QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

QIP Infium 9012 RC3

Re: QIP Infium RC3 (9012)

Nový příspěvekod GasThan » pát 1. srpen 2008 19:42

Nicoho sa nebojte ak bude final verzia Infia alebo ked INF potvrdi ze uz skiny sa nebudu dalej vyvijat tak vsetky skiny ktore som robil prerobim aby isli v plnej krase ale momentalne je to zbytocne za kazdym prerabat ;)
Obrázek
Uživatelský avatar
GasThan
VIP
 
Příspěvky: 1290
Registrován: pon 21. květen 2007 14:22
Bydliště: SLOVAKIA

Re: QIP Infium RC3 (9012)

Nový příspěvekod wavevlna---- » pát 1. srpen 2008 21:11

-polovica custom status ikoniek stale nefunguje (blizenci, zZzz.. ... ...)
-popis ku ikonkam sa zobrazi v názve okna ale v texe konverzácie nie.. (ked to pisem v qipe a citam v icq6)
-veci ktore boli v starom qipe, ako zobrazenie pozerania stavu, popis ku základným statusom, boli v infiu definitivne odstránené..
-kedže už sú na svete RC-čka,je zbytočné dúfať v opravu alebo doplnenie... asi je na čase hladať niečo lepšie :(
wavevlna----
 

Re: QIP Infium RC3 (9012)

Nový příspěvekod GasThan » pát 1. srpen 2008 21:27

no bol som zas donuteni nainstalovat ICQ6 kvoli tomu co si pisal no ale mne tie xstatusi vsetky zobrazuje na ICQ6 napis presne konkretne ktore ti to nezobrazuje lebo som si neni na 100% isty ci som skusal tie spravne ;)
EDIT: no tak som si preklikal vsetky xstatusi a nejdu mi tieto
Obrázek
ps: heh toto je moj 1000ci prispevok :) len tak zo srandy :)
Obrázek
Uživatelský avatar
GasThan
VIP
 
Příspěvky: 1290
Registrován: pon 21. květen 2007 14:22
Bydliště: SLOVAKIA

Re: QIP Infium RC3 (9012)

Nový příspěvekod wavevlna..... » pát 1. srpen 2008 22:08

okej takze som si to prekukol... vsetky co tebe nejdu icq6 pravdepodobne ani nepodporuje.. teke tie vylucme.. ale lepsie si to preklikaj a zistis ze nejdu ani ti blizenci.. alebo ja zistim ze mam uz dlhu dobu nieco s qipom :D

a ak naozaj nejdu tak je to dost smiesne aby takato chyba bola az po RC verziu.. savim sa o kylo ze aj vo finalnej to nebude opravene
wavevlna.....
 

Re: QIP Infium RC3 (9012)

Nový příspěvekod Black_Fox » pát 1. srpen 2008 22:30

wavevlna---- píše:-polovica custom status ikoniek stale nefunguje (blizenci, zZzz.. ... ...)
-popis ku ikonkam sa zobrazi v názve okna ale v texe konverzácie nie.. (ked to pisem v qipe a citam v icq6)

Chyba ICQ 6, jelikož pro ICQ 5.1 nebo Mirandu to funguje dobře. A chyby cizích se opravují blbě...

wavevlna---- píše:-veci ktore boli v starom qipe, ako zobrazenie pozerania stavu, popis ku základným statusom, boli v infiu definitivne odstránené..

Prohlédnout popisek stavu od buildu 9011 (nebo už 9010?) opět můžeš, nastavování popisků statusů jako N/A nebo away holt opravdu nebude v dohledné době možné.
Jsem Black_Fox a už na fórum skoro nechodím... Autor skinu Back to QIP 2005 pro Infium a QIP 2010
Obrázek
RESPEKTUJ PRAVIDLA FÓRA
Uživatelský avatar
Black_Fox
VIP Černý Lišák
 
Příspěvky: 2412
Registrován: úte 1. květen 2007 9:11

Re: QIP Infium RC3 (9012)

Nový příspěvekod GasThan » pát 1. srpen 2008 23:36

ty blizenci je vlastne toto --> Obrázek ak ano tak to mi ide v pohode ....ale co sa tyka tych ostatnych ktore jedu a ktorych ako ste mali moznos vydet na obrazku je dost tak to je uz vaznejsia chyba aby tolko ikoniek neslo ....a chyba nebude v ICQ6 lebo na QIP 2005 ked si to dam tak na ICQ6 to normal zobrazuje takze pravdepodobne bude chyba v infiu %)

EDIT: ospravedlnujem sa ale akosi som si to ani neuvedomil tak nejde to nakoniec ani s tym qip 2005 tam dokonca tych ikoniek nezobrazuje viacej takze chyba je teda vravdepodobne v ICQ6 ale nejake to riesenie sa vzdy najde nejak to musi ist lebo na infium idu niektore ktore nejdu na QIP 2005 takze nejak sa to asi da
Obrázek
Uživatelský avatar
GasThan
VIP
 
Příspěvky: 1290
Registrován: pon 21. květen 2007 14:22
Bydliště: SLOVAKIA

Re: QIP Infium RC3 (9012)

Nový příspěvekod wavevlna.... » sob 2. srpen 2008 7:59

zaujimave, napiste este niekto.. mne v inom threade (na starsi qipinf) odpisali ze sa im to tiez nezobrazuje. a ano jedna sa o tych blizencov...
a dalej sa trochu motame v tych popisoch statusov... ja som mal nz mysli: ked napisem nieco do customstatusu tak sa to zobrazi druhemu na icq len v hlavicke a nie aj v okne (takze iba kratky text a samozrejme ziadny link)

ja nepouzivam ine protokoly(zatial..) a ked pride plugin na msn tak tiez to bude zakladna textova konverzacia takze to tiez nepouzijem... a preto si myslim ze qip05 bol natom funkcne lepsie ako inf... aj ked inf ma dost zlepsovakov (vobec nechapem takej strategii ze tie najlepsie veci sa proste v novej verzii nezachovaju.. :fuj: )
wavevlna....
 

Re: QIP Infium RC3 (9012)

Nový příspěvekod Rypi » sob 2. srpen 2008 8:29

To že se to napíše pouze nahoře je vlastnost ICQ6 ne? Ale to by mi bylo celkem jedno. ICQ6 je vir a normální lidí ho dobrovolně snad ani používat nemohou...
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP Infium RC3 (9012)

Nový příspěvekod sylarJJ » sob 2. srpen 2008 10:02

jj,mas recht, uz jsem si dal default skin, jen jsem zmenil barvu kontaktu na cernou,at jsou lip bidet,ale ted je to hezci 8)
sylarJJ
 

Re: QIP Infium RC3 (9012)

Nový příspěvekod GasThan » sob 2. srpen 2008 10:42

mne by uz kludne stacilo kebyze Infium zostane tak jak je a len uz opravia tu chuby z necitatelnostou informacii o kontakte ako som ukazoval na obrazku potom este kebyze nejak poriesia tie ikonky xstatusov a nakoniec to by uz bola ceresnicka na dorte kebyze spojazdnia posielanie suborov na ICQ6 ;)
Obrázek
Uživatelský avatar
GasThan
VIP
 
Příspěvky: 1290
Registrován: pon 21. květen 2007 14:22
Bydliště: SLOVAKIA

Re: QIP Infium RC3 (9012)

Nový příspěvekod Black_Fox » sob 2. srpen 2008 10:56

wavevlna.... píše:ked napisem nieco do customstatusu tak sa to zobrazi druhemu na icq len v hlavicke a nie aj v okne (takze iba kratky text a samozrejme ziadny link)
Když bylo ICQ 6 poměrně nové, tak jsem si ho pro výzkumné účely nainstaloval, taky ho měl spolubydla na kolejích a nikdy jsem neviděl ani u něj ani u mne popisek statusu jinde než v záhlaví okna, takže jedině že by to za ty dva měsíce změnili :)
Jsem Black_Fox a už na fórum skoro nechodím... Autor skinu Back to QIP 2005 pro Infium a QIP 2010
Obrázek
RESPEKTUJ PRAVIDLA FÓRA
Uživatelský avatar
Black_Fox
VIP Černý Lišák
 
Příspěvky: 2412
Registrován: úte 1. květen 2007 9:11

Re: QIP Infium RC3 (9012)

Nový příspěvekod Dave007 » sob 2. srpen 2008 11:24

doufam, ze se nekde objevi "who is reading my message" plugin .. ten mi chybi hodne :(
Dave007
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 92
Registrován: pon 30. červenec 2007 19:43

Re: QIP Infium RC3 (9012)

Nový příspěvekod sylar » sob 2. srpen 2008 13:44

Myslite ze nekdy pujdou posilat soubory na ICQ 6??Driv mi to tolik nevadilo, sestku mel malokdo,ale ted jak zrusili 5.1 tak pres polovinu mych kontaktu ma ICQ 6....je to docela zasadni chyba,ale netvrdim ze qipu
sylar
 

Re: QIP Infium RC3 (9012)

Nový příspěvekod Bari » sob 2. srpen 2008 14:58

Chudáci, co používají stále ICQ6. Větší sračku jsem už dlouho neviděl. BTW na ICQ6 mi to jde jak s kým. Možná je to podle veřejné/neveřejné IP.
Obrázek
Obrázek
Bari
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 1476
Registrován: pát 28. září 2007 12:03

Re: QIP Infium RC3 (9012)

Nový příspěvekod GasThan » sob 2. srpen 2008 21:12

no momentalne to posielanie na ICQ6 riesim uploadom suboru na nejaky free server a potom ho od tial zmazem .....ale primat subory z ICQ6 mi ide bez problemov
Obrázek
Uživatelský avatar
GasThan
VIP
 
Příspěvky: 1290
Registrován: pon 21. květen 2007 14:22
Bydliště: SLOVAKIA

Re: QIP Infium RC3 (9012)

Nový příspěvekod 3Run » sob 2. srpen 2008 21:14

GasThan píše:no momentalne to posielanie na ICQ6 riesim uploadom suboru na nejaky free server a potom ho od tial zmazem .....ale primat subory z ICQ6 mi ide bez problemov

nj jenže takto to posielat je napč.. robim to tiež ale priamo je priamo... menej prace
Uživatelský avatar
3Run
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 67
Registrován: sob 2. srpen 2008 17:00
Bydliště: Czech

Re: QIP Infium RC3 (9012)

Nový příspěvekod Bari » sob 2. srpen 2008 21:16

Zrovna dneska jsem si posílal s kámošem soubory tam i zpět a v pohodě. On má ICQ 6 a já QIP Infium 9012 a bez jedinýho problému to šlo obouma směrama. Ale u někoho mi to taky nechodí... :( Řeším to přes mail.
Obrázek
Obrázek
Bari
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 1476
Registrován: pát 28. září 2007 12:03

Re: QIP Infium RC3 (9012)

Nový příspěvekod Rypi » sob 2. srpen 2008 21:32

soubory přes ICQ jdou hrozně pomalu :-D opravdu je lepší na soubory o velikosti 1MB použít nejaký upload server :)
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP Infium RC3 (9012)

Nový příspěvekod ultras » ned 3. srpen 2008 0:21

Práve som si všimol že v 9012 zmenili away ikonku opäť na bielu. To len tak pre oživenie diskusie 8)
ultras
 

Re: QIP Infium RC3 (9012)

Nový příspěvekod Rypi » ned 3. srpen 2008 5:53

Mám sjin z 9011, takže mám away žlutou :-D
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

PředchozíDalší

Zpět na Download

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků

cron