daidalos
 

Re: FMtune (Rádio) [Lms, panther7]

Nový příspěvekod martiner » stř 19. prosinec 2012 9:23

páni ide niekomu FM tune na qipe 2012 8866 ??? mne to vypina program že prestal pracovať .... ten od default program qip radio 1,2 nie je dobry :-(

nejake napady ?
martiner
Nováček
 
Příspěvky: 5
Registrován: úte 18. prosinec 2012 21:22

Re: FMtune (Rádio) [Lms, panther7]

Nový příspěvekod EasyDaviD » stř 19. prosinec 2012 17:21

Funguje, len musíš dať preč to default rádio.
Uživatelský avatar
EasyDaviD
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 138
Registrován: čtv 29. leden 2009 19:03

Re: FMtune (Rádio) [Lms, panther7]

Nový příspěvekod JindNovo » stř 19. prosinec 2012 17:32

Ty dva pluginy už se spolu docela kamárádí. Shazování QIPu způsobuje to, co už mi bylo objasněno zde, tedy WMA streamy.

Pokud chceš, napiš název rádia a pokusím se ti najít odkaz na mp3 stream, který jedou v pohodě.
QIP 2012 b9380; skin BackToQIP2005 + QIP 2005 b8098
/showdashes|qip.ru, 2×ICQ, 3×Twitter, Jabber|Keybord LEDS, Svátky

Při potížích s QIPem uvádějte vždy jeho verzi a číslo buildu

Zajímáš se o fotbal?
Hra Czech Soccer Manager hledá další autory soupisek do aktualizací
Více na http://update.csmweb.net
Uživatelský avatar
JindNovo
Moderátor
 
Příspěvky: 940
Registrován: ned 18. duben 2010 13:03

Re: FMtune (Rádio) [Lms, panther7]

Nový příspěvekod martiner » stř 19. prosinec 2012 19:12

aha aha :-) takže anglicke Heart London Radio 106.2 ak by sa dalo tak viac linkov ja mem jeden vo wma a ten nejde
martiner
Nováček
 
Příspěvky: 5
Registrován: úte 18. prosinec 2012 21:22

Re: FMtune (Rádio) [Lms, panther7]

Nový příspěvekod JindNovo » stř 19. prosinec 2012 20:13

Ty si teda umíš vybrat :D S tím ti asi moc nepomůžu, bohužel.
QIP 2012 b9380; skin BackToQIP2005 + QIP 2005 b8098
/showdashes|qip.ru, 2×ICQ, 3×Twitter, Jabber|Keybord LEDS, Svátky

Při potížích s QIPem uvádějte vždy jeho verzi a číslo buildu

Zajímáš se o fotbal?
Hra Czech Soccer Manager hledá další autory soupisek do aktualizací
Více na http://update.csmweb.net
Uživatelský avatar
JindNovo
Moderátor
 
Příspěvky: 940
Registrován: ned 18. duben 2010 13:03

Re: FMtune (Rádio) [Lms, panther7]

Nový příspěvekod martiner » čtv 20. prosinec 2012 8:55

som si myslel :D nevermind
martiner
Nováček
 
Příspěvky: 5
Registrován: úte 18. prosinec 2012 21:22

Re: FMtune (Rádio) [Lms, panther7]

Nový příspěvekod Tony-Z » čtv 20. prosinec 2012 10:17

Jo, není nad to googlit, vrtat se ve zdrojovejch kódech, přitom to mít celou dobu puštěný, takže mi asi 20 písniček vlezlo do hlavy a teď si minimálně dvě jako debil furt broukám. Proč já to vlastně dělám...
http://media-ice.musicradio.com/HeartLondonMP3.m3u
Tenhle odkaz mi v FMTune při buildu 8866 funguje v pohodě.

// JN: Gratuluji, máš větší trpělivost než já :D Byl jsem asi na 3 webech a hrabal se jak ve zdrojáku, tak v kontrole prvků přes Opera Dragonfly. Pak jsem si řekl, že taky musím do práce :)
Tony-Z
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 107
Registrován: pon 30. srpen 2010 9:38

Re: FMtune (Rádio) [Lms, panther7]

Nový příspěvekod Robo77 » čtv 26. září 2013 12:16

Zdravým všetkých, po dlhšej odmlčke z mojej strany tu na fóru (spôsobenej naprostou spokojnosťou z poslednou verziou QIP2010) som bol kvôli známym donútený si vytvoriť účet na facebooku (napriek môjmu odhodlaniu sa tejto stránke vyhýbať ako čert svätenej vode :D ) a tým pádom donútený prejsť na QIP2012. Z hrôzou zisťujem že môj obľúbený FMtune na QIP2012 neprehráva WMA streamy a celý QIP kvôli tomu padá.
Keďže riešenie som tu nenašiel pohrabal som sa v tom sám, podľa všetkého problém spôsobuje knižnica "bass.dll" v zložke "core" ktorá je novšia (2.4.9.0) ako tá v zložke FMtune (2.4.2.3), po odstránení funguje FMtune tak ako na QIP2010 a prehraje všetko aj WMA.
Prikladám testovatie streamy OGG, WMA, AAC+ z ktorých pôvodne fungoval len OGG po odstránení bass.dll fungujú všetky.
Test Streams.ftx
(674 bajtů) 30 krát

Má niekto nejaký funkčný RealAudio stream? Ten som nemal možnosť otestovať či funguje, zdá sa že sa už moc nepoužíva.

Vie niekto na čo je v core zložke knižnica bass.dll?
Ja si typnem kvôli tomu ruskému rádio pluginu qipradio či ako sa to volá, a QIP ho vlastne ani nepotrebuje (nezaznamenal som žiadne problémy po odstránení), v tom prípade by bolo dobré keby ho JindNovo čo tu ponúka extract QIP2012 odstránil z tohto.

Edit:
Menší update pluginov v FMtune, treba prepísať súbory v zložke QIP/Plugins/FMtune/Plugins súbormi z archívu.
FMtune Plugins.rar
(636.05 KiB) 56 krát

Ide o aktuálne súbory zo stránky http://www.un4seen.com/bass.html
Uživatelský avatar
Robo77
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 64
Registrován: čtv 5. červenec 2007 1:00

Re: FMtune (Rádio) [Lms, panther7]

Nový příspěvekod ipetr » úte 17. prosinec 2013 9:17

Zdravím, nevíte proč mi nehraje http://www.play.cz/radio/e-dive128.mp3.m3u ?

Vlastně co jsem zkoušel, tak všechny mp3 radia nehrají. :-(
ipetr
Nováček
 
Příspěvky: 5
Registrován: pát 13. únor 2009 13:55

Re: FMtune (Rádio) [Lms, panther7]

Nový příspěvekod Robo77 » úte 17. prosinec 2013 9:35

Vyšie tu to už niekto spomínal že mu rádia z play.cz nefungujú, neviem v čom môže byť problém ale keď ten súbor e-dive128.mp3.m3u stiahneš a otvoríš v textovom editoru nájdeš odkaz na rádio http://icecast4.play.cz/e-dive128.mp3 a ten funguje bez problémov.
Uživatelský avatar
Robo77
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 64
Registrován: čtv 5. červenec 2007 1:00

Předchozí

Zpět na Pluginy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků

cron