QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

Nelze se přihlásit skrze QIP do ICQ za Australie

Nelze se přihlásit skrze QIP do ICQ za Australie

Nový příspěvekod Klokan » čtv 16. říjen 2008 14:11

AHOJ,

mam problem, budu vdecnej za radu.V cechach pouzivam QIP 2005, leta ho mam nainstalovanej na notebooku. Prijel sem ted do Australie a nemohu se prihlasit. Hazi mi to hlasku - Sorry, connection failed. Try again later or adjust connection settings. Zkusil sem vsechno mozny prenastavit, preinstalovat, nainstaloval sem Infinium....nic. Ze zoufalstvi sem nainstaloval ICQ a to funguje. Ale nechci ho. Nevim co dal. Poradte!! Diky, Klokan.
Klokan
 

Re: Nelze se přihlásit skrze QIP do ICQ za Australie

Nový příspěvekod sutrus » čtv 16. říjen 2008 14:19

Jak se pripojujes k internetu? Nemas tam treba proxy?
sutrus
Hardware je vše co se nedá ukrást po síťi.
Počítač vám ušetří spoustu práce, kterou byste bez něj vůbec neměli.
Uživatelský avatar
sutrus
CZlokátor
 
Příspěvky: 1286
Registrován: pon 6. listopad 2006 20:59

Re: Nelze se přihlásit skrze QIP do ICQ za Australie

Nový příspěvekod Klokan » čtv 16. říjen 2008 14:56

sem pripojenej prez Wifinu....prdlajs to mu rozumim....nevim poradne co je proxy. Poradis-li co zmenit - zmenim :-). Diky moc K.
Klokan
 

Re: Nelze se přihlásit skrze QIP do ICQ za Australie

Nový příspěvekod sutrus » čtv 16. říjen 2008 15:02

Prvne musime zjistit co se menilo na pripojeni. Jak jsi byl pripojeny predtim? Kdo te momentalne pripojil k internetu?
Na Wifi jdes pres router nebo ap? Toto zarizeni je tve nebo uz providera?
sutrus
Hardware je vše co se nedá ukrást po síťi.
Počítač vám ušetří spoustu práce, kterou byste bez něj vůbec neměli.
Uživatelský avatar
sutrus
CZlokátor
 
Příspěvky: 1286
Registrován: pon 6. listopad 2006 20:59

Re: Nelze se přihlásit skrze QIP do ICQ za Australie

Nový příspěvekod Klokan » čtv 16. říjen 2008 15:13

pripojeny sme prez router, wifi je nase. V CR sem byl pres PCMCIA slot GPRS kartu. Ale ICQ tu funguje normalne. QIP jakakoliv verze ani ň :(
Klokan
 

Re: Nelze se přihlásit skrze QIP do ICQ za Australie

Nový příspěvekod sutrus » čtv 16. říjen 2008 15:25

Otevri Internet Explorer ( predpokladam ze pres nej na internet dostanes )
Nastaveni -> Moznosti Internetu -> Pripojeni -> Nastaveni mistni site
Tam zjistis nastaveni proxy

To same v Infiu najdes
Nastaveni -> Ucty -> Nastaveni pro ICQ -> Pripojeni
sutrus
Hardware je vše co se nedá ukrást po síťi.
Počítač vám ušetří spoustu práce, kterou byste bez něj vůbec neměli.
Uživatelský avatar
sutrus
CZlokátor
 
Příspěvky: 1286
Registrován: pon 6. listopad 2006 20:59

Re: Nelze se přihlásit skrze QIP do ICQ za Australie

Nový příspěvekod Klokan » čtv 16. říjen 2008 16:17

Nastaceni proxy sem tam nezjistil, vse mi to ziskava automaticky....navic nevim co bych mel doplnovat do tech kolonek Host, Port, Type .... nic takovyho sem v nastavenich pripojeni nenasel.... :(
Klokan
 

Re: Nelze se přihlásit skrze QIP do ICQ za Australie

Nový příspěvekod sutrus » pát 17. říjen 2008 10:13

To bylo jenom pro overeni obou sw jestli nahodou nemas neco nastavene.
Puvodni pripojeni pres GPRS bylo vytacene pripojeni?
Jeste bych testnul podivat se do Ovladacich panelu -> Pripojeni a smazal vse co patrilo k puvodnimu pripojeni pres GPRS.
Predpokladam ze firewall a podobne sw jsou nastavene pro toto sitove pripojeni.
Jinak me uz opravdu nic nenapada. Takhle to nevyresime. Tohle chce vzdalenou spravu a resit to primo na PC.
sutrus
Hardware je vše co se nedá ukrást po síťi.
Počítač vám ušetří spoustu práce, kterou byste bez něj vůbec neměli.
Uživatelský avatar
sutrus
CZlokátor
 
Příspěvky: 1286
Registrován: pon 6. listopad 2006 20:59

Re: Nelze se přihlásit skrze QIP do ICQ za Australie

Nový příspěvekod Klokan » pát 17. říjen 2008 11:44

stary pripojeni sem smazal....nechal jen aktivni. GPRS pripojeni bylo prez kartu do PCMCIA slotu se SIM cartou. Tudy cesta ale podle me nevede, vsechno co se pripojeni tyce funguje normalne, i ICQ funguje. Ale prez QIP - ten se hlasi jako online - ale ICQ (kyticka) je offline. Kdyz kliknu na online - skace ta hlaska - ICQ cislo: Sorry, connection failed. Try again or adjust your connectin setings. Zjimavy ze v CR fungovalo vse normalne. Poradite nekdo??? K.
Klokan
 

Re: Nelze se přihlásit skrze QIP do ICQ za Australie

Nový příspěvekod keyboo » pát 17. říjen 2008 12:10

Tak tohle je opravdu zajímavé, nic víc než napadlo Sutruse mě nenapadá. Blokování portů je docela nepravděpodobné,kort když jiný klienti jdou. :-) Ale třeba se najde někdo kdo měl podobný problém.
Fyzika je jako sex, může přinést praktické výsledky, ale to není důvod, proč to děláme. - Richard Feynman
Uživatelský avatar
keyboo
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 1487
Registrován: úte 24. duben 2007 15:40

Re: Nelze se přihlásit skrze QIP do ICQ za Australie

Nový příspěvekod Klokan » pon 20. říjen 2008 14:56

Tak to vypada ze nikdo podobny problem nemel :( . Stve me to, rad bych nasel nejaky komunikator ale ICQ nechci, zpomaluje mi to myho stařičkýho notase.... :?
Klokan
 

Re: Nelze se přihlásit skrze QIP do ICQ za Australie

Nový příspěvekod Xeelee » pon 20. říjen 2008 17:38

Tak vyzkoušej ICQ transport nebo se zkus mailem domluvit s Infiáky nebo uživateli jiných multiprotokolových klientů na komunikaci přes @qip.ru nebo jiný Jabber.
Chceš se na něco zeptat? podívej se jestli se to tu už neřešilo.
Cituj pouze části komentářů na které chceš reagovat.
Člen Pirátské strany
Uživatelský avatar
Xeelee
Šedá eminence qipim.cz
 
Příspěvky: 3947
Registrován: čtv 31. srpen 2006 16:17

Re: Nelze se přihlásit skrze QIP do ICQ za Australie

Nový příspěvekod maiki » pon 3. listopad 2008 21:34

Mam taky isty problem...mam t-mobile flarion modem ...a mam taky pocit ze to je tym ze ten net straca packety...a preto ma neide prihlasit....proste niekedy to ide a niekdy nie.Uz ma to riadne <CENSORED>.
maiki
 

Re: Nelze se přihlásit skrze QIP do ICQ za Australie

Nový příspěvekod Hlada » úte 18. srpen 2009 14:20

ahoj, tak mam ten samý problém.. v čechách mi to jde normálně ale v zahraničí, kde jsem ted mi to nefunguje :( icq v pohodě, ale qipa né a né rozchodit a hlásí to tu samou hlášku :( jsem na vysokoškolskejch kolejích? ip a dns zadávám ručně.. jaký tu mají oni připojení to nevim... dokáže někdo poradit pls?
Hlada
 

Re: Nelze se přihlásit skrze QIP do ICQ za Australie

Nový příspěvekod enkeli » sob 25. červen 2011 19:35

rovnaky problem :( pri pristupem cez domovsku wifi ziadni problem, pri mobilnom internete od T Mobile sa nejde prihlasit na icq. Na gtalk a qip ucet sa prihlasit da.
enkeli
 

Re: Nelze se přihlásit skrze QIP do ICQ za Australie

Nový příspěvekod Leho » ned 26. červen 2011 8:35

Je možné že jsou blokované komunikační porty které QIP potřebuje pro připojení k icq, načtení seznamu kontaktů... Pokud jste je sami nezakázali firewallem, tak je blokuje někdo jiný v infrastruktuře připojení a pak to asi sami nezměníte.
Leho
 

Re: Nelze se přihlásit skrze QIP do ICQ za Australie

Nový příspěvekod keyboo » ned 26. červen 2011 8:41

Co zkusit změnu portu na 443 nebo 80
viz. http://wiki.qipim.cz/index.php/Změna_přihlašovacího_serveru
Fyzika je jako sex, může přinést praktické výsledky, ale to není důvod, proč to děláme. - Richard Feynman
Uživatelský avatar
keyboo
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 1487
Registrován: úte 24. duben 2007 15:40

Re: Nelze se přihlásit skrze QIP do ICQ za Australie

Nový příspěvekod Leho » ned 26. červen 2011 11:42

Asi bych doporučil port 80 jestli to jde podle té wiki. Ten je hojně využívaný a kdyby ho provider zablokoval tak by nefungovalo více multimediálních aplikací, např. Skype.
Leho
 

Re: Nelze se přihlásit skrze QIP do ICQ za Australie

Nový příspěvekod vajdo » čtv 19. leden 2012 12:58

Mam podobny problem, mam internet od slovenskeho T-mobile a neide ma pripojit na ICQ.. cez ICQ to ide, skusal som aj ine programy..no stale to iste..
vajdo
Nováček
 
Příspěvky: 3
Registrován: úte 9. září 2008 20:47


Zpět na Podpora

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků

cron