QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

QIP PDA Windows 2031

Re: QIP PDA Windows 2031

Nový příspěvekod Rypi » stř 30. červenec 2008 18:10

Tak jsem se dozvěděl, že toto je chyba WM5. Prý se mu to snad do pár týdnů podaří opravit %)
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

To Rypi

Nový příspěvekod pavel.0606 » stř 30. červenec 2008 18:19

Rypi píše:Tak jsem se dozvěděl, že toto je chyba WM5. Prý se mu to snad do pár týdnů podaří opravit %)


Jestli jsem si to nemyslel, ale kvuli jinym ap. se mi zatim do WM6 moc nechce - i tak jak je, mi nova veze docela poslouzi. Nedavno jsem se rozloucil s mundu (priserne zralo baterku a autori kaslou na jabber) a proti octru, ktere neumi skupiny je qip docela v pohode.
pavel.0606
Nováček
 
Příspěvky: 15
Registrován: stř 30. červenec 2008 14:04

Re: QIP PDA Windows 2031

Nový příspěvekod Zeegg » pon 4. srpen 2008 4:43

asi to nebude chyba ve WM5 ja mam WM6. Facade to taky nebude. Uz nevim cim to je. Sem tam je to proste cerny a nepomaha ani restart ani nic jineho. Najednou je to proste O.K. a tak to necham bezet dokud to jde. :(
Zeegg
Nováček
 
Příspěvky: 4
Registrován: pon 28. červenec 2008 10:55

Re: QIP PDA Windows 2031

Nový příspěvekod Rypi » pon 4. srpen 2008 6:30

Já jsem odpovídal na dotaz s otazníky... Zkus poslat tvůj screen at alespon mohu poslat screen Alexovi
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP PDA Windows 2031

Nový příspěvekod Ondrej » pon 4. srpen 2008 7:56

Ahojte
Mam jednu otazku. Mozno sa to uz niekde preberalo ale nenasiel som to. Pouzivam QIP Mobile (WM6). Chyba mi tu moznost autoconnect po starte programu. Nikde v menu som ju nenasiel. Da sa to nejako nastavit? Dakujem
Ondrej
 

Re: QIP PDA Windows 2031

Nový příspěvekod Rypi » pon 4. srpen 2008 9:19

To tam asi neni... Můžu zkusit napsat alexovi :)
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP PDA Windows 2031

Nový příspěvekod Návštěvník » pon 4. srpen 2008 19:18

hoj :) lidi prosím o radu :e?: , když stáhnu verzi pro smarty tak je to v .rar a v telefonu to nerozjedu %)
vubec netušim co stim
děkuji moc za případné poznámky
Návštěvník
 

Re: QIP PDA Windows 2031

Nový příspěvekod Rypi » pon 4. srpen 2008 21:55

Ahoj, o už tu bylo. Tvůj prohlížeč se zbláznil a dělá si co chce.
Řešení?
1. Stáhni to přes jiný prohlížeč
2. přejmenuj .rar na .cab
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP PDA Windows 2031

Nový příspěvekod Jura » úte 5. srpen 2008 10:10

Ahoj... pročetl sem forum... vyvaroval se všem záludnostem a...

...mám samsung i600 a qip mi jede, ale jen přes data operátora, nefunguje přes WiFi ani přes ActiveSync... nechápu proč... jiné aplikace, které potřebují připojení k internetu jedou normálně... mám v nastavení v přístupu na internet nastaveno jen, aby se připojoval v případě Wifi nebo USB (ActiveSync)... když povolím i připojení přes operátora tak se to rozjede a použijí se tedy data operátora, i když je připojen i přes Wifi nebo USB...

...pokud někdo víte co bych měl kde nastavit nebo v čem je problém poradťe... moc díky
Jura
 

Re: QIP PDA Windows 2031

Nový příspěvekod Rypi » úte 5. srpen 2008 14:59

Tak to nevím, mě to funguje přes wifi úplně vpohodě. Ale mám WM6 a verzi pro PPC. Verze pro Smartphony je zatím nová, ale nevím, proč by tohle nemělo fungovat?!
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP PDA Windows 2031

Nový příspěvekod Jura » stř 6. srpen 2008 8:18

hmhm... verze 1020 fungovala s tím připojení dobře... podle priorit spojení, které poskytoval i600 (WM5)... ta nová verze 2031, když zakážu připojování dat přes operátora tak se to jeví tak, že není žádné připojení a nelze se připojit i když je telefon spojen přes Wifi... je to stejné jako by nebylo spojení na internet vůbec...
Jura
 

SP build 2031 a jabber

Nový příspěvekod pavel.0606 » čtv 7. srpen 2008 20:57

Po cca týdnu provozu buildu 2031 pro SP na jabber serveru: 2-3x denně dochází samovolně k odpojení. Děje se to téměř vždy v místě se špičkovou úrovní signálu, v době kdy mobil nemění pozici a jabber server jede evidentně stabilně a bez výpadků (kontrolováno na paralelních klientech). Asi by to chtělo popíchnout Alexe na dříve zmiňovaný 'startup autoconnect' a vtipně to spojit s 'auto reconnect'.
pavel.0606
Nováček
 
Příspěvky: 15
Registrován: stř 30. červenec 2008 14:04

Re: QIP PDA Windows 2031

Nový příspěvekod Ze3gg » úte 12. srpen 2008 10:09

goodji píše:Zkus si nainstalovat novější verzi Facade. Ke stažení je verze 1.41.


Facade 1.41 pomohlo. Zatim se cerna obrazovka neobjevila. :perfect:
Ze3gg
 

Re: QIP PDA Windows 2031

Nový příspěvekod goodji » úte 12. srpen 2008 16:26

Už je verze 1.4.8...
QIP PDA 2120 na HTC P4350 Herald WM6 a QIP Infium 9030 RC4 na WinXP.
goodji
Nováček
 
Příspěvky: 10
Registrován: úte 1. červenec 2008 17:13
Bydliště: Hořice

Re: QIP PDA Windows 2031

Nový příspěvekod Veena » úte 12. srpen 2008 20:19

Ahoj. Nainstaloval sem si tuhle verzi na moje MDA Vario III a mám problém, že po vypnutí se mi neukládá nastavení. Jde to nějak opravit? Hádám že to tu někde je, ale nenašel sem to. Předem díky za odpověď a pomoc.
Veena
 

Re: QIP PDA Windows 2031

Nový příspěvekod Rypi » úte 12. srpen 2008 21:53

Nastavení se normálně ukládá %)
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP PDA Windows 2031

Nový příspěvekod Veena » úte 12. srpen 2008 23:26

Rypi píše:Nastavení se normálně ukládá %)


No sám se s v tom ztrácím. 2x se mi stalo, že sem vyplnil UIN a pass, nastavil češtinu, vypnul oznamování a zvuky při N/A, zaškrtl "budit zařízení" a nastavil pár odpovědí a po novém zapnutí bylo vše při starém. Pak sem zkusil jen vyplnit UIN a heslo a to samé. Tak sem vyplnil jen UIN a nezaškrtl "uložit heslo" a postupně sem zkoušel dycky něco zapnout, uložit, restart QIP a znovu a teď už mám vše vyplněno krom odpovědí. Takže buď to způsobuje uložení hesla a nebo nevím. Možná je na vině to, že mám QIP na kartě a ne v přístroji. Jinak WM5 a MDA Vario III.
Veena
 

Re: QIP PDA Windows 2031

Nový příspěvekod goodji » stř 13. srpen 2008 3:25

goodji píše:Ono to na jiný jazyk ani nejde přepnout. Když nastavím jiný jazyk a potvrdím to, tak skočí zpět na angličtinu. Nainstalovat jinam než na kartu jsem to nezkoušel. 8310ka má už takhle málo paměti.

Tak jsem to zkusil nainstalovat do vnitřní paměti, ale QIP se chová stejně jako na kartě.
QIP PDA 2120 na HTC P4350 Herald WM6 a QIP Infium 9030 RC4 na WinXP.
goodji
Nováček
 
Příspěvky: 10
Registrován: úte 1. červenec 2008 17:13
Bydliště: Hořice

Re: QIP PDA Windows 2031

Nový příspěvekod Rypi » stř 13. srpen 2008 8:22

goodji: Je to prý chyba WM5. V dalších verzích to sad bude opraveno

Veena: To je divné, opravdu :) QIP na kartě by vadit neměl. Sám ho mám taky na kartě...
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP PDA Windows 2031

Nový příspěvekod PaJa13 » sob 16. srpen 2008 7:17

Ahoj, absence funkce "autoconnect" je dost otravna, ale da se s tim zit, ovsem problem je kdyz bezi Activesync a spustim Qip, vzdy se objevi pri prihlasovani hlaska "internet coneection error 3". Kdyz sestrelim Activesync je to ok (nebo staci odpojit a pripojit datovy spojeni. :-(
PaJa13
 

PředchozíDalší

Zpět na Windows

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron