QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

Parametry příkazové řádky pro QIP 2005

Parametry příkazové řádky pro QIP 2005

Nový příspěvekod jenda.69 » čtv 16. listopad 2006 19:14

Parametry:
  • /login - vaše UIN atd. (/login 123456789)
  • /pass - heslo k vybranému UIN* (/pass heslo)
  • /save - uložit heslo*
  • /secure - bezpečné přihlášení*
    * -> není nutné vyplňovat, pokud tak již bylo provedeno dříve
  • /nologin - Nepřipojovat se při spuštění, jen spustit.
  • /ifa - /řihlásit se se statusem „Neviditelný pro všechny“.
  • /uns - Pokud používáte tzv. „nevyhledatelné UIN“ (= nemáte vyplněny žádné informace, díky kterým by vás bylo možno vyhledat hledáním) zabrání tento parametr změně vašich detailů (pro jistotu :)).
  • /mobile - Ikonka QIPu je u vás zobrazena v oficiálních klientech (třeba ICQ 5.1). Naneštěstí to může vést k problémům při zjišťování statusu neautorizovaného uživatele.
  • /autorus – CTRL+R nastaví ruskou znakovou sadu (cyrilici) u označeného bloku textu. (Za určitých okolností to nemusí fungovat.) (build 7800+)
  • /oldgif - Aktivuje starý zobrazovací engine pro animované smajlíky.
  • /sndold - Aktivuje starý zvukový engine.
  • /urldef - otevírá odkazy v otevřeném okně prohlížeče (od buildu 7995)
  • /largefont - udělá písmo v kontaktech větší než je výchozí velikost (od buildu 7998)
  • /cryptpass - udělá heslo bezpečným a neprolomitelným (od buildu 8010)

Parametry se používají např. Start-Spustit:
C:\Program files\QIP\qip.exe /login 123456789 /pass heslo /save /secure /mobile
Naposledy upravil jenda.69 dne sob 17. únor 2007 17:32, celkově upraveno 5
„Cokoliv v tomto sále je jedlé. Vždyť i já jsem jedlý - tomu se říká kanibalismus, drahá dítka, a ten je ve většině kultur odsuzován.“
... přešel jsem (kdo ví jestli definitivně) na Mirandu a povím vám, že v některých ohledech QIPu nesahá po kotníky ani s tisícem pluginů :)
Uživatelský avatar
jenda.69
VIP
 
Příspěvky: 594
Registrován: sob 2. září 2006 21:47
Bydliště: Západní čechy

Nový příspěvekod Runn3r.cze » pát 17. listopad 2006 12:42

co kdyz pouziju parametr /mobile, ale chci si zmenit status treba na away?
Bude tam taky ikonka QIPu s away, nebo normalni ikonka QIPu jako online...

Chtel bych tento parametr pouzit, aby co nejvicl lidi videlo, ze mam QIP a tak se dozvedeli, ze vubec nejakej QIP existuje
the best -->> Runn3r.cze <<-- the best
(\__/)
(='.'=)
(")_(") This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination !
Runn3r.cze
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 68
Registrován: ned 12. listopad 2006 19:04
Bydliště: Mostkovice

Nový příspěvekod empError » pát 17. listopad 2006 14:27

hmm... zaujimava otazka! to by som teda aj ja rad vedel... skusal to uz niekto?
empError = shaamaan = http://empweb.php5.sk
Uživatelský avatar
empError
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 143
Registrován: ned 3. září 2006 19:45

Nový příspěvekod jenda.69 » čtv 23. listopad 2006 15:01

Já mám pocit, že ne. Nainstaloval jsem kvůli tomu ICQ5.1 a když jsem byl online, tak tam byla ta mobilní ikonka - kytička s telefonkem - ale když jsem se hodil invisible, tak tam bylo normální očko //jinej status sem nezkoušel, hned jsem ICQ zas odstranil přes total uninstall)
„Cokoliv v tomto sále je jedlé. Vždyť i já jsem jedlý - tomu se říká kanibalismus, drahá dítka, a ten je ve většině kultur odsuzován.“
... přešel jsem (kdo ví jestli definitivně) na Mirandu a povím vám, že v některých ohledech QIPu nesahá po kotníky ani s tisícem pluginů :)
Uživatelský avatar
jenda.69
VIP
 
Příspěvky: 594
Registrován: sob 2. září 2006 21:47
Bydliště: Západní čechy

Nový příspěvekod jenda.69 » úte 12. prosinec 2006 6:12

Nevíte někdo náhodou k čemu je ten příkaz /urldef? Vůbec si nedokážu představit k čemu to je i když mam popis v angličtině i ruštině :? :
- to open links in current open browser window;
- dlja otkrytija ssylok v tekuwem okne brauzera;
„Cokoliv v tomto sále je jedlé. Vždyť i já jsem jedlý - tomu se říká kanibalismus, drahá dítka, a ten je ve většině kultur odsuzován.“
... přešel jsem (kdo ví jestli definitivně) na Mirandu a povím vám, že v některých ohledech QIPu nesahá po kotníky ani s tisícem pluginů :)
Uživatelský avatar
jenda.69
VIP
 
Příspěvky: 594
Registrován: sob 2. září 2006 21:47
Bydliště: Západní čechy

Nový příspěvekod Runn3r.cze » čtv 14. prosinec 2006 12:16

normálně to asi otvírá nové okno prohlížeče, takle by to mělo linky otvírat ve stávajícím okně (pokud je otevřeno)

ale jistě to nevim... linky otvírám přes CTRL + C a CTRL + V v opeře (kvůli rodině mám jako deafultní browser IE)
the best -->> Runn3r.cze <<-- the best
(\__/)
(='.'=)
(")_(") This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination !
Runn3r.cze
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 68
Registrován: ned 12. listopad 2006 19:04
Bydliště: Mostkovice

Nový příspěvekod Dreamy » pát 13. duben 2007 21:37

I ked thread je uz dost stary, rad by som dodal, ze pri /uns neslo o nejake 'uin bez vyplnenych udajov', ale o uin ktore neboli vo vyhladavacej databaze (tzv invisible uin, obycajne o dolar-tri drahsie ako ostatne uin (na uin trhoch), pretoze ich obycajne nekontrolovali admini, zasadne to boli specialne (xy, 2x2y a pod) 5d-7d cisla).
Parameter bolo vsak zbytocne pouzivat uz od b8000 a s lutostou i radostou oznamujem, ze uz mesiac neexistuje ziadne ine invisible uin ako uin 111 (o ktorom nic neviem a nevyjadrujem sa k nemu), pretoze kamarati zistili chybku na servery a 'zviditelnili' vsetky uin.
A p /cryptpass skuste zistit viac, doteraz neviem ci ide o hash login alebo pridanie saltu do hesla v .ini...
Uživatelský avatar
Dreamy
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 991
Registrován: ned 1. duben 2007 16:49

Nový příspěvekod Martin J. - Cetelon » sob 19. květen 2007 22:55

cryptpass
jak si to mam vysvetlovat??
znamena to, ze kdys se spustim pres ten prijkaz, tak ze se mi zmeni heslo a uz se nidky jinde neprihlasim, nebo jak?? nejak mi to neni jasny,.,.,
:ff:Obrázek
Win XP Pro SP3, Win 10, QIP 2012 9380, ESET Smart Security 8.0.304.1, Mozilla Firefox 43.0, Mozilla Thunderbird 2.0.0.24
Uživatelský avatar
Martin J. - Cetelon
Moderátor
 
Příspěvky: 1878
Registrován: ned 3. září 2006 13:55
Bydliště: www.zaparkorun.eu

Nový příspěvekod Xeelee » sob 19. květen 2007 23:17

Sifrovani hesla.
Kdyz se pripojis tak si heslo nebudou moct zkusenejsi uzivatele precist.
Chceš se na něco zeptat? podívej se jestli se to tu už neřešilo.
Cituj pouze části komentářů na které chceš reagovat.
Člen Pirátské strany
Uživatelský avatar
Xeelee
Šedá eminence qipim.cz
 
Příspěvky: 3947
Registrován: čtv 31. srpen 2006 16:17

Nový příspěvekod Martin J. - Cetelon » sob 19. květen 2007 23:17

aha, to skusim ve skole, tam to je nebezpecny..,
:ff:Obrázek
Win XP Pro SP3, Win 10, QIP 2012 9380, ESET Smart Security 8.0.304.1, Mozilla Firefox 43.0, Mozilla Thunderbird 2.0.0.24
Uživatelský avatar
Martin J. - Cetelon
Moderátor
 
Příspěvky: 1878
Registrován: ned 3. září 2006 13:55
Bydliště: www.zaparkorun.eu

Re: Parametry příkazové řádky pro QIP 2005

Nový příspěvekod dado26 » pon 30. červen 2008 12:44

toto su pravdepodobne parametre pre qip 2005, a na infium nejdu, take /ifa by sa mi zislo. Nejaky ten zoznam pre infium by sa nedal spisat?

/edit Xeelee: diky za upozorneni; prejmenovano
Uživatelský avatar
dado26
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 67
Registrován: ned 30. březen 2008 18:15

Re: Parametry příkazové řádky pro QIP 2005

Nový příspěvekod jenda.69 » ned 28. září 2008 12:45

Taky pomalu přecházim na Infium a to /ifa jsem u 2005 používal a tady mi chybí... Sepsat by se to snad dalo, posledně jsem to dělal tak, že jsem projel všecky changelogy a v nich se většinou píše "přidán parametr...", ale dělat to nebudu :)
„Cokoliv v tomto sále je jedlé. Vždyť i já jsem jedlý - tomu se říká kanibalismus, drahá dítka, a ten je ve většině kultur odsuzován.“
... přešel jsem (kdo ví jestli definitivně) na Mirandu a povím vám, že v některých ohledech QIPu nesahá po kotníky ani s tisícem pluginů :)
Uživatelský avatar
jenda.69
VIP
 
Příspěvky: 594
Registrován: sob 2. září 2006 21:47
Bydliště: Západní čechy


Zpět na Podpora

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků