QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

QIP Infium 9014 RC3

QIP Infium 9014 RC3

Nový příspěvekod volkov.volkov » stř 20. srpen 2008 21:17

[EN]
Highly recommended update.

Added:
- Core: "Always on top" button like in QIP 2005;
- Core: disable auto connect by pressing "shift" key on "Login" state;
- Core: sent messages listing in the messaging window using "Alt + arrow up/down" keys;
- Jabber: contact's popup menu item added to maintain privacy lists;

Fixed/Updated:
- Core: loading profile's skin and language after qip account selection;
- Core: profile selection window: if "Alt" key pressed when opening profile it will be the same like "Open only";
- Core: now can make/close floating contact using drag and drop directly from/to contac list;
- Core: fixed: in some cases floating contacts could close;
- Jabber: added the ability to change password for a qip-account;
- Jabber: fix for a crash when use clicks the Google e-mail popup window;
- Phone: new USB phone dll added, to provide support for the new models;

Download EXE:

http://qip.ru/download/qip/?http://down ... um9014.exe

Download RAR:

http://qip.ru/download/qip/?http://down ... um9014.rar
Naposledy upravil volkov.volkov dne stř 20. srpen 2008 21:35, celkově upraveno 1
Uživatelský avatar
volkov.volkov
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 156
Registrován: čtv 27. prosinec 2007 16:46

Re: QIP Infium 9014 RC3

Nový příspěvekod xstrv01 » stř 20. srpen 2008 21:27

Že by se 13 přeskočila jako nešťastné číslo? :) To by byl prima vtip. Jdu na to :)

edit: můj 400. příspěvek a zrovna taková perla :D
offline
xstrv01
Moderátor
 
Příspěvky: 1522
Registrován: úte 4. září 2007 12:04

Re: QIP Infium 9014 RC3

Nový příspěvekod volkov.volkov » stř 20. srpen 2008 21:36

Je to perla..hlavne od Infa, taky jsem si vsiml :D
Uživatelský avatar
volkov.volkov
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 156
Registrován: čtv 27. prosinec 2007 16:46

Re: QIP Infium 9014 RC3

Nový příspěvekod GasThan » stř 20. srpen 2008 21:57

akurat dnes som si hovoril ze kedy asi tak bude dalsia verzia a pozrime sa jak ma INF prekvapil takze fakt PERLA :D
Obrázek
Uživatelský avatar
GasThan
VIP
 
Příspěvky: 1290
Registrován: pon 21. květen 2007 14:22
Bydliště: SLOVAKIA

Re: QIP Infium 9014 RC3

Nový příspěvekod Rypi » stř 20. srpen 2008 22:01

1 Core: "Always on top" button like in QIP 2005;
2 Core: disable auto connect by pressing "shift" key on "Login" state;
3 Core: sent messages listing in the messaging window using "Alt + arrow up/down" keys;
4 Jabber: contact's popup menu item added to maintain privacy lists;

mohl by to někdo přeložit a vysvětlit?

1 - kde bych mel videt zmenu oproti 9012?
2 - taky se mi nedaří.... :(
3- TO už bylo předtím, jen se to dělalo šipkou bez altu ne?
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP Infium 9014 RC3

Nový příspěvekod Bari » stř 20. srpen 2008 22:14

Funguje na 9014 vše z 9012? Pluginy, skiny, smajlíci, ikony klientů?
Obrázek
Obrázek
Bari
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 1476
Registrován: pát 28. září 2007 12:03

Re: QIP Infium 9014 RC3

Nový příspěvekod Pafo » stř 20. srpen 2008 22:17

Jen kdyby už spravil pořádně ten jabber to bych mu snad poslal i nejakou provizi :D
Uživatelský avatar
Pafo
Moderátor
 
Příspěvky: 2826
Registrován: čtv 23. srpen 2007 10:53

Re: QIP Infium 9014 RC3

Nový příspěvekod Cheaterboy » stř 20. srpen 2008 22:31

Bari píše:Funguje na 9014 vše z 9012? Pluginy, skiny, smajlíci, ikony klientů?

jojo všechno frčí
Obrázek
Obrázek

Cheaterboy... týpek co rád pije pivo, chodí na zábavy, sedí u PC a hlavně nic nedělá :-D
Cheaterboy
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 470
Registrován: ned 15. červenec 2007 23:27
Bydliště: Olomoucký kraj - Litovel

Re: QIP Infium 9014 RC3

Nový příspěvekod Pafo » stř 20. srpen 2008 22:45

Tak to tlačítko ala Q2005 už vidím... a pěkně mi dere žluč.. chci se ho ihned zbavit...

Edit: soutěž! kdo najde tu ikonku někde zahrabanou, nebo řádek kodu co ji přidává, tak vyhrává moji úctu a obdiv.. Vy snad nevidite jak je priserná? :D
Naposledy upravil Pafo dne stř 20. srpen 2008 23:05, celkově upraveno 1
Uživatelský avatar
Pafo
Moderátor
 
Příspěvky: 2826
Registrován: čtv 23. srpen 2007 10:53

Re: QIP Infium 9014 RC3

Nový příspěvekod henry1 » stř 20. srpen 2008 22:55

...to se povedlo hned 9014 :rofl:
Uživatelský avatar
henry1
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 126
Registrován: pon 24. březen 2008 21:49

Re: QIP Infium 9014 RC3

Nový příspěvekod dado26 » stř 20. srpen 2008 23:37

no tesil som sa ze sa da zmenit heslo na qip.ru lebo som nabil dakedy davno "nieco", takze mi stale pisalo ze zle heslo, idem ho teda zmenit ale..
..davam login a je na prvom obrazku dado26(a)qip.ru ked dam zmenit heslo je tam ID dado26(a)jabber.org.. da sa nejak zmenit aj nick? zeby bolo qip.ru? leob s zmenou hesla mi velmi nepomohli..
obrazok c1 | obrazok c2 | obrazok c3
Uživatelský avatar
dado26
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 67
Registrován: ned 30. březen 2008 18:15

Re: QIP Infium 9014 RC3

Nový příspěvekod problémek » čtv 21. srpen 2008 7:28

ahoj já mám problém s tim, že při každym spuštění to chce heslo na ten qip účet...jak tam je to nick@jabber.org...ovšem já si to heslo nepamatuju...něco sem tam kdysi zadal abych se toho zbavil...stačí mi totiž aby šlo jen icq...ten zbytek je mi nanic...víte jak se toho zbavit? případně jak zjistit svoje starý heslo nebo ho změnit...díky
problémek
 

Re: QIP Infium 9014 RC3

Nový příspěvekod problémek » čtv 21. srpen 2008 7:30

problémek píše:ahoj já mám problém s tim, že při každym spuštění to chce heslo na ten qip účet...jak tam je to nick@jabber.org...ovšem já si to heslo nepamatuju...něco sem tam kdysi zadal abych se toho zbavil...stačí mi totiž aby šlo jen icq...ten zbytek je mi nanic...víte jak se toho zbavit? případně jak zjistit svoje starý heslo nebo ho změnit...díky


píše mi to přesně invalid server specified should be qip.ru ...ale jak mám změnit server nebo tak...nechápu...prostě jen se toho chci zbavit po spuštění...
problémek
 

Re: QIP Infium 9014 RC3

Nový příspěvekod Rypi » čtv 21. srpen 2008 8:19

Zkus se teda zaregistrovat znovu a zadej normální heslo :P

Jinka musím poděkovat LMS za vysvětlení. :perfect:
1 - Shift se mačká při přihlášení do infia (mě se ale spouští automaticky, takže jsem na to nepřišel), ale nikde to tam není nijak zvýrazněno. Myslím, že by to měl INF udělat něco jako to má/měl originální ICQ klient (Před přihlášením šel přímo vybrat status)
2 - Ikonka Vždy na vrchu se prý zoprazuje pouze v XP, ve Vistách se někam ztratila, takže jsem hledal marně :-D
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP Infium 9014 RC3

Nový příspěvekod Pivoth » čtv 21. srpen 2008 8:41

Rypi taky sem hledal ikonku jak vulll:-D a nic:-D
<3 a strasne moc... bohuzel jedina laska co me nezradi je QiP.... mozna ale dobre:)) Pamatuj tedy, QiP ti nikdy nerekne ne.... jinak cekuj http://krypl-team.borec.cz <3
CO JE ŠPATNÉ NA SEXU ZEZADU? BÝT VEPŘEDU
Uživatelský avatar
Pivoth
Růžový prase
 
Příspěvky: 1057
Registrován: stř 31. říjen 2007 21:00
Bydliště: Turnov

Re: QIP Infium 9014 RC3

Nový příspěvekod problémek » čtv 21. srpen 2008 10:17

Rypi píše:Zkus se teda zaregistrovat znovu a zadej normální heslo :P

Jinka musím poděkovat LMS za vysvětlení. :perfect:
1 - Shift se mačká při přihlášení do infia (mě se ale spouští automaticky, takže jsem na to nepřišel), ale nikde to tam není nijak zvýrazněno. Myslím, že by to měl INF udělat něco jako to má/měl originální ICQ klient (Před přihlášením šel přímo vybrat status)
2 - Ikonka Vždy na vrchu se prý zoprazuje pouze v XP, ve Vistách se někam ztratila, takže jsem hledal marně :-D


no zkusil bych to, jenže když tam dám to nastavení tak je tam tlačítko Registrovat neaktivní, stejně jako Zrušit reg.,Upravit nastavení pro...,Server,a Uživatel+Heslo... :-( ale píše to přece nějaký invalid bla bla...to neni možná heslem ne?..protože já si dávám heslo všude stejný, tak mám pocit že píšu správný...nikdo nemá podobnej problém? předchozí verze tohle nedělali..
problémek
 

Re: QIP Infium 9014 RC3

Nový příspěvekod seffik » čtv 21. srpen 2008 10:32

problémek píše: no zkusil bych to, jenže když tam dám to nastavení tak je tam tlačítko Registrovat neaktivní, stejně jako Zrušit reg.,Upravit nastavení pro...,Server,a Uživatel+Heslo... :-( ale píše to přece nějaký invalid bla bla...to neni možná heslem ne?..protože já si dávám heslo všude stejný, tak mám pocit že píšu správný...nikdo nemá podobnej problém? předchozí verze tohle nedělali..


mám ten samej problém :-(
seffik
Nováček
 
Příspěvky: 5
Registrován: čtv 14. srpen 2008 14:00

Re: QIP Infium 9014 RC3

Nový příspěvekod Benda_11 » čtv 21. srpen 2008 10:47

Rypi píše:2 - Ikonka Vždy na vrchu se prý zoprazuje pouze v XP, ve Vistách se někam ztratila, takže jsem hledal marně :-D


Buď jsem vůl i já, ale taky to nemůžu najít. WIN XP SP3. Byl bych rád, kdyby ti co ji vidí ať pošlou screen.
Benda_11
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 40
Registrován: pát 28. březen 2008 17:14

Re: QIP Infium 9014 RC3

Nový příspěvekod kirio » čtv 21. srpen 2008 10:52

Vpravo nahoře, vedle talčítka minimalizace. Taky mám XP SP3. Pokud tam není, zkus novou instalaci.
Uživatelský avatar
kirio
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 67
Registrován: pon 10. prosinec 2007 23:59

Re: QIP Infium 9014 RC3

Nový příspěvekod Pafo » čtv 21. srpen 2008 10:59

Benda_11: Ta ikonka se tam zobrazuje jen pokud používáš Tool window, když máš velké záhlaví okna, tak ne ... a v mnohých skinech pro windows vypadá značně šíleně a mně tam dost vadí.. Bohužel je pevně integrována do infium.exe :( screen dodám..

Edit: tady je můj screen: Obrázek

puchal: u tebe to vypada celkem jakžtakž, ale podivej se na mě :D

Já chci jednoduchý tool window jen mně jeden křížek stačí :(
Naposledy upravil Pafo dne čtv 21. srpen 2008 11:16, celkově upraveno 1
Uživatelský avatar
Pafo
Moderátor
 
Příspěvky: 2826
Registrován: čtv 23. srpen 2007 10:53

Další

Zpět na Download

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron