QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

Přidání vlastních smajlíků

Přidání vlastních smajlíků

Nový příspěvekod vindigo » pát 12. leden 2007 8:31

Čaute,chci se zeptat jak přidám svůj smajlík do qipu. Mám nějaký stažený,ale v tomhle sem lama.


//edit Pafo: upraven název tématu, spojena duplicitní vlákna
vindigo
 

Nový příspěvekod jenda.69 » pát 12. leden 2007 14:52

Do složky QIP/Skins/<jméno skinu>/Smilies/<druh>

<jméno skinu> je skin, do kterýho chceš smajlíky přidávat, standardní skin se jmenuje ICQ5
<druh> (Animated/Static) - podle toho jesli máš animovaný smajlíky (v gifu) a nebo nepohyblivý (v bmp, průhledná barva je jako fialová)
v každý z těch složek jsou ještě soubory _define.ini, ve kterých je napsáno který znaky zobrazí jakej smajlík (řazení je stejný jako když si ty obrázky ve složce seřadíš podle názvu...
„Cokoliv v tomto sále je jedlé. Vždyť i já jsem jedlý - tomu se říká kanibalismus, drahá dítka, a ten je ve většině kultur odsuzován.“
... přešel jsem (kdo ví jestli definitivně) na Mirandu a povím vám, že v některých ohledech QIPu nesahá po kotníky ani s tisícem pluginů :)
Uživatelský avatar
jenda.69
VIP
 
Příspěvky: 594
Registrován: sob 2. září 2006 21:47
Bydliště: Západní čechy

Nový příspěvekod karel » ned 18. únor 2007 22:09

Mám dotaz do tý složky smajlíků můžu dát jakýhokoliw animovanýho smajlíka? nebo to má nějaký omezení barev a tak ... a taky mám ho pojmenovat jako dalšího kterej následuje v abecedě? mám na mysli poslední tam je "bk" tak další má být "bl" ? a taky do toho _define.ini mám napsat např: *123* a mám to dát na poslendí pozici nebot se to tam řadí podle abecedy? Thx předem :)
karel
 

Nový příspěvekod sheet^ » ned 18. únor 2007 23:00

pochopil jsi to spravne jak jsou tam ty smaili .. musis to napsat jako posledni do define.ini
sheet^
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 115
Registrován: stř 13. září 2006 21:14
Bydliště: DM-Rankin

Nový příspěvekod Venus » pon 26. únor 2007 19:25

Nj přidala jsem si do té složky hafo smajlíků a co mám potom udělat s tím define.ini ?
Asi je to stejně na nic, protože pokud druhá strana nemá to samý, tak se jíá smajlík nezobrazí. Je to tak?
Uživatelský avatar
Venus
Nováček
 
Příspěvky: 10
Registrován: pon 26. únor 2007 15:44

Nový příspěvekod Xeelee » pon 26. únor 2007 21:51

Presne tak ale kdyz si je stahne nekdo z tveho CL tak s nimi muzes blbnout do haleluja...
Chceš se na něco zeptat? podívej se jestli se to tu už neřešilo.
Cituj pouze části komentářů na které chceš reagovat.
Člen Pirátské strany
Uživatelský avatar
Xeelee
Šedá eminence qipim.cz
 
Příspěvky: 3947
Registrován: čtv 31. srpen 2006 16:17

Nový příspěvekod Venus » sob 3. březen 2007 11:21

Aha a kde stáhnu zase já jeho smajlíky z jeho CL ?
A co mám po přidání svých nových smajlíků napsat do toho define.ini ?
Ď, pa pa
Uživatelský avatar
Venus
Nováček
 
Příspěvky: 10
Registrován: pon 26. únor 2007 15:44

Nový příspěvekod sheet^ » ned 4. březen 2007 14:58

no ta osoba ti musi rict kde je stahla nebo ti je poslat ... ale doporucuji prvni smazat ty stare smaily ... a pak tam nahrat ty nove ... a s define.ini si nedelej starost ... jestli jsou ty smailiky kvalitni tak uz je to tam spravne popsane ...
muhehe ...
sheet^
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 115
Registrován: stř 13. září 2006 21:14
Bydliště: DM-Rankin

icq 5 -smajlici

Nový příspěvekod adio2Katka » pát 30. březen 2007 17:38

cuz chtela bych poradit jak se davaj na qip stary smajlici z ICQ 5 PLS PORADTE MI :)
adio2Katka
Nováček
 
Příspěvky: 1
Registrován: pát 30. březen 2007 17:35

Nový příspěvekod Xeelee » pát 30. březen 2007 17:41

To jsou defaultni staticke.
Pouzij prepinac v nastavevi.
Chceš se na něco zeptat? podívej se jestli se to tu už neřešilo.
Cituj pouze části komentářů na které chceš reagovat.
Člen Pirátské strany
Uživatelský avatar
Xeelee
Šedá eminence qipim.cz
 
Příspěvky: 3947
Registrován: čtv 31. srpen 2006 16:17

Nejdou Static smilies...

Nový příspěvekod St3v3 » pát 20. červenec 2007 5:51

Ahoj, mám problém, vždy když nastavím statické smajlíky, potvrdím, restartuju QIP, tak mám zase zaškrtnuto Animated smilies... Nevíte co s tím? Díky
St3v3
Nováček
 
Příspěvky: 2
Registrován: pát 20. červenec 2007 5:49

Nový příspěvekod al3nka » pát 20. červenec 2007 15:01

musíš kliknout nejdřív na apply (potvrdit) a pak teprve ok ;)
Uživatelský avatar
al3nka
Uživatelka QIPu
 
Příspěvky: 56
Registrován: čtv 26. duben 2007 8:33

Nový příspěvekod St3v3 » pát 20. červenec 2007 16:00

No takhle to dělám a stejně to nejde... ;)
St3v3
Nováček
 
Příspěvky: 2
Registrován: pát 20. červenec 2007 5:49

Nový příspěvekod Black_Fox » sob 21. červenec 2007 13:40

Máš ve skinu, který přitom používáš, i složku se statickými smajlíky? Jinak netuším...
Jsem Black_Fox a už na fórum skoro nechodím... Autor skinu Back to QIP 2005 pro Infium a QIP 2010
Obrázek
RESPEKTUJ PRAVIDLA FÓRA
Uživatelský avatar
Black_Fox
VIP Černý Lišák
 
Příspěvky: 2412
Registrován: úte 1. květen 2007 9:11

Nový příspěvekod Xeelee » sob 21. červenec 2007 13:49

Ja mel staticke smajliky smazane a QIP normalne fungoval.
Chceš se na něco zeptat? podívej se jestli se to tu už neřešilo.
Cituj pouze části komentářů na které chceš reagovat.
Člen Pirátské strany
Uživatelský avatar
Xeelee
Šedá eminence qipim.cz
 
Příspěvky: 3947
Registrován: čtv 31. srpen 2006 16:17

Nový příspěvekod Martin J. - Cetelon » sob 21. červenec 2007 15:20

ja je amm na Flashce take smazane, a beha to skvele, horsi je, ze kdyz se smazou zvuky, žtak se QIP nespusti,.. ty zabiraji vice, nez-li par statickych smajliky..,
:ff:Obrázek
Win XP Pro SP3, Win 10, QIP 2012 9380, ESET Smart Security 8.0.304.1, Mozilla Firefox 43.0, Mozilla Thunderbird 2.0.0.24
Uživatelský avatar
Martin J. - Cetelon
Moderátor
 
Příspěvky: 1878
Registrován: ned 3. září 2006 13:55
Bydliště: www.zaparkorun.eu

Nový příspěvekod Xeelee » sob 21. červenec 2007 15:58

Tak tam dej nejaky sekundovy zvuk nastav vsechny udalosti tak aby ho prehravaly a pak zvuky vypni.
Muzes si ho vytvorit treba v Audacity.
Chceš se na něco zeptat? podívej se jestli se to tu už neřešilo.
Cituj pouze části komentářů na které chceš reagovat.
Člen Pirátské strany
Uživatelský avatar
Xeelee
Šedá eminence qipim.cz
 
Příspěvky: 3947
Registrován: čtv 31. srpen 2006 16:17

Nový příspěvekod Martin J. - Cetelon » sob 21. červenec 2007 17:50

Tak ja mam zvuky vyply stale, ale je mozny, ze by sem je skratil, ale ty prace s tim, tetka me to uz tolik netrapi, to me trapilo drive, kdys sem mel Flashku 128MB.., pac QIP a Firefox mi zabrali dost velkou cast, a tetka ani nevi, ze tam sou.., mam tam v portable programech skoro giga veci..,
:ff:Obrázek
Win XP Pro SP3, Win 10, QIP 2012 9380, ESET Smart Security 8.0.304.1, Mozilla Firefox 43.0, Mozilla Thunderbird 2.0.0.24
Uživatelský avatar
Martin J. - Cetelon
Moderátor
 
Příspěvky: 1878
Registrován: ned 3. září 2006 13:55
Bydliště: www.zaparkorun.eu

Nový příspěvekod Xeelee » sob 21. červenec 2007 17:54

Kolik mista zabiraji zvuky v 2005?
Stacilo by treba vygenerovat 100 ms ticha.
Kdyz to ticho nastavis pro vsechny udalosti tak by to melo fungovat a lidi s mensimi USB flash disky budou chrochtat blahem.
Chceš se na něco zeptat? podívej se jestli se to tu už neřešilo.
Cituj pouze části komentářů na které chceš reagovat.
Člen Pirátské strany
Uživatelský avatar
Xeelee
Šedá eminence qipim.cz
 
Příspěvky: 3947
Registrován: čtv 31. srpen 2006 16:17

Nový příspěvekod Martin J. - Cetelon » sob 21. červenec 2007 18:50

Mno, mozna o tom pouvazuju.. ale tetka mam hromadu prace, a do toho chci jeste ten nlite..,
:ff:Obrázek
Win XP Pro SP3, Win 10, QIP 2012 9380, ESET Smart Security 8.0.304.1, Mozilla Firefox 43.0, Mozilla Thunderbird 2.0.0.24
Uživatelský avatar
Martin J. - Cetelon
Moderátor
 
Příspěvky: 1878
Registrován: ned 3. září 2006 13:55
Bydliště: www.zaparkorun.eu

Další

Zpět na Smajlíci

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků