QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

QIP Infium 9010 RC2

Re: QIP Infium 9010 RC2

Nový příspěvekod Pivoth » pát 18. červenec 2008 17:06

ou.. budu muset nekoho poprosit aby me muj skin prekopal :-P
<3 a strasne moc... bohuzel jedina laska co me nezradi je QiP.... mozna ale dobre:)) Pamatuj tedy, QiP ti nikdy nerekne ne.... jinak cekuj http://krypl-team.borec.cz <3
CO JE ŠPATNÉ NA SEXU ZEZADU? BÝT VEPŘEDU
Uživatelský avatar
Pivoth
Růžový prase
 
Příspěvky: 1057
Registrován: stř 31. říjen 2007 21:00
Bydliště: Turnov

Re: QIP Infium 9010 RC2

Nový příspěvekod GasThan » pát 18. červenec 2008 22:48

dovie kto to asi bude cooo ;) :D
Obrázek
Uživatelský avatar
GasThan
VIP
 
Příspěvky: 1290
Registrován: pon 21. květen 2007 14:22
Bydliště: SLOVAKIA

Re: QIP Infium 9010 RC2

Nový příspěvekod PitBull » sob 19. červenec 2008 20:25

Konečne Slovenčina pre QIP Infium 9010 RC2

Takže som konečne dokončil slovenský preklad Infia. Píšte všetky nedostatky do tejto témy, aby som ich mohol opraviť.

DOWNLOAD:
TU
PitBull
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 28
Registrován: pon 14. duben 2008 9:11
Bydliště: 49°27´ VZŠ a 23°57´ZSD

Re: QIP Infium 9010 RC2

Nový příspěvekod Tichondrius » stř 6. srpen 2008 19:12

Nezkoušel náhodou někdo, jestli problém s nezobrazujícími se buddy stále přetrvává i v nové verzi Infia?
Tichondrius
Nováček
 
Příspěvky: 12
Registrován: úte 18. březen 2008 17:30

Re: QIP Infium 9010 RC2

Nový příspěvekod Nalim » pát 8. srpen 2008 14:56

a co takhle to zkusit sám ? :) já osobně žádné problémy s buddy ikonkami nemám ani jsem neměl

//edit Black_Fox: odstraněna citace o post vyššího příspěvku
Uživatelský avatar
Nalim
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 30
Registrován: čtv 31. leden 2008 17:53

Re: QIP Infium 9010 RC2

Nový příspěvekod Tichondrius » pát 8. srpen 2008 21:59

Vždyť se přišlo na to, že ICQ 6 nevidí všechny buddy z qipu, je to v tomto vlákně o stránku nazpět (4.)

EDIT:

No to je bordel, ICQ 6 od Altasu narozdíl od oficiálního ICQ 6 vidí i buddy TV, párek i tašky. Ovšem musíte mít u XStatusu text. Pokud v něm nemáte ani písmenko, tak se jevíte jen jako on-line bez statusu...
Je to strašnej kekeš to ICQ 6, funguje to pokaždý jinak a když to vidim, tak bych to provozovat teda nemohl :tuk:

EDIT2:
Hm, teď mi ten smrad vlezlej nejde ani odinstalovat :sos:
Tichondrius
Nováček
 
Příspěvky: 12
Registrován: úte 18. březen 2008 17:30

Předchozí

Zpět na Download

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků

cron