QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

QIP Infium 9010 RC2

Re: QIP Infium 9010 RC2

Nový příspěvekod xstrv01 » pát 4. červenec 2008 12:48

Pafu udělal i "rozdílový pack" jenom na povýšení právě pro takovéhle případy ;)
offline
xstrv01
Moderátor
 
Příspěvky: 1522
Registrován: úte 4. září 2007 12:04

Re: QIP Infium 9010 RC2

Nový příspěvekod ++JeSuS++ » pát 4. červenec 2008 13:00

super, už to valí, vše zustalo zachováno, akorat ted musim vratit zpět nějak ikonky v kontaktlistu, protože misto modre hytičky tam ted mám logo QIPu, což se mi nelibi...

EDIT: i to je vyřešeno :juch:
You live 4FUN
Uživatelský avatar
++JeSuS++
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 342
Registrován: úte 16. leden 2007 0:47

Re: QIP Infium 9010 RC2

Nový příspěvekod Listy » pát 4. červenec 2008 23:46

uz je na to cestina??
Listy
Nováček
 
Příspěvky: 12
Registrován: ned 30. září 2007 16:34

Re: QIP Infium 9010 RC2

Nový příspěvekod sutrus » pát 4. červenec 2008 23:50

Co třeba kouknout do sekce s názvem čeština?
viewtopic.php?t=1556#p14781
sutrus
Hardware je vše co se nedá ukrást po síťi.
Počítač vám ušetří spoustu práce, kterou byste bez něj vůbec neměli.
Uživatelský avatar
sutrus
CZlokátor
 
Příspěvky: 1286
Registrován: pon 6. listopad 2006 20:59

Re: QIP Infium 9010 RC2

Nový příspěvekod Snekac » sob 5. červenec 2008 20:12

Zklamala mě nedotaženost podpory jabberu. Vůbec nemůžu autorizovat jiné kontakty, vždy mi to hodí chybu...
Uživatelský avatar
Snekac
Nováček
 
Příspěvky: 1
Registrován: sob 5. červenec 2008 20:09

Re: QIP Infium 9010 RC2

Nový příspěvekod Rypi » sob 5. červenec 2008 20:17

Mě to jde :)
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP Infium 9010 RC2

Nový příspěvekod sutrus » sob 5. červenec 2008 20:25

Taky nemám problém. Poslední autorizace probehla včera.
sutrus
Hardware je vše co se nedá ukrást po síťi.
Počítač vám ušetří spoustu práce, kterou byste bez něj vůbec neměli.
Uživatelský avatar
sutrus
CZlokátor
 
Příspěvky: 1286
Registrován: pon 6. listopad 2006 20:59

Re: QIP Infium 9010 RC2

Nový příspěvekod Lusesita » pon 7. červenec 2008 11:36

Nejde mi odinstalovat
Lusesita
 

Re: QIP Infium 9010 RC2

Nový příspěvekod Bari » pon 7. červenec 2008 11:46

A to je vše co k tomu řekneš? :D To se ptáš na něco nebo nám to jenom oznamuješ? Pokud se na něco ptáš, chtělo by to položit alespoň nějakou otázku a dát k tomu další informace ;)
Obrázek
Obrázek
Bari
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 1476
Registrován: pát 28. září 2007 12:03

Re: QIP Infium 9010 RC2

Nový příspěvekod kom72 » čtv 10. červenec 2008 14:34

Tak slava, konecne mi funguje tato instalacni verze. sice porad nemuzu nainstalovat program do Program files, ale pokud to dam jinam, je vse ok.
Takze u mne pokrok. jen nemuzu najit zobrazeni ikon u kontaktu, kdo ma jaky komunikator. Jestli ICQ, QIP, mirandu apod. Zda se mi, ze je to ted primo u kytky u kontaktu, ale tyhle statuty byly zarovnane na prave strane hlavniho okna u kazdeho kontaktu. Nevite nekdo, kde to je v nastaveni? Dik...
kom72
 

Re: QIP Infium 9010 RC2

Nový příspěvekod sutrus » čtv 10. červenec 2008 14:38

sutrus
Hardware je vše co se nedá ukrást po síťi.
Počítač vám ušetří spoustu práce, kterou byste bez něj vůbec neměli.
Uživatelský avatar
sutrus
CZlokátor
 
Příspěvky: 1286
Registrován: pon 6. listopad 2006 20:59

Re: QIP Infium 9010 RC2

Nový příspěvekod Rypi » čtv 10. červenec 2008 14:40

Máš vistu? Pokud ano tak je snad jasné, že nesmíš instalovat do program files :rofl: :rofl: :rofl:

Ikonky najdeš v nastavení->Seznam kontaktů->a dole máš zatržítko nezobrazovat doplňující ikonky
a Nastaveni/Ucty/Nastaveni/Ostatni/Zobrazit ikonky klientu
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP Infium 9010 RC2

Nový příspěvekod sutrus » čtv 10. červenec 2008 14:43

Rypi: Je to tady uz mockrat. Aspon jednou kdyby nekdo pouzil hledani. Me to zabralo cca. 10 sec. a nasel jsem vysledky
sutrus
Hardware je vše co se nedá ukrást po síťi.
Počítač vám ušetří spoustu práce, kterou byste bez něj vůbec neměli.
Uživatelský avatar
sutrus
CZlokátor
 
Příspěvky: 1286
Registrován: pon 6. listopad 2006 20:59

Re: QIP Infium 9010 RC2

Nový příspěvekod kom72 » čtv 10. červenec 2008 14:53

Ano mam s Vistu ale predchozi instalacni verze 9008 mi nefungovala vubec, musel jsem pouzit neinstalacni balik. Diky za ty ikonky, vzdycky zapomenu, ze je tu vlastne jeste jedno nastaveni programu a to primo pro klienta ICQ.
kom72
 

Re: QIP Infium 9010 RC2

Nový příspěvekod Bari » čtv 10. červenec 2008 14:54

Já mám Vistu víc jak rok a vždy jsem instaloval a vždy budu instalovat QIP a vše ostatní do Program Files. Nikdy jsem s ničím neměl problém. Akorát složku Profiles mám v Dokumentech, ale takhle jsem to míval i na XP.
Obrázek
Obrázek
Bari
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 1476
Registrován: pát 28. září 2007 12:03

Re: QIP Infium 9010 RC2

Nový příspěvekod kom72 » čtv 10. červenec 2008 14:56

Bari píše:Já mám Vistu víc jak rok a vždy jsem instaloval a vždy budu instalovat QIP a vše ostatní do Program Files. Nikdy jsem s ničím neměl problém. Akorát složku Profiles mám v Dokumentech, ale takhle jsem to míval i na XP.


ale tipnul bych si, ze mas 32-bit Vista, ja mam 64-bitove...
kom72
 

Re: QIP Infium 9010 RC2

Nový příspěvekod Rypi » čtv 10. červenec 2008 15:35

na tom nezáleží :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Jde o to, že vista si to hlídá a nepovolí programům zapisovat do program files. Ty pak musejí zapisovat do virtuálních program files a vznikají problémy.... Lepší je QIP nainstalovat do jiné složky než program files...
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP Infium 9010 RC2

Nový příspěvekod Lms » čtv 10. červenec 2008 16:19

Není problém mít ve Vistách umístěný QIP v Program Files, QIP je plně kompatibilní. Ale je nutno vědět jak Program Files fungují a co kam ukládají a kde je virtuální PF. A to většina lidí neví (a nebo to nechce řešit) tak umístí program mimo Program Files.
Má tvorba:
- češtiny pro protokoly Jabber, XIMSS (Phone) a nějaké pluginy
- pluginy Weather (počasí), TVp (televizní program), FMtune (rádio) a RSS News (RSS čtečka)
- QIP Unpacker - instalace už nikdy více...

Než se na něco zeptáš přečti si FAQ ! Konferenční místnost pro QIP a vše okolo něj: qip@conf.netlab.cz
Uživatelský avatar
Lms
Moderátor
 
Příspěvky: 1808
Registrován: stř 9. květen 2007 7:46
Bydliště: doma u PC

Re: QIP Infium 9010 RC2

Nový příspěvekod Rypi » čtv 10. červenec 2008 17:52

A já to vím :p :juch: :p

P.S.
C:\Users\ [uživatel] \AppData\Local\VirtualStore\Program Files
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP Infium 9010 RC2

Nový příspěvekod Lms » pát 11. červenec 2008 5:51

Rypi: Ty víš kde je Virtuální Program Files (když jsem ti tu cestu posílal...), ale je otázka jestli víš i další věci, jako např. co máš kde hledat atd..
Má tvorba:
- češtiny pro protokoly Jabber, XIMSS (Phone) a nějaké pluginy
- pluginy Weather (počasí), TVp (televizní program), FMtune (rádio) a RSS News (RSS čtečka)
- QIP Unpacker - instalace už nikdy více...

Než se na něco zeptáš přečti si FAQ ! Konferenční místnost pro QIP a vše okolo něj: qip@conf.netlab.cz
Uživatelský avatar
Lms
Moderátor
 
Příspěvky: 1808
Registrován: stř 9. květen 2007 7:46
Bydliště: doma u PC

PředchozíDalší

Zpět na Download

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník