V některých klientech pro sicher vůbec není udělaný

a ty klasické filtry, co známe z Mirandy a teď z QIPu jsou někdy i nekompatibilní mezi sebou. Nedávno jsme to zkoušeli a QIP- QIP žádný problém, ale QIP-Miranda to už problém byl, což absolutně nechápu, když je to úplně samý a ten filtr jsme definovali úplně stejně, byl zvolen za výchozí atd. Prostě jsem to nepobral. Snad jen chyba vývoje... Měl bych být viděný online a byl jsem stále off. To mi nikdo nevysvětlí.. Někdo psal, že pro invisible status jsou snad dvě specifikace. Jedna doporučená nová a pak stará, která dělá problémy, ale bývá používaná.. ale teď nevím kde je nová a kde stará

a QIP-Miranda by měli mít stejné ne? Tak proč to nefungovalo.. ? Ještě to musím prubnout i s dalšími klienty jako Pidgin nebo Gajim.
Edit: Tak asi takhle s tou Mirandou to je haluz asi mám nějakou cool mega verzi

, když se správně definuje v QIPu kdo má vidět kdo ne a dá se neviditelný tak na PSI, Gajimu, Pidginu, Jabbimu to jde. V PSI ani Pidginu ani v jabbimu jsem nenašel klasický invisible stav, ale jde tam udělat právě filt kdo mě má vidět kdo ne ale asi je to na pevno což by mě docela trápilo.. tže V QIPu to jede poměrně dobře +1 Bude asi problem v mé mirandě co tu mám..