QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

Zapomněli jste heslo?

Zapomněli jste heslo?

Nový příspěvekod Xeelee » pát 24. listopad 2006 23:01

Když si ukládáte svoje heslo tak ho klient zašifruje.
Existuje několik free programů na rozšifrování hesel pro různé verze ICQ.
Heslo z QIPu umí dostat placený Advanced Instant Messengers Password Recovery.
Pokud si ho chcete pořídit tak si připravte 30 €.
Chceš se na něco zeptat? podívej se jestli se to tu už neřešilo.
Cituj pouze části komentářů na které chceš reagovat.
Člen Pirátské strany
Uživatelský avatar
Xeelee
Šedá eminence qipim.cz
 
Příspěvky: 3947
Registrován: čtv 31. srpen 2006 16:17

změna hesla

Nový příspěvekod Tom.555 » pát 5. leden 2007 16:04

mi jde na QIP číslo z ICQ, ale heslo jsem zapoměl
tak jsem najel na icq.com/pasword a tam jsem zadal pár informací a za chvilku jsem měl nové heslo na e-mailu, ale teď mám jiný problém - nevím, jak to heslo změnit, neporadí mi někdo???
Tom.555
 

Nový příspěvekod jenda.69 » pát 5. leden 2007 16:31

Klikni v qipu na menu (to je to tlačítko ve standardním skinu s ikonkou qipu nad tlačítkem statusu) a tam Změnit heslo :wink:
„Cokoliv v tomto sále je jedlé. Vždyť i já jsem jedlý - tomu se říká kanibalismus, drahá dítka, a ten je ve většině kultur odsuzován.“
... přešel jsem (kdo ví jestli definitivně) na Mirandu a povím vám, že v některých ohledech QIPu nesahá po kotníky ani s tisícem pluginů :)
Uživatelský avatar
jenda.69
VIP
 
Příspěvky: 594
Registrován: sob 2. září 2006 21:47
Bydliště: Západní čechy

Re: změna hesla

Nový příspěvekod MQTa » čtv 1. březen 2007 14:27

Tom.555 píše:mi jde na QIP číslo z ICQ, ale heslo jsem zapoměl
tak jsem najel na icq.com/pasword a tam jsem zadal pár informací a za chvilku jsem měl nové heslo na e-mailu, ale teď mám jiný problém - nevím, jak to heslo změnit, neporadí mi někdo???

ja mam stejnej problem, ale nejde mi tam dat zadny z tech hesel, co mi byly poslany..nejde jak v icq(online) - pise mi to spatne heslo, tak v qipu - tady mi vyjede varovna zprava, ze je spatne heslo. v menu zmenit nejde. nevite co s tim? :shock:
MQTa
 

Re: Zapomněli jste heslo?

Nový příspěvekod PCMark » čtv 1. březen 2007 16:23

Xeelee píše:Když si ukládáte svoje heslo tak ho klient zašifruje.
Existuje několik free programů na rozšifrování hesel pro různé verze ICQ.

zkus doporučit konkrétní free program, který umí zjisit heslo na ICQ5.1 popř. i na QIPu. Placenými produkty se zde nebudeme moc zabývat, když free sw odvede stejnou práci.
Znal jsem případ, kdy někdo kdo používal ICQ5.1 zapoměl heslo, měl autologin a díky tomu nemohl přejít na QIP. Heslo jsem mu pomohl zjistit pomocí jednoho free sw (už si bohužel nepamatuji jaky) a dnes je to již šťastná uživatelka QIPu.
Ten článek z Lupy je už starší a nelze se jim uplně řídit.
http://forum.eicq.cz - navštiv nové fórum o alternativách k ICQ
www.swmag.cz - technologický magazín
www.edownload.cz - download server
Uživatelský avatar
PCMark
Vlastník fóra
 
Příspěvky: 543
Registrován: čtv 31. srpen 2006 10:09
Bydliště: Hlučín, Ostrava

Re:

Nový příspěvekod Rotacak » čtv 17. květen 2007 12:24

Já používám na zjištění hesel u ICQ program MessenPass, je to free program a je ke stažení třeba na:
[url]http://www.stahuj.cz/utility_a_ostatni/bezpecnost/prace_s_hesly/messenpass/?g[hledano]=MessenPass&g[oz]=1.04[/url]
Ale zjišťuje bohužel uložená hesla...
Rotacak
Nováček
 
Příspěvky: 6
Registrován: čtv 17. květen 2007 12:21
Bydliště: Děčín

Nový příspěvekod Dreamy » čtv 17. květen 2007 21:04

Uživatelský avatar
Dreamy
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 991
Registrován: ned 1. duben 2007 16:49

Nový příspěvekod Xeelee » čtv 17. květen 2007 21:20

To uz je jednodussi vytahnout heslo z oficialniho ICQ...
BTW pokud ma uzivatel mail na Seznamu tak mu nove heslo na mail neprijde protoze Seznam blokuje dot com.
Chceš se na něco zeptat? podívej se jestli se to tu už neřešilo.
Cituj pouze části komentářů na které chceš reagovat.
Člen Pirátské strany
Uživatelský avatar
Xeelee
Šedá eminence qipim.cz
 
Příspěvky: 3947
Registrován: čtv 31. srpen 2006 16:17

Nový příspěvekod Martin J. - Cetelon » čtv 17. květen 2007 21:36

ja to rikam jak dlouho, ze seznam je na dve veci.., :lol: :lol: :lol:
:ff:Obrázek
Win XP Pro SP3, Win 10, QIP 2012 9380, ESET Smart Security 8.0.304.1, Mozilla Firefox 43.0, Mozilla Thunderbird 2.0.0.24
Uživatelský avatar
Martin J. - Cetelon
Moderátor
 
Příspěvky: 1878
Registrován: ned 3. září 2006 13:55
Bydliště: www.zaparkorun.eu

Heslo

Nový příspěvekod Davson007 » pát 19. říjen 2007 20:58

Já mám jiný problém,já jsem zapoměl heslo u qipu,protože jsem ho měl vždycky automaticky,a měl jsem tam úplně divný omylem jsem dal aby se heslo automaticky neukládalo,a bylo to nevěděl jsem heslo,proto se ptám nevíte někdo jak to zjistit?
Davson007
Nováček
 
Příspěvky: 9
Registrován: pát 19. říjen 2007 20:45

Nový příspěvekod HanyZ » sob 20. říjen 2007 3:01

jak je výše uvedeno, najeď na odporný(sorry) server icq.com a tam si vyžádáš nové heslo, které ti zašlou na mail, který jsi zadal při registraci svého UIN....pokud jsi však mail nezadal, nezbývá ti nic jiného, než si zaregistrovat nové číslo (aspoň myslím)
Uživatelský avatar
HanyZ
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 604
Registrován: sob 28. duben 2007 10:29
Bydliště: Karviná

Nový příspěvekod Davson007 » sob 20. říjen 2007 8:43

No já ti to řeknu takhle,já už jsem tam najel zadal jsem svůj e-mail,a oni mi napsali že to není správná e-mailovka což nechápu
A jinak to fakt nejde?
A nevíte jaký je vždycky to základní heslo,já jsem si ho neměnil,a přece musí bejt nějaký základní stálý

/edit Xeelee: slouceny tri prispevky NESPAMUJ!
Davson007
Nováček
 
Příspěvky: 9
Registrován: pát 19. říjen 2007 20:45

Re: Heslo na QIP

Nový příspěvekod Lms » sob 20. říjen 2007 9:21

Nespamuj, existuje tu takové hezké tlačítko "Upravit". :twisted: :twisted:

Základní heslo neexistuje, při registraci si nějaké musíš vymyslet a zadat.
Má tvorba:
- češtiny pro protokoly Jabber, XIMSS (Phone) a nějaké pluginy
- pluginy Weather (počasí), TVp (televizní program), FMtune (rádio) a RSS News (RSS čtečka)
- QIP Unpacker - instalace už nikdy více...

Než se na něco zeptáš přečti si FAQ ! Konferenční místnost pro QIP a vše okolo něj: qip@conf.netlab.cz
Uživatelský avatar
Lms
Moderátor
 
Příspěvky: 1808
Registrován: stř 9. květen 2007 7:46
Bydliště: doma u PC

Heslo

Nový příspěvekod Davson007 » sob 20. říjen 2007 9:34

Nesouhlasím
Žádný jsem si nevymyslel,teď jsem toho heslo našel v jednom programu,ale mám teď jiný problém nevím jak se dělá ZOBÁČEK,oba dva
Respektive vím,ale v angličtině a nevím v češtině,takže tam udělám ten jeden zobáček to heslo ,pak to chci ukončit tím zobáčkem a ono to nejde a zazní gong co mám dělat,prosím poraďte mi
Jo a jak spamuju mi teda řekni
Jo a když tam chci zkopírovat to heslo tak neodpovídá,tak co to je tohle

/edit Xeelee: slouceno pet prispevku NESPAMUJ!
Davson007
Nováček
 
Příspěvky: 9
Registrován: pát 19. říjen 2007 20:45

Re: Heslo

Nový příspěvekod Lms » sob 20. říjen 2007 9:47

Já nejsem moderátor, takže to s tebou tady řešit nebudu. To si vyřeší oni.

Pro tebe udělal AOL nějaké speciální ICQ. :lol:
Má tvorba:
- češtiny pro protokoly Jabber, XIMSS (Phone) a nějaké pluginy
- pluginy Weather (počasí), TVp (televizní program), FMtune (rádio) a RSS News (RSS čtečka)
- QIP Unpacker - instalace už nikdy více...

Než se na něco zeptáš přečti si FAQ ! Konferenční místnost pro QIP a vše okolo něj: qip@conf.netlab.cz
Uživatelský avatar
Lms
Moderátor
 
Příspěvky: 1808
Registrován: stř 9. květen 2007 7:46
Bydliště: doma u PC

Nový příspěvekod Davson007 » sob 20. říjen 2007 10:23

A ještě něco stáhnul jsem si program qpr,a tam mi najelo to heslo jaký jsem měl,tak jsem ho tam napsal a nic
Aha,tak snad se ozvou


/edit Xeelee: slouceny dva prispevky NESPAMUJ!
Davson007
Nováček
 
Příspěvky: 9
Registrován: pát 19. říjen 2007 20:45

Nový příspěvekod Davson007 » ned 21. říjen 2007 12:45

Můžete mi někdo prosím poradit?
Davson007
Nováček
 
Příspěvky: 9
Registrován: pát 19. říjen 2007 20:45

Heslo na qip

Nový příspěvekod Davson007 » pon 22. říjen 2007 13:55

Můžete mi aspoň říct kam si mám napsat aby aspoň někdo odpověděl,já myslel že jste tady od toho abyste nám pomáhali,a ne na nás kašlali
Davson007
Nováček
 
Příspěvky: 9
Registrován: pát 19. říjen 2007 20:45

Nový příspěvekod HanyZ » pon 22. říjen 2007 14:24

kdyby někdo odpověď věděl, zřejmě by ti už odepsal
Uživatelský avatar
HanyZ
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 604
Registrován: sob 28. duben 2007 10:29
Bydliště: Karviná

Heslo na qip

Nový příspěvekod Davson007 » pon 22. říjen 2007 15:19

Já vím,ale proč mi nikdo neodepisuje trvá to už 2 dny
Davson007
Nováček
 
Příspěvky: 9
Registrován: pát 19. říjen 2007 20:45

Další

Zpět na Podpora

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků