QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

Volání přes QIP

Volání přes QIP

Nový příspěvekod Zetes » úte 22. červenec 2008 12:39

cau, dneska jsem si stahl QIPInfium 9011 RC2 a chtel bych pres nej volat... Jenze to nejak nejde a nvm co mam udelat... kdyz v QIPu dam zalozit novej Phone ucet a pak dam prihlasit napise to nejakou chybu 550... docetl jsem se ze se musim zaregistrovat na sipnet.ru ale za 1. vse je tam rusky a za 2. je to zdarma? Nekde jsem se docetl ze se to plati... tak prave nevim... kazdopadne diky za pomoc! Dik
Zetes
Nováček
 
Příspěvky: 5
Registrován: sob 26. květen 2007 16:21

Re: Volání přes QIP

Nový příspěvekod Bari » úte 22. červenec 2008 15:57

Za službu Phone se na QIPu platí.
Obrázek
Obrázek
Bari
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 1476
Registrován: pát 28. září 2007 12:03

Re: Volani pres QIPa?

Nový příspěvekod Xeelee » úte 22. červenec 2008 17:00

Volání z počítače na počítač by podle mě mělo být zadarmo.
Volání na mobily nebo pevnou jsou zpoplatněny u jakéhokoliv VoIP.
Chceš se na něco zeptat? podívej se jestli se to tu už neřešilo.
Cituj pouze části komentářů na které chceš reagovat.
Člen Pirátské strany
Uživatelský avatar
Xeelee
Šedá eminence qipim.cz
 
Příspěvky: 3947
Registrován: čtv 31. srpen 2006 16:17

Re: Volani pres QIPa?

Nový příspěvekod Zetes » stř 23. červenec 2008 13:10

hmm ale to mi nijak neresi problem... jak to zprovoznit
Zetes
Nováček
 
Příspěvky: 5
Registrován: sob 26. květen 2007 16:21

Re: Volani pres QIPa?

Nový příspěvekod Bari » stř 23. červenec 2008 13:26

No tak to by mě teda taky celkem zajímalo, jak to jde z PC na PC zadarmo. Jsem tam registrovanej, ale netuším teda, jak mám volat, jak si mám někoho přidat do seznamu nebo jak to vůbec nějak rozchodit dál...
Obrázek
Obrázek
Bari
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 1476
Registrován: pát 28. září 2007 12:03

Re: Volani pres QIPa?

Nový příspěvekod Black_Fox » stř 23. červenec 2008 15:17

Když bylo Infium b.9000 horká novinka, tak se mi podařilo na sipnetu zaregistrovat, přidat si kámoše do seznamu a párkrát si s ním zavolat, ale od té doby už uplynulo hodně vody :)
Podle toho, co je v novinkách k 9011 (nové Phone účty se registrují na qip.ru) si myslím, že by to mohlo být zdarma a nemuselo být vůbec schopné volat jinam než na jiného účastníka qip.ru.
Jsem Black_Fox a už na fórum skoro nechodím... Autor skinu Back to QIP 2005 pro Infium a QIP 2010
Obrázek
RESPEKTUJ PRAVIDLA FÓRA
Uživatelský avatar
Black_Fox
VIP Černý Lišák
 
Příspěvky: 2412
Registrován: úte 1. květen 2007 9:11

Re: Volani pres QIPa?

Nový příspěvekod Bari » stř 23. červenec 2008 15:21

No já jsem to zkoušel, nějak asi s registrací QIP se mi registroval i Phone, tak jsem se jenom přihlásil. Zkoušel jsem to s bráchou a nic :( Taky má QIP Infium 9011, účet online, ale nešlo. V hledání kontaktů Phone mi ho to nenašlo ani pod přezdívkou, ani pod SIP. A když jsem chtěl pomocí té klávesnice Phone vytočit jeho SIP, tak taky nic. Hodilo to jenom okno Hovor odmítnut :( Jako osobně si myslím, že by to mělo jít volat zdarma z QIP na QIP, ale zatím jsem nepřišel na to, jak. Možná bude ještě nějaká chyba v QIPu, možná je chyba ve mě :) Nevím no :)
Obrázek
Obrázek
Bari
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 1476
Registrován: pát 28. září 2007 12:03

Re: Volani pres QIPa?

Nový příspěvekod Froggg » pát 25. červenec 2008 7:06

Jít by to určitě mělo, ale jak už jsem psal jinde, já i přítelkyně jsme zaregistrovaní, ale nedovoláme se, vždycky je hovor odmítnut :( Taky bych rád věděl, jak na to.
Froggg
Nováček
 
Příspěvky: 7
Registrován: stř 2. červenec 2008 10:31

Re: Volani pres QIPa?

Nový příspěvekod Rypi » čtv 31. červenec 2008 22:01

mě se vůbec nedaří připojit. píše mi to database error 500
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: Volani pres QIPa?

Nový příspěvekod Nalim » čtv 31. červenec 2008 22:12

mně to samé :/
Uživatelský avatar
Nalim
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 30
Registrován: čtv 31. leden 2008 17:53

Re: Volani pres QIPa?

Nový příspěvekod The_ERROR » sob 2. srpen 2008 15:12

Me to taky delalo, tak jsme to nechal byt a smazal to a po nejake dobe mi to zase nedalo a tak jsem to teda zkusil znovu a pripojil jsem se a jsem online, jen nemam komu zavolat :D
Naposledy upravil The_ERROR dne ned 3. srpen 2008 12:31, celkově upraveno 1
ICQ :fuj: => Miranda :tuk: => Trillian :roll: => QIP :juch:
The_ERROR
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 51
Registrován: úte 6. únor 2007 14:58

Re: Volani pres QIPa?

Nový příspěvekod P.e.T.a.N.e.K. » ned 3. srpen 2008 8:12

Bari píše:No tak to by mě teda taky celkem zajímalo, jak to jde z PC na PC zadarmo. Jsem tam registrovanej, ale netuším teda, jak mám volat, jak si mám někoho přidat do seznamu nebo jak to vůbec nějak rozchodit dál...

tak z PC na PC to je zadáčo...asi neznáš skype vid...??;-)
P.e.T.a.N.e.K.
 

Re: Volani pres QIPa?

Nový příspěvekod Bari » ned 3. srpen 2008 12:12

Skype používám :D Ale asi nevíš, ze Skype nemá s QIPem nic společného že ? :rofl:
Obrázek
Obrázek
Bari
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 1476
Registrován: pát 28. září 2007 12:03

Re: Volani pres QIPa?

Nový příspěvekod jadro376 » pon 4. srpen 2008 16:34

PANOVE A DAMY.....STACI SI V MOZNOSTECH phone pripojeni nastavit server sipnet.ru ,registrovat se u nich na strankach http://www.sipnet.ru .. a ejhle po zalogovani to funguje...funguje to...
Spoiler: zobrazit
Nechcete se zatěžovat zbytečnou registrací a nastavováním QIPInfium?
Řešení je
ZDE
Proč už nejsem na ICQ?? jsem totiž ZDE
Obrázek&Obrázek
Obrázek LiNUX 4everObrázek
Uživatelský avatar
jadro376
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 613
Registrován: sob 17. květen 2008 19:15
Bydliště: Záhorovice

Re: Volani pres QIPa?

Nový příspěvekod Rypi » pon 4. srpen 2008 17:56

Díky,
http://translate.google.com/translate_t zde je překladač :)

ale ten účet je jekýsi testovací an 30 dní, pak se asi zablokuje, dokud nezaplatím...
Nevím....
navíc mi to stejně nefunguje, nejde mi vyhledávat.... Prdim na to :)
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: Volani pres QIPa?

Nový příspěvekod jadro376 » úte 5. srpen 2008 9:59

Spoiler: zobrazit
Nechcete se zatěžovat zbytečnou registrací a nastavováním QIPInfium?
Řešení je
ZDE
Proč už nejsem na ICQ?? jsem totiž ZDE
Obrázek&Obrázek
Obrázek LiNUX 4everObrázek
Uživatelský avatar
jadro376
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 613
Registrován: sob 17. květen 2008 19:15
Bydliště: Záhorovice


Zpět na XIMSS (volání)

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník