QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

QIP Infium 9014 RC3

Re: QIP Infium 9014 RC3

Nový příspěvekod cardi » sob 30. srpen 2008 8:56

Zas take problemi jaj az to spravi omg.Predtim slo vsechno v poho a jedna verze a zas to je......... pomalu mi dochazi nervy s tim infiem :D
Uživatelský avatar
cardi
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 611
Registrován: pon 11. prosinec 2006 20:10
Bydliště: Hl

Re: QIP Infium 9014 RC3

Nový příspěvekod Bari » sob 30. srpen 2008 20:23

Co šlo předtím v poho a teď nejde?
Obrázek
Obrázek
Bari
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 1476
Registrován: pát 28. září 2007 12:03

Re: QIP Infium 9014 RC3

Nový příspěvekod junior1099 » sob 30. srpen 2008 23:00

Čau.
Nainstaloval jsem si QIP Infium 9014 RC3 od doby nějaké z prvních verzí...ale mám problém. Sorry, ono se to tady asi už řešilo, ale protože je to tady jeden velký spam, tak na to fakt nemám nervy to celé pročítat.
Nainstaluju...spustím...tabulka k vytvoření nového účtu, at tam napíšu jako Login cokoliv ,,,1564gadfg3214ga4g@qip.ru,, , heslo a můj mail, tak mi to furt píše že účet už existuje. Zkoušel jsem si ten účet vytvořit tady http://www.qip.ru/en//, ale nikde tam nic takového nevidím...
poradí mi někdo prosím?
Uživatelský avatar
junior1099
Nováček
 
Příspěvky: 16
Registrován: úte 29. leden 2008 1:18

Re: QIP Infium 9014 RC3

Nový příspěvekod GasThan » sob 30. srpen 2008 23:03

tie ikony nesli vobec tie nejdu ani ked si ich nastavis na QIP 2005 proste ICQ6 ich nema takze ich nezobrazi :(
Obrázek
Uživatelský avatar
GasThan
VIP
 
Příspěvky: 1290
Registrován: pon 21. květen 2007 14:22
Bydliště: SLOVAKIA

Re: QIP Infium 9014 RC3

Nový příspěvekod Bari » sob 30. srpen 2008 23:28

junior1099 píše:Nainstaluju...spustím...tabulka k vytvoření nového účtu, at tam napíšu jako Login cokoliv ,,,1564gadfg3214ga4g@qip.ru,, , heslo a můj mail, tak mi to furt píše že účet už existuje. Zkoušel jsem si ten účet vytvořit tady http://www.qip.ru/en//, ale nikde tam nic takového nevidím...
poradí mi někdo prosím?


Registrace na webu qip.ru s tím nemá (zatím) nic společného.
Zkus počkat třeba do zítřka, registrace qip.ru účtu (jabber) jim dost často vypadávají, ale jinak obecně fungují. => viewtopic.php?t=2040
Obrázek
Obrázek
Bari
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 1476
Registrován: pát 28. září 2007 12:03

Re: QIP Infium 9014 RC3

Nový příspěvekod junior1099 » sob 30. srpen 2008 23:35

Jj, už se to nějak záhadně podařilo a vše jede ok. thnx

//edit Xeelee: smazana citace predchoziho prispevku

Ještě bych se chtěl zeptat, kde si tam nastavím, jako jsem to měl v jedné z prvních verzí, abych měl v seznamu kontaktů u každého kontaktu ikonku, která zobrazuje jakého klienta používá. Nikde to nemůžu najít.

/edit GasThan: zlucene dva prispevky
Uživatelský avatar
junior1099
Nováček
 
Příspěvky: 16
Registrován: úte 29. leden 2008 1:18

Re: QIP Infium 9014 RC3

Nový příspěvekod GasThan » ned 31. srpen 2008 5:26

Nastaveni --> Ucty --> tvoje ICQ --> nastaveni --> doplnujici --> Zobrazit ikonky klientu
Obrázek
Uživatelský avatar
GasThan
VIP
 
Příspěvky: 1290
Registrován: pon 21. květen 2007 14:22
Bydliště: SLOVAKIA

Re: QIP Infium 9014 RC3

Nový příspěvekod indy07 » pon 1. září 2008 10:28

Funguje někomu tohle: disable auto connect by pressing "shift" key on "Login" state?
Ať mačkám při loginu SHIFT jak chci, nedaří se mi to :(
Uživatelský avatar
indy07
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 257
Registrován: sob 23. červen 2007 17:01

Re: QIP Infium 9014 RC3

Nový příspěvekod Pafo » pon 1. září 2008 10:40

Já nejprve zmáčknu levý shift a pak teprve poklepu na ikonu QIPu a stále shift držím až do spuštění a funguje to.
Uživatelský avatar
Pafo
Moderátor
 
Příspěvky: 2826
Registrován: čtv 23. srpen 2007 10:53

Re: QIP Infium 9014 RC3

Nový příspěvekod Rypi » pon 1. září 2008 10:44

jasně že to funguje :)
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP Infium 9014 RC3

Nový příspěvekod indy07 » pon 1. září 2008 10:46

2Pafo: fakčenko, díky za vysvětlení:)
Uživatelský avatar
indy07
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 257
Registrován: sob 23. červen 2007 17:01

Re: QIP Infium 9014 RC3

Nový příspěvekod Funferr » čtv 11. září 2008 15:50

už se tu na to někdo ptal myslím, ale čím to je, že v 9014 se nezobrazují statusy... ani po kliknutí na "načíst status zprávu"... povedlo se mi to akorát u jednoho kontaktu (qip8070), další má taky 8070 ale nic...

A pak by mě zajímalo jestli existuje nějakej plugin na zjišťování stavu = když někdo zjišťuje můj stav, aby mě to upozornilo....
Funferr
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 22
Registrován: sob 19. květen 2007 12:36

Re: QIP Infium 9014 RC3

Nový příspěvekod xstrv01 » čtv 11. září 2008 16:42

Pokud vím, tak zaručeně se tahle zpráva ukáže, když tomu člověku napíšeš. Já osobně mám dojem, že se ukáže i po delší době, co má u něj otevřené okno konverzace. Jinak doporučuju určitě napřed přejít na 9015 a potom řešit problémy ;)
offline
xstrv01
Moderátor
 
Příspěvky: 1522
Registrován: úte 4. září 2007 12:04

Předchozí

Zpět na Download

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků

cron