QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

ExGamer [ICE9000]

ExGamer [ICE9000]

Nový příspěvekod xbart » stř 15. říjen 2008 16:09

Zdroj:
http://ice9000.info/node/4

CO UMÍ

* Counter-Strike 1.6
* Counter-Strike: Source
* Team Fortress clasic, 2
* Call of Duty 4
* Quake 3

- Zkontrolovat aktualizace


MINIMÁLNÍ POŽADAVKY
- Infium RC1 (nejlépe RC3)
- Windows XP (nejlépe Vista)



Nejnovější verze
ExGamer2.1.2.zip
(110.8 KiB) 237 krát

src.rar
Zdroják
(28.34 KiB) 59 krát
Naposledy upravil xbart dne stř 22. říjen 2008 18:04, celkově upraveno 4
Jabber: dj-bart@jabber.cz
ICQ: fůůj

Můj PC:
Core 2 Quad q9400 @ 3,44 GHz
MSI P45 Platinum
2x2 GB DDR2 Kingston Black Edition @ 864 MHz
Gainward GTS 250 @ 793,1967,2440 MHz
HDD: 1x120 GB (system), 1x500 GB (soft & games), 1x1TB (data) - všechny disky jsou Western Digital
xbart
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 36
Registrován: ned 5. listopad 2006 20:21
Bydliště: Brno

Re: ExGamer

Nový příspěvekod panther7 » stř 15. říjen 2008 16:44

Taky by mohl ICE9000 podporovat maličko anglickej jazyk, kdo má těm klikihákům rozumět!
Jinak co jsem (ne)pochopil, tak podle názvu, by to mělo ve statusu vypisovat, jakou hru momentálně hraješ... :o)
Skin pro QIP Infium/2010/2012: Panther Skin
Uživatelský avatar
panther7
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 258
Registrován: čtv 24. duben 2008 16:13

Re: ExGamer

Nový příspěvekod Nalim » stř 15. říjen 2008 18:49

statusy serverů u her atd...jinak bavil jsem se s icem o té podpoře jazyků a říkal že v nejbližší době to bude podporovat možnost rozšíření o více jazyků...češtinu udělám jelikož jako zkušený progamer vím o co jde :o)
Uživatelský avatar
Nalim
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 30
Registrován: čtv 31. leden 2008 17:53

Re: ExGamer

Nový příspěvekod panther7 » stř 15. říjen 2008 18:58

Ale mohl by udělat to co jsem napsal, kdybych zapnul třeba MAFII, tak aby to do statusu napsalo, Právě hraju: MAFIA :D
Skin pro QIP Infium/2010/2012: Panther Skin
Uživatelský avatar
panther7
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 258
Registrován: čtv 24. duben 2008 16:13

Re: ExGamer (ICE900)

Nový příspěvekod Cheaterboy » stř 15. říjen 2008 19:03

xbart: promiň jsem šťoural ale máš tam dvě hrubky
QIP "Infernium" neexistuje pouze QIP Infium :)
taktéž "Windowz" místo "z" má být "s" :D
Obrázek
Obrázek

Cheaterboy... týpek co rád pije pivo, chodí na zábavy, sedí u PC a hlavně nic nedělá :-D
Cheaterboy
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 470
Registrován: ned 15. červenec 2007 23:27
Bydliště: Olomoucký kraj - Litovel

Re: ExGamer (ICE900)

Nový příspěvekod xbart » stř 15. říjen 2008 19:04

může mi někdo vysvětlit jak to naistalovat ? co mám udělat s tím src ?? %)
Jabber: dj-bart@jabber.cz
ICQ: fůůj

Můj PC:
Core 2 Quad q9400 @ 3,44 GHz
MSI P45 Platinum
2x2 GB DDR2 Kingston Black Edition @ 864 MHz
Gainward GTS 250 @ 793,1967,2440 MHz
HDD: 1x120 GB (system), 1x500 GB (soft & games), 1x1TB (data) - všechny disky jsou Western Digital
xbart
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 36
Registrován: ned 5. listopad 2006 20:21
Bydliště: Brno

Re: ExGamer (ICE900)

Nový příspěvekod Pivoth » stř 15. říjen 2008 20:38

Nalim: zkusenej progamer... :-D
<3 a strasne moc... bohuzel jedina laska co me nezradi je QiP.... mozna ale dobre:)) Pamatuj tedy, QiP ti nikdy nerekne ne.... jinak cekuj http://krypl-team.borec.cz <3
CO JE ŠPATNÉ NA SEXU ZEZADU? BÝT VEPŘEDU
Uživatelský avatar
Pivoth
Růžový prase
 
Příspěvky: 1057
Registrován: stř 31. říjen 2007 21:00
Bydliště: Turnov

Re: ExGamer (ICE900)

Nový příspěvekod Black_Fox » stř 15. říjen 2008 22:01

Infernium je zatím moje nejoblíbenější zkomolenina :)

xbart píše:co mám udělat s tím src ?? %)

src je zdrojový kód pro vývojáře a tobě je totálně k ničemu, vůbec ho nemusíš mít.

P.S.: Podle překladu to zní, že program "stores and queries servers", neboli dělá věci, které budou většině hráčů nepříliš užitečné. Dopiš, prosím, co ten program dělá, do prvního příspěvku, ať to náhodou nestahují lidi, kteří od toho očekávají něco jiného :)
Jsem Black_Fox a už na fórum skoro nechodím... Autor skinu Back to QIP 2005 pro Infium a QIP 2010
Obrázek
RESPEKTUJ PRAVIDLA FÓRA
Uživatelský avatar
Black_Fox
VIP Černý Lišák
 
Příspěvky: 2412
Registrován: úte 1. květen 2007 9:11

Re: ExGamer (ICE900)

Nový příspěvekod xbart » stř 22. říjen 2008 18:05

Cheaterboy666 píše:xbart: promiň jsem šťoural ale máš tam dvě hrubky
QIP "Infernium" neexistuje pouze QIP Infium :)
taktéž "Windowz" místo "z" má být "s" :D


Sorry :-D chybycka :rofl:
Jabber: dj-bart@jabber.cz
ICQ: fůůj

Můj PC:
Core 2 Quad q9400 @ 3,44 GHz
MSI P45 Platinum
2x2 GB DDR2 Kingston Black Edition @ 864 MHz
Gainward GTS 250 @ 793,1967,2440 MHz
HDD: 1x120 GB (system), 1x500 GB (soft & games), 1x1TB (data) - všechny disky jsou Western Digital
xbart
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 36
Registrován: ned 5. listopad 2006 20:21
Bydliště: Brno

Re: ExGamer (ICE900)

Nový příspěvekod Francesco » pon 3. listopad 2008 14:22

Muze mi nekdo poradit jak to mam nastavit aby s mi ukazovalo to info? :roll:

Obrázek
Obrázek
AMD Athlon 64 X2 6000+ (Socket AM2) 3100mhz | Asus M2N32-SLI Deluxe/Wireless Ed - nForce 590 | ASUS DRW-1608P2 | Gainward 8800GT 512MB, PCI-E | Logitech G15 | Razer Diamondback Plasma Edition | Acer AL1916W - LCD 19" | Corsair XM2 4096MB DDR II 800MHz | WD- 200GB SATA II+200GB IDE | Razer eXactNat control | Coolermaster Zdroj COOLERMASTER Real Power M700-SLI | REPRO Logitech X-230 2.1 | Razer Barracuda HP-1 Gaming Headphones 5.1 |
Uživatelský avatar
Francesco
Nováček
 
Příspěvky: 19
Registrován: pon 14. duben 2008 11:04

Re: ExGamer (ICE900)

Nový příspěvekod 3Run » pon 3. listopad 2008 16:12

ja to mam rusky a vůůůbec se v tom nevyznam
Uživatelský avatar
3Run
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 67
Registrován: sob 2. srpen 2008 17:00
Bydliště: Czech

Re: ExGamer (ICE900)

Nový příspěvekod Francesco » pon 3. listopad 2008 21:01

To ja taky,zaskrtnul jsem vse co tam je ale takovyhle info mi to neukaze :e?:
AMD Athlon 64 X2 6000+ (Socket AM2) 3100mhz | Asus M2N32-SLI Deluxe/Wireless Ed - nForce 590 | ASUS DRW-1608P2 | Gainward 8800GT 512MB, PCI-E | Logitech G15 | Razer Diamondback Plasma Edition | Acer AL1916W - LCD 19" | Corsair XM2 4096MB DDR II 800MHz | WD- 200GB SATA II+200GB IDE | Razer eXactNat control | Coolermaster Zdroj COOLERMASTER Real Power M700-SLI | REPRO Logitech X-230 2.1 | Razer Barracuda HP-1 Gaming Headphones 5.1 |
Uživatelský avatar
Francesco
Nováček
 
Příspěvky: 19
Registrován: pon 14. duben 2008 11:04

Re: ExGamer (ICE900)

Nový příspěvekod Duro555 » stř 5. listopad 2008 18:31

ide to aj na nonsteame alebo mi je to nanic? :D
Duro555
 

Re: ExGamer [ICE900]

Nový příspěvekod xbart » pon 19. leden 2009 20:57

Je to na nic, ICE900 přestal s vývojem, a z QiP fóra topick smazali... :?
xbart
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 36
Registrován: ned 5. listopad 2006 20:21
Bydliště: Brno

Re: ExGamer [ICE900]

Nový příspěvekod Lms » úte 20. leden 2009 7:25

U ICE9000 je to normální že přestává a začíná s vývoji pluginů, třeba za pár měsícu až se mu bude chtít se objeví nový topic.
Má tvorba:
- češtiny pro protokoly Jabber, XIMSS (Phone) a nějaké pluginy
- pluginy Weather (počasí), TVp (televizní program), FMtune (rádio) a RSS News (RSS čtečka)
- QIP Unpacker - instalace už nikdy více...

Než se na něco zeptáš přečti si FAQ ! Konferenční místnost pro QIP a vše okolo něj: qip@conf.netlab.cz
Uživatelský avatar
Lms
Moderátor
 
Příspěvky: 1808
Registrován: stř 9. květen 2007 7:46
Bydliště: doma u PC

Re: ExGamer [ICE9000]

Nový příspěvekod Vasil » úte 20. říjen 2009 16:48

Nešlo by u tohoto pluginu udělat, že si sám uživatel nastaví všechny hry do toho pluginu, aby fungovaly všechny? Myslím tím, .exe soubory, něco jako má plugin u mirandy. To by pak bylo super.
Trillian only (^_^)
Uživatelský avatar
Vasil
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 173
Registrován: pon 28. duben 2008 11:40
Bydliště: ČR

Re: ExGamer [ICE9000]

Nový příspěvekod xbart » pon 26. říjen 2009 8:39

Na to tu máme App2Infium :-)
Jabber: dj-bart@jabber.cz
ICQ: fůůj

Můj PC:
Core 2 Quad q9400 @ 3,44 GHz
MSI P45 Platinum
2x2 GB DDR2 Kingston Black Edition @ 864 MHz
Gainward GTS 250 @ 793,1967,2440 MHz
HDD: 1x120 GB (system), 1x500 GB (soft & games), 1x1TB (data) - všechny disky jsou Western Digital
xbart
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 36
Registrován: ned 5. listopad 2006 20:21
Bydliště: Brno

Re: ExGamer [ICE9000]

Nový příspěvekod Tony-Z » stř 19. květen 2010 19:03

Na ruských fórech jsem se dočetl, že existuje i verze 2.1.9, ale nemůžu ji nikde najít ke stažení. Nemáte ji někdo???
Tony-Z
 


Zpět na Pluginy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron