QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

Reservation link error

Reservation link error

Nový příspěvekod lukas033 » čtv 3. duben 2008 22:28

Okolo obedu som nemohol zapnut qip (ani icq atd.), stale mi vypisovalo tuto hlasku "reservation link error". Prisiel som teraz domov a konecne ma prihlasilo, no ale zostal som sokovany! V konktakt liste mi zostala asi iba polovica z povodnych kontaktov a a vsetky boli zaradene iba v jednej skupiny. (predtym som mal asi 7 skupin, no teraz ostala iba jedna a do nej pohadzalo tu polovicu konktaktov co mi zostala). Prisiel som asi o 70 kontaktov co je viac nez dost, nerozumiem tomu. Prosim o pomoc, dakujem
lukas033
Nováček
 
Příspěvky: 1
Registrován: čtv 3. duben 2008 22:14

Re: Reservation link error

Nový příspěvekod Chuck » pon 7. duben 2008 20:45

Poslední dny mě trápí ten samý problém..Taky mi Qip (8050 i 9000beta) píše že jsem vložil neplatné heslo nebo že jsem už přihlášený..Prosím o pomoc :sos: dekuju
Chuck
 

Re: Reservation link error

Nový příspěvekod Stain » úte 8. duben 2008 6:24

Hlasim to same, ale mizeni kontaktu jsem si nevsiml
Stain
Nováček
 
Příspěvky: 1
Registrován: pon 7. duben 2008 17:51

Re: Reservation link error

Nový příspěvekod LeNiShKa.4EvEr » stř 9. duben 2008 11:24

Jj už hodněkrát se m ito stalo!! DOufám že kdybych se večer už mohla přihlásit, že mi to nesmaže ty kontakty... :sos: už se mi takovým způsobem smazaly 3 účty icq... a mívám tam tak 350kontaktů, takže takovým jako já doporučuju si ty kontakty zálohovat... nebo si je pak přepíšou z historie :e?: jinak nwm no...
LeNiShKa.4EvEr
 

Re: Reservation link error

Nový příspěvekod AfRoMaN » sob 5. červenec 2008 10:24

Sakra mne to robi stale neviem cim to hmm...
AfRoMaN
 

Re: Reservation link error

Nový příspěvekod Rypi » sob 5. červenec 2008 11:14

Stáhni si novou verzi QIPu
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: Reservation link error

Nový příspěvekod xstrv01 » sob 5. červenec 2008 11:16

Těžko říct, zda to pomůže. Tady někdo hlásí stejnej problém i s 8070...

Jediná zaručená rada = přestat používt icq a přejít na jinej protokol (třeba jabber :) ).
offline
xstrv01
Moderátor
 
Příspěvky: 1522
Registrován: úte 4. září 2007 12:04

Re: Reservation link error

Nový příspěvekod Martin J. - Cetelon » sob 5. červenec 2008 14:14

Mozna bych se zkusil z toho PC ( a QIPA ) se prihlasit na jiny ucet, treba zkusit nejaky fiktivne zalozit, a lognout se do neho ( AOL bude mit radost, ze se k nim zase nekdo registroval, a ty zjistis, zda-li je chyba v PC ( ze se nemuzes pripojit ), anebo nekde ve tvem profilu ( Mezi PC, a serverem )
:ff:Obrázek
Win XP Pro SP3, Win 10, QIP 2012 9380, ESET Smart Security 8.0.304.1, Mozilla Firefox 43.0, Mozilla Thunderbird 2.0.0.24
Uživatelský avatar
Martin J. - Cetelon
Moderátor
 
Příspěvky: 1878
Registrován: ned 3. září 2006 13:55
Bydliště: www.zaparkorun.eu

Re: Reservation link error

Nový příspěvekod trdlo » pát 17. říjen 2008 12:54

Nuz, ono to nie celkom pomoze ... bola to prva vec co mi napadla - prihlasila som sestru, ale jej to slo v pohode a ked som sa skusila prihlasit ja, zas hlasil chybu ... a ked som to este zo 3x vypla a zapla, nakoniec ma s vypatim vsetkych sil prihlasil. Ale fakt nechapem preco zacal takto blbnut :? ...
trdlo
 

Re: reservation link error

Nový příspěvekod hellboi » pon 9. únor 2009 18:59

Obrázek

nevite co s tim?

//edit Pafo: sloučeno-duplicita
hellboi
 

Re: Reservation link error

Nový příspěvekod Pafo » pon 9. únor 2009 19:14

hellboi: Sloučil jsem tvé téma s tímto vláknem.. zde se pokus najít odpověď.
Uživatelský avatar
Pafo
Moderátor
 
Příspěvky: 2827
Registrován: čtv 23. srpen 2007 10:53

Re: reservation link error

Nový příspěvekod Danko » úte 10. únor 2009 12:15

Mal som pred chvilou rovnaky problem. Isiel som na stranku icq.com, tam som prihlasil svojim ICQ cislom a heslom a asi za 10 sekund na QIP pripojil. Tak neviem ci to bola len nahoda, alebo to bolo skutocne kvoli tomu.
Skuste to, mozno to pomoze :)
Danko
 

Re: Reservation link error

Nový příspěvekod Anom » úte 10. únor 2009 17:13

Tak před chvílí se mi to stalo u QIP 8090 ale nejde se pripojit ani na ICQ2GO :( hlasi mi to:

There was a problem starting your session. Please try again after some time has passed.

Nevíte co s tím ? nebo jde jen o výpadek ? (zase) ?
Anom
 

Re: reservation link error

Nový příspěvekod Agahnim » pon 16. únor 2009 21:04

Danko píše:Mal som pred chvilou rovnaky problem. Isiel som na stranku icq.com, tam som prihlasil svojim ICQ cislom a heslom a asi za 10 sekund na QIP pripojil. Tak neviem ci to bola len nahoda, alebo to bolo skutocne kvoli tomu.
Skuste to, mozno to pomoze :)


Po prihlaseni na icq.com se mi taky problem vyresil... asi to bude zrusenim "nepouzivaneho" cisla na serveru - qip to asi neobnovuje. Kazdopadne diky
Agahnim
 

Re: reservation link error

Nový příspěvekod NoooN » pon 9. březen 2009 19:33

Danko píše:Mal som pred chvilou rovnaky problem. Isiel som na stranku icq.com, tam som prihlasil svojim ICQ cislom a heslom a asi za 10 sekund na QIP pripojil. Tak neviem ci to bola len nahoda, alebo to bolo skutocne kvoli tomu.
Skuste to, mozno to pomoze :)
Díky moc, měl jsem ten samí problém a tohle ho vyřešilo.Fakt moc děkuju :)
NoooN
 

Re: Reservation link error

Nový příspěvekod RaweX » ned 15. březen 2009 12:23

Mno mel sem ten samy problem, zkousel sem se prihlasit na ICQ2GO ake neslo to...tak sem si stahl ICQ 6,5 a bum pripojil sem se, zkusil sem to potom na qipa a jede to...nastesti :D
RaweX
 

Re: Reservation link error

Nový příspěvekod orlop » ned 12. duben 2009 12:01

Potvrzuji vyreseni (Reservation link error) po prihlaseni na ICQ2Go! Prekvapujicim detailem je, ze prestoze jsem nebyl na QIPu pripojen, po pripojeni na ICQ2Go mi QIP vyhodil hlasku "Your ICQ# is being used on another computer," coz normalne dela jen, kdyz jsem nalogovany.
orlop
 

Re: Reservation link error

Nový příspěvekod Jardao » pon 13. duben 2009 20:55

Mě to taky blbne. Jednou se přihlásím, ale za chvilku mě to odpojí. Dělám co můžu (zkoušel sem ICQ2go, ICQ6,5, lognout se na icq.com) a prd to pomohlo. Už mě to začíná trošku štvát.
Jardao
 

Re: Reservation link error

Nový příspěvekod jadro376 » úte 14. duben 2009 15:48

kez by to stvalo vice lidi a kez by tech vic lidi dostalo rozum a presslo na nejaky rozumnejsi protokol..... :jabber:
jinak problem :stopicq: neda se s tim nic delat (tedy jenom jedno se da delat :infium: + :jabber: = :love:)
Spoiler: zobrazit
Nechcete se zatěžovat zbytečnou registrací a nastavováním QIPInfium?
Řešení je
ZDE
Proč už nejsem na ICQ?? jsem totiž ZDE
Obrázek&Obrázek
Obrázek LiNUX 4everObrázek
Uživatelský avatar
jadro376
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 613
Registrován: sob 17. květen 2008 19:15
Bydliště: Záhorovice

Re: Reservation link error

Nový příspěvekod Drmol » stř 15. duben 2009 14:18

orlop píše:Prekvapujicim detailem je, ze prestoze jsem nebyl na QIPu pripojen, po pripojeni na ICQ2Go mi QIP vyhodil hlasku "Your ICQ# is being used on another computer," coz normalne dela jen, kdyz jsem nalogovany.

To by se dalo logicky vysvětlit, kdyby ses na ICQ2Go přihlašoval hned po tom, co spadlo připojení v QIPu a ICQ server si myslel že si stále online, ovšem to by měla být jen chvilková záležitost. :e?:
Uživatelský avatar
Drmol
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 330
Registrován: stř 23. červenec 2008 14:43
Bydliště: Doma

Další

Zpět na Podpora

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron