QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

QIP Infium 9017 RC3

Re: QIP Infium 9017 RC3

Nový příspěvekod Martas » ned 12. říjen 2008 12:06

Tak bug s offline kytkou se mi taky stal, i když byl online, měl jsem ho s červenou kytkou. Pak když mám nastaven status N\A, tak vedle hodin mám červenou kytku(offline) a při najeti do nastavení jabberu nastane exploze chybových hlášek a následný pád :D
Martas
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 30
Registrován: čtv 6. březen 2008 20:54

Re: QIP Infium 9017 RC3

Nový příspěvekod Gynekolog » ned 12. říjen 2008 17:35

sakra tak přídu po 4 hodinách ke kompu kouknu na qipa, píšu bandě lidí, nikdo nic. Tak si říkám *CENSORED* co je, odpojim se znova připojim a koukám že nikdo z nich neni online za to sou online jiný už třeba hodinu. Jako by se ten qip zastavil a přestal načítat kdo se odpojil připojil atd. Stává se to taky někomu?

/edit Lms: nač tak silná slova?
Uživatelský avatar
Gynekolog
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 84
Registrován: sob 2. srpen 2008 13:35

Re: QIP Infium 9017 RC3

Nový příspěvekod ultras » pon 13. říjen 2008 0:21

Tak 9017 z PC von a pekne sa tam vráti 9015. Počkám až to bude stabilnejšie. A pri ďalšom builde si radšej počkám pár dní na komentáre ľudí a až potom sa ho odvážim stiahnuť a nainštalovať :)
ultras
 

Re: QIP Infium 9017 RC3

Nový příspěvekod 3Run » pon 13. říjen 2008 6:33

srabík...
Uživatelský avatar
3Run
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 67
Registrován: sob 2. srpen 2008 17:00
Bydliště: Czech

Re: QIP Infium 9017 RC3

Nový příspěvekod manulka.cz » úte 14. říjen 2008 7:53

PeteCZ píše:Pokud někdo navštěvuje oficiální forum nebo má kontakt na vývojáře, apod. - poproste prosím o opravu u skupin, kdy se objevují ty staré, a po odebrání se při novém startu stejně objeví. (pokud už se to tu řešilo, pak se omlouvám) :)


já to vyřešila podle tohodle: (objevuje se uz pak jenom ta skupina ,,Hlavní,,)

Claire píše:Já měla úplně stejnej problém - odstranila jsem skupinu a při příštím přihlášení už jsem ji tam opět měla. Nakonec jsem to vyřešila tak, že jsem se místo přes Infium přihlásila přes Qip, tam jsem skupinu vymazala a když jsem se opět přihlásila přes infium, tak už tam ta skupina nebyla...
Obrázek
Uživatelský avatar
manulka.cz
Nováček
 
Příspěvky: 8
Registrován: úte 7. říjen 2008 19:59
Bydliště: Potštejn / přes tejden Praha 6

QIP Infium 9017 RC3

Nový příspěvekod dobrucnik » úte 14. říjen 2008 9:31

Nevíte někdo jak vypnout ukládání souborů na qip.ru? CHci aby se mi saoubory posílali přímo a nechci chodit na gip.ru a až pak si soubor stahnout.
dobrucnik
 

Re: QIP Infium 9017 RC3

Nový příspěvekod indy07 » úte 14. říjen 2008 9:40

Při posílání souboru stačí vybrat Odeslat soubor okamžitě. Jinak podle mě je posílání přes qip.ru někdy výhodnější. Pokud třeba někomu v CL poslat soubor nejde (ICQ6, atd..) jak jinak mu to co nejrychleji poslat? Navíc mu automticky přijde link a jede to i když je offline. Myslím, že to je super funkce :)
Uživatelský avatar
indy07
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 257
Registrován: sob 23. červen 2007 17:01

Re: QIP Infium 9017 RC3

Nový příspěvekod Bari » úte 14. říjen 2008 10:24

Přímo tady
Přílohy
d.jpg
d.jpg (10.25 KiB) Zobrazeno 5997 krát
Obrázek
Obrázek
Bari
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 1476
Registrován: pát 28. září 2007 12:03

Re: QIP Infium 9017 RC3

Nový příspěvekod Pivoth » pát 17. říjen 2008 16:55

Drmol píše:No já pokaždé zapnu QIP a zobrazí se mi skupiny, které jsem už dávno smazal. :D Snažím se je pořád dokolečka mazat, tak snad to zabere.
jeste se vratim k tyhle problematice dela to obcas i u 9018ky ale staci vypnout metacontakty smazat a je to :) proste kdyz to smaznes v MV modu tak se to pak vrati :-D
<3 a strasne moc... bohuzel jedina laska co me nezradi je QiP.... mozna ale dobre:)) Pamatuj tedy, QiP ti nikdy nerekne ne.... jinak cekuj http://krypl-team.borec.cz <3
CO JE ŠPATNÉ NA SEXU ZEZADU? BÝT VEPŘEDU
Uživatelský avatar
Pivoth
Růžový prase
 
Příspěvky: 1057
Registrován: stř 31. říjen 2007 21:00
Bydliště: Turnov

Re: QIP Infium 9017 RC3

Nový příspěvekod misaaak » sob 18. říjen 2008 21:54

jop diky Bari, ja tu listu totiz nepouzivam takze jsem to nevidel :) posila pretazenim mysi :) THX
misaaak
 

Předchozí

Zpět na Download

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků

cron