QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

QIP Infium 9010 RC2

Re: QIP Infium 9010 RC2

Nový příspěvekod GasThan » úte 24. červen 2008 12:39

este ze som neskusal 9009 lebo by sa mi zas nechcelo 9010 davat tak idem skusit teda tuto verziu dufam ze s nou budem spokojnejsi nez som teraz z 9008 RC1 :)
Obrázek
Uživatelský avatar
GasThan
VIP
 
Příspěvky: 1290
Registrován: pon 21. květen 2007 14:22
Bydliště: SLOVAKIA

Re: QIP Infium 9010 RC2

Nový příspěvekod cryingfreeman » úte 24. červen 2008 15:13

dá sa už zrušiť qip.ru účet a presunuť skupinu s pluginmi navrch kontakt listu?
cryingfreeman
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 113
Registrován: sob 2. červen 2007 20:54

Re: QIP Infium 9010 RC2

Nový příspěvekod Pafo » úte 24. červen 2008 15:17

Na qip.ru je nutné stále používat fintu od xstrv01, jinak se ho zbavit nedá :( a skupina pluginy mi přesunout nejde
Uživatelský avatar
Pafo
Moderátor
 
Příspěvky: 2826
Registrován: čtv 23. srpen 2007 10:53

Re: QIP Infium 9010 RC2

Nový příspěvekod panther7 » úte 24. červen 2008 17:37

indy07 píše:...Myslím že RC2, byť má nějaký mouchy, je supr! Metakontakt mod je ted paradni, nový obrázky u jabberu se dají přežít, čtení rozšířeného stavu už docela funguje, vybírání Nicku v jabber konferencích taky supr...

Co se změnilo u metakontaktů? Nějak jsem si nevšiml :-)
Skin pro QIP Infium/2010/2012: Panther Skin
Uživatelský avatar
panther7
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 258
Registrován: čtv 24. duben 2008 16:13

Re: QIP Infium 9010 RC2

Nový příspěvekod Pafo » úte 24. červen 2008 17:40

panther7: dříve se stal defaultni protokol v metakontaktu pouze ICQ, dnes je to ten který začneš měnit na metakontakt-tže třebas jabber kontakt měníš na metakontakt a k němu přiřadíš ICQ kontakt a defaultně se bude otevírat jabber... a na to sme tu pul roku čekali :)
Uživatelský avatar
Pafo
Moderátor
 
Příspěvky: 2826
Registrován: čtv 23. srpen 2007 10:53

Re: QIP Infium 9010 RC2

Nový příspěvekod GasThan » úte 24. červen 2008 19:53

no docela tomu nechapem :) asi mam dlhy kabel .....a mna by este zaujimalo ci vobec maju niekedy v plane to ze ci sa bude dat qipjaber vypnut ??
Obrázek
Uživatelský avatar
GasThan
VIP
 
Příspěvky: 1290
Registrován: pon 21. květen 2007 14:22
Bydliště: SLOVAKIA

Re: QIP Infium 9010 RC2

Nový příspěvekod Rypi » úte 24. červen 2008 19:56

To nevím, už jsem si celkem zvykl. Alespon má každý uživatel jabber a když vypadne ICQ síť tak se domluvíme :)
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP Infium 9010 RC2

Nový příspěvekod xstrv01 » úte 24. červen 2008 20:25

Problém je, že na takovejhle klient je docela problém přesvědčovat nový lidi... Většinou maj takový blbý dotazy jako proč to tam je a tak %)
offline
xstrv01
Moderátor
 
Příspěvky: 1522
Registrován: úte 4. září 2007 12:04

Re: QIP Infium 9010 RC2

Nový příspěvekod Xeelee » úte 24. červen 2008 20:47

Když vypadne ICQ tak budou lidi rádi, že to funguje :)
Chceš se na něco zeptat? podívej se jestli se to tu už neřešilo.
Cituj pouze části komentářů na které chceš reagovat.
Člen Pirátské strany
Uživatelský avatar
Xeelee
Šedá eminence qipim.cz
 
Příspěvky: 3947
Registrován: čtv 31. srpen 2006 16:17

Re: QIP Infium 9010 RC2

Nový příspěvekod sutrus » stř 25. červen 2008 21:48

Právě jsem si všimnul že je opět tichá změna verze 9010.
Změny jsou ve všech protokolech mimo ICQ a v souboru voip.dll ze složky core.
Instalační soubor má datum 24.6.2008 19:18
sutrus
Hardware je vše co se nedá ukrást po síťi.
Počítač vám ušetří spoustu práce, kterou byste bez něj vůbec neměli.
Uživatelský avatar
sutrus
CZlokátor
 
Příspěvky: 1286
Registrován: pon 6. listopad 2006 20:59

Re: QIP Infium 9010 RC2

Nový příspěvekod Pafo » stř 25. červen 2008 21:54

Chjo tak zase do práce :)
Uživatelský avatar
Pafo
Moderátor
 
Příspěvky: 2826
Registrován: čtv 23. srpen 2007 10:53

Re: QIP Infium 9010 RC2

Nový příspěvekod Shorty » stř 25. červen 2008 22:14

sutrus píše:Právě jsem si všimnul že je opět tichá změna verze 9010.
Změny jsou ve všech protokolech mimo ICQ a v souboru voip.dll ze složky core.
Instalační soubor má datum 24.6.2008 19:18


krucinal..nejsou od tohodle verze, aby se vedelo, ze se "neco" zmenilo? Ja mam ted stazenou 9010, coz mi ve vlastnostech infium.exe hlasi verzi 9.0.1.0, tak proc, kdyz se zmeni zavisle knihovny, proc neposkoci aspon revize/build na 9.0.1.1? Resp. pokud my davame novy "balicek" aplikace a zmeni se (napr.) pouze instalacni soubor, davame jej "ven" jako puvodni.verzePISMENO (ted napr. 2.1.5.0B, resp. 2.1.5.0C, 2.1.5.0D...).

Asi zdechlost uploadovat na stahovace "novou" verzi...
Shorty
 

Re: QIP Infium 9010 RC2

Nový příspěvekod Karl » úte 1. červenec 2008 12:58

Škoda, že ve všech verzích se mi, když chci psát někomu zprávu, přepne klávesnice na anglickou.
Karl
 

Re: QIP Infium 9010 RC2

Nový příspěvekod Lms » úte 1. červenec 2008 13:00

Karl: Přečti si FAQ a můžeš to vyřešit.
Má tvorba:
- češtiny pro protokoly Jabber, XIMSS (Phone) a nějaké pluginy
- pluginy Weather (počasí), TVp (televizní program), FMtune (rádio) a RSS News (RSS čtečka)
- QIP Unpacker - instalace už nikdy více...

Než se na něco zeptáš přečti si FAQ ! Konferenční místnost pro QIP a vše okolo něj: qip@conf.netlab.cz
Uživatelský avatar
Lms
Moderátor
 
Příspěvky: 1808
Registrován: stř 9. květen 2007 7:46
Bydliště: doma u PC

Re: QIP Infium 9010 RC2

Nový příspěvekod xstrv01 » úte 1. červenec 2008 13:01

Dle pravidel fóra se škodolibě směju. :D :D :D Zkus FAQ, konkrétně otázka třináct je velmi vkusná ;)

EDIT: O minutu, o minutu, Lms :)
offline
xstrv01
Moderátor
 
Příspěvky: 1522
Registrován: úte 4. září 2007 12:04

Re: QIP Infium 9010 RC2

Nový příspěvekod kozakr » čtv 3. červenec 2008 19:27

Zdravím. Tak jsem se zasmál nad posledním činem AOL :juch:, konečne jsem si tedy do zálohy pořídil Jabber, dal si ho do Infia, zapl metakontakty, pár kontaktů si sloučil, paráda. :) Ale je tu jedna vada na kráse. Nezdá se vám, že s metakontakty Infium padá častěji než bez? Respektive ukazuje to jeho chybové okno? Bez metakontaktů mi 9010 snad ještě ani nespadla ani neukázala to okno, ale s nimi mi každou chvíli vyhodí tu Infiovskou chybu, např. při pokusu o načtení "status zprávy" nebo při otevírání detailů apod. Běžím na české Vistě Business se SP1, PC uspávám do režimu spánku, QIP v pohodě běžíval i několik dní. Nemá někdo podobné zkušenosti? :tuk:
Uživatelský avatar
kozakr
Nováček
 
Příspěvky: 7
Registrován: ned 13. leden 2008 12:02

Re: QIP Infium 9010 RC2

Nový příspěvekod Rypi » čtv 3. červenec 2008 19:52

ne, mě infium běží na vistě i s metakontakty v pohodě. Samozřejmě nemám infium v program files
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP Infium 9010 RC2

Nový příspěvekod Bari » čtv 3. červenec 2008 20:10

Já mám WIN Vista Home Premium s SP1 a metakontakty používám, i když jich mám asi jenom 6 a nepadá mi to. Vím, že když jsem zakládal jabber a Google Talk, tak při nastavování a přesouvání metakontaktů mě to občas padalo při nějaké akci, ale to vždy pomohlo vypnout a zapnout Infium a bylo to zase v pohodě. Při běhu mi to zatím nepadlo ani jednou za dva dny co používám metakontakt.
Obrázek
Obrázek
Bari
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 1476
Registrován: pát 28. září 2007 12:03

Re: QIP Infium 9010 RC2

Nový příspěvekod ++JeSuS++ » pát 4. červenec 2008 12:20

Hloupá otázka, ale jak mám našroubovat 9010 na 9008 Pafo Pack, aby mi zustalo vše zachováno? (historie, zvuky, smajlici, pluginy, skin). Dřív stačilo přepsat exe soubor. ted to funguje taky tak nebo je potřeba ještě něco navíc? Nerad bych si zničil puvodni instalaci a na experimenty nemám čas :(
You live 4FUN
Uživatelský avatar
++JeSuS++
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 342
Registrován: úte 16. leden 2007 0:47

Re: QIP Infium 9010 RC2

Nový příspěvekod Rypi » pát 4. červenec 2008 12:29

http://www.down.rypi.net/DOWN:3-QIP_Infium_9010.zip
toto stáhni, rozbal a přepiš soubory :)
nebo si stáhni nový pafo pack :)
Historie, ani další věci v čistém QIPu nejsou -> nic ti nezmizí
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

PředchozíDalší

Zpět na Download

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron