QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

RSS News (RSS čtečka) [Lms]

Re: RSS News (RSS čtečka) [Lms]

Nový příspěvekod Lms » stř 10. červen 2009 17:44

Šlo to docela jednoduše opravit, tak byla rychle nová verze :) .
Má tvorba:
- češtiny pro protokoly Jabber, XIMSS (Phone) a nějaké pluginy
- pluginy Weather (počasí), TVp (televizní program), FMtune (rádio) a RSS News (RSS čtečka)
- QIP Unpacker - instalace už nikdy více...

Než se na něco zeptáš přečti si FAQ ! Konferenční místnost pro QIP a vše okolo něj: qip@conf.netlab.cz
Uživatelský avatar
Lms
Moderátor
 
Příspěvky: 1808
Registrován: stř 9. květen 2007 7:46
Bydliště: doma u PC

Re: RSS News (RSS čtečka) [Lms]

Nový příspěvekod lidilidi » čtv 25. červen 2009 17:43

stahla jsem si RSS News0366 a seznam mi stale nefunguje a shazuje mi celý qip. Ostatni je v pohode. Kde muze byt chyba??
lidilidi
 

Re: RSS News (RSS čtečka) [Lms]

Nový příspěvekod sutrus » čtv 25. červen 2009 17:49

A jakou chybu hlásí? Nejlépe přidat bugreport.txt ze složky s Infiem.
sutrus
Hardware je vše co se nedá ukrást po síťi.
Počítač vám ušetří spoustu práce, kterou byste bez něj vůbec neměli.
Uživatelský avatar
sutrus
CZlokátor
 
Příspěvky: 1286
Registrován: pon 6. listopad 2006 20:59

Re: RSS News (RSS čtečka) [Lms]

Nový příspěvekod lidilidi » čtv 25. červen 2009 18:04

Nehlásí chybu, ale přestane pracovat... A kam se to má přidat nebo to tu už bylo někde popsaný? ... Dik za rakci
lidilidi
 

Re: RSS News (RSS čtečka) [Lms]

Nový příspěvekod sutrus » čtv 25. červen 2009 18:20

Přidáním jsem myslel jako přílohu do příspěvku sem na fórum. Pokud ale nic nehlásí je to celkem zbytečné.
Jaké používáš Windows a verzi QIPu. Jde plugin ukončit ve spráci úloh?
sutrus
Hardware je vše co se nedá ukrást po síťi.
Počítač vám ušetří spoustu práce, kterou byste bez něj vůbec neměli.
Uživatelský avatar
sutrus
CZlokátor
 
Příspěvky: 1286
Registrován: pon 6. listopad 2006 20:59

Re: RSS News (RSS čtečka) [Lms]

Nový příspěvekod lidilidi » čtv 25. červen 2009 18:36

nevim která informace je důležitá, ale je tu něco jako

Název události problému: APPCRASH
Název aplikace: infium.exe
Verze aplikace: 9.0.2.8
Časové razítko aplikace: 2a425e19
Název chybného modulu: kernel32.dll
Verze chybného modulu: 6.0.6001.18215
Časové razítko chybného modulu: 49953395
Kód výjimky: c0000005
Posun výjimky: 000bf395

Windows mám Vistu bohužel a QIP Infium 9028
ten texták je tu:
http://file.qip.ru/file/93089999/26a8e98b/bugreport.html
lidilidi
 

Re: RSS News (RSS čtečka) [Lms]

Nový příspěvekod n3p0VeC » pát 3. červenec 2009 21:28

Lms píše:Vyhledávání zatím není, ale do budoucna se plánuje.
Zvyrazňování určitých stringů jistě lze přidat.

Zdravím. Uvažuje sa o tom zvýrazňovaní mnou zadaných výrazov alebo to padlo?
n3p0VeC
Nováček
 
Příspěvky: 5
Registrován: sob 10. květen 2008 19:34

Re: RSS News (RSS čtečka) [Lms]

Nový příspěvekod Lms » sob 4. červenec 2009 5:57

Teď se čeká na to, zda bude vývoj QIPu pokračovat nebo ne. Abych to nedělal zbytečně. :(
Má tvorba:
- češtiny pro protokoly Jabber, XIMSS (Phone) a nějaké pluginy
- pluginy Weather (počasí), TVp (televizní program), FMtune (rádio) a RSS News (RSS čtečka)
- QIP Unpacker - instalace už nikdy více...

Než se na něco zeptáš přečti si FAQ ! Konferenční místnost pro QIP a vše okolo něj: qip@conf.netlab.cz
Uživatelský avatar
Lms
Moderátor
 
Příspěvky: 1808
Registrován: stř 9. květen 2007 7:46
Bydliště: doma u PC

Re: RSS News (RSS čtečka) [Lms]

Nový příspěvekod čížek » pát 27. listopad 2009 18:29

ahojky, můžu poprosit o pomoc s češtinou v tomto pluginu, přikládám obrázek, jaxe mi to zobrazuje...

http://www.kockyzeseveru.cz/images/rss_chyba.jpg

jinak problém s češtinou v qipu ani v pluginech nemám, dík moc
čížek
 

Re: RSS News (RSS čtečka) [Lms]

Nový příspěvekod bladezone™ » pát 27. listopad 2009 19:00

To je čistě na straně zdroje rss kanálu, nikoli pluginu.
bladezone™ | WEB: bladezone.cz | JID: bladezone@jabber.cz
Používej Wiki & možnost Hledat! Ušetříte nám tak práci, Thx!
Uživatelský avatar
bladezone™
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 597
Registrován: pon 17. listopad 2008 15:43
Bydliště: Brno

Re: RSS News (RSS čtečka) [Lms]

Nový příspěvekod uzivatel » úte 12. leden 2010 21:20

Chtěl jsem zkusit čtečku verze 0.3.6.6 třeba na zdroji z idnes.cz, ale jakmile vložim url tak nahlasi chybu a vypne se a spadne cely QIP. co s tím?

//edit xstrv01: uživatelské jméno RSS pada a vezme s sebou celý QIP...
uzivatel
 

Re: RSS News (RSS čtečka) [Lms]

Nový příspěvekod xstrv01 » úte 12. leden 2010 23:08

Přečíst tohle a zařídit se podle toho.
offline
xstrv01
Moderátor
 
Příspěvky: 1522
Registrován: úte 4. září 2007 12:04

Re: RSS News (RSS čtečka) [Lms]

Nový příspěvekod mmichalll » úte 19. leden 2010 22:09

Zdravim, prave som presiel na QIP a je to super program.
Moj problem spociva vtom ze nemozem nastavit RSS citacku.
Nech zadam akukolvek adresu (napr. http://rss.sme.sk , http://www.etrend.sk/rss/global.xml ....) stale mi to vypisuje NENI PLATNY xml subor.
precital som cele forum o rss a nic nepomohlo.
Verzia rss.dll je 0.3.6.6, verzia Qipu je: qip infium 9032
Moze mi niekto poradit co s tym?
Co sa vlastne zadava do koloniek meno a heslo? treba mat niekde vytvoreny ucet ako icq napriklad?
Vopred dakujem
mmichalll
 

Re: RSS News (RSS čtečka) [Lms]

Nový příspěvekod Gord » úte 2. březen 2010 14:59

Je mozne se cteckou prihlasit na zdroj, ktery ma jinou autentifikaci nez http? Me by asi stacilo vedet, kam treba dat cookies, aby to pri prihlasovani vzal. Operou ten kanal prectu, ale to je asi proto, ze tam jsem jiz prihlasen prave pres tu Operu.
Gord
 

Re: RSS News (RSS čtečka) [Lms]

Nový příspěvekod Jurin » čtv 4. březen 2010 17:08

Zdravím všechny. Čtečka je perfektní nicméně od poslední instalace WXP mi nejde otevřít více zdrojů do jednoho okna - při načítání dalšího okna to ve většině případů spadne a vypíše "List indext out of bound (number)" po odkliknutí se objevují další a další hlášky po odklikání všech to někdy jde od začátku a jediným řešením je vypnutí QIPu. Takže načítám maximálně jeden zdroj který následně zavřu a posléze mohu načíst další. Reinstal ani uninstal a znovuinstla qip nepomohlo. Preju peknej den.
Jurin
 

Re: RSS News (RSS čtečka) [Lms]

Nový příspěvekod Tony-Z » ned 29. srpen 2010 17:35

Tak email na seznamu mi taky nefunguje (mám nejaktuálnější verzi pluginu). Chybu žádnou nehlásí, jen prostě nereaguje na nové zprávy.

A když chci sledovat RSS na https, tak se to ve firefoxu neotevře (titulek zprávy se mi zobrazí v QIPu, ale při poklikání se napíše v adresním řádku FF http://https//... a to je podle mě ta chyba). Nevím jestli je to v nastavení prohlížeče nebo jestli je to vlastnost/chyba pluginu.

Jestli má někdo nějakou radu nebo jsem přehlídl postup řešení v tomhle topicu, tak budu velice vděčnej za pomoc.
Tony-Z
 

Re: RSS News (RSS čtečka) [Lms]

Nový příspěvekod Tony-Z » stř 1. září 2010 15:20

Tak seznam odvolávám. Funguje-měl jsem špatně vyplněné heslo.
Tony-Z
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 107
Registrován: pon 30. srpen 2010 9:38

Re: RSS News (RSS čtečka) [Lms]

Nový příspěvekod Lms » úte 25. leden 2011 16:31

Nová verze, která opravuje mimo jiné chyby načítání Atomu. Ke stažení v prvním příspěvku.
Má tvorba:
- češtiny pro protokoly Jabber, XIMSS (Phone) a nějaké pluginy
- pluginy Weather (počasí), TVp (televizní program), FMtune (rádio) a RSS News (RSS čtečka)
- QIP Unpacker - instalace už nikdy více...

Než se na něco zeptáš přečti si FAQ ! Konferenční místnost pro QIP a vše okolo něj: qip@conf.netlab.cz
Uživatelský avatar
Lms
Moderátor
 
Příspěvky: 1808
Registrován: stř 9. květen 2007 7:46
Bydliště: doma u PC

Re: RSS News (RSS čtečka) [Lms]

Nový příspěvekod mp » sob 13. srpen 2011 22:16

zdravim, mam qip 2010 build 5890 a rss 0.3.6.7. na jednom phpbb fore bezi rss cez simple syndication (http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... 0&t=552465). ked sa vsak snazim o pridanie tohto zdroja hodi chybu "Není platný XML soubor." prihlasovacie meno a heslo davam samozrejme spravne, rss na stranke tiez funguje.v com by mohla byt chyba?
inak fajn plugin, vdaka
mp
 

Re: RSS News (RSS čtečka) [Lms]

Nový příspěvekod Mafian2771989 » stř 9. duben 2014 10:31

Jak přesně se má vyplnit fce.: Přehrát vlastní zvuk pro příchozí zprávy? Lze tam zadat cestu se souborem xyz.wav, nebo musí být někde speciálně umístěn? Má to být v uvozovkách? Jaký formát audia?... Nějak se mi to nedaří zprovoznit, díky za odpověď.
Mafian2771989
 

Předchozí

Zpět na Pluginy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron