QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

QIP PDA Windows 2020

Re: QIP PDA Windows 2020

Nový příspěvekod Honza540 » čtv 10. červenec 2008 10:37

Zdravím, zatím jsem používal gsICQ, ale qip vypadá po všech stránkách lépe. Až na pár věcí.
1) Nefunguje připojení přes HTTP port 80. Vůbec se nepřipojí a hlásí Socket connect error.
2) Nefunguje připoní přes BT, pouze přes GPRS/EDGE.
3) Nefungují vybrace.

Kdybych vyřeším tyhle tři problémy, u qipu zůstanu, ale zatím...
Budu vděčný za pomoc. :)
Honza540
 

Re: QIP PDA Windows 2020

Nový příspěvekod Rypi » čtv 10. červenec 2008 10:54

Připojení k ICQ přes port 80 funguje
Připojení přes wifi funguje, přes BT nevím
Vibrace mi fungují
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP PDA Windows 2020

Nový příspěvekod ortmi » úte 15. červenec 2008 8:49

Rypi píše:Nezkoušel, ale kvůli tobě jsem to zkusil.
Stáhl jsem toto: http://smajlici.qipim.cz/downloads.php? ... load_id=31
pak rozbalil a nahrál do složky Smiles tak aby cesta k souborům byla takto: Program Files/QIP PDA/Smiles/ICQ51/aa.gif

No a samozřejmě to funguje :)


rypi díkes moc, musel jsem ještě smazat původní qipácký smajlíky, ale už vše fakáááá :juch:
děkuji :perfect:
ortmi
 

Re: QIP PDA Windows 2020

Nový příspěvekod Honza540 » čtv 17. červenec 2008 8:02

Vibrace jsem už zprovoznil, měl jsem je jenom špatně nastavené. Zkoušel jsem připojení přes port 80 a jeden z 20. pokusů vyšel. Nicméně pro mě nepoužitelné. Také se mi nepodařilo najít nastavení na upozornění, že mi druhá strana píše. Něco jsem přehlédl, nebo to tam prostě není?
Honza540
 

Re: QIP PDA Windows 2020

Nový příspěvekod Rypi » čtv 17. červenec 2008 8:05

Zatím to tam není, ale je to na TO-DO listu....
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP PDA Windows 2020

Nový příspěvekod zigzag » pát 18. červenec 2008 11:56

v THC Cruiser s WM6 jsem použival icq klienta od ICQ, ale měl jsem problém s ukončováním aplikace, kdy sem musel použít MemMaid, jinak aplikace visela v procesech (qip to naštestí nedělá). zkoušel jsem, jelikož ve windows používám nějakou starší verzi infium (u těch nových se mi nelíbila nutnost registrace nekde v .ru prostoru.), qip i pro pda. bohužel verze z qip.ru mi padala.
tahle 2020 už nepadá, vypadá i pěkně a hodně se mi líbí možnost být online s 2 uin najednou....takže dik a dobra práce .)

až na jednu věc. když jsem připojen přes wifi (když se připojim pomocí přes GPRS/EDGE, tak se to neděje!?):
pokud se PDA "vypne" (přejde do režimu spánku), tak po znovu zapnuti se začne objevovat (zpravidla 3x) hláška Socket Connect Error a qippda se znovu připojuje, přestože v jiném klientu je tohle uin stále viditelné. nakonec se připojí, jenže
problém je, že zprávy, které mi někdo poslal, když je pda v režimu spánku, nedostanu. po probuzení pda se mi qippda bude znovu připojovat a nic nepříjde. nenašel jsem je ani historii :(
- položku Wake up device when recieved messages mam zaškrtnutou a pda se neprobudí (a to ani při připojení přes edge)
- qippda mam nainstalován v zařízení a nikoliv na kartě
- proxy mam NONE

nemá někdo podobný problém?
zigzag
Nováček
 
Příspěvky: 2
Registrován: stř 20. prosinec 2006 10:58

Re: QIP PDA Windows 2020

Nový příspěvekod Rypi » pát 18. červenec 2008 12:49

Já mám problém, že pokud mi usne zařízení tak se nejspíše vypne wifi, nebo tak něco a při probuzení mi to začne vyhledávat wifi sítě.... s GPRS by to mělo pracovat dobře, ale sám jsem to nezkoušel... nejlepší je nenechat zařízení usnout :)
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP PDA Windows 2020

Nový příspěvekod zigzag » pát 18. červenec 2008 15:26

tak to mne vůbec nenapadlo, že se v suspend režimu vypíná wifi a JE TO TAK.
díky utilitce Kaiser Tweak (primárně možná určené jen pro HTC Kaiser, ale fungujíc i na Cruiseru) se toto dá vypnout nastavením Wifi standby mode na Enable. takhle přijde zpráva i v suspend režimu. akorát to probuzení stále nefunguje.
díky za pomoc.

P.S. vibrace mi také fungují
zigzag
Nováček
 
Příspěvky: 2
Registrován: stř 20. prosinec 2006 10:58

Re: QIP PDA Windows 2020

Nový příspěvekod P3T3 » úte 12. srpen 2008 11:41

Skvělý program pro komunikaci na WM. Vlastním HTC Kaiser a na data-připojení pro komunikaci přes ICQ nebo Jabber používám GPRS/EDGE. Zatím vše funguje bez větších připomínek až na to, že se nepřipojeím ke svému Jabber účtu na svém serveru (pb@p3t3.org), ale to asi bude nějakou konfigurací na straně mého serveru, takže budu muset spolu s poskytovatelem odlovit tu chybu a zkusit ji nějak pořešit. Na ICQ i na p3t3@jabber.cz se připojím totiž v pohodě. Rád bych měl email i Jabber stejný :-)
P3T3
 

Re: QIP PDA Windows 2020

Nový příspěvekod Rypi » úte 12. srpen 2008 14:42

Nastavení se nastavuje stejně jako v QIPu infium,. Je potřeba zkoušet zapnou SSL a nastavit port 5523 (pokud to server podporuje) a taky nastavit připojení k serveru v záložce pokročilé :)
Jinak doufám, že používáš nejnovější verzi 2031 :)
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

QIP PDA Windows 2020

Nový příspěvekod Zuzička » ned 21. září 2008 14:17

Stahuju tento program přez operu, ale v tom problém nevidím... soubor se mi stáhne v programu winRAR, který když otevřu, najdu v něm mnoho ikonek nepřipomínajících program. Děkuju za radu. Pusinka.Z@seznam.cz
Zuzička
 

Re: QIP PDA Windows 2020

Nový příspěvekod sutrus » ned 21. září 2008 14:19

To je prave ten problem. Opera chybne stahuje soubory. Prejmenuj rucne priponu na cab.
Jinak posledni verze je 2040 viewtopic.php?t=2433
sutrus
Hardware je vše co se nedá ukrást po síťi.
Počítač vám ušetří spoustu práce, kterou byste bez něj vůbec neměli.
Uživatelský avatar
sutrus
CZlokátor
 
Příspěvky: 1286
Registrován: pon 6. listopad 2006 20:59

Re: QIP PDA Windows 2020

Nový příspěvekod Hanes » pát 3. říjen 2008 8:09

Mám následující problém s HTC Touch. Po instalaci QIP 2020 je pozadí programu QIP černé a text taky, takže nelze číst ani to úvodní menu. Jsou jen vidět aktuálně vybrané řádky, když je označím. Máte na to nějaké řešení?
Hanes
 

Re: QIP PDA Windows 2020

Nový příspěvekod Rypi » pát 3. říjen 2008 10:30

to tu už někde bylo... zkusit nainstalovat QIP do telefonu, nebo to dělala apliakca facade... Já sám sem tento problém neměl
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP PDA Windows 2020

Nový příspěvekod Leeloo » sob 14. únor 2009 16:22

Ahoj lidi.
Mám dotaz velkej chtěl jsem si stáhnout tento qip stáhl nainstaloval dal připojit ale náhle chyba prostě chyba připojení mám staroi verzi icq 5,1 což jsme čuměl co to chce..Oki nainstaloval jsem si ( bohužel v AN )
QIP Pocket PC build 2110 no ale po chvilce co mi jde se mi prostě odpojí musím dát offline počkat chvilku znovu se připojit ale udělám to parkrát a napíše mit o limit ratte max připojte se za pár minut a končím.Prosím radu jestli někdo neví co s tím prosím... moje icq je 327-365-154
Už z toho šedivím a nevím si rady předem díky...
Jinak mám T-mobile Mda Vario III
Leeloo
 

Re: QIP PDA Windows 2020

Nový příspěvekod Rypi » sob 14. únor 2009 16:29

zkus nejnovější 2120...
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP PDA Windows 2020

Nový příspěvekod Leeloo » sob 14. únor 2009 17:08

Takže nainstaloval hodil i češtinu ( která tam není ani v nastavení nelze změnit dám připojit a
Cant connect 205,188,153,97 Address translation error: 11001

Takže oki už to zatím jede nepadá to..
problém byl v tom že jsm to měl napíclé kablem do pc ( což u starého qip ) nevadilo
Ale ta čeština tam nejde mám normální instalací kterou zpustím zvolím jen kartu a konec žádné umístění atd... prostě program pořád v An a ani v nastavení čeština není nevím kde je háček..

//edit Black_Fox: sloučeny navazující příspěvky
Leeloo
 

Re: QIP PDA Windows 2020

Nový příspěvekod Rypi » sob 14. únor 2009 17:33

takže.... je možné, že i když jsi zvolil instalovat češtinu na kartu, že je v telefonu. IMHO je blbost instalovat QIP na kartu....
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP PDA Windows 2020

Nový příspěvekod wredikww » úte 28. duben 2009 21:14

Zdravicko
Nevedel by mi nahodou dakto poradit preco po susteni QIPu som offline a ked sa snazim prihlasit tak mi vyhodi Please enter accound data....po zadani icq cisla a hesla a stlaceni Pouzit sa nic nestane(stale som offline).
Za radu vopred vdaka :o)
wredikww
 

Re: QIP PDA Windows 2020

Nový příspěvekod Rypi » stř 29. duben 2009 7:35

Musíš zadaj jméno, heslo a to uložit a pak přihlásit.
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

PředchozíDalší

Zpět na Windows

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků

cron