QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

QIP Infium 9012 RC3

Re: QIP Infium RC3 (9012)

Nový příspěvekod Bari » ned 3. srpen 2008 12:15

No oni zase malinko upravili detekci a rozpoznávání těch ikon. Protože u metakontaktu pokud ho mám away tak na skinu z 9011 mám žlutej lísteček, když ale použiju originální QIP skin, mám ho bílej :)
Obrázek
Obrázek
Bari
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 1476
Registrován: pát 28. září 2007 12:03

Re: QIP Infium RC3 (9012)

Nový příspěvekod Gynekolog » ned 3. srpen 2008 15:54

žlutý to bylo lepší :juch:
Uživatelský avatar
Gynekolog
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 84
Registrován: sob 2. srpen 2008 13:35

Re: QIP Infium RC3 (9012)

Nový příspěvekod Návštěvník » ned 3. srpen 2008 16:22

Black_Fox píše:Když bylo ICQ 6 poměrně nové, tak jsem si ho pro výzkumné účely nainstaloval, taky ho měl spolubydla na kolejích a nikdy jsem neviděl ani u něj ani u mne popisek statusu jinde než v záhlaví okna, takže jedině že by to za ty dva měsíce změnili :)


tak asi to zmenili, pretože ja ked zapnem icq6 tak sa mi popis zobrazi aj v kontaktliste pod nickom, aj záhlavý okna a aj v texte konverzácie...
ale jedno je tusim x status druhe je popis co sa pise v hlavnom okne icq6 a to tretie je jedno s tych dvoch... no nic asi by som chcel vela od freewaru
Návštěvník
 

Re: QIP Infium RC3 (9012)

Nový příspěvekod sylar » pon 4. srpen 2008 7:59

Kdyby byl QIP placenej, myslim ze by za chvili zkrachovali, protoze by to v tuto chvili koupil malokdo...ovsem kdyby nemel ty nedostatky co ma ted, byl jeste o dost lepsi,s koupi bych nevahal...

//edit Black_Fox: odstraněna citace předchozího příspěvku
sylar
 

Re: QIP Infium RC3 (9012)

Nový příspěvekod Rypi » pon 4. srpen 2008 9:16

Nedostatky? Ještě lepší? Tak skvělých programů jako je QIP jsem viděl jen málo :)
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP Infium 9012 RC3

Nový příspěvekod GasThan » pon 4. srpen 2008 15:13

no ak mi nebude vyhovovat v buducnosti Infium tak sa stale mozem vratit ku QIP 2005 .... ale dufam ze to infium uz nepobabru nejakymi blbostami uz to aj tak dost pobabrali tym ze musim mat ten qip jabber
Obrázek
Uživatelský avatar
GasThan
VIP
 
Příspěvky: 1290
Registrován: pon 21. květen 2007 14:22
Bydliště: SLOVAKIA

Re: QIP Infium 9012 RC3

Nový příspěvekod keyboo » pon 4. srpen 2008 17:30

Tohle pobabrání je relativní. Třeba je to od Infa krok správným směrem,ale třeba se budou muset udělat ještě 2 nebo 4 aby byl vidět ten kus cesty správným směrem.
Fyzika je jako sex, může přinést praktické výsledky, ale to není důvod, proč to děláme. - Richard Feynman
Uživatelský avatar
keyboo
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 1487
Registrován: úte 24. duben 2007 15:40

Re: QIP Infium 9012 RC3

Nový příspěvekod sylar » pon 4. srpen 2008 18:08

To Rypi: Tak to si asi videl hodne malo programu...nedostaky myslim treba ze my nejde u zadne verze qipu nacist status zprava,stejne tak u Mirandy...dale zminovane posilani souboru na ICQ 6...dale me treba stve, ze lze do detailu nahrat obrazek o maximalni velikosti 7kB coz je fakt malo...ale to je relativni...dale mi obcas u nekterych lidi blbne diakritika (misto hacku a carek mam klikyhaky)...proste k dokonalosti to ma jeste daleko,ale stale je to stokrat lepsi nez ICQ...
sylar
 

Re: QIP Infium 9012 RC3

Nový příspěvekod henry1 » pon 4. srpen 2008 21:30

...tak tady čtu ty příspěvky co sem píšeš Mr.Sylar a nechápu proč to Infium teda jedeš? :tuk: Však se vrať k tomu co jsi smažil doposud :perfect:
Uživatelský avatar
henry1
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 126
Registrován: pon 24. březen 2008 21:49

Re: QIP Infium 9012 RC3

Nový příspěvekod Rypi » pon 4. srpen 2008 21:52

Klikiháky jsou v nové verzi už opraveny
velikost obrázku bude spíš omezená protokolem ne?
Mě status zprávy fungujou :)
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP Infium 9012 RC3

Nový příspěvekod sylar » úte 5. srpen 2008 6:20

Henry, za prvy me nemusis oslovovat mistr,diky...za druhy kdyby si to cetl poradne, zjistil bys, ze jsem rekl, ze je to stale lepsi nze ICQ 6...nerekl jsem, ze s QIPem nejsem spokojenej, je to nejlepsi IM,vsem ho doporucuju...nesmis be brat za slovo
sylar
 

Re: QIP Infium 9012 RC3

Nový příspěvekod henry1 » úte 5. srpen 2008 8:33

:juch: tak to už je lepší co zde píšeš,ano je to nej klient IM a drobné nedostatky se dají přehlédnout jelikož ušel kus cesty. :) :handsup:
Uživatelský avatar
henry1
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 126
Registrován: pon 24. březen 2008 21:49

Re: QIP Infium 9012 RC3

Nový příspěvekod franta » úte 5. srpen 2008 15:09

stale se neprehrava zvuk "oznameni pripojeni kontaktu" + v CL mi chybi animace sipek, kdyz se nekdo pripoji ,,, mozna pro nekoho nepodstatne, ale zvyk je zvyk !!! :p
franta
 

Re: QIP Infium 9012 RC3

Nový příspěvekod Bari » úte 5. srpen 2008 19:31

Zvuk oznámení připojení kontaktu na QIP Infium je ;) Události - Oznamování stavu a tam - Přihlásí se a zvuk si můžeš nastavit v nastavení zvuků - Oznámení připojení kontaktu.
Obrázek
Obrázek
Bari
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 1476
Registrován: pát 28. září 2007 12:03

Re: QIP Infium 9012 RC3

Nový příspěvekod Rypi » úte 5. srpen 2008 22:12

Jak ale udělat, aby to zatukalo a nevyskočilo oknéko a nově připojený kontakt se pouze zvýraznil v CL :)
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP Infium 9012 RC3

Nový příspěvekod GasThan » úte 5. srpen 2008 22:37

no tak to by aj mna zaujimalo :(
Obrázek
Uživatelský avatar
GasThan
VIP
 
Příspěvky: 1290
Registrován: pon 21. květen 2007 14:22
Bydliště: SLOVAKIA

Re: QIP Infium 9012 RC3

Nový příspěvekod Bari » úte 5. srpen 2008 22:45

No tak taková možnost v Infiu zatím není. Může to zobrazit okno a zaťukat u všech kontaktů, může to zobrazit okno bez zaťukání u všech kontaktů, může to zobrazit okno a zaťukat u vybraných kontaktů, může to zobrazit okno bez zaťukání u vybraných kontaktů a pak poslední možnost - kombinace zobrazení okna u všech a zaťukání pouze u vybraných. Zatím jiná možnost není, pouze těchto pět.
Obrázek
Obrázek
Bari
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 1476
Registrován: pát 28. září 2007 12:03

Re: QIP Infium 9012 RC3

Nový příspěvekod devil@seznam.cz » stř 6. srpen 2008 10:18

nemate nikdo cestinu na qip Infium 9012 rc3? pls poslete mi ji na muj mail devil@seznam.cz díky díky dík

/edit GasThan: Dva krat ten isty post (jeden odstraneny)
devil@seznam.cz
 

Re: QIP Infium 9012 RC3

Nový příspěvekod Bari » stř 6. srpen 2008 10:32

1. češtinu spolehlivě najdeš v sekci čeština, tak nevím, proč se na to ptáš ;) - viewtopic.php?t=1556
2. už vůbec nevím, proč zakladáš na to dva topiky %) :tuk:
Obrázek
Obrázek
Bari
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 1476
Registrován: pát 28. září 2007 12:03

Re: QIP Infium 9012 RC3

Nový příspěvekod GasThan » pon 11. srpen 2008 19:48

dalsiu verziu kedy mozme asi tak ocakavat ? ;) vie niekto ? :)
Obrázek
Uživatelský avatar
GasThan
VIP
 
Příspěvky: 1290
Registrován: pon 21. květen 2007 14:22
Bydliště: SLOVAKIA

PředchozíDalší

Zpět na Download

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron