QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

QIP PDA Windows 2040

Re: QIP PDA Windows 2040

Nový příspěvekod Honza540 » pon 8. září 2008 10:01

Přeinstalování samozřejmě nepomáhá, ani změna verze. S mým pda je všechno v pořádku, to qip nefunguje. ;)
Honza540
 

Re: QIP PDA Windows 2040

Nový příspěvekod Návštěvník » pon 8. září 2008 17:43

Rypi píše:Naprosto stejné chyby? Vždyť je to ten stejný program, tak funkce a chyby budou asi v obou stejné ne?

Tak se teda omlouvám. Misha kulicka napsal(a), že ty chyby jsou ve verzi QIP PDA(2040) s WM 6.1.
Já jsem jen chtěl upozornil, že ty chyby jsou i v QIP PDA 2040sp na WM6 protože i když je to stejný program, tak verze pro smartphone bude asi mírně modifikovaná tudíž není jisté, že pokud to jede blbě v jedné verzi tak v druhé to nepojede správně...
Návštěvník
 

Re: QIP PDA Windows 2040

Nový příspěvekod Rypi » pon 8. září 2008 19:47

Nic se neděje, programy by měly být stejné, modifikované je pouze ovládání a jsou přidány nebo ubrány některé funkce (Sp verze nepotřebuje scrollování v CL pomocí prstu...)
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP PDA Windows 2040

Nový příspěvekod Lynx » pát 12. září 2008 14:56

Ahoj, tak jsem inst novou vrerzi (starou samo odinst) a ouha...po připojení spadne. Máte někdo podobný problém? (mám Kaiser WM6.1cz)

EDIT: Heureka :D problém odstraněn čistkou (MemMAid) a SR

//edit Xeelee: slouceny dva prispevky
HTC Desire HD (root)
ARHD 7.0.4
Lynx
Nováček
 
Příspěvky: 4
Registrován: čtv 3. červenec 2008 10:08

Re: QIP PDA Windows 2040

Nový příspěvekod guest » úte 23. září 2008 17:34

ahoj, no já zas mám problem s jabberem, nastavím přihlašovací údaje, program se jakoby připojí a pak hned následný pád celého programu! takže u mě nepoužitelné. stalo se todle někomu? (WM6, qip pda 2040)
guest
 

Re: QIP PDA Windows 2040

Nový příspěvekod MiG » stř 24. září 2008 10:38

Rypi píše:Alex má teď prázdniny, ale problém s HW klávesnicí jsem mu psal, tak uvidíme, co bude v další verzi.
Wifi i GPRS připojení mi startuje normálně, mám WM 6.1
Přenos souborů zatím není podporován stejně tak jako upozornění že někdo píše...
Snad se toho časem dočkáme, mě by se velmi líbilo možnost vyfotit v QIPu fotku a rovnou ji někomu po ICQ poslat :)

Pokud máte někdo nějaký složitější problém, můžete ho popsat anglicky (nebo rusky ;) ) a já to alexovi pošlu :)


Pro zacatek, mam HTC Touch a podotykam QIP pouzivam na PC i puvodne na N70.
Po zmene mobilu jsem automaticky QIP nainstaloval a zacal pouzivat, ale pro nedokonalosti jsem se poohlizel po necem dalsim.
Narazil jsem na programek jmenem SLICK.
Nevim jestli je nej, jen vsechno co pises, ze ti u QIP chybi, SLICK ma a funguje.
MiG
 

Re: QIP PDA Windows 2040

Nový příspěvekod Rypi » stř 24. září 2008 15:37

To ano, ale já jsem převážně doma, takže používám hlavně notebook.
QIP pro PC také nebyl nejlepší, ale postupně se propracoval na nejlepšího ICQ klienta a doufám, že to samé čeká i QIP PDA :)
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP PDA Windows 2040

Nový příspěvekod HP614c disconnecting » pát 3. říjen 2008 13:32

Zdravim mam takovej problém. Mám PDA HP iPAQ 614c. Kdyz mam zaplej telefon tak mi QIP nedela žádný problémy všechno funguje tak jak by mělo. Ale když si vypnu telefon do usporneho rezimu tak po 15 minutach se mi qip sekne a odpojí se. Skoušel sem snad všechny verze co existujou ale porád stejny. Nevim jestly to je nekde v nastavení já sem to teda nikde nenašel. Už si s tím fakt nevím rady. Prosím poraďte mi. Dyštak na icq 333-360-146. Díky. :)
HP614c disconnecting
 

Nový příspěvekod Rypi » pát 3. říjen 2008 14:19

1. nepíše se dyštak ;)
2. už to tu bylo :)

Problém je asi v tom, že se ti PDA odpojuje...
Můj e-ten, když přejde do úsporného režimu, tak automaticky vypne wifi => QIP se odpojí
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP PDA Windows 2040

Nový příspěvekod Xeelee » pát 3. říjen 2008 19:39

WiFi má totiž dost velkou spotřebu energie.
Chceš se na něco zeptat? podívej se jestli se to tu už neřešilo.
Cituj pouze části komentářů na které chceš reagovat.
Člen Pirátské strany
Uživatelský avatar
Xeelee
Šedá eminence qipim.cz
 
Příspěvky: 3947
Registrován: čtv 31. srpen 2006 16:17

Re: QIP PDA Windows 2040

Nový příspěvekod Kubrt » pát 3. říjen 2008 23:49

No u wi-fi to chapu že se mi to odpojuje. Práve že mam net neomezenej přes gprs právě to mi je divný. A navíc to neni nejak starší foun takže by to nemělo byt takhle provedeny. %)
Kubrt
 

Re: QIP PDA Windows 2040

Nový příspěvekod xsoft » úte 14. říjen 2008 16:23

Ja nevim, me proste ani tahle nova verze na HTC TyTN II (Kaiser) nefunguje. Stejne jako predchozi verze ma nejaky problem s cache ci co, a na pozadi jsou kaskarove vsechny ikonky z programu. Dela to QIP absolutne nepouzitelnym. A to jsem dneska delal hardreset a kompletni reinstall.

Pokud tohle nevyresim (nebo jestli nekdo nema nahodou reseni), tak budu nucen pouzivat neco jineho asi Slicka (ale ten zase nezvlada synch kontaktu se servem)...
xsoft
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 21
Registrován: čtv 26. říjen 2006 10:42

Re: QIP PDA Windows 2040

Nový příspěvekod Rypi » úte 14. říjen 2008 17:16

projdi si diskuze, je to chyba ve tvé ROM/softwaru.....
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP PDA Windows 2040

Nový příspěvekod xsoft » stř 15. říjen 2008 10:25

Vyreseno. Diky
xsoft
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 21
Registrován: čtv 26. říjen 2006 10:42

QIP PDA Windows 2040 - připojení

Nový příspěvekod Wost » sob 18. říjen 2008 15:39

Zdravím, prosimvás potřebuju poradit. mam Mda vario a když se připojuji před gprs tak mě to přihlásí jen občas, někdy hned, někdy to načítá třeba pul hodiny a pak jo a někdy ne.. prostě ruzny, ale vždy když přitom zkusim jestli gprs valí, tak jo, vždy se připojim bezproblémů na seznam, atlas,... u toho qipu mě dycky naskočí nahoře takova bublina a v ni : připojuji přes O2 internet.. a to i skače v intervalech cca 3-5min.. dokud se to nepřihlasi , nebo dokud ten qip nevypnu.. ale dycky když sem někde na wi-fi, tak to vali krasně... nevite co s tim? poradte prosim
Wost
 

Re: QIP PDA Windows 2040

Nový příspěvekod jpepe » úte 21. říjen 2008 11:33

Mám dotaz, ohledně znakové sady...čeština funguje na výbornou akorát je problém s ý tento jediný znak se nahrazuje azbukou.
Dále bych chtěl požádat o možnost nastavování velikosti smajlů. Mám už HTC TOUCH PRO a má to VGA rozlišení a smile jsou na lupu...
A jestě by bylo super doprogramovat možnost nastavení spuštění QIP autoconect.
Je schopen to tady někdo vyřešit?

Díky
jpepe
 

Re: QIP PDA Windows 2040

Nový příspěvekod Rypi » úte 21. říjen 2008 13:01

s ý by problém neměl být... nevím... ;)
JInak, smajlíky jsi tam můžeš nahrát jiné, s větším rozlišením. Pak je budeš mít na VGA displeji akorát ;)
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP PDA Windows 2040

Nový příspěvekod jpepe » stř 22. říjen 2008 6:23

Jj s ý problém je. Nahrazuje to za э. Stačí vyzkoušet, poslat z PC ICQ do PDA a je to tam....
Dále dotaz, jsou někde ke stažení zmiňované smile?

Díky
jpepe
 

Re: QIP PDA Windows 2040

Nový příspěvekod Rypi » stř 22. říjen 2008 7:42

Do QIPu PDA lze použít jakékolo smajllíky do Infia. Takže hledej tady na fóru nebo smajlici.qipim.cz nějaké mega smajlíky do infia...
Je možné, že pokud tam nakopíruješ moc smajlíků, nebo budou moc veliké, tak to QIP nezvládne a vypne se, ale já jsme zkoušel asi 10 txpů a polovina jich fungovala skvěle
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP PDA Windows 2040

Nový příspěvekod abrandecky » pát 24. říjen 2008 18:43

Mně dělá problém následující:
Když mně někdo napíše naše české znaky např "ěščřžýáíé" z PC z QIPb8070 (UTF8) a jsem offline a zapnu si později QIP PDA, tak mi přijde azbuka!!!
abrandecky
 

PředchozíDalší

Zpět na Windows

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron