QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

Zapomněli jste heslo?

Re: Heslo na QIP

Nový příspěvekod xstrv01 » pon 22. říjen 2007 15:44

Davson007 píše:Já vím,ale proč mi nikdo neodepisuje trvá to už 2 dny
Třeba protože nikdo neví???

Davson007 píše:Můžete mi aspoň říct kam si mám napsat aby aspoň někdo odpověděl,já myslel že jste tady od toho abyste nám pomáhali,a ne na nás kašlali
Promiň, ale jak můžeš tohle napsat lidem, kteří dobrovolně (světe div se, nejsou za to placení!) pomáhají ostatním?
xstrv01
Moderátor
 
Příspěvky: 1522
Registrován: úte 4. září 2007 12:04

Re: Heslo na QIP

Nový příspěvekod Lms » pon 22. říjen 2007 15:47

Když nikdo neví tak ti nikdo neodepisuje. Kdyby to byla placená funkce tak to mile rád budu hledat někde na netu.
Asi by nebylo dobré kdyby tady každý psal "Já nevím".

Když zapoměls heslo, tak máš velký problém. Když icq.com neuznává tvou emalovou adresu, tak máš ještě větší problém. Jediné řešení tvého problému: Založit nové icq číslo.
Má tvorba:
- češtiny pro protokoly Jabber, XIMSS (Phone) a nějaké pluginy
- pluginy Weather (počasí), TVp (televizní program), FMtune (rádio) a RSS News (RSS čtečka)
- QIP Unpacker - instalace už nikdy více...

Než se na něco zeptáš přečti si FAQ ! Konferenční místnost pro QIP a vše okolo něj: qip@conf.netlab.cz
Uživatelský avatar
Lms
Moderátor
 
Příspěvky: 1808
Registrován: stř 9. květen 2007 7:46
Bydliště: doma u PC

Heslo na qip

Nový příspěvekod Davson007 » pon 22. říjen 2007 18:24

Jo dobře omlouvám se,ale co se týče toho hesla tak to není tak úplně pravda existuje na to i programy na to zjištění hesel,jenže když to heslo opíšu,tak to napíše nesprávné heslo,a to je to co nechápu.
Davson007
Nováček
 
Příspěvky: 9
Registrován: pát 19. říjen 2007 20:45

Nový příspěvekod Xeelee » pon 22. říjen 2007 22:36

Měl jsem problém s blokací .com mailů na Seznamu. Možná by bylo vhodné založit si nový email. Doporučuji Gmail nebo klikni.cz (také od Googlu).
Chceš se na něco zeptat? podívej se jestli se to tu už neřešilo.
Cituj pouze části komentářů na které chceš reagovat.
Člen Pirátské strany
Uživatelský avatar
Xeelee
Šedá eminence qipim.cz
 
Příspěvky: 3947
Registrován: čtv 31. srpen 2006 16:17

Nový příspěvekod Lms » úte 23. říjen 2007 8:52

Seznam blokuje .com ? To asi ne, mě normálně emaily chodí. To spíše jsi hodně klikal na "Smaž jako spam".
Má tvorba:
- češtiny pro protokoly Jabber, XIMSS (Phone) a nějaké pluginy
- pluginy Weather (počasí), TVp (televizní program), FMtune (rádio) a RSS News (RSS čtečka)
- QIP Unpacker - instalace už nikdy více...

Než se na něco zeptáš přečti si FAQ ! Konferenční místnost pro QIP a vše okolo něj: qip@conf.netlab.cz
Uživatelský avatar
Lms
Moderátor
 
Příspěvky: 1808
Registrován: stř 9. květen 2007 7:46
Bydliště: doma u PC

Heslo na qip

Nový příspěvekod Davson007 » úte 23. říjen 2007 13:23

A neznáte někdo nějakej e-mail na tzy pracovníky qipu,na nějaký administrátory kteří toto řešej
Davson007
Nováček
 
Příspěvky: 9
Registrován: pát 19. říjen 2007 20:45

Re: Heslo na QIP

Nový příspěvekod Lms » úte 23. říjen 2007 13:28

Ty spíš potřebuješ administrátory na AOL ICQ server. QIP s tím nemá nic společného.
Má tvorba:
- češtiny pro protokoly Jabber, XIMSS (Phone) a nějaké pluginy
- pluginy Weather (počasí), TVp (televizní program), FMtune (rádio) a RSS News (RSS čtečka)
- QIP Unpacker - instalace už nikdy více...

Než se na něco zeptáš přečti si FAQ ! Konferenční místnost pro QIP a vše okolo něj: qip@conf.netlab.cz
Uživatelský avatar
Lms
Moderátor
 
Příspěvky: 1808
Registrován: stř 9. květen 2007 7:46
Bydliště: doma u PC

Nový příspěvekod Xeelee » úte 23. říjen 2007 16:19

Lms píše:Seznam blokuje .com ? To asi ne, mě normálně emaily chodí. To spíše jsi hodně klikal na "Smaž jako spam".

To bylo kdysi a dost mě to *censored* ...
Seznam už ale VELMI dlouho nepoužívám.
Chceš se na něco zeptat? podívej se jestli se to tu už neřešilo.
Cituj pouze části komentářů na které chceš reagovat.
Člen Pirátské strany
Uživatelský avatar
Xeelee
Šedá eminence qipim.cz
 
Příspěvky: 3947
Registrován: čtv 31. srpen 2006 16:17

Nový příspěvekod Lms » úte 23. říjen 2007 16:30

Aha. Já zase nepoužívám gmail, protože tam mi nějak nechtějí chodit některé maily.
Má tvorba:
- češtiny pro protokoly Jabber, XIMSS (Phone) a nějaké pluginy
- pluginy Weather (počasí), TVp (televizní program), FMtune (rádio) a RSS News (RSS čtečka)
- QIP Unpacker - instalace už nikdy více...

Než se na něco zeptáš přečti si FAQ ! Konferenční místnost pro QIP a vše okolo něj: qip@conf.netlab.cz
Uživatelský avatar
Lms
Moderátor
 
Příspěvky: 1808
Registrován: stř 9. květen 2007 7:46
Bydliště: doma u PC

Nový příspěvekod Xeelee » úte 23. říjen 2007 18:47

???
A zkoušel jsi se podívat do složky spam?
Mail může obsahovat divná slova nebo to může nějak souviset s tvými antispamovými filtry v Gmailu.
Chceš se na něco zeptat? podívej se jestli se to tu už neřešilo.
Cituj pouze části komentářů na které chceš reagovat.
Člen Pirátské strany
Uživatelský avatar
Xeelee
Šedá eminence qipim.cz
 
Příspěvky: 3947
Registrován: čtv 31. srpen 2006 16:17

Nový příspěvekod Lms » stř 24. říjen 2007 7:16

Tak hloupí nejsem. Prostě některé nechodí. Ale to bylo tak cca před půl rokem, takže možná už to opravili. Přecejenom je to beta.

Teď jsem se díval, 4 GB velká emailová schránka je lákající, tak možná někdy vyzkouším.
Má tvorba:
- češtiny pro protokoly Jabber, XIMSS (Phone) a nějaké pluginy
- pluginy Weather (počasí), TVp (televizní program), FMtune (rádio) a RSS News (RSS čtečka)
- QIP Unpacker - instalace už nikdy více...

Než se na něco zeptáš přečti si FAQ ! Konferenční místnost pro QIP a vše okolo něj: qip@conf.netlab.cz
Uživatelský avatar
Lms
Moderátor
 
Příspěvky: 1808
Registrován: stř 9. květen 2007 7:46
Bydliště: doma u PC

Nový příspěvekod Xeelee » stř 24. říjen 2007 15:14

IMHO beta na věčné časy a nikdy bez ní :D
Každopádně je spolehlivější než Seznam.
Kamarád asi před rokem přišel na Seznamu o většinu mailů při jednom výpadku.

You are currently using 134 MB (3%) of your 4335 MB
Před týdnem to bylo asi 2700 MB.

Co se funkcí a webového rozhraní týká, tak se s českými freemaily nedá srovnávat (pokud nepočítám klikni.cz).
Na Seznam mi emaily chodily občas i několik minut a u Gmailu mě ve FF Gmail Notifier upozorní většinou do pěti vteřin, když se třeba někde zaregistruju.

Blbej určitě nejsi :)
Mě spíš vzhledem k podstatě mailu překvapilo, že nějaký mail prostě nepřišel.
Nebyl problém ve špatné adrese na druhé straně?
Z firmy, kde jsem na praxi, mi jeden člověk posílal mail v době, kdy měli zavirovanou síť (blbost zaměstnanců nezná mezí - warezz ruleeez :D), byli na spam listu a stejně mi mail přišel (jako spam).
Chceš se na něco zeptat? podívej se jestli se to tu už neřešilo.
Cituj pouze části komentářů na které chceš reagovat.
Člen Pirátské strany
Uživatelský avatar
Xeelee
Šedá eminence qipim.cz
 
Příspěvky: 3947
Registrován: čtv 31. srpen 2006 16:17

Nový příspěvekod Lms » stř 24. říjen 2007 15:56

Založil jsem si na gmailu "spamový" email a chtěl jsem se registrovat na nějakém internetovém obchodu, ale nějak nikdy nedošel aktivační email (ani ve spamu nebyl). Možná ho vyhodnotil jako velmi spamový a nedoručil ho ani do spamového koše.
Má tvorba:
- češtiny pro protokoly Jabber, XIMSS (Phone) a nějaké pluginy
- pluginy Weather (počasí), TVp (televizní program), FMtune (rádio) a RSS News (RSS čtečka)
- QIP Unpacker - instalace už nikdy více...

Než se na něco zeptáš přečti si FAQ ! Konferenční místnost pro QIP a vše okolo něj: qip@conf.netlab.cz
Uživatelský avatar
Lms
Moderátor
 
Příspěvky: 1808
Registrován: stř 9. květen 2007 7:46
Bydliště: doma u PC

Nový příspěvekod Martin J. - Cetelon » stř 24. říjen 2007 21:11

ja mam vychozi mejl na centrum.cz ( tedy dva ) svuj, a tzv. webovej, mno a pak mam take gmail.com.., kterej ale pouzivam spise nepouzivam..,
pac kdyz si na neho posilam cokoliv z prace ( xxx@xx.podnik.cz ) tak to nedojde.., at z cihokoliv mejlu v praci, na gmail to nedorazi.., asi mame gmail bloklej..,
ale s centumem jsem naprosto spokojenej.., emaily odchazeji spolehlive, prichazeji jeste spolehliveji..,
mno..
takze s centrum na vecne casy a nikdy jinak..,
jo a jeste mam presmer. mejl xx@cetelon.tk, kterej tetka vystrida xx@cetelon.cz :-)
:ff:Obrázek
Win XP Pro SP3, Win 10, QIP 2012 9380, ESET Smart Security 8.0.304.1, Mozilla Firefox 43.0, Mozilla Thunderbird 2.0.0.24
Uživatelský avatar
Martin J. - Cetelon
Moderátor
 
Příspěvky: 1878
Registrován: ned 3. září 2006 13:55
Bydliště: www.zaparkorun.eu

Nový příspěvekod Xeelee » stř 24. říjen 2007 21:32

Není v práci zablokované odesílání na dot com?
Chceš se na něco zeptat? podívej se jestli se to tu už neřešilo.
Cituj pouze části komentářů na které chceš reagovat.
Člen Pirátské strany
Uživatelský avatar
Xeelee
Šedá eminence qipim.cz
 
Příspěvky: 3947
Registrován: čtv 31. srpen 2006 16:17

Nový příspěvekod Martin J. - Cetelon » čtv 25. říjen 2007 14:52

to vazne netusim.., a ani nejak nevim, jak to zjistit.., mame zablokovane skoro vsechno.., krom naseho mileho prodejniho systemu pro stredni evropu :lol: takze i to by bylo mozny..,
:ff:Obrázek
Win XP Pro SP3, Win 10, QIP 2012 9380, ESET Smart Security 8.0.304.1, Mozilla Firefox 43.0, Mozilla Thunderbird 2.0.0.24
Uživatelský avatar
Martin J. - Cetelon
Moderátor
 
Příspěvky: 1878
Registrován: ned 3. září 2006 13:55
Bydliště: www.zaparkorun.eu

Re: Zapomněli jste heslo?

Nový příspěvekod vtmafian » stř 28. květen 2008 14:33

Tak toto je super, místo toho jak zjistit heslo tu řešíte mejly, což ani není sekce pro to, ale to je fuk.Mě štve jedna věc nebo možná víc, mejl na atlasu, je pěkně zjebaný že ten je propojenej s icq, takže když sem si měnil heslo na atlasu tak se mi asi změnilo i na icq, ale jelikož používám qip tak to napsalo nějakou chybu že se to heslo nezměnilo či co, a teď se nemůžu připojit ani na icq ani na qip, tak sem to heslo změnil zpět a furt to nejde. Na icq to píše chybné heslo a na qipu služba dočasně nedostupná, vyzkoušel sem všechny možný pravděpodobný kombinace toho hesla co sem používal a pak to na který sem to změnil a furt to nejde, vyzkoušel sem ten free prográmek a tam mi to napsalo heslo který nefunguje, tak sem to zkusil přes icq, jako že by mi přišlo na mejl jenže to je celý po...ný, než se to načte a pak to hodí chybu a vůbec mi to nezjistí heslo, takže já se můžu jít zahrabat, nechci si zakládat novej účet to by byla šílenost když tam mám víc jak 200 kontaktů.
JE TU NĚKDO KDO MI MŮŽE TOHLE POMOCT VYŘEŠIT PROSÍM?? :'(
vtmafian
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 20
Registrován: ned 20. duben 2008 15:18

Re: Zapomněli jste heslo?

Nový příspěvekod keyboo » stř 28. květen 2008 14:35

Jestli se ti to stalo dnes,počkej,vím o dost lidech,včetně mě,kterým tohle píše icq taky a heslo jsem si už pár měsíců neměnil ...
Fyzika je jako sex, může přinést praktické výsledky, ale to není důvod, proč to děláme. - Richard Feynman
Uživatelský avatar
keyboo
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 1488
Registrován: úte 24. duben 2007 15:40

Re: Zapomněli jste heslo?

Nový příspěvekod vtmafian » stř 28. květen 2008 14:44

Jo jo stalo se mi to dneska, teď to řeším, ale neúspěšně, nevím co s tím je a dost mě to štve.
Btw: Tak nevím co se stalo ale už mi to jede, jelikož má táta taky svůj účet na qipu a heslo uložený tak sem se zkusil přepnout na něj, načetlo se to a pak to napsalo chybné heslo, tak sem se zkusil přepnout na sebe a napsal to heslo který používám furt a už to fachčí :) ;)
vtmafian
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 20
Registrován: ned 20. duben 2008 15:18

Re: Zapomněli jste heslo?

Nový příspěvekod Návštěvník » úte 16. září 2008 20:19

Prosimvas mam problem zapomel jsem heslo a kdyz chci na tom icq si poslat nove tak to napise

Sorry, we cannot send your password to: qwertzuiop2@atlas.cz.
Make sure you enter the complete email address as it appears in your ICQ details.
You may also try to enter a different email address that you previously entered in your ICQ details.

ale vsechno mam spravne :(
Návštěvník
 

PředchozíDalší

Zpět na Podpora

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků