Stránka 1 z 1

Nelze se přihlásit skrze QIP do ICQ za Australie

Nový příspěvekNapsal: čtv 16. říjen 2008 14:11
od Klokan
AHOJ,

mam problem, budu vdecnej za radu.V cechach pouzivam QIP 2005, leta ho mam nainstalovanej na notebooku. Prijel sem ted do Australie a nemohu se prihlasit. Hazi mi to hlasku - Sorry, connection failed. Try again later or adjust connection settings. Zkusil sem vsechno mozny prenastavit, preinstalovat, nainstaloval sem Infinium....nic. Ze zoufalstvi sem nainstaloval ICQ a to funguje. Ale nechci ho. Nevim co dal. Poradte!! Diky, Klokan.

Re: Nelze se přihlásit skrze QIP do ICQ za Australie

Nový příspěvekNapsal: čtv 16. říjen 2008 14:19
od sutrus
Jak se pripojujes k internetu? Nemas tam treba proxy?

Re: Nelze se přihlásit skrze QIP do ICQ za Australie

Nový příspěvekNapsal: čtv 16. říjen 2008 14:56
od Klokan
sem pripojenej prez Wifinu....prdlajs to mu rozumim....nevim poradne co je proxy. Poradis-li co zmenit - zmenim :-). Diky moc K.

Re: Nelze se přihlásit skrze QIP do ICQ za Australie

Nový příspěvekNapsal: čtv 16. říjen 2008 15:02
od sutrus
Prvne musime zjistit co se menilo na pripojeni. Jak jsi byl pripojeny predtim? Kdo te momentalne pripojil k internetu?
Na Wifi jdes pres router nebo ap? Toto zarizeni je tve nebo uz providera?

Re: Nelze se přihlásit skrze QIP do ICQ za Australie

Nový příspěvekNapsal: čtv 16. říjen 2008 15:13
od Klokan
pripojeny sme prez router, wifi je nase. V CR sem byl pres PCMCIA slot GPRS kartu. Ale ICQ tu funguje normalne. QIP jakakoliv verze ani ň :(

Re: Nelze se přihlásit skrze QIP do ICQ za Australie

Nový příspěvekNapsal: čtv 16. říjen 2008 15:25
od sutrus
Otevri Internet Explorer ( predpokladam ze pres nej na internet dostanes )
Nastaveni -> Moznosti Internetu -> Pripojeni -> Nastaveni mistni site
Tam zjistis nastaveni proxy

To same v Infiu najdes
Nastaveni -> Ucty -> Nastaveni pro ICQ -> Pripojeni

Re: Nelze se přihlásit skrze QIP do ICQ za Australie

Nový příspěvekNapsal: čtv 16. říjen 2008 16:17
od Klokan
Nastaceni proxy sem tam nezjistil, vse mi to ziskava automaticky....navic nevim co bych mel doplnovat do tech kolonek Host, Port, Type .... nic takovyho sem v nastavenich pripojeni nenasel.... :(

Re: Nelze se přihlásit skrze QIP do ICQ za Australie

Nový příspěvekNapsal: pát 17. říjen 2008 10:13
od sutrus
To bylo jenom pro overeni obou sw jestli nahodou nemas neco nastavene.
Puvodni pripojeni pres GPRS bylo vytacene pripojeni?
Jeste bych testnul podivat se do Ovladacich panelu -> Pripojeni a smazal vse co patrilo k puvodnimu pripojeni pres GPRS.
Predpokladam ze firewall a podobne sw jsou nastavene pro toto sitove pripojeni.
Jinak me uz opravdu nic nenapada. Takhle to nevyresime. Tohle chce vzdalenou spravu a resit to primo na PC.

Re: Nelze se přihlásit skrze QIP do ICQ za Australie

Nový příspěvekNapsal: pát 17. říjen 2008 11:44
od Klokan
stary pripojeni sem smazal....nechal jen aktivni. GPRS pripojeni bylo prez kartu do PCMCIA slotu se SIM cartou. Tudy cesta ale podle me nevede, vsechno co se pripojeni tyce funguje normalne, i ICQ funguje. Ale prez QIP - ten se hlasi jako online - ale ICQ (kyticka) je offline. Kdyz kliknu na online - skace ta hlaska - ICQ cislo: Sorry, connection failed. Try again or adjust your connectin setings. Zjimavy ze v CR fungovalo vse normalne. Poradite nekdo??? K.

Re: Nelze se přihlásit skrze QIP do ICQ za Australie

Nový příspěvekNapsal: pát 17. říjen 2008 12:10
od keyboo
Tak tohle je opravdu zajímavé, nic víc než napadlo Sutruse mě nenapadá. Blokování portů je docela nepravděpodobné,kort když jiný klienti jdou. :-) Ale třeba se najde někdo kdo měl podobný problém.

Re: Nelze se přihlásit skrze QIP do ICQ za Australie

Nový příspěvekNapsal: pon 20. říjen 2008 14:56
od Klokan
Tak to vypada ze nikdo podobny problem nemel :( . Stve me to, rad bych nasel nejaky komunikator ale ICQ nechci, zpomaluje mi to myho stařičkýho notase.... :?

Re: Nelze se přihlásit skrze QIP do ICQ za Australie

Nový příspěvekNapsal: pon 20. říjen 2008 17:38
od Xeelee
Tak vyzkoušej ICQ transport nebo se zkus mailem domluvit s Infiáky nebo uživateli jiných multiprotokolových klientů na komunikaci přes @qip.ru nebo jiný Jabber.

Re: Nelze se přihlásit skrze QIP do ICQ za Australie

Nový příspěvekNapsal: pon 3. listopad 2008 21:34
od maiki
Mam taky isty problem...mam t-mobile flarion modem ...a mam taky pocit ze to je tym ze ten net straca packety...a preto ma neide prihlasit....proste niekedy to ide a niekdy nie.Uz ma to riadne <CENSORED>.

Re: Nelze se přihlásit skrze QIP do ICQ za Australie

Nový příspěvekNapsal: úte 18. srpen 2009 14:20
od Hlada
ahoj, tak mam ten samý problém.. v čechách mi to jde normálně ale v zahraničí, kde jsem ted mi to nefunguje :( icq v pohodě, ale qipa né a né rozchodit a hlásí to tu samou hlášku :( jsem na vysokoškolskejch kolejích? ip a dns zadávám ručně.. jaký tu mají oni připojení to nevim... dokáže někdo poradit pls?

Re: Nelze se přihlásit skrze QIP do ICQ za Australie

Nový příspěvekNapsal: sob 25. červen 2011 19:35
od enkeli
rovnaky problem :( pri pristupem cez domovsku wifi ziadni problem, pri mobilnom internete od T Mobile sa nejde prihlasit na icq. Na gtalk a qip ucet sa prihlasit da.

Re: Nelze se přihlásit skrze QIP do ICQ za Australie

Nový příspěvekNapsal: ned 26. červen 2011 8:35
od Leho
Je možné že jsou blokované komunikační porty které QIP potřebuje pro připojení k icq, načtení seznamu kontaktů... Pokud jste je sami nezakázali firewallem, tak je blokuje někdo jiný v infrastruktuře připojení a pak to asi sami nezměníte.

Re: Nelze se přihlásit skrze QIP do ICQ za Australie

Nový příspěvekNapsal: ned 26. červen 2011 8:41
od keyboo
Co zkusit změnu portu na 443 nebo 80
viz. http://wiki.qipim.cz/index.php/Změna_přihlašovacího_serveru

Re: Nelze se přihlásit skrze QIP do ICQ za Australie

Nový příspěvekNapsal: ned 26. červen 2011 11:42
od Leho
Asi bych doporučil port 80 jestli to jde podle té wiki. Ten je hojně využívaný a kdyby ho provider zablokoval tak by nefungovalo více multimediálních aplikací, např. Skype.

Re: Nelze se přihlásit skrze QIP do ICQ za Australie

Nový příspěvekNapsal: čtv 19. leden 2012 12:58
od vajdo
Mam podobny problem, mam internet od slovenskeho T-mobile a neide ma pripojit na ICQ.. cez ICQ to ide, skusal som aj ine programy..no stale to iste..