QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

QIP Infium 9017 RC3

Re: QIP Infium 9017 RC3

Nový příspěvekod indy07 » úte 7. říjen 2008 8:13

Tak to bude super až to pojede :) Díky za info ;-)

EDIT: jen maličkost ještě. Ukládání a nahrávání profilu na/z server, by bylo lepší řešit trošku jinak si myslím. Třeba někde v nastavení mít tlačítko pro zálohování a pro nahrání a bylo by jen na uživateli kdy si přeje profil zálohovat/nahrát. Odpadlo by zbytečné a dlouhé spouštění Infia, prostě něco jak má sutrus v Pluginu svátky jen s nahráním souboru na server místo na disk v pc.
Uživatelský avatar
indy07
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 257
Registrován: sob 23. červen 2007 17:01

Re: QIP Infium 9017 RC3

Nový příspěvekod xstrv01 » úte 7. říjen 2008 11:27

Tak tohle už je moc. Pustim QIPa a koukám jak jelen, co to má keyboo za status. Absolutně se od toho distancoval, takže je to nějaký prima dáreček od INFa :fuj:

Obrázek
offline
xstrv01
Moderátor
 
Příspěvky: 1522
Registrován: úte 4. září 2007 12:04

Re: QIP Infium 9017 RC3

Nový příspěvekod Pivoth » úte 7. říjen 2008 12:21

ten status se tu uz nekde resil :)
<3 a strasne moc... bohuzel jedina laska co me nezradi je QiP.... mozna ale dobre:)) Pamatuj tedy, QiP ti nikdy nerekne ne.... jinak cekuj http://krypl-team.borec.cz <3
CO JE ŠPATNÉ NA SEXU ZEZADU? BÝT VEPŘEDU
Uživatelský avatar
Pivoth
Růžový prase
 
Příspěvky: 1057
Registrován: stř 31. říjen 2007 21:00
Bydliště: Turnov

Re: QIP Infium 9017 RC3

Nový příspěvekod 3Run » úte 7. říjen 2008 12:24

zjistil sem že i vyhledávání nových kontaktů je mírně jiný
Uživatelský avatar
3Run
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 67
Registrován: sob 2. srpen 2008 17:00
Bydliště: Czech

Re: QIP Infium 9017 RC3

Nový příspěvekod indy07 » úte 7. říjen 2008 13:07

Abysme se pak nedockali nejake reklamy v Infiu :D statusem to zacina, .... :?
Uživatelský avatar
indy07
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 257
Registrován: sob 23. červen 2007 17:01

Re: QIP Infium 9017 RC3

Nový příspěvekod Pafo » úte 7. říjen 2008 13:08

Tak takovou infovinou by se už Inf totálně odepsal.... :D
Uživatelský avatar
Pafo
Moderátor
 
Příspěvky: 2826
Registrován: čtv 23. srpen 2007 10:53

Re: QIP Infium 9017 RC3

Nový příspěvekod chosef » úte 7. říjen 2008 13:38

xstrv01 -> o statusu jsem psal už na začátku,ale není tomu tak u všech,někde se prostě zachová minulý status %)
qipim.cz je super komunita,proč sem jí jen nenašel dřív ? :-)
chosef
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 43
Registrován: sob 5. leden 2008 15:52

Re: QIP Infium 9017 RC3

Nový příspěvekod xstrv01 » úte 7. říjen 2008 13:44

chosef: Teď na to koukám.

To je fakt pták ten INF...
offline
xstrv01
Moderátor
 
Příspěvky: 1522
Registrován: úte 4. září 2007 12:04

Re: QIP Infium 9017 RC3

Nový příspěvekod Pivoth » úte 7. říjen 2008 16:54

zajimalo by me, kde je tak ocrkavany tajny update :) btw to v rusku je i 16 smolny cislo?? (kdyz ho preskocil jako 13 ku xD)
<3 a strasne moc... bohuzel jedina laska co me nezradi je QiP.... mozna ale dobre:)) Pamatuj tedy, QiP ti nikdy nerekne ne.... jinak cekuj http://krypl-team.borec.cz <3
CO JE ŠPATNÉ NA SEXU ZEZADU? BÝT VEPŘEDU
Uživatelský avatar
Pivoth
Růžový prase
 
Příspěvky: 1057
Registrován: stř 31. říjen 2007 21:00
Bydliště: Turnov

Re: QIP Infium 9017 RC3

Nový příspěvekod Feek1992 » úte 7. říjen 2008 17:17

Ty jo me de v klidu... ale vzdy kdyz ho vypnu naskoci OKENKO: "Restard, Vypnout, Pokracovat" jako to chybne... :( Proste vzdy kdyz vypnu skoci chyba z toho plyne, že se mi neuklada X-STATUS :( a vzdy musim psat znova :(
a pri startu to napise ruzne chyby a pusti se v rezimu OFFLINE (ICQ)
Feek1992
 

Re: QIP Infium 9017 RC3

Nový příspěvekod jenda.69 » úte 7. říjen 2008 17:19

Feek: toto mi dělal plugin TVp, pomohlo až když jsem ho úplně vymazal.
„Cokoliv v tomto sále je jedlé. Vždyť i já jsem jedlý - tomu se říká kanibalismus, drahá dítka, a ten je ve většině kultur odsuzován.“
... přešel jsem (kdo ví jestli definitivně) na Mirandu a povím vám, že v některých ohledech QIPu nesahá po kotníky ani s tisícem pluginů :)
Uživatelský avatar
jenda.69
VIP
 
Příspěvky: 594
Registrován: sob 2. září 2006 21:47
Bydliště: Západní čechy

Re: QIP Infium 9017 RC3

Nový příspěvekod Bari » úte 7. říjen 2008 18:36

Obecně to dělají pluginy, které jsou v QIPovi nahráty, ale nepoužívají se. Proto je lepší, pokud některý plugin nepoužíváte, aby jste ho úplně smazali ze složky Plugins.
Obrázek
Obrázek
Bari
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 1476
Registrován: pát 28. září 2007 12:03

Re: QIP Infium 9017 RC3

Nový příspěvekod manulka.cz » úte 7. říjen 2008 20:01

ahoj!! prosím vás už někdo prisel na to, jak se zbavit tech skupin, co se porad obnovujou??? tj ty skupiny ktery jsem davno vymazala a oni se po startu objevi znovu a prazdny.. :(
Obrázek
Uživatelský avatar
manulka.cz
Nováček
 
Příspěvky: 8
Registrován: úte 7. říjen 2008 19:59
Bydliště: Potštejn / přes tejden Praha 6

Re: QIP Infium 9017 RC3

Nový příspěvekod jenda.69 » úte 7. říjen 2008 20:16

Mně se furt zobrazuje jenom "hlavní", tak jsem jí dal na konec a už to neřešim :D
„Cokoliv v tomto sále je jedlé. Vždyť i já jsem jedlý - tomu se říká kanibalismus, drahá dítka, a ten je ve většině kultur odsuzován.“
... přešel jsem (kdo ví jestli definitivně) na Mirandu a povím vám, že v některých ohledech QIPu nesahá po kotníky ani s tisícem pluginů :)
Uživatelský avatar
jenda.69
VIP
 
Příspěvky: 594
Registrován: sob 2. září 2006 21:47
Bydliště: Západní čechy

Re: QIP Infium 9017 RC3

Nový příspěvekod manulka.cz » úte 7. říjen 2008 20:23

no ja udelala tu kravinu ze sem si pak menila skupiny pac uz se me to tak nelibilo a tedka se me tam zobrazujou furt ty stary %) tak sem to zatim vyresila ze sem dala schovat skupiny s zadnym online pripojenym kontaktem, ale stejnak bych je chtela odstranit.. nekdo tady taky mel takovej problemek jeste.. jeste nevyreseno?? ;)
Obrázek
Uživatelský avatar
manulka.cz
Nováček
 
Příspěvky: 8
Registrován: úte 7. říjen 2008 19:59
Bydliště: Potštejn / přes tejden Praha 6

Re: QIP Infium 9017 RC3

Nový příspěvekod sutrus » úte 7. říjen 2008 22:58

xstrv01 píše:Tak tohle už je moc. Pustim QIPa a koukám jak jelen, co to má keyboo za status. Absolutně se od toho distancoval, takže je to nějaký prima dáreček od INFa :fuj:


keyboo: Ty nepouzivas cestinu? V prekladu tento text byl a je prelozeny do cestiny. Vubec jsem netusil k cemu bude slouzit :-)
sutrus
Hardware je vše co se nedá ukrást po síťi.
Počítač vám ušetří spoustu práce, kterou byste bez něj vůbec neměli.
Uživatelský avatar
sutrus
CZlokátor
 
Příspěvky: 1286
Registrován: pon 6. listopad 2006 20:59

Re: QIP Infium 9017 RC3

Nový příspěvekod keyboo » úte 7. říjen 2008 23:06

Ještě jsem nestihl počeštit a možná zatím ani nebudu. Je to jen přece půl minuta mého života a aby Inf zas udělal další build, kterej mi jí zas zničí.
Fyzika je jako sex, může přinést praktické výsledky, ale to není důvod, proč to děláme. - Richard Feynman
Uživatelský avatar
keyboo
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 1487
Registrován: úte 24. duben 2007 15:40

Re: QIP Infium 9017 RC3

Nový příspěvekod stařo » stř 8. říjen 2008 9:12

jenom se zeptám tak yse vám neukazuje progres bar u odesílání souborů přes jabber?? na vistách?
stařo
 

Re: QIP Infium 9017 RC3

Nový příspěvekod sutrus » stř 8. říjen 2008 11:21

keyboo: Ja si chtel jenom overit ze neni chyba v prekladu :-)
sutrus
Hardware je vše co se nedá ukrást po síťi.
Počítač vám ušetří spoustu práce, kterou byste bez něj vůbec neměli.
Uživatelský avatar
sutrus
CZlokátor
 
Příspěvky: 1286
Registrován: pon 6. listopad 2006 20:59

Re: QIP Infium 9017 RC3

Nový příspěvekod indy07 » stř 8. říjen 2008 15:38

stařo:ani na XP ;-)
Uživatelský avatar
indy07
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 257
Registrován: sob 23. červen 2007 17:01

PředchozíDalší

Zpět na Download

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron