QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

QIP PDA Windows 2031

QIP PDA Windows 2031

Nový příspěvekod Rypi » čtv 24. červenec 2008 16:21

QIP PDA Build 2031 pro Windows Mobile 5, 6 (O verzi)
Stáhnout verzi pro: PocketPC | SmartPhone


  • Pro PPC i SmartPhone
  • Podpora QVGA i VGA
  • podpora Unicode
  • před instalací je potřeba odinstalovat QIP PDA 1xxx
  • Obrázek Moje čeština je součástí oficiálního instalačního balíčku – připomínky a chyby hlaste ZDE

Seznam změn:
Obrázek Vyhledávání kontaktů
Obrázek Úprava jabber detailů
Obrázek Možnost povolit zprávy pouze od uživatelů v seznamu kontaktů
Obrázek Kontrola doručení zprávy
Obrázek Vzbuzení zařízení při příchodu zprávy
Obrázek Indikace nových zpráv pomocí LED
Obrázek Nastavení hlasitosti zvuků
Obrázek Nastavení vlastního jména v okně konverzace
Obrázek Možnost úsporného zobrazení smajlíků při výběru
Obrázek Předem definované odpovědi
Obrázek Scrollování zpráv pomocí tlačítek hlasitosti
Obrázek Oddělené nastavení okna konverzace
Obrázek Rychlá změna stylu zobrazení seznamu kontaktů

Obrázek Problémy se speciálními znaky v jabber protokolu
Obrázek Problémy se zobrazením velkých smajlíků
Obrázek Problémy s připojením k síti
Obrázek Problémy s neuložením nastavení
Obrázek Pohyb na seznamu kontaktů

Verze pro SmartPhone:
Obrázek Calling the contextual menu of communications side button "Record"
Obrázek The allocation in the history text messages through the carriage and buttons "*"
Obrázek Withdrawal of dialogues with the help button "Back"
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP PDA Windows 2030

Nový příspěvekod Misha kulicka » čtv 24. červenec 2008 19:33

Paráda, už funguje probuzení zařízení z režimu spánku. Pořád mám ale problém s tím, že po probuzení přestanou jít v QIPovi zvuky. A to do té doby, než pustím nějaký zvuk sám, MP3, příchozí volání, SMS...
Misha kulicka
Nováček
 
Příspěvky: 12
Registrován: čtv 3. červenec 2008 12:48

Re: QIP PDA Windows 2030

Nový příspěvekod pka » pát 25. červenec 2008 12:49

Nefunguje mi odkaz na stažení verze pro Pocket PC
pka
 

Re: QIP PDA Windows 2030

Nový příspěvekod Black_Fox » pát 25. červenec 2008 13:05

Vyšel nový build, přepiš si 2030 na 2031.
Jsem Black_Fox a už na fórum skoro nechodím... Autor skinu Back to QIP 2005 pro Infium a QIP 2010
Obrázek
RESPEKTUJ PRAVIDLA FÓRA
Uživatelský avatar
Black_Fox
VIP Černý Lišák
 
Příspěvky: 2412
Registrován: úte 1. květen 2007 9:11

Re: QIP PDA Windows 2031

Nový příspěvekod Rypi » pát 25. červenec 2008 14:06

Odkazy opraveny.. Kdo ví co s tím Alex zase dělal :)
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP PDA Windows 2031

Nový příspěvekod OndraK » sob 26. červenec 2008 11:54

Ahoj, tak jsem si nainstaloval novou verzi (pred tim jsem mel 1010) a nemuzu prijit na to jak se dostat online ?? nejde mi nijak vybrat ikonka offline. Mam smartphone HTC. Diky za radu Ondra
OndraK
 

Re: QIP PDA Windows 2031

Nový příspěvekod Rypi » sob 26. červenec 2008 12:21

Máš verzi pro smartphony (bez dotykového displeje)? Přidal jsi v nastavení ICQ/jabber účet?
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP PDA Windows 2031

Nový příspěvekod OndraK » sob 26. červenec 2008 12:32

Rypi píše:Máš verzi pro smartphony (bez dotykového displeje)? Přidal jsi v nastavení ICQ/jabber účet?

Jasne, ze mam.. Ucet mam taky. Vidim na display ikonku offline a nevim jak se na ni dostat. Kdyz pouziju nejakej emulator stylusu, treba fakecursor a najedu na ni a kliknu tak se mi pripoji. Ale jak se na to dostat z klavesnice na to sem vazne neprisel.. Jit to musi ????

Ondra
OndraK
 

Re: QIP PDA Windows 2031

Nový příspěvekod Rypi » sob 26. červenec 2008 12:55

Tak jsem dostal informaci z Ruska, že je potřeba stisknout číslo. Takže například jedničku :)
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP PDA Windows 2031

Nový příspěvekod goodji » ned 27. červenec 2008 8:53

Nainstaloval jsem QIP PDA 2031 na čerstvě přeinstalovaný I-mate SP5 (QTEK 8310). Ale z nějakého důvodu mi nefunguje čeština. QIP se zobrazuje jen anglicky (i když v preferencích nastavím češtinu). To by mi tolik nevadilo, ale místo popisků funkčních tlačítek mám jen tři otazníky.
Přílohy
Screen01.jpg
Screen01.jpg (28.65 KiB) Zobrazeno 18004 krát
QIP PDA 2120 na HTC P4350 Herald WM6 a QIP Infium 9030 RC4 na WinXP.
goodji
Nováček
 
Příspěvky: 10
Registrován: úte 1. červenec 2008 17:13
Bydliště: Hořice

Re: QIP PDA Windows 2031

Nový příspěvekod Rypi » ned 27. červenec 2008 10:02

Ty otazníky to dělá i u angličtiny a ruštiny?
Předám bug do ruska :), Ještě můžeš zkusit nainstalovat QIP do vnitřní paměti, HTC kaiser s WM6.1 Má sice jiné problémy, ale taky nefunguje, když je na kartě
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP PDA Windows 2031

Nový příspěvekod goodji » pon 28. červenec 2008 2:00

Ono to na jiný jazyk ani nejde přepnout. Když nastavím jiný jazyk a potvrdím to, tak skočí zpět na angličtinu. Nainstalovat jinam než na kartu jsem to nezkoušel. 8310ka má už takhle málo paměti.
QIP PDA 2120 na HTC P4350 Herald WM6 a QIP Infium 9030 RC4 na WinXP.
goodji
Nováček
 
Příspěvky: 10
Registrován: úte 1. červenec 2008 17:13
Bydliště: Hořice

QIP PDA Windows 2031 Smartphone

Nový příspěvekod Zeegg » pon 28. červenec 2008 10:59

chtěl bych se optat, mam nainstalovaný QIP pro smartphone 2031 na HTC S710 a jako pozadí mam černou barvu a nevím jak to změnit na bílou. Ta černá je nešťastná, celkem nic nevidím až na modré kontakty. Sem tam se něco objeví na bílém pozadí ale většina je černá. :(

Z.
Zeegg
Nováček
 
Příspěvky: 4
Registrován: pon 28. červenec 2008 10:55

Re: QIP PDA Windows 2031

Nový příspěvekod Rypi » pon 28. červenec 2008 11:15

pozadí by nemělo být černé? zkus to nainstalovat do telefonu, jestli se nejedná o bug jako u kaisera s WM 6.1
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP PDA Windows 2031

Nový příspěvekod Zeegg » pon 28. červenec 2008 11:28

Už jsem poučený z předchozí verze, že z karty mi QIP nechodil správně. Mám to v installnuté v zařízení. Ale neodinstalloval jsem předchozí verzi, takže jsem to teď smazal všechno a dávám to tam znovu a... A je to O.K. Aha. Takže pozor, je nutné odinstallovat vše co zbylo z předchozí verze - i historii, nastavení, atd...!
jinak perfekt - nový QIP je o hodně lepší :perfect:
Zeegg
Nováček
 
Příspěvky: 4
Registrován: pon 28. červenec 2008 10:55

Re: QIP PDA Windows 2031

Nový příspěvekod Zeegg » stř 30. červenec 2008 4:22

Tak pozor, ta cerna v pozadi nejak bude souviset s tim, ze pouzivam Facade (1.31) pro nastaveni Homescreenu. Ani restart telefonu to neodstrani. Jen znovu vygenerovani homescreenu pri provedeni nejake zmeny. Pak je QIP zase O.K.
Zeegg
Nováček
 
Příspěvky: 4
Registrován: pon 28. červenec 2008 10:55

Re: QIP PDA Windows 2031

Nový příspěvekod goodji » stř 30. červenec 2008 4:30

Zkus si nainstalovat novější verzi Facade. Ke stažení je verze 1.41.
QIP PDA 2120 na HTC P4350 Herald WM6 a QIP Infium 9030 RC4 na WinXP.
goodji
Nováček
 
Příspěvky: 10
Registrován: úte 1. červenec 2008 17:13
Bydliště: Hořice

Nastavení a čeština

Nový příspěvekod pavel.0606 » stř 30. červenec 2008 14:15

Na Samsungu i600 (Black Jack) s WM5: Dva problémy - v celém submenu nastavení (preferences) jsou popisy funkčních tačítek popsány třemi otazníky (???). Nelze nastavit češtinu, vše se vrací na angličtinu. Tyto problémy jsou naprosto stejné při instalaci do paměti i na kartu. Jako drobnost na závěr některé položky v dolní části záložek se nezobrazují (zobrazení nescroluje).
Naposledy upravil pavel.0606 dne stř 30. červenec 2008 18:22, celkově upraveno 1
pavel.0606
Nováček
 
Příspěvky: 15
Registrován: stř 30. červenec 2008 14:04

Re: QIP PDA Windows 2031

Nový příspěvekod Rypi » stř 30. červenec 2008 16:52

divné, stejný problém jako má goodji. Od Alexe jsme se toho o tý chybě moc nedozvěděl :( zkusím mu ještě napsat.
Ale mě ta verze pro SP na PPC funguje bezproblémů :)
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

To Rypi

Nový příspěvekod pavel.0606 » stř 30. červenec 2008 17:24

Rypi píše:divné, stejný problém jako má goodji. Od Alexe jsme se toho o tý chybě moc nedozvěděl :( zkusím mu ještě napsat.
Ale mě ta verze pro SP na PPC funguje bezproblémů :)


Sice si myslím, že SP verze by měla chodit především na SP, mám však trošku času a tak jsem zaexperimentoval: přímá editace souboru settings.qip k cíli nevedla - program tvrdě trvá na angličtině, působilo to na mě dojmem že vůbec nepracuje s jazykovými knihovnami. Nejde čeština, nejde ruština. I zkusil jsem přejmenovat knihovny a zase nic, vše v angličtině, jediná změna se udála v zabrazení pro nastavení jazyka, kde se objevily názvy přejmenovaných knihoven. A co teď?
Naposledy upravil pavel.0606 dne stř 30. červenec 2008 18:21, celkově upraveno 1
pavel.0606
Nováček
 
Příspěvky: 15
Registrován: stř 30. červenec 2008 14:04

Další

Zpět na Windows

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron