QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

IRC na lide.cz

IRC na lide.cz

Nový příspěvekod kirio » stř 25. červen 2008 15:01

Potřeboval bych poradit s nastavením protokolu IRC pro místnost na chatu lide.cz

Docela pěkný návod pro nastavení je na:
http://www.milanvit.net/clanek/jak-se-d ... pres-irc-i
http://www.milanvit.net/clanek/jak-se-d ... res-irc-ii
Netýká se však přímo Infia.
Úspěšně jsem nainstalovat Python a rozjel Lidegw, ale nastavit Infium, abych se připojil, se mi nedaří. Respektive se mi nedaří zadat ID místnosti. Nevím kam.
Uživatelský avatar
kirio
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 67
Registrován: pon 10. prosinec 2007 23:59

Re: IRC na lide.cz

Nový příspěvekod Black_Fox » stř 25. červen 2008 16:31

Předpokládám, že ID místnosti je to číslo s # na začátku, to by se v nastavení IRC mohlo dát zadat v sekci Doplňující -> Přidat kanály pro připojení.
Jsem Black_Fox a už na fórum skoro nechodím... Autor skinu Back to QIP 2005 pro Infium a QIP 2010
Obrázek
RESPEKTUJ PRAVIDLA FÓRA
Uživatelský avatar
Black_Fox
VIP Černý Lišák
 
Příspěvky: 2412
Registrován: úte 1. květen 2007 9:11

Re: IRC na lide.cz

Nový příspěvekod kirio » stř 25. červen 2008 17:01

Díky za odpověď, vyzkoušel jsem to, ale nebyl jsem úspěšný.
Taky se vám zobrazuje v okně "Seznam kanálů" (zobrazí se po kliknutí pravým/levým tlačítkem myši na ikonu IRC protokolu) černé pole bez jakéhokoli (viditelného) textu? Přitom minimálně jeden kanál by tam měl být :(

Ještě by mě zajímalo, co se má zadat do pole local host (záložka účet) :e?: Defaultně jsem tam měl nastaveno "KIRIO", což je můj nickname, který všude využívám. Ale nějak se mi to nezdá %)
Uživatelský avatar
kirio
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 67
Registrován: pon 10. prosinec 2007 23:59

Re: IRC na lide.cz

Nový příspěvekod Bari » čtv 31. červenec 2008 8:14

Jak v Infiu 9011 zprovozním IRC? V účtech to vůbec nemám :(
Obrázek
Obrázek
Bari
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 1476
Registrován: pát 28. září 2007 12:03

Re: IRC na lide.cz

Nový příspěvekod Rypi » čtv 31. červenec 2008 9:17

Máš ve složce protos nahrátý protokol IRC?
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: IRC na lide.cz

Nový příspěvekod Bari » čtv 31. červenec 2008 9:57

InfICQ, MRA, Jabber, XIMSS
Obrázek
Obrázek
Bari
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 1476
Registrován: pát 28. září 2007 12:03

Re: IRC na lide.cz

Nový příspěvekod Black_Fox » čtv 31. červenec 2008 11:19

musí se dodatečně stáhnout tady viewtopic.php?f=67&t=1846&p=18464&hilit=irc#p18464 a taky je nejspíš v některém z místních packů :)
Jsem Black_Fox a už na fórum skoro nechodím... Autor skinu Back to QIP 2005 pro Infium a QIP 2010
Obrázek
RESPEKTUJ PRAVIDLA FÓRA
Uživatelský avatar
Black_Fox
VIP Černý Lišák
 
Příspěvky: 2412
Registrován: úte 1. květen 2007 9:11

Re: IRC na lide.cz

Nový příspěvekod Bari » čtv 31. červenec 2008 11:22

No už jsem to vyřešil z Pafo packu :) Jsem si ho stáhl a jenom nakopíroval infIRC do protos a funguje :)
Obrázek
Obrázek
Bari
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 1476
Registrován: pát 28. září 2007 12:03

Re: IRC na lide.cz

Nový příspěvekod Oldschoolsk8 » stř 6. srpen 2008 23:44

Mohl by mi někdo vysvětlil k čemu slouží IRc? Mohu přes něj chatovat traba na xchat.cz, lide.cz a libimseti.cz ?
JA kto nastavit. Pls o radu pro prumerneho pc uživatele :)

Diky
Oldschoolsk8
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 20
Registrován: ned 15. červenec 2007 18:42

Re: IRC na lide.cz

Nový příspěvekod Rypi » čtv 7. srpen 2008 6:17

http://qipim.cz/viewtopic.php?t=2231
tady někdo psal návod jak se připojit na nějaký herní server
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: IRC na lide.cz

Nový příspěvekod MXM » pon 18. srpen 2008 19:41

čau, už se to někomu podařilo rozjet? I když jsem použil lidegw-39.py (poslední verze) stále mi to nechce jet, jen to v konzoly napíše "nové spojení" a nic víc to neděla.
MXM
 

Re: IRC na lide.cz

Nový příspěvekod Rypi » úte 19. srpen 2008 18:29

jo, irc mi funguje dobře. co to je lidegw-39.py ? :)
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: IRC na lide.cz

Nový příspěvekod Martas » úte 19. srpen 2008 18:42

no to lidegw.py je brána pro přistup na lide.cz přes irc
Martas
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 30
Registrován: čtv 6. březen 2008 20:54

Re: IRC na lide.cz

Nový příspěvekod sutrus » stř 20. srpen 2008 18:54

sutrus
Hardware je vše co se nedá ukrást po síťi.
Počítač vám ušetří spoustu práce, kterou byste bez něj vůbec neměli.
Uživatelský avatar
sutrus
CZlokátor
 
Příspěvky: 1286
Registrován: pon 6. listopad 2006 20:59

Re: IRC na lide.cz

Nový příspěvekod Martas » stř 20. srpen 2008 22:09

Zkoušel, ale bez vysledku, přes ostatní irc klienty to jde ale přes infa prostě ne
Martas
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 30
Registrován: čtv 6. březen 2008 20:54


Zpět na IRC (chat)

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron