QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

Cli2005 - Zobrazení ikonek klientů

Cli2005 - Zobrazení ikonek klientů

Nový příspěvekod sutrus » ned 25. květen 2008 13:12

Dnes jsem narazil na novou verzi QIP 2005 buld 8060 - 23.05.2008

Změna se týká zobrazení ikon a detekování klientů stejně jako u verze QIP Infium 9008.

Stáhněte si aktualizovaný QIP 2005. Stáhněte si plugin [http://ourphone.ru/forum/attachment.php?s=cc4d2ab2f503a09ed7dd87417e1eb774&attachmentid=13182&d=1211820068]Cli2005.rar[/url].
Plugin rozbalíte do adresaře \QIP 2005\Plugins\ ( v adresáři Clients jsou zmiňované ikony klientů )
Poslední co musíte udělat je upravení zástupce přidáním parametru. Na zástupce kliknete pravým tlačítkem a vyberete vlastnosti.
V položce "Cíl" změníte původní C:\QIP_test\qip.exe na C:\QIP_test\qip.exe /clipics
Pak už můžete využívat nové obrázky a měnit je za vlastní.

Popripadne cely pack http://uloz.to/701028/QIP_2005_Clients_MegaPack_7.5.exe ( od vencisaa )

Kompletní navod zde: viewtopic.php?f=89&t=2357&st=0&sk=t&sd=a&start=20#p23949

edit 28.8.08: zmena odkazu na megapack a navod
Naposledy upravil sutrus dne čtv 28. srpen 2008 13:20, celkově upraveno 2
sutrus
Hardware je vše co se nedá ukrást po síťi.
Počítač vám ušetří spoustu práce, kterou byste bez něj vůbec neměli.
Uživatelský avatar
sutrus
CZlokátor
 
Příspěvky: 1286
Registrován: pon 6. listopad 2006 20:59

Re: QIP 2005 build 8060

Nový příspěvekod Skara » úte 17. červen 2008 18:04

Zdravím..
Nejprve děkuji sutrusovi za jeho návod ohledně grafického zoobrazování klientů..
Ale.. Mám problém se zoobrazením Mirandy..
Zkrátka kdo používá Mirandu ať straší 0.7.X , nebo novější 0.8.0, tak se její ikona nezobrazí..

Používám QIP 2005 (8060) ze sutrusova příspěvku, (ale zkoušel jsem i zdejší kompletní pack) a Vindows Vista Home Premium 32-bit..
Setkal se s tím někdo, bo zná dokonce někdo řešení??
Skara
 

Re: QIP 2005 build 8060

Nový příspěvekod sutrus » úte 17. červen 2008 22:36

QIP Infium a QIP 2005 jsou v zobrazovani ikon stejne. Pouzi toto viewtopic.php?t=2123
sutrus
Hardware je vše co se nedá ukrást po síťi.
Počítač vám ušetří spoustu práce, kterou byste bez něj vůbec neměli.
Uživatelský avatar
sutrus
CZlokátor
 
Příspěvky: 1286
Registrován: pon 6. listopad 2006 20:59

Re: QIP 2005 build 8060

Nový příspěvekod Blaze » ned 22. červen 2008 22:06

Zdravím,
nemohl by někdo prosím celý archiv s pluginem upnout někam jinam?
Při stažení mi to hlásí poškozený archiv. :(
Uživatelský avatar
Blaze
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 38
Registrován: ned 26. srpen 2007 23:10

Re: QIP 2005 build 8060

Nový příspěvekod Xeelee » ned 22. červen 2008 22:11

Sosej z hlavní stránky fóra pack s češtinou.
Chceš se na něco zeptat? podívej se jestli se to tu už neřešilo.
Cituj pouze části komentářů na které chceš reagovat.
Člen Pirátské strany
Uživatelský avatar
Xeelee
Šedá eminence qipim.cz
 
Příspěvky: 3947
Registrován: čtv 31. srpen 2006 16:17

Re: QIP 2005 build 8060

Nový příspěvekod Blaze » pon 23. červen 2008 13:53

Tak jsem tak učinil, ale stejně mě to pořád nejde.
Přitom mám vypsané v Cíl: ---> "C:\Program Files\QIP\qip.exe" / clipics <----

Ještě jsem se díval na ruské forum odkud se dá stáhnout ten plugin a
tam jsem si přečetl kostrbatý překlad z ruštiny jak INF radí někomu na foru:
".....musí být clients.dll, docking.dll složky a klienty." ve složce Plugins mám akorát docking.dll a adresář Clients.

Nechybí mi ta knihovna clients.dll?
Uživatelský avatar
Blaze
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 38
Registrován: ned 26. srpen 2007 23:10

Re: QIP 2005 build 8060

Nový příspěvekod Black_Fox » pon 23. červen 2008 14:37

zkus místo "/ clipics" vynechat mezeru na "/clipics".
Jsem Black_Fox a už na fórum skoro nechodím... Autor skinu Back to QIP 2005 pro Infium a QIP 2010
Obrázek
RESPEKTUJ PRAVIDLA FÓRA
Uživatelský avatar
Black_Fox
VIP Černý Lišák
 
Příspěvky: 2412
Registrován: úte 1. květen 2007 9:11

Re: QIP 2005 build 8060

Nový příspěvekod Blaze » pon 23. červen 2008 15:00

Stále se mi ikonky klientů neobjevují. :'(
Nemá ještě někdo nějaký nápad?
Popř. jestli by někdo nemohl vypsat co všechno v té složce Plugins musí být,
protože mám pocit, že mi tam prostě chybí ta knihovna clients.dll (když se o ní INF zmiňuje a já ji tam nikde nemám).

Dík za ochotu.
Uživatelský avatar
Blaze
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 38
Registrován: ned 26. srpen 2007 23:10

Re: QIP 2005 build 8060

Nový příspěvekod Martin J. - Cetelon » čtv 3. červenec 2008 14:38

Ke stazeni jsou ikonky napriklad i zde...
http://ourphone.ru/forum/attachment.php ... 1211820068

Jinak ja jsem si je stahl, ale proste nejde mi nastavit ten parametr v tom odkaze...

Obrázek

.
:ff:Obrázek
Win XP Pro SP3, Win 10, QIP 2012 9380, ESET Smart Security 8.0.304.1, Mozilla Firefox 43.0, Mozilla Thunderbird 2.0.0.24
Uživatelský avatar
Martin J. - Cetelon
Moderátor
 
Příspěvky: 1878
Registrován: ned 3. září 2006 13:55
Bydliště: www.zaparkorun.eu

Re: QIP 2005 build 8060

Nový příspěvekod vencisaa » čtv 10. červenec 2008 22:33

Takže aby fungovalo zobrazování ikonek klientů vedle jmen, tak (jak už tu bylo řečeno) v kořenovém adresáři QIPu konkrétně v adresáři Plugins musí být rozbalen soubor clients.dll a adresář Clients který bude obsahovat příslušné obrázky klientů (tj. např: cli_icq_2go.png, cli_icq_50.png atd) a k tomu ještě soubor clints.cfg.
Nyní k aktivaci tohoto speciálního rozšíření je potřeba spouštět qip.exe s parametrem /clipics. Neboli to znamená že vytvoříme (popřípadě můžeme upravit již existujícího) zástupce qip.exe a to následujícím spůsobem:
ve vlastnostech onoho zástupce qip.exe přesně v záložce Zástupce, tak v kolonce cíl napíšeme toto:
"C:\Program Files\QIP\qip.exe" /clipics
//samozřejmě cesta ke qipu se může lišit, ale poslední část tj. \QIP\qip.exe" /clipics - musí zůstat v tomto tvaru, jinak vám to nepůjde spustit.
vencisaa
Moderátor
 
Příspěvky: 265
Registrován: úte 26. únor 2008 9:20

Re: QIP 2005 build 8060

Nový příspěvekod Martin J. - Cetelon » pát 11. červenec 2008 14:54

uz mi to dovolilo to ulozit.. ale ikonky mi to stejne nenacte.. v cem muze byt chyba??
:ff:Obrázek
Win XP Pro SP3, Win 10, QIP 2012 9380, ESET Smart Security 8.0.304.1, Mozilla Firefox 43.0, Mozilla Thunderbird 2.0.0.24
Uživatelský avatar
Martin J. - Cetelon
Moderátor
 
Příspěvky: 1878
Registrován: ned 3. září 2006 13:55
Bydliště: www.zaparkorun.eu

Re: QIP 2005 build 8060

Nový příspěvekod vencisaa » sob 12. červenec 2008 15:22

ty brďo... tak to jsi mě úplně dostal...zkoušel jsem to tady u sebe nasimulovat aby mi to nefugovalo, ale prostě bych musel už smazat tu knihovnu client.dll v tom adresáři plugins - nebo bych musel ještě nějak upravit ten soubor v adresáře plugins/clients -> clients.cfg - jestli jsi upravil správnýho zástupce, tak by ti to prostě najet už mělo... možná bych zkusil stáhnout znova celej ten soubor Cli2005.rar (jestli se třeba nestáhl poškozenej...) - jinak už nevím... (přeinstalovat celýho QIPa - možná?)
vencisaa
Moderátor
 
Příspěvky: 265
Registrován: úte 26. únor 2008 9:20

Re: QIP 2005 build 8060

Nový příspěvekod Martin J. - Cetelon » sob 12. červenec 2008 21:31

celeho QIPa reinstalovavat nebudu... mam svoji verzi, ve ktere mam upravene co se da... :-D

ale s tim stazenym jsem nic nedelal... A asi se stahli OK, protoze jinak by to neslo extrahovat.
:ff:Obrázek
Win XP Pro SP3, Win 10, QIP 2012 9380, ESET Smart Security 8.0.304.1, Mozilla Firefox 43.0, Mozilla Thunderbird 2.0.0.24
Uživatelský avatar
Martin J. - Cetelon
Moderátor
 
Příspěvky: 1878
Registrován: ned 3. září 2006 13:55
Bydliště: www.zaparkorun.eu

Re: QIP 2005 build 8060

Nový příspěvekod Blaze » ned 13. červenec 2008 20:36

vencisaa píše:Takže aby fungovalo zobrazování ikonek klientů vedle jmen......


Stáhl jsem ikonky z odkazu od MJC a udělal to přesně podle tvého návodu.
Už mi to konečně funguje! :)
Děkuji
Uživatelský avatar
Blaze
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 38
Registrován: ned 26. srpen 2007 23:10

Re: QIP 2005 build 8060

Nový příspěvekod Martin J. - Cetelon » ned 13. červenec 2008 21:58

Mi rekni jak jsi to udelal.. me to stale nejde. :-(
:ff:Obrázek
Win XP Pro SP3, Win 10, QIP 2012 9380, ESET Smart Security 8.0.304.1, Mozilla Firefox 43.0, Mozilla Thunderbird 2.0.0.24
Uživatelský avatar
Martin J. - Cetelon
Moderátor
 
Příspěvky: 1878
Registrován: ned 3. září 2006 13:55
Bydliště: www.zaparkorun.eu

QIP 2005 build 8060

Nový příspěvekod Blaze » úte 15. červenec 2008 21:06

Udělal jsem to přesně jak píše vencisaa
Zkontroluj si jestli máš všechny soubory co k tomu patří.
Jinak mě ještě napadá, jestli třeba používáš jinej skin, tak jestli to nebude tím.
Nic víc mě nenapadá :)
Uživatelský avatar
Blaze
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 38
Registrován: ned 26. srpen 2007 23:10

Re: QIP 2005 build 8060

Nový příspěvekod Martin J. - Cetelon » úte 15. červenec 2008 21:41

No ja pouzivam zakladni vzhled QIP 2005 b. 7700
:ff:Obrázek
Win XP Pro SP3, Win 10, QIP 2012 9380, ESET Smart Security 8.0.304.1, Mozilla Firefox 43.0, Mozilla Thunderbird 2.0.0.24
Uživatelský avatar
Martin J. - Cetelon
Moderátor
 
Příspěvky: 1878
Registrován: ned 3. září 2006 13:55
Bydliště: www.zaparkorun.eu

QIP 2005 build 8060

Nový příspěvekod Blaze » úte 15. červenec 2008 21:48

Je tu někdo z "kolemjdoucích" kdo používá tyto ikonky a nemá QIP nainstalovaný
v základním adresáři C:\Program Files\QIP\qip.exe ??
Uživatelský avatar
Blaze
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 38
Registrován: ned 26. srpen 2007 23:10

Re: QIP 2005 build 8060

Nový příspěvekod Martin J. - Cetelon » stř 16. červenec 2008 22:13

Ja ho mam na E:/Programy Cetelon/QIP 2005/qip.exe
:ff:Obrázek
Win XP Pro SP3, Win 10, QIP 2012 9380, ESET Smart Security 8.0.304.1, Mozilla Firefox 43.0, Mozilla Thunderbird 2.0.0.24
Uživatelský avatar
Martin J. - Cetelon
Moderátor
 
Příspěvky: 1878
Registrován: ned 3. září 2006 13:55
Bydliště: www.zaparkorun.eu

Re: QIP 2005 build 8060

Nový příspěvekod Blaze » čtv 17. červenec 2008 6:47

Právě proto by mě zajímalo jestli to funguje i někomu
kdo má QIP nainstalovaný jinde než normálně.
Jen uvažuju :?
Uživatelský avatar
Blaze
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 38
Registrován: ned 26. srpen 2007 23:10

Další

Zpět na Doplňky

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků